bende hiç doğurcakmışım gibi hissediyorum.zaten karnımda hiç inmedi. benim oğlanın hiç gelesi yerinden çok memnun zaten babasıda günü doldurmuşta gelmiş. benim paşada öyle yapıcak heraldegözün aydin canimmm , hayirli olsun , Allah bagislasinn ,
temmuz anneleri dökülüyo yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
benim hiç dogurasim yok nieyseeee
ayy allah bağışlasın yaa ne güzell darısı başımızaKızlar nasılsınız. Suzan doğum yaptımı? 2 gün giremedim çünküüüüü benim oğlan biraz acalacı çıktı ve dün geldiAllaha şükür istediğim gibi kendi sancılarımla normal doğum yaptım Oğluşum gayet sağlıklı 3450 gr 51sm dünyaya geldi Rabime şükürler olsun Darısı sizin başınıza... Vaktım olunca doğum hikayemizi paylaşacam. Öpüldünüüüüz
benimdeeeeeeeeeeeeeeeegözün aydin canimmm , hayirli olsun , Allah bagislasinn ,
temmuz anneleri dökülüyo yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
benim hiç dogurasim yok nieyseeee
evet tatlım bursa dayım ama ben bakıcı hiç düşünmüyorum.dediğim gibi en kötü kv çıkıcak işten biz elden sigortasını tamamlıycaz.istanbulda bakıcı fiyatlarıda baya uçukmuşş öle duydumdu ama sen bursadaydın demi pardonn orası nasılki
aa nişanın geldiyse en geç 1 haftaya gelir bence kızın canım. bende hala tııkk yok. gelmicek benim oğlangunaydın kızlar.topıge bak dogum yapanlar,doguma gıdenler bende ıstıyorum ya:118:yarım Allah kolaylık versın sanada bır avazda ıns.yıne kv konusulmus bosverın kızlar benıımkı de ole.kıyafet yıkadım utuledım dedı gecen bır bohça yaptım dedı.bende sasırmıştım mılletın eskılrymıs gerı yolluycam kendısı gıysın bunlarıama Allah a havale edıyorum tum yaptıklarını canımı da sıkmıyorum o yuzden kızcem gelcek benım cok mutluyuz bız kızlar benım nısanmda geldı ama tık yok bende dogum yapanları goruncede cok ozenıyorum dıger kontrol pazara ama bu gıdısle dogurman ben daaha:124:
günaydın canım. nişan geldikten sonra 1 hafta daha durulabiliyormuymuşşgunaydın kızlar.topıge bak dogum yapanlar,doguma gıdenler bende ıstıyorum ya:118:yarım Allah kolaylık versın sanada bır avazda ıns.yıne kv konusulmus bosverın kızlar benıımkı de ole.kıyafet yıkadım utuledım dedı gecen bır bohça yaptım dedı.bende sasırmıştım mılletın eskılrymıs gerı yolluycam kendısı gıysın bunlarıama Allah a havale edıyorum tum yaptıklarını canımı da sıkmıyorum o yuzden kızcem gelcek benım cok mutluyuz bız kızlar benım nısanmda geldı ama tık yok bende dogum yapanları goruncede cok ozenıyorum dıger kontrol pazara ama bu gıdısle dogurman ben daaha:124:
bende hiç doğurcakmışım gibi hissediyorum.zaten karnımda hiç inmedi. benim oğlanın hiç gelesi yerinden çok memnun zaten babasıda günü doldurmuşta gelmiş. benim paşada öyle yapıcak heralde
ilk çocuk mu
Kizlarrrr sabah 6.45 te suyumuz geldi ve dus aldim hemencik hastaneye geldik... hemen ultrason ve nst doktorumuzu beklemeye basladik:)))) sonra 8.30 da doktorumz geldi alttan muayene ve 4 cm acilma :))) su an sanci cekiyorum kizlar 3 dk da bir fena vuruyo ama dayanilmiycak gibi degil diycem de aciyo be :))) ama cok keyifli... nst ye bagli kalmak istemedigimden yuruyorum bol bol... kocam da sanci geldikce belime masaj yapiyo.... en onemli destekciniz kocaniz olsun guzel teyzeler... bu anı birlikte yasayin kizlar... cicek koklar gibi nefes alin mum ufler gibi verin nefesinizi.... :)))) doktorum oglen gibi dogum olablir en gec 4 te biticek bu is diyo.... :))) biz cok iyiyiz hic merak etmeyin dualarimdasiniz.... sizde bizden dualarinizi eksik etmeyin.... bizi ozleyin... insallah bi sonraki bulusmamiz aylizimizle olucak.... hepinizi cok optuk....
Kızlar nasılsınız. Suzan doğum yaptımı? 2 gün giremedim çünküüüüü benim oğlan biraz acalacı çıktı ve dün geldiAllaha şükür istediğim gibi kendi sancılarımla normal doğum yaptım Oğluşum gayet sağlıklı 3450 gr 51sm dünyaya geldi Rabime şükürler olsun Darısı sizin başınıza... Vaktım olunca doğum hikayemizi paylaşacam. Öpüldünüüüüz
bana çekerse bu ara doğması lazım benim paşamın. babasına çekerse işim zor hem bekliycem hem benim kociş 4700 doğmuşbebekler genelde anneye cekiomus canim :))
benim doktorum bana sormustu kaç kilo dogmussun diye 3900 diyince gözleri fırladı kadının
bide ben 43 haftalık dogmusum
dr kontrolunde , sezeryan istememiş annem suni sanci ile dogum olmamiş , beklemişler beni
annem diodu dogdugunda 2 aylık bebek gibiydin , benim oglumda bana cekerse egerrrr bayramda dogar , hep diyorum ins bayramda dogar die 24 temmuz görünüyo 8 agust bayram 42 haftalık oluyo dimi
ramazanda herkes oruc eziyet olcak insanlara die , bakalim nolcak ayyy :18::18::18::18::18::18:
herkes doğurcak biz böyle bekleşicez galiba canımevet
oyy oyy ayliz hanım atak yapmış,kolay bir doğum olur inş. cnmmm =)
gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün
kızlar benimde 40 hafta dolacak hatta geçecek sanki.zaten dün dr 42 ye kadar yolu var dio =))
karnım inmedi yalancı kasık ağrıları var o kadar...
miniğim rahat yerinde herhalde
canım ben emzirme sutyeni aldim , içinede desteklerden aldim , normal sutyen gibi duruyo hiç belli olmuyo
öyle dene bi normal balenli emzirme sutyenleri cok pahaliii , çok gereksiz
korsede hamile kilodu gibi aldim ben , dogum sonrasina elbiseler aldim
herkes doğurcak biz böyle bekleşicez galiba canım
kafaya koydu yaa bayramda doğuracak hatunbebekler genelde anneye cekiomus canim :))
benim doktorum bana sormustu kaç kilo dogmussun diye 3900 diyince gözleri fırladı kadının
bide ben 43 haftalık dogmusum
dr kontrolunde , sezeryan istememiş annem suni sanci ile dogum olmamiş , beklemişler beni
annem diodu dogdugunda 2 aylık bebek gibiydin , benim oglumda bana cekerse egerrrr bayramda dogar , hep diyorum ins bayramda dogar die 24 temmuz görünüyo 8 agust bayram 42 haftalık oluyo dimi
ramazanda herkes oruc eziyet olcak insanlara die , bakalim nolcak ayyy :18::18::18::18::18::18:
ohhh ya ne güzel böyle doktorlar çoğu yok kakasını yer yok kocaman olur doğuramazsın falan filan sezaryana alıyor bizimki 19 u görünüo dedi bakalım ne der 40 ı tamamlarsakevet
oyy oyy ayliz hanım atak yapmış,kolay bir doğum olur inş. cnmmm =)
gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün
kızlar benimde 40 hafta dolacak hatta geçecek sanki.zaten dün dr 42 ye kadar yolu var dio =))
karnım inmedi yalancı kasık ağrıları var o kadar...
miniğim rahat yerinde herhalde
Sen demiştin bende sordum biyere haftasonu ,,yokmuş destekk,,bencede çok pahalıı.Korse de evet mantıklıymış o dediğin şekill:)ohh benim halledemediğimn kısmı bitirmişsin sen ne güselllBen de çıkıcam da bi daha nezaman bakiim,,
Valla düğün hazırlığı gibi oldu bebiş hazırlığıı
bana çekerse bu ara doğması lazım benim paşamın. babasına çekerse işim zor hem bekliycem hem benim kociş 4700 doğmuşnasıl çıkar o kadar bebek yahuuu
vallla sen ben acenu karnımızda bayağı bir büyütücez böyle giderse =) yürüyerek çıkarlar artık
hiç yalancı sancın falanda mı yok cnm ben biraz onlara güveniyorum.arada belim falan sızlıyor
düğün hazırlığından daha zor geldi bana bebiş hazırlıkları hiç bitmiyor. ama çok daha keyifli.Sen demiştin bende sordum biyere haftasonu ,,yokmuş destekk,,bencede çok pahalıı.Korse de evet mantıklıymış o dediğin şekill:)ohh benim halledemediğimn kısmı bitirmişsin sen ne güselllBen de çıkıcam da bi daha nezaman bakiim,,
Valla düğün hazırlığı gibi oldu bebiş hazırlığıı
kafaya koydu yaa bayramda doğuracak hatunartık askere yollarız doğunca
ohhh ya ne güzel böyle doktorlar çoğu yok kakasını yer yok kocaman olur doğuramazsın falan filan sezaryana alıyor bizimki 19 u görünüo dedi bakalım ne der 40 ı tamamlarsak
çok az bişeyler oluyor ama ben pek konduramıyorumvallla sen ben acenu karnımızda bayağı bir büyütücez böyle giderse =) yürüyerek çıkarlar artık
hiç yalancı sancın falanda mı yok cnm ben biraz onlara güveniyorum.arada belim falan sızlıyor
biz tutucaz oğlanları karnımızdakafaya koydu yaa bayramda doğuracak hatunartık askere yollarız doğunca
ohhh ya ne güzel böyle doktorlar çoğu yok kakasını yer yok kocaman olur doğuramazsın falan filan sezaryana alıyor bizimki 19 u görünüo dedi bakalım ne der 40 ı tamamlarsak
o kadar olursa doğuramam ben zaten yaaa. dr da onun riskini almaz bence. sezeryanla alıverir. ben kv yi çok taktir ediyorum bu konuda. evde ebe doğurtmuş o kadar bebişi.4700 mü anammmmmmm :)))
dogmazsada sen sezeryan iste canim , o ne öleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?