2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ayyyy canımm.
altta ismini görünce çok heyecanlandım acaba doğurdu geldi mi dedim.
ben demiştim canlı olarak şahit olucaz Ayliz in doğumuna.
İnşallah hayırlısıyla gelicek nazlı kızımız.
güzel haberlerini bekliyoruz tatlım.
ağlıycam ben galibaaaa çok duygulandım şuandaa

Bunu duyduğum iyi oldu.Ben her yemekte yoğurtta yiyorum.En iyisi ara öğüne alayım ben yoğurt ve süt ürünlerini :44:

ilahi nasıl güldüm yaaaaa.

bende hayırlısı diyorum napim. en kötü ihtimalle işten çıkıcam hiç istemesemde veya kv çıkıcak biz onun sigortasını elden ödeyip emekli yapıcaz
bu arada yarim doğumdaymıışşş gördün müü

eşime göre 3 4 ay sonra gelmez ama ben biliyom kayganayı gelir ne olursa olsun yeterki başlasın. onun için en başından bakıcı bulmam lazım tehdit şantaj heryolu denemeliyim
hadii gözün aydın. bizimkide yok bu hafta inşallah doğmaya kalkmazlar

ay hadi hayırlısı inşş , arasam müsatmisinki acaba konusabilrsin heralde buraya yazdigina göre arayım ben bi

Ay hadi hayırlısıyla güzel haberler ver bize Ayliz prensesin güzel annesi Dualarım sizinleeee

evet gördüm canim ,

aradim şimdi , eşi ile konustuk , aptallaşiyorum böle durumlarda ben , konusmayi unutuyorum resmen ,

bekliyolarmiş şimdilik , o kadar sormak aklima geldi , ilerleyen zamanlarda yine arar sorarım , yazayım ne konuşcami bi kagida bari

Kızlar nasılsınız. Suzan doğum yaptımı? 2 gün giremedim çünküüüüü benim oğlan biraz acalacı çıktı ve dün geldi Allaha şükür istediğim gibi kendi sancılarımla normal doğum yaptım Oğluşum gayet sağlıklı 3450 gr 51sm dünyaya geldi Rabime şükürler olsun Darısı sizin başınıza... Vaktım olunca doğum hikayemizi paylaşacam. Öpüldünüüüüz

gözün aydin canimmm , hayirli olsun , Allah bagislasinn ,

temmuz anneleri dökülüyo yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

benim hiç dogurasim yok nieyseeee

istanbulda bakıcı fiyatlarıda baya uçukmuşş öle duydumdu ama sen bursadaydın demi pardonn orası nasılki
ayyyyyyyyy ne güzel yaa allahım tez zamanda kavuştursun azağrılı sancılı oyy ne güzel yaaa.. doktordan yana şansın var canım başka doktor olsa çoktan alalım demişti.

Son düzenleme:

çokk sevindim canım güzel haberlerle gelin inş dualarımız seninle güzelim

yaz yaz.
iyimiymiş bari. bende çok heyecanlandım yaaaa

gözünüzaydıınn canımm
suzandan henüz haber yokkk. belki oda doğumdadır.
sen nasılsın bebişin nasılll.
oohh misss gibidir şimdi o. bak biraz önce veryergin dediki. bebiş ilk doğduğunda kulağının arkasında çok güzel bir koku olurmuş. sende kokla bizim yerimizede

suzan daha doğum yapmadı canım. Allah Analı bbalı büyütsün sağlıcakla inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…