2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
senin kv nin bakası yok heralde :44:
e napçaksınız peki

hiç takma böyle şeyleri kafana canım. benim kardeşimde 2500 gr civarı doğmuş. şimdi görsen benden uzun boylu poslu fıstık gibi kız senin sonradan nasıl baktığın önemli. anne sütünü verebildiğin sürece büyür beslenir o merak etme sen hiç

seninki dogunca , kızını baskalarindan kıskancakkk

o daha vahimmmmm haha
o allahın emri artıkk
oyy bende istiyorum yaaaa koklamak ama bana doğurmayacam gibi gelio hep hamileymişim gibi ömrüm boyunca baya bütünleştik kızımla bizde öptük sizi kızımla
aynı şehirde olsak seçme şansım yoktu allahtan taşındık 10 ay önce ortada bebek yokken sevinmiştim bakmayacak çocuğuma die. şimdi gelip evimde kalıp bakacam dio yaaaaaaa düşünsene 7 24 evde kaygana allahtan 2 sene ücretsiz izin hakı var tehdit hazır kısmet artık
allahım kolaylık versin. sağlıkla kucağına alırsın inşallahh.. ama küçük bebişlerimizde oldu gayet sağlıklılar allah şükür. üzülme annesi başka bi sorunu yok dualarımız seninle

Kızlar ilk günlerde gelen süt daha çok şeffaf renkte sarıya yakın oluyor. Az geliyor yani göğüsler şişip hassaslaşmıyo sütüm gelmiyor sanmayın. O sütün çok az miktarı bile onu doyuruyor. Benim beyaz renkli olan normal sütüm dördüncü gün geldi göğüsler acayip şişti sertleşti. Bu sütten daha fazla emiyor doymak için
Yine aklıma geldikçe bişeyler yazarım öpüyorumm

Kızlar doğum yapan arkadaşların gözü aydın.Yapacak olanlarada şimdiden Allah kolaylıklar versin :)Dün oğluşla randevumuz vardı.Parmağını ağzına sokmuş mıç mıç parmağını emiyordu.Görüntüsü çok komikti Biraz zayıf bebek olacak benimki 2500 gr ama suyu nst sonuçları gayet iyiymiş.Drum kontrol sonrası tatile çıktı 1 hafta sonra gelecek.Umarım bebeğim erken gelmez.Gerçi dr umda beklemiyor henüz.Druma extrem sporları,derin deniz dalışlarını,güneşte fazla kalmasını,kol bacak kırılmalarını yasakladım.O da bana uyarıda bulunan ilk hastamsın uyarılarını dinliycem dedi Şimdilik bizden haberler bu kadar

Dualarımız seninle canım. düşünme böyle şeyleri. dün kuzenime gittim onunda bebişi küçük doğdu son ay hiç kilo almamıştı nerdeyse. sürekli üzülüyordu oda senin gibbi bebişimi besleyemiyormuyum diye. şimdi görsen kızını nasıl büyüdü 2 yaşı biticek ağustosta. yaşıtlarıylada aynı şuan hiçte küçük değil. gayette sağlıklı ve çok akıllı fıstıkım. iyi şeyler düşün iyi olsun. hayırlısıyla al kucağına meleğini inşallah

çok ilginç anlar bizi bekliyor anlaşılan.
sen yaz canım aklına geleni iyi oluyor hakkaten

gunaydn canim ,

daha kilo alir bebişin zamani var cunki :) inş dr gelemden dogurmazsin , biz atlattik gitti geldi tatiline , darisi basina

doğuncada aynı öyle annesini emicek işte ne güzel yaaa

gunaydn canim ,

daha kilo alir bebişin zamani var cunki :) inş dr gelemden dogurmazsin , biz atlattik gitti geldi tatiline , darisi basina

İnşallah canım ben kendimi besiye çekeyim diyorum pek kilo almıyor bebeğim çünkü :) Şu bir hafta inşallah sorunsuz geçerde alıştığım dr la doğum olayını hallederim ...

annem bakıcak normalde zatende , eşim brden söleme demişti o yuzden belli deil demiştik

ben vermem cocugumu onlara baktirmamkiiii , buyuk konusmayim amaa
ya benim de tam olarka kim bakıcak belli değil. düşünmemeye çalışıyorum bu mevzuyu annemde kv de çalışıyor. ikisininde emekliliğine var daha. bende işi bırakmak istemiyorum. işim çok iyi çünkü. hem daha evimizi almadık:44::44: nasıl olucak bilmiyorum pööfff bak şimdi yine aklıma gelince sıkıldım. neyse olucak bişeyler artık

İnşallah canım ben kendimi besiye çekeyim diyorum pek kilo almıyor bebeğim çünkü :) Şu bir hafta inşallah sorunsuz geçerde alıştığım dr la doğum olayını hallederim ...
benim dr da geçen hafta yoktu. çok şükür oğlumunda daha gelesi yoktu
ama artık gelsin dr da geldi nasıl olsa herşeyde hazır. böyle beklemek ne zormuş yahuu

Kizlarrrr sabah 6.45 te suyumuz geldi ve dus aldim hemencik hastaneye geldik... hemen ultrason ve nst doktorumuzu beklemeye basladik:)))) sonra 8.30 da doktorumz geldi alttan muayene ve 4 cm acilma :))) su an sanci cekiyorum kizlar 3 dk da bir fena vuruyo ama dayanilmiycak gibi degil diycem de aciyo be :))) ama cok keyifli... nst ye bagli kalmak istemedigimden yuruyorum bol bol... kocam da sanci geldikce belime masaj yapiyo.... en onemli destekciniz kocaniz olsun guzel teyzeler... bu anı birlikte yasayin kizlar... cicek koklar gibi nefes alin mum ufler gibi verin nefesinizi.... :)))) doktorum oglen gibi dogum olablir en gec 4 te biticek bu is diyo.... :))) biz cok iyiyiz hic merak etmeyin dualarimdasiniz.... sizde bizden dualarinizi eksik etmeyin.... bizi ozleyin... insallah bi sonraki bulusmamiz aylizimizle olucak.... hepinizi cok optuk....

olurrr

et ve sebze ye canim ,

bol bol salata , ben çok salata tuketiyorum bebişim tombik :))) tatlida işe yarıyomuş , yogurt süt vs yemeklerle birlikte tüketme ama tüm vitamini alıyormuş , bazi bebişler son haftalarda cok kilo aliyo ,

benim dr da geçen hafta yoktu. çok şükür oğlumunda daha gelesi yoktu
ama artık gelsin dr da geldi nasıl olsa herşeyde hazır. böyle beklemek ne zormuş yahuu

Aynen insan sabırsızlanıyor :)) Ama dr un tatilinin bitmesini beklemekte ayrı geriyor insanı.Dra kalacağı otelin yerine şehrine ne yapacaklarına kadar soru sorarken buldum kendimi birsürü uyarıda bulundum Ayrıca utanmadan keşke yazlığına gitseydin uzun yol sıkıcı olur dedim .Yazlığı şehre çok yakın çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…