senin kv nin bakası yok heralde :44:benim kv de kim bakcak dedi , karar evrmedik dedim , getir halası baksin dedi , bi zahmet halasi gelsin baksin dedimbozuldu ben öle diince , ben minicik cocugu hergun sabah 7 de kaldirip halasina götürcem pehh
sabah 7 de gelmeyecegi için halası cocuguda var yirttık , yoksa bende çalışmamakla tehtit ederdim heralde
hiç takma böyle şeyleri kafana canım. benim kardeşimde 2500 gr civarı doğmuş. şimdi görsen benden uzun boylu poslu fıstık gibi kızSaglıklı göründüğünü söylüyor doktor.Ama kafasının capı 3 hafta geriden geliyor.Kendi agırlıgı da öyle..Ortalama 2800 gr görünüyor.Öyle sacma ki 2 hafta önce 2750 demişti.2 hafta cok iyi beslendim üstelik.Hic beslenememiş bu bebek.Ben bunlardan bişi anlamadım ya dogunca görüces artıkk:d
o allahın emri artıkkseninki dogunca , kızını baskalarindan kıskancakkk
o daha vahimmmmm haha
oyy bende istiyorum yaaaa koklamakYok tatlım benimki 37+2 de doğdu 2350 gramcık:)) 2800 küveze girer mi diyorsun sen gel benim cadıyı gör maşallah nasıl güçlü hareketli. 2800 gram zaten çok normal. Sezaryen zaten hep 38+0 ya da 1 de yapılıyor içini ferah tut. Çok zayıf çelimsiz bişe olacak zannediyorsun ama doğunca çok şaşıracaksın tabi Rabbimin izniyle:)
Oyyy kurban olurum ben o minik Duru'ya Allahım hayırlı kaderler versin sağlıkla analı babalı büyütsün
Günaydın canım iyiyiz çok şükür alıştık birbirimize. Sanki hep o varmış gibi hissediyorum
Dün mecbur kalıp eşimle dışarı çıkmıştık ikimiz de koşa koşa halledip geri döndük dayanamadık
Boşuna demiyorlar Allah ayırmasın analı babalı büyütsün diye:)
Tek isteğin onun sağlıklı olması oluyor gazı olmasın uykusuz kalmasın aç kalmasın:)
Ve her baktığında ve kokladığında Allah'ın ne kadar büyük olduğunu bir kez daha anlıyorsun ve bu duyguyu sana layık gördüğü için şükrediyorsun
Hmmm hemen bi bilgi daha: bu da benim doktorumun özel bilgisi hatta bunu söylerken dedi ki bunu çoğu doktor da bilmez dedi
Bebek doğunca kulaklarının arkasını koklattı inanılmaz bir koku ve bu kökü cennet kokusuymuş sadece yeni doğduğunda olurmuş 24 saat sonra bu kökü kaybolacak dedi hakikaten öyle de oldu. Şimdiye kadar dünyada hiçbir parfüm fabrikası bu kokuyu üretememiş Allah'ın hikmeti işte:) siz de misler gibi koklayın bebişlerinizi
Doğum yapan arkadaşlarıma da hayırlı olsun
Bekleyenlere de Allah hayırlı bir zamanda sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doğum yapmayı nasip etsin
Kızımla hepinizi çok öpüyoruzzzzz teyzeleri
aynı şehirde olsak seçme şansım yoktu allahtan taşındık 10 ay önce ortada bebek yokken sevinmiştim bakmayacak çocuğuma die. şimdi gelip evimde kalıp bakacam dio yaaaaaaa düşünsene 7 24 evde kaygana allahtan 2 sene ücretsiz izin hakı var tehdit hazır kısmet artıkbenim kv de kim bakcak dedi , karar evrmedik dedim , getir halası baksin dedi , bi zahmet halasi gelsin baksin dedimbozuldu ben öle diince , ben minicik cocugu hergun sabah 7 de kaldirip halasina götürcem pehh
sabah 7 de gelmeyecegi için halası cocuguda var yirttık , yoksa bende çalışmamakla tehtit ederdim heralde
allahım kolaylık versin. sağlıkla kucağına alırsın inşallahh.. ama küçük bebişlerimizde oldu gayet sağlıklılar allah şükür. üzülme annesi başka bi sorunu yok dualarımız seninleAcenu,ndd,msc,ikiziz,parodokss,evasude,nisayy,bebişim,graff sayamadığım herkes hepinizi aylardır takip ediyorum.Parodoks başta olmak üzere sizler için hep dua ettim.Şimdi sıra sizde kızlar..
Benim bebeğimde gelişim problemi varmış.Yani saglıgı yerinde ama 38 haftalık bebek ultrosonda 34-35 haftalık cıkıyor.
Perşembe günü sezeryanla dogacak insallah iyi olur.Nolur sizlerde bana dua edinnnn...
Nolur benim kızıma dua edin saglıkla kavuşalım birbirimize,doktor yanılmış olsunn..
Dualarımız seninle canım. düşünme böyle şeyleri. dün kuzenime gittim onunda bebişi küçük doğdu son ay hiç kilo almamıştı nerdeyse. sürekli üzülüyordu oda senin gibbi bebişimi besleyemiyormuyum diye. şimdi görsen kızını nasıl büyüdü 2 yaşı biticek ağustosta. yaşıtlarıylada aynı şuan hiçte küçük değil. gayette sağlıklı ve çok akıllı fıstıkım. iyi şeyler düşün iyi olsun. hayırlısıyla al kucağına meleğini inşallahAcenu,ndd,msc,ikiziz,parodokss,evasude,nisayy,bebişim,graff sayamadığım herkes hepinizi aylardır takip ediyorum.Parodoks başta olmak üzere sizler için hep dua ettim.Şimdi sıra sizde kızlar..
Benim bebeğimde gelişim problemi varmış.Yani saglıgı yerinde ama 38 haftalık bebek ultrosonda 34-35 haftalık cıkıyor.
Perşembe günü sezeryanla dogacak insallah iyi olur.Nolur sizlerde bana dua edinnnn...
Nolur benim kızıma dua edin saglıkla kavuşalım birbirimize,doktor yanılmış olsunn..
senin kv nin bakası yok heralde :44:
e napçaksınız peki
çok ilginç anlar bizi bekliyor anlaşılan.Kızlar ilk günlerde gelen süt daha çok şeffaf renkte sarıya yakın oluyor. Az geliyor yani göğüsler şişip hassaslaşmıyo sütüm gelmiyor sanmayın. O sütün çok az miktarı bile onu doyuruyor. Benim beyaz renkli olan normal sütüm dördüncü gün geldi göğüsler acayip şişti sertleşti. Bu sütten daha fazla emiyor doymak için
Yine aklıma geldikçe bişeyler yazarım öpüyorumm
Kızlar doğum yapan arkadaşların gözü aydın.Yapacak olanlarada şimdiden Allah kolaylıklar versin :)Dün oğluşla randevumuz vardı.Parmağını ağzına sokmuş mıç mıç parmağını emiyordu.Görüntüsü çok komiktiBiraz zayıf bebek olacak benimki 2500 gr ama suyu nst sonuçları gayet iyiymiş.Drum kontrol sonrası tatile çıktı 1 hafta sonra gelecek.Umarım bebeğim erken gelmez.Gerçi dr umda beklemiyor henüz.Druma extrem sporları,derin deniz dalışlarını,güneşte fazla kalmasını,kol bacak kırılmalarını yasakladım.O da bana uyarıda bulunan ilk hastamsın uyarılarını dinliycem dedi Şimdilik bizden haberler bu kadar
doğuncada aynı öyle annesini emicek işte ne güzel yaaaKızlar doğum yapan arkadaşların gözü aydın.Yapacak olanlarada şimdiden Allah kolaylıklar versin :)Dün oğluşla randevumuz vardı.Parmağını ağzına sokmuş mıç mıç parmağını emiyordu.Görüntüsü çok komiktiBiraz zayıf bebek olacak benimki 2500 gr ama suyu nst sonuçları gayet iyiymiş.Drum kontrol sonrası tatile çıktı 1 hafta sonra gelecek.Umarım bebeğim erken gelmez.Gerçi dr umda beklemiyor henüz.Druma extrem sporları,derin deniz dalışlarını,güneşte fazla kalmasını,kol bacak kırılmalarını yasakladım.O da bana uyarıda bulunan ilk hastamsın uyarılarını dinliycem dedi Şimdilik bizden haberler bu kadar
gunaydn canim ,
daha kilo alir bebişin zamani var cunki :) inş dr gelemden dogurmazsin , biz atlattik gitti geldi tatiline , darisi basina
ya benim de tam olarka kim bakıcak belli değil. düşünmemeye çalışıyorum bu mevzuyu annemde kv de çalışıyor. ikisininde emekliliğine var daha. bende işi bırakmak istemiyorum. işim çok iyi çünkü. hem daha evimizi almadık:44::44: nasıl olucak bilmiyorum pööfff bak şimdi yine aklıma gelince sıkıldım. neyse olucak bişeyler artıkannem bakıcak normalde zatende , eşim brden söleme demişti o yuzden belli deil demiştik
ben vermem cocugumu onlara baktirmamkiiii , buyuk konusmayim amaa
doğuncada aynı öyle annesini emicek işte ne güzel yaaa
kızlar DİLARA ismi nasıl sizce?? :26:
benim dr da geçen hafta yoktu. çok şükür oğlumunda daha gelesi yoktu
İnşallah canım ben kendimi besiye çekeyim diyorum pek kilo almıyor bebeğim çünkü :) Şu bir hafta inşallah sorunsuz geçerde alıştığım dr la doğum olayını hallederim ...
yok canım yaaa altta sallanan bi kaç daldan topladım da bahçe açık hava ayakta durmak onlar yordu zannımmca bu arada nddd benim göğüslerşm şarıl şarıl boşa gidiyor hepsi diyyoum eşime :) yarın doktora sorsam mı kii
sağolasın canım size de yollayım :))
inşallah canım hepimizin en büyük isteği buGörüntü o kadar komiktiki umursamaz bir halde yapışmış parmağına :)) İnşallah sütüm olur ve karnımdaki gibi emmeye meraklı bir bebek olur
İnşallah canım ben kendimi besiye çekeyim diyorum pek kilo almıyor bebeğim çünkü :) Şu bir hafta inşallah sorunsuz geçerde alıştığım dr la doğum olayını hallederim ...
benim dr da geçen hafta yoktu. çok şükür oğlumunda daha gelesi yoktu
ama artık gelsin dr da geldi nasıl olsa herşeyde hazır. böyle beklemek ne zormuş yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?