2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
aynen benimkide rahatsı etme diyor üstten üstten okşuyorum oysaki ama bazen boş bulunuyorum ayh uyh sesleri çıkıyor benden
hiç annelerinden rahatsız olurlar mı canım onlar hiç anlamıyor bu kocişlerde
biz burdayiz ama yarin , olmadi şimdiiiiiiiiiii

hı bide benim kv nin evi bana 7 km , 10 dk suruyo araba ile gidip gelmesi

ama saolsun hiç gelmez ( hep ben giderim , çağırmamda )
mesafe iyidir boşver gelmesin çok fazla

biz burdayiz ama yarin , olmadi şimdiiiiiiiiiii

hı bide benim kv nin evi bana 7 km , 10 dk suruyo araba ile gidip gelmesi

ama saolsun hiç gelmez ( hep ben giderim , çağırmamda )
ohh ne güzel kaygana evinde bari dursa iyi biz ayrı şehirlerde olunca evimde kalacak mecbuurrrrr öfff pöfff
demekki erkek babaları başka kıskanç oluo benimki kıskanmıo kızımı

bu işlerden kurtulmak için tatile gitmiş işte. tatile gittim param bitti dicek heralde

ohh ne güzel kaygana evinde bari dursa iyi biz ayrı şehirlerde olunca evimde kalacak mecbuurrrrr öfff pöfff

kızlar babasına erkekler anasına düşkün olur derler ya. onun kıskançlığı ondan

hapi yuttuk valla ,

cuma d.gunuydu ,

normal pasta aldim , annemlere gittik dayımlar gelmişti memleketten , annem harclık vermiş eşime ben cıkamadim kendin ne istersen hediye onu al die , dayımlarda bişiler almişlar vs , mevzuya bak ,

neden sıradan pasta almişim yaptirmamişim , geçen sene babama yaptirmişiz dogum gununde pasta ,

annem nie bişi almamişpara vermiş , ben nie bişey almamişim bi pasta almişimm ,
ayy vıdı vıdı susmak bilmedi öğğ geldi artık , neyseki unuttu sonradan sustu

hiç annelerinden rahatsız olurlar mı canım onlar hiç anlamıyor bu kocişlerde

mesafe iyidir boşver gelmesin çok fazla
bencede mesafa iyidir benim kaygana işe başlayınca gelip bakmak istio çocuğa. ilk torun ve hevesleniyormuş eşim gelme bakıcıya baktıracaz diyemezmiş. 3 4 ay sonra sıkılır gelmezmiş falan filan. bende ücretsiz izin alırım bakarsın bize umrumda değil dedim.bu sefer biraz daha ılımlı

seninki dogunca , kızını baskalarindan kıskancakkk

o daha vahimmmmm haha

Yok tatlım benimki 37+2 de doğdu 2350 gramcık:)) 2800 küveze girer mi diyorsun sen gel benim cadıyı gör maşallah nasıl güçlü hareketli. 2800 gram zaten çok normal. Sezaryen zaten hep 38+0 ya da 1 de yapılıyor içini ferah tut. Çok zayıf çelimsiz bişe olacak zannediyorsun ama doğunca çok şaşıracaksın tabi Rabbimin izniyle:)
Kizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan ben hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))
Oyyy kurban olurum ben o minik Duru'ya Allahım hayırlı kaderler versin sağlıkla analı babalı büyütsün
Günaydın canım.
Nasılsın Duru nasıl?
Alışabildiniz mi birbirinize ??
Günaydın canım iyiyiz çok şükür alıştık birbirimize. Sanki hep o varmış gibi hissediyorum
Dün mecbur kalıp eşimle dışarı çıkmıştık ikimiz de koşa koşa halledip geri döndük dayanamadık
Boşuna demiyorlar Allah ayırmasın analı babalı büyütsün diye:)
Tek isteğin onun sağlıklı olması oluyor gazı olmasın uykusuz kalmasın aç kalmasın:)
Ve her baktığında ve kokladığında Allah'ın ne kadar büyük olduğunu bir kez daha anlıyorsun ve bu duyguyu sana layık gördüğü için şükrediyorsun
Hmmm hemen bi bilgi daha: bu da benim doktorumun özel bilgisi hatta bunu söylerken dedi ki bunu çoğu doktor da bilmez dedi
Bebek doğunca kulaklarının arkasını koklattı inanılmaz bir koku ve bu kökü cennet kokusuymuş sadece yeni doğduğunda olurmuş 24 saat sonra bu kökü kaybolacak dedi hakikaten öyle de oldu. Şimdiye kadar dünyada hiçbir parfüm fabrikası bu kokuyu üretememiş Allah'ın hikmeti işte:) siz de misler gibi koklayın bebişlerinizi

Doğum yapan arkadaşlarıma da hayırlı olsun
Bekleyenlere de Allah hayırlı bir zamanda sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doğum yapmayı nasip etsin
Kızımla hepinizi çok öpüyoruzzzzz teyzeleri

kızlar babasına erkekler anasına düşkün olur derler ya. onun kıskançlığı ondan

iyi bari çabuk unutmuş

Canım insallahhh..Duaların icin sagol...

hayırlı olsun canim , inş hayırlısı ile alırsın bebişini kucagina ,

benim doktorum derkş bebek 4 kilo bile olsa kuveze alinabilir , kilolu bebek saglikli anlamina gelmez dedi , o yuzunden bunlari dusunme canim ,

Ayy canım insallah saglıklı olur.Öyle korkmaya başladımki tarif edemem...

benim kv de kim bakcak dedi , karar evrmedik dedim , getir halası baksin dedi , bi zahmet halasi gelsin baksin dedim bozuldu ben öle diince , ben minicik cocugu hergun sabah 7 de kaldirip halasina götürcem pehh

sabah 7 de gelmeyecegi için halası cocuguda var yirttık , yoksa bende çalışmamakla tehtit ederdim heralde

canım bebeğinin kilosu çokta az değil. hem sağlığı iyiyse neden küveze girsin ki. sen içini ferah tut. inşallah sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına

Saglıklı göründüğünü söylüyor doktor.Ama kafasının capı 3 hafta geriden geliyor.Kendi agırlıgı da öyle..Ortalama 2800 gr görünüyor.Öyle sacma ki 2 hafta önce 2750 demişti.2 hafta cok iyi beslendim üstelik.Hic beslenememiş bu bebek.Ben bunlardan bişi anlamadım ya dogunca görüces artıkk:d

bu halinle bi pasta alabildiğine şükretsin yahuuu
çok fena sseninki hakkaten

Acenu,ndd,msc,ikiziz,parodokss,evasude,nisayy,bebişim,graff sayamadığım herkes hepinizi aylardır takip ediyorum.Parodoks başta olmak üzere sizler için hep dua ettim.Şimdi sıra sizde kızlar..
Benim bebeğimde gelişim problemi varmış.Yani saglıgı yerinde ama 38 haftalık bebek ultrosonda 34-35 haftalık cıkıyor.
Perşembe günü sezeryanla dogacak insallah iyi olur.Nolur sizlerde bana dua edinnnn...
Nolur benim kızıma dua edin saglıkla kavuşalım birbirimize,doktor yanılmış olsunn..

canim ölçümler her zaman dogru olmayabilio , en dogrusu dogdugundaki , kiloluda olsa kuveze alinabiliyormuş , sonuçta önemli olan saglikli olmasi , takma bunlari kafanaaa

o ne öyle ya 3-4 ay sıkılır gelmez falan. bakıcaksa bakar hep. canım sıkıldı alın çocuğunuzu naparsanız yapın demek olur mu hiç o zaman hiç bakmasın gelmesin daha iyi. iyi bi bakıcı bulursun kafan rahat eder. kv ne zaman gitçek diye düşünmezsin

bu halinle bi pasta alabildiğine şükretsin yahuuu
çok fena sseninki hakkaten

hemde çok fena çokkk

canim , surekli hepimiz için tum hamişler ve bebişşleri için dua ediyoruz zaten , sen bu sekilde kafana takarsan , daha zor geçer bu surec ve beslendigin halde bebege faydali olamazsin , o yuzden biraz rahatla ve akışına bırak , kız bebekleri zaten uak tefek doguyo cogu kemik yapisi vs daha minik oluyo annesi , sen üzülme dualarimiz seninle

yaaa ama sen şimdi böyle şeyler anlattın amaaaa benim bi koşu gidip doğurasım geldiiiii.
alıp oğluşumu koklayasım geldiii.
cuma çatı muayenesine gitmişken dr gelmiş bu çocuk hadi alalım deseeee

Sadece 2 günümüz kaldı neyse ki süreç tamamlanıyor.Allahım sizlerede banada hayırlı saglıklı bebekler versin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…