ayyyy canımm.Kizlarrrr sabah 6.45 te suyumuz geldi ve dus aldim hemencik hastaneye geldik... hemen ultrason ve nst doktorumuzu beklemeye basladik:)))) sonra 8.30 da doktorumz geldi alttan muayene ve 4 cm acilma :))) su an sanci cekiyorum kizlar 3 dk da bir fena vuruyo ama dayanilmiycak gibi degil diycem de aciyo be :))) ama cok keyifli... nst ye bagli kalmak istemedigimden yuruyorum bol bol... kocam da sanci geldikce belime masaj yapiyo.... en onemli destekciniz kocaniz olsun guzel teyzeler... bu anı birlikte yasayin kizlar... cicek koklar gibi nefes alin mum ufler gibi verin nefesinizi.... :)))) doktorum oglen gibi dogum olablir en gec 4 te biticek bu is diyo.... :))) biz cok iyiyiz hic merak etmeyin dualarimdasiniz.... sizde bizden dualarinizi eksik etmeyin.... bizi ozleyin... insallah bi sonraki bulusmamiz aylizimizle olucak.... hepinizi cok optuk....
ya benim de tam olarka kim bakıcak belli değil. düşünmemeye çalışıyorum bu mevzuyu annemde kv de çalışıyor. ikisininde emekliliğine var daha. bende işi bırakmak istemiyorum. işim çok iyi çünkü. hem daha evimizi almadık:44::44: nasıl olucak bilmiyorum pööfff bak şimdi yine aklıma gelince sıkıldım. neyse olucak bişeyler artık[/QUOTE
sıkılma canim , bulunur birisi , ortada kalacak hali yokya , dünyaya gelen büyüyo bi şekilde , benim annem bakacak diyorum ama 2 ay içinde 2 ameliyat oldu bel ve diz , 4-5 aydan sonra bebegi kucagina almakta cok zorlanicak , bizde bulucaz o zaman birisini , zaten iznim yeni bitmiş olcak , benim annem bakmamiş oluyo aslinda
hayirlisi canim ,
et ve sebze ye canim ,
bol bol salata , ben çok salata tuketiyorum bebişim tombik :))) tatlida işe yarıyomuş , yogurt süt vs yemeklerle birlikte tüketme ama tüm vitamini alıyormuş , bazi bebişler son haftalarda cok kilo aliyo ,
Aynen insan sabırsızlanıyor :)) Ama dr un tatilinin bitmesini beklemekte ayrı geriyor insanı.Dra kalacağı otelin yerine şehrine ne yapacaklarına kadar soru sorarken buldum kendimi birsürü uyarıda bulundumAyrıca utanmadan keşke yazlığına gitseydin uzun yol sıkıcı olur dedim .Yazlığı şehre çok yakın çünkü
bende hayırlısı diyorum napim. en kötü ihtimalle işten çıkıcam hiç istemesemde veya kv çıkıcak biz onun sigortasını elden ödeyip emekli yapıcazsıkılma canim , bulunur birisi , ortada kalacak hali yokya , dünyaya gelen büyüyo bi şekilde , benim annem bakacak diyorum ama 2 ay içinde 2 ameliyat oldu bel ve diz , 4-5 aydan sonra bebegi kucagina almakta cok zorlanicak , bizde bulucaz o zaman birisini , zaten iznim yeni bitmiş olcak , benim annem bakmamiş oluyo aslinda
hayirlisi canim ,
ilahi nasıl güldüm yaaaaa.
eşime göre 3 4 ay sonra gelmez ama ben biliyom kayganayı gelir ne olursa olsun yeterki başlasın. onun için en başından bakıcı bulmam lazım tehdit şantaj heryolu denemeliyimo ne öyle ya 3-4 ay sıkılır gelmez falan. bakıcaksa bakar hep. canım sıkıldı alın çocuğunuzu naparsanız yapın demek olur mu hiço zaman hiç bakmasın gelmesin daha iyi. iyi bi bakıcı bulursun kafan rahat eder. kv ne zaman gitçek diye düşünmezsin
Kızlar doğum yapan arkadaşların gözü aydın.Yapacak olanlarada şimdiden Allah kolaylıklar versin :)Dün oğluşla randevumuz vardı.Parmağını ağzına sokmuş mıç mıç parmağını emiyordu.Görüntüsü çok komiktiBiraz zayıf bebek olacak benimki 2500 gr ama suyu nst sonuçları gayet iyiymiş.Drum kontrol sonrası tatile çıktı 1 hafta sonra gelecek.Umarım bebeğim erken gelmez.Gerçi dr umda beklemiyor henüz.Druma extrem sporları,derin deniz dalışlarını,güneşte fazla kalmasını,kol bacak kırılmalarını yasakladım.O da bana uyarıda bulunan ilk hastamsın uyarılarını dinliycem dedi Şimdilik bizden haberler bu kadar
Bunu duyduğum iyi oldu.Ben her yemekte yoğurtta yiyorum.En iyisi ara öğüne alayım ben yoğurt ve süt ürünlerini :44:
Kizlarrrr sabah 6.45 te suyumuz geldi ve dus aldim hemencik hastaneye geldik... hemen ultrason ve nst doktorumuzu beklemeye basladik:)))) sonra 8.30 da doktorumz geldi alttan muayene ve 4 cm acilma :))) su an sanci cekiyorum kizlar 3 dk da bir fena vuruyo ama dayanilmiycak gibi degil diycem de aciyo be :))) ama cok keyifli... nst ye bagli kalmak istemedigimden yuruyorum bol bol... kocam da sanci geldikce belime masaj yapiyo.... en onemli destekciniz kocaniz olsun guzel teyzeler... bu anı birlikte yasayin kizlar... cicek koklar gibi nefes alin mum ufler gibi verin nefesinizi.... :)))) doktorum oglen gibi dogum olablir en gec 4 te biticek bu is diyo.... :))) biz cok iyiyiz hic merak etmeyin dualarimdasiniz.... sizde bizden dualarinizi eksik etmeyin.... bizi ozleyin... insallah bi sonraki bulusmamiz aylizimizle olucak.... hepinizi cok optuk....
Kizlarrrr sabah 6.45 te suyumuz geldi ve dus aldim hemencik hastaneye geldik... hemen ultrason ve nst doktorumuzu beklemeye basladik:)))) sonra 8.30 da doktorumz geldi alttan muayene ve 4 cm acilma :))) su an sanci cekiyorum kizlar 3 dk da bir fena vuruyo ama dayanilmiycak gibi degil diycem de aciyo be :))) ama cok keyifli... nst ye bagli kalmak istemedigimden yuruyorum bol bol... kocam da sanci geldikce belime masaj yapiyo.... en onemli destekciniz kocaniz olsun guzel teyzeler... bu anı birlikte yasayin kizlar... cicek koklar gibi nefes alin mum ufler gibi verin nefesinizi.... :)))) doktorum oglen gibi dogum olablir en gec 4 te biticek bu is diyo.... :))) biz cok iyiyiz hic merak etmeyin dualarimdasiniz.... sizde bizden dualarinizi eksik etmeyin.... bizi ozleyin... insallah bi sonraki bulusmamiz aylizimizle olucak.... hepinizi cok optuk....
bende hayırlısı diyorum napim. en kötü ihtimalle işten çıkıcam hiç istemesemde veya kv çıkıcak biz onun sigortasını elden ödeyip emekli yapıcaz
bu arada yarim doğumdaymıışşş gördün müü
Kızlar nasılsınız. Suzan doğum yaptımı? 2 gün giremedim çünküüüüü benim oğlan biraz acalacı çıktı ve dün geldiAllaha şükür istediğim gibi kendi sancılarımla normal doğum yaptım Oğluşum gayet sağlıklı 3450 gr 51sm dünyaya geldi Rabime şükürler olsun Darısı sizin başınıza... Vaktım olunca doğum hikayemizi paylaşacam. Öpüldünüüüüz
arada bizide haberdar et canımay hadi hayırlısı inşş , arasam müsatmisinki acaba konusabilrsin heralde buraya yazdigina göre arayım ben bi
istanbulda bakıcı fiyatlarıda baya uçukmuşş öle duydumdu ama sen bursadaydın demi pardonn orası nasılkiya benim de tam olarka kim bakıcak belli değil. düşünmemeye çalışıyorum bu mevzuyu annemde kv de çalışıyor. ikisininde emekliliğine var daha. bende işi bırakmak istemiyorum. işim çok iyi çünkü. hem daha evimizi almadık:44::44: nasıl olucak bilmiyorum pööfff bak şimdi yine aklıma gelince sıkıldım. neyse olucak bişeyler artık
ayyyyyyyyy ne güzel yaa allahım tez zamanda kavuştursun azağrılı sancılı oyy ne güzel yaaa.. doktordan yana şansın var canım başka doktor olsa çoktan alalım demişti.Kizlarrrr sabah 6.45 te suyumuz geldi ve dus aldim hemencik hastaneye geldik... hemen ultrason ve nst doktorumuzu beklemeye basladik:)))) sonra 8.30 da doktorumz geldi alttan muayene ve 4 cm acilma :))) su an sanci cekiyorum kizlar 3 dk da bir fena vuruyo ama dayanilmiycak gibi degil diycem de aciyo be :))) ama cok keyifli... nst ye bagli kalmak istemedigimden yuruyorum bol bol... kocam da sanci geldikce belime masaj yapiyo.... en onemli destekciniz kocaniz olsun guzel teyzeler... bu anı birlikte yasayin kizlar... cicek koklar gibi nefes alin mum ufler gibi verin nefesinizi.... :)))) doktorum oglen gibi dogum olablir en gec 4 te biticek bu is diyo.... :))) biz cok iyiyiz hic merak etmeyin dualarimdasiniz.... sizde bizden dualarinizi eksik etmeyin.... bizi ozleyin... insallah bi sonraki bulusmamiz aylizimizle olucak.... hepinizi cok optuk....
evet gördüm canim ,
aradim şimdi , eşi ile konustuk , aptallaşiyorum böle durumlarda ben , konusmayi unutuyorum resmen,
bekliyolarmiş şimdilik , o kadar sormak aklima geldi , ilerleyen zamanlarda yine arar sorarım , yazayım ne konuşcami bi kagida bari
gözünüzaydıınn canımmKızlar nasılsınız. Suzan doğum yaptımı? 2 gün giremedim çünküüüüü benim oğlan biraz acalacı çıktı ve dün geldiAllaha şükür istediğim gibi kendi sancılarımla normal doğum yaptım Oğluşum gayet sağlıklı 3450 gr 51sm dünyaya geldi Rabime şükürler olsun Darısı sizin başınıza... Vaktım olunca doğum hikayemizi paylaşacam. Öpüldünüüüüz
Kızlar nasılsınız. Suzan doğum yaptımı? 2 gün giremedim çünküüüüü benim oğlan biraz acalacı çıktı ve dün geldiAllaha şükür istediğim gibi kendi sancılarımla normal doğum yaptım Oğluşum gayet sağlıklı 3450 gr 51sm dünyaya geldi Rabime şükürler olsun Darısı sizin başınıza... Vaktım olunca doğum hikayemizi paylaşacam. Öpüldünüüüüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?