çok az bişeyler oluyor ama ben pek konduramıyorumaz evvelden beri bir baskı var aşağıya doğru ne olduğunu anlayamadım. oğlumda çok hareketli itikleyip duruyor karnımı. belkide kendini aşağıya ittiriyor anlamadım ki :44::44:
biz tutucaz oğlanları karnımızda
o kadar olursa doğuramam ben zaten yaaa. dr da onun riskini almaz bence. sezeryanla alıverir. ben kv yi çok taktir ediyorum bu konuda. evde ebe doğurtmuş o kadar bebişi.ama kadının ömründen ömür gitmiş
evet bayramda dogsun , annem dioki göbek adini ramazan adını bayram koyarız artık
ablam 2 sene önce 4.900 doğurdu. özel hastaneye gidiyordu çok büyük sezaryan dedi doktoru. sırf öle dedi die gitti doğum hastanesine 3 günde doğurduçok az bişeyler oluyor ama ben pek konduramıyorumaz evvelden beri bir baskı var aşağıya doğru ne olduğunu anlayamadım. oğlumda çok hareketli itikleyip duruyor karnımı. belkide kendini aşağıya ittiriyor anlamadım ki :44::44:
biz tutucaz oğlanları karnımızda
o kadar olursa doğuramam ben zaten yaaa. dr da onun riskini almaz bence. sezeryanla alıverir. ben kv yi çok taktir ediyorum bu konuda. evde ebe doğurtmuş o kadar bebişi.ama kadının ömründen ömür gitmiş
ablandaki iyi cesaretmiş ben zorlamazdım o kadar heralde
ablam 2 sene önce 4.900 doğurdu. özel hastaneye gidiyordu çok büyük sezaryan dedi doktoru. sırf öle dedi die gitti doğum hastanesine 3 günde doğurdu. ilk bebişde 4.500 doğmuştu
kafaya koydu yaa bayramda doğuracak hatunartık askere yollarız doğunca
ohhh ya ne güzel böyle doktorlar çoğu yok kakasını yer yok kocaman olur doğuramazsın falan filan sezaryana alıyor bizimki 19 u görünüo dedi bakalım ne der 40 ı tamamlarsak
ya öyle arada agrilarim oluyo , ama daha 22 gün var zaten , akilli oglum gününde dogacak benimmm
yada bayramda dogacakkkk
nst'de sanci cıkmadi , hersey normal görünüyo ama , hem daha 37. haftadayız teyzesiiiii
cnm ben sırf bu yüzden kadın doğuma gidiyorum zaten.çatın dar deee hoop al sezeryana.belki doğum anında açılacak.yok kakasını yaptı yok suyu bitti.tamam gerçek olanlarda var ama çoğunluk kolaya kaçıyor.
benim bir tanıdığım 10 ay olmuş bebek neredeyse ters sezeryana alıcaz demişler.kadın yok demiş beklicem demiş.demesine göre manda yoğurdu yyemiş.çocuk o saatten sonra dönmüş ve normal doğurmuş.
bu millet eskiden çatır çatır doğuruyormuş anamm biz tırsağızzz =))
daha var tabi tatlım bir 40 haftalık olsun tosuncuk =)
öyle gerçekten. doktorlar çok etkiliyor olumlu veya olumsuz
cnm ben sırf bu yüzden kadın doğuma gidiyorum zaten.çatın dar deee hoop al sezeryana.belki doğum anında açılacak.yok kakasını yaptı yok suyu bitti.tamam gerçek olanlarda var ama çoğunluk kolaya kaçıyor.
benim bir tanıdığım 10 ay olmuş bebek neredeyse ters sezeryana alıcaz demişler.kadın yok demiş beklicem demiş.demesine göre manda yoğurdu yyemiş.çocuk o saatten sonra dönmüş ve normal doğurmuş.
öyle gerçekten. doktorlar çok etkiliyor olumlu veya olumsuz
Dualarımız seninle canım. düşünme böyle şeyleri. dün kuzenime gittim onunda bebişi küçük doğdu son ay hiç kilo almamıştı nerdeyse. sürekli üzülüyordu oda senin gibbi bebişimi besleyemiyormuyum diye. şimdi görsen kızını nasıl büyüdü 2 yaşı biticek ağustosta. yaşıtlarıylada aynı şuan hiçte küçük değil. gayette sağlıklı ve çok akıllı fıstıkım. iyi şeyler düşün iyi olsun. hayırlısıyla al kucağına meleğini inşallah
hatırlattığın ii oldu canımcım ilk sayfamızda vardı hergün birine okuyorduk unutmuşum tamamen doğuma gidenlere okuyalım artıkEfendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyetel-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)
Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir
miraya ( yarim ) okuyalim Allah yardimcisi olsun , kolayca dogumu olsun inş. baska suan dogumda olan varsa onlar içinde Allah yardimcilari olsun.
Acenu,ndd,msc,ikiziz,parodokss,evasude,nisayy,bebişim,graff sayamadığım herkes hepinizi aylardır takip ediyorum.Parodoks başta olmak üzere sizler için hep dua ettim.Şimdi sıra sizde kızlar..
Benim bebeğimde gelişim problemi varmış.Yani saglıgı yerinde ama 38 haftalık bebek ultrosonda 34-35 haftalık cıkıyor.
Perşembe günü sezeryanla dogacak insallah iyi olur.Nolur sizlerde bana dua edinnnn...
Nolur benim kızıma dua edin saglıkla kavuşalım birbirimize,doktor yanılmış olsunn..
vişnemi , vişne çıktımı yaaa , ben baya geriden takip ediyorum dış dünyayi , hele bu haftasonu olan düğnlerden sonra psikolojim ve fizyolojim bozuldu
afiyet olsun canim , dikkat et , fazla yorma kendini
normal dicektir bence doktorun. bende o kadar çok akmıyor. minicik geliyor bazen. ama sen hiç elleme sıkma sakın. o zaman zarar vermiş olursun.
vişnelerde afiyet bal olsun bebişine yarasın löp löp et olsun
Kizlarrrr sabah 6.45 te suyumuz geldi ve dus aldim hemencik hastaneye geldik... hemen ultrason ve nst doktorumuzu beklemeye basladik:)))) sonra 8.30 da doktorumz geldi alttan muayene ve 4 cm acilma :))) su an sanci cekiyorum kizlar 3 dk da bir fena vuruyo ama dayanilmiycak gibi degil diycem de aciyo be :))) ama cok keyifli... nst ye bagli kalmak istemedigimden yuruyorum bol bol... kocam da sanci geldikce belime masaj yapiyo.... en onemli destekciniz kocaniz olsun guzel teyzeler... bu anı birlikte yasayin kizlar... cicek koklar gibi nefes alin mum ufler gibi verin nefesinizi.... :)))) doktorum oglen gibi dogum olablir en gec 4 te biticek bu is diyo.... :))) biz cok iyiyiz hic merak etmeyin dualarimdasiniz.... sizde bizden dualarinizi eksik etmeyin.... bizi ozleyin... insallah bi sonraki bulusmamiz aylizimizle olucak.... hepinizi cok optuk....
maşallah maşallah...allahım size bağışlasın canım...bizde nasip etsin kucağımıza almayı...
ohhh hadi iyisin kaptın altını:124::124::124:
Kizlarrrr sabah 6.45 te suyumuz geldi ve dus aldim hemencik hastaneye geldik... hemen ultrason ve nst doktorumuzu beklemeye basladik:)))) sonra 8.30 da doktorumz geldi alttan muayene ve 4 cm acilma :))) su an sanci cekiyorum kizlar 3 dk da bir fena vuruyo ama dayanilmiycak gibi degil diycem de aciyo be :))) ama cok keyifli... nst ye bagli kalmak istemedigimden yuruyorum bol bol... kocam da sanci geldikce belime masaj yapiyo.... en onemli destekciniz kocaniz olsun guzel teyzeler... bu anı birlikte yasayin kizlar... cicek koklar gibi nefes alin mum ufler gibi verin nefesinizi.... :)))) doktorum oglen gibi dogum olablir en gec 4 te biticek bu is diyo.... :))) biz cok iyiyiz hic merak etmeyin dualarimdasiniz.... sizde bizden dualarinizi eksik etmeyin.... bizi ozleyin... insallah bi sonraki bulusmamiz aylizimizle olucak.... hepinizi cok optuk....
4700 mü anammmmmmm :)))
dogmazsada sen sezeryan iste canim , o ne öleee
daha var tabi tatlım bir 40 haftalık olsun tosuncuk =)
aynen altında dusukk ıyı olduubnm annem aldı ama kv demıde beklıoruz sanmıorum bse alıcagnı eşimle ole konustuk ta nasıl alsın etsınn tamm ddm ... valla cnm annemın 3. torunu kv ılk ve tek torunları olucak hmde erkk işte yne annede var ne varsa
ayhhhh aylızz gelıo gelsın artkkk allahım bı avazda kurtasın cnmmmmmmmm
bnde 4 bucuk kılo dgmusmmmm hemde gec dgmusummm annamı zehırlıomusum sezeryn olmus annemm off bndemı ole olucamm gecmı gelcek bnm tosunmdaa
bendee yedımmmmmmkaymagınıı flnnn gecmı gelcek oğlumm yhaaa 39. haftada gelsın ıstıodumm amaa
hepinize merhaba kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım başka doğum yapan var mı bilmiyorum. osman alp'im yarın 1 haftalık olucak inş :)) spinal anestezi ile sezaryen olduk bu arada öneririm kızlar bilincin açık olması çok güzel bebeğin o anda sesini duymak çok güzel
bi de göğüs uçlarım yara olmasa daha iyiydi ama anne olmak kolay değilmiş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?