2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

:18::18::18::18:

evet bayramda dogsun , annem dioki göbek adini ramazan adını bayram koyarız artık

ablam 2 sene önce 4.900 doğurdu. özel hastaneye gidiyordu çok büyük sezaryan dedi doktoru. sırf öle dedi die gitti doğum hastanesine 3 günde doğurdu. ilk bebişde 4.500 doğmuştu

ablam 2 sene önce 4.900 doğurdu. özel hastaneye gidiyordu çok büyük sezaryan dedi doktoru. sırf öle dedi die gitti doğum hastanesine 3 günde doğurdu. ilk bebişde 4.500 doğmuştu
ablandaki iyi cesaretmiş ben zorlamazdım o kadar heralde

cnm ben sırf bu yüzden kadın doğuma gidiyorum zaten.çatın dar deee hoop al sezeryana.belki doğum anında açılacak.yok kakasını yaptı yok suyu bitti.tamam gerçek olanlarda var ama çoğunluk kolaya kaçıyor.
benim bir tanıdığım 10 ay olmuş bebek neredeyse ters sezeryana alıcaz demişler.kadın yok demiş beklicem demiş.demesine göre manda yoğurdu yyemiş.çocuk o saatten sonra dönmüş ve normal doğurmuş.
bu millet eskiden çatır çatır doğuruyormuş anamm biz tırsağızzz =))

ya öyle arada agrilarim oluyo , ama daha 22 gün var zaten , akilli oglum gününde dogacak benimmm

yada bayramda dogacakkkk

nst'de sanci cıkmadi , hersey normal görünüyo ama , hem daha 37. haftadayız teyzesiiiii

daha var tabi tatlım bir 40 haftalık olsun tosuncuk =)

mandalar 11 ayda dogum yaparmiş :)))
benim annemde manda yogurdu yemiş bana hamileyken , 40 hafta 10 ay ( halk dilinde ) ben 43 hafta 11 ay dogurmusum öyle sayıyo bizimkiler
vakti zamani gelince 3 gün 5 gün dinlemiyo , ne zaman nefes almasi nasip ise o zaman , Rabbim hepimize hayirli dogumlar versin inş.

öyle gerçekten. doktorlar çok etkiliyor olumlu veya olumsuz

Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir

miraya ( yarim ) okuyalim Allah yardimcisi olsun , kolayca dogumu olsun inş. baska suan dogumda olan varsa onlar içinde Allah yardimcilari olsun.

öyle gerçekten. doktorlar çok etkiliyor olumlu veya olumsuz

benim doktor maşaallah çok relax.su sancı olursa atla acile gel diyor direk.sıkıntı yok diyor yolluyor.bende de bir rahatlama oluyor haliyle sanki çok kolay olacakmış gibiii =)

Sagol canım Allah razı olsun.Kilo degil mesele kafasıda küçük ona moral bozuyorum ben.Doktorlarda sagolsun bütün kötü senaryoları yazıyorlar.Sanki su safhadan sonra yapacak bişeyimiz varmış gibi...İnsallah bende perşembe günü sizlere hayırlı mutlu haberlerle dönerim tekrar.

hatırlattığın ii oldu canımcım ilk sayfamızda vardı hergün birine okuyorduk unutmuşum tamamen doğuma gidenlere okuyalım artık

Şimdiye kadar doktorların dedikleri şeyler hep iyi yönde çıktı canım,,ultrason ölçümleri falan yanlış çıktı yanii,,inşallah seninkide öyle olcakkk,öyle olcağını düşün güsel enerjiler gönder bebişe..Dualarımız seninle tabideStres yapma ama kendine fazla

vişnemi , vişne çıktımı yaaa , ben baya geriden takip ediyorum dış dünyayi , hele bu haftasonu olan düğnlerden sonra psikolojim ve fizyolojim bozuldu

afiyet olsun canim , dikkat et , fazla yorma kendini

çıktı tabi canım bunu da söylemeyeydim iyiydii :)) sağolaın canım artık en son bi temizlik kaldı ondada temizlikçi çağırdım bi de kız kardeşim tmm zaten istesemde iş yapamıyorrum artık çok çabuk yoruluyorum

normal dicektir bence doktorun. bende o kadar çok akmıyor. minicik geliyor bazen. ama sen hiç elleme sıkma sakın. o zaman zarar vermiş olursun.
vişnelerde afiyet bal olsun bebişine yarasın löp löp et olsun

benim baya baya akıyor damla damla canım sıkmıyorum da neyse muhtemelen ormal diyecek ...
sağolsın canım sizlerde yollayım vişnelerden :)

oyyy çok heyecanlı Rabbim kolylıkla kurtarsın canımm

maşallah maşallah...allahım size bağışlasın canım...bizde nasip etsin kucağımıza almayı...

ohhh hadi iyisin kaptın altını :124::124::124:

aynen altında dusukk ıyı olduu bnm annem aldı ama kv demıde beklıoruz sanmıorum bse alıcagnı eşimle ole konustuk ta nasıl alsın etsınn tamm ddm ... valla cnm annemın 3. torunu kv ılk ve tek torunları olucak hmde erkk işte yne annede var ne varsa

ayhhhh aylızz gelıo gelsın artkkk allahım bı avazda kurtasın cnmmmmmmmm

4700 mü anammmmmmm :)))

dogmazsada sen sezeryan iste canim , o ne öleee

bnde 4 bucuk kılo dgmusmmmm hemde gec dgmusummm annamı zehırlıomusum sezeryn olmus annemm off bndemı ole olucamm gecmı gelcek bnm tosunmdaa

bendee yedımmmmmm kaymagınıı flnnn gecmı gelcek oğlumm yhaaa 39. haftada gelsın ıstıodumm amaa

hepinize merhaba kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım başka doğum yapan var mı bilmiyorum. osman alp'im yarın 1 haftalık olucak inş :)) spinal anestezi ile sezaryen olduk bu arada öneririm kızlar bilincin açık olması çok güzel bebeğin o anda sesini duymak çok güzel
bi de göğüs uçlarım yara olmasa daha iyiydi ama anne olmak kolay değilmiş gerçekten

cnm manda yoğurdu bebeğin dönmesini sağlıyor diye yemiş o bayan o vakti zamanını bilir annesi sıkma canını =)

bende 39 da gelsin istiyorum sonra ne kadar durmak istersen dur kızım diyorum ama içimi biliyorum yani.ramazan girmeden doğsa,tayin işleri falan var eşimin belki çıkar bizde toparlanır o zamana kadar evimize gideriz diye düşünüyorum.
bunlar hep hayal tabi

cnm gözünüzaydın...Allah kolaylık versin...annelik zor olmaz mı.artık kendinden daha fazla düşündüğün biri var hayatında.
buna alışmakta zaman alıcak tabi.
iyi düşün,bugünleri de gördün çok şükür..yavruna bakınca koklayınca bütün enerjin geri gelir zaten cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…