Maasallah sizee cok sukur atlatmissiniz kismet dsrisi biseee durun la hayirli gunler yassyin inslKizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan benhepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))
Ayyy ne gusell sirasi gelen gidiyy bisde dusensiz sanci disinda bir gelisme yok hayirlisi bakalim duanile kolayindan dogur insliyi geceler..... kızlar nişanım da geldii .. artık sancıları bekliyoruzz. dua edin bana....
Kizlarrrr sabah 6.45 te suyumuz geldi ve dus aldim hemencik hastaneye geldik... hemen ultrason ve nst doktorumuzu beklemeye basladik:)))) sonra 8.30 da doktorumz geldi alttan muayene ve 4 cm acilma :))) su an sanci cekiyorum kizlar 3 dk da bir fena vuruyo ama dayanilmiycak gibi degil diycem de aciyo be :))) ama cok keyifli... nst ye bagli kalmak istemedigimden yuruyorum bol bol... kocam da sanci geldikce belime masaj yapiyo.... en onemli destekciniz kocaniz olsun guzel teyzeler... bu anı birlikte yasayin kizlar... cicek koklar gibi nefes alin mum ufler gibi verin nefesinizi.... :)))) doktorum oglen gibi dogum olablir en gec 4 te biticek bu is diyo.... :))) biz cok iyiyiz hic merak etmeyin dualarimdasiniz.... sizde bizden dualarinizi eksik etmeyin.... bizi ozleyin... insallah bi sonraki bulusmamiz aylizimizle olucak.... hepinizi cok optuk....
cnm manda yoğurdu bebeğin dönmesini sağlıyor diye yemiş o bayano vakti zamanını bilir annesi sıkma canını =)
bende 39 da gelsin istiyorum sonra ne kadar durmak istersen dur kızım diyorum ama içimi biliyorum yani.ramazan girmeden doğsa,tayin işleri falan var eşimin belki çıkar bizde toparlanır o zamana kadar evimize gideriz diye düşünüyorum.
bunlar hep hayal tabi
çıktı tabi canım bunu da söylemeyeydim iyiydii :)) sağolaın canım artık en son bi temizlik kaldı ondada temizlikçi çağırdım bi de kız kardeşim tmm zaten istesemde iş yapamıyorrum artık çok çabuk yoruluyorum
valla cnm bn canm cektıgı ıcın yedımhadı bakalım gorucez hep bırlıkte bnde ramazan gelmeden gelsın ıstıorum ama nerdeeee bızmkı ıyı yerınde
bnde ramazan bayramına buyusun ıstıorum evde oturmak ıstemıorummm
hepinize merhaba kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım başka doğum yapan var mı bilmiyorum. osman alp'im yarın 1 haftalık olucak inş :)) spinal anestezi ile sezaryen olduk bu arada öneririm kızlar bilincin açık olması çok güzel bebeğin o anda sesini duymak çok güzel
bi de göğüs uçlarım yara olmasa daha iyiydi ama anne olmak kolay değilmiş gerçekten
Bis iyiyiz hanimceler hayirlisi ile insl kavusmak dilegimlee pasam bgnde gelmes heralde hava kapali bgun geneli yurumeyin dusunuyorumm hayirlisi gelsin artik uyuzz gidi 24 st kasinmak mahvediyooo
dün gece gittim hastaneye.. aynıydı hala 4cm di di açımamam.. ama şimdi sancılarım birz daha fazlalaştı. akşama dogururum belki ...dua edin bana
tatlım vazelın sursen faydası olmuyor mu?Bis iyiyiz hanimceler hayirlisi ile insl kavusmak dilegimlee pasam bgnde gelmes heralde hava kapali bgun geneli yurumeyin dusunuyorumm hayirlisi gelsin artik uyuzz gidi 24 st kasinmak mahvediyooo
Ben kızıma ahu filiz koymasaydım dilara koyacaktım ismini .. Ben cok güzel
aynennnbirde tayin çıkmazsa benim yolculuk yapmam gerek.e miniğim accık büyür o zamana kadar bende rahat ederim o da.
ayy hala inanamıyorum yaaa bebişler karnımızdan bir bakıcaz kucaklarımıza gelmiişler inş..
aynennnbirde tayin çıkmazsa benim yolculuk yapmam gerek.e miniğim accık büyür o zamana kadar bende rahat ederim o da.
ayy hala inanamıyorum yaaa bebişler karnımızdan bir bakıcaz kucaklarımıza gelmiişler inş..
merhaba kızlar.. nasılsınız..??
ben çok kötüyüm
duygusala bağladım.. doktordan geliyoruz günümüz belli oldu..
kısmetse inşallah çarşamba sabah saatlerinde bebeğim karnımda değil kucağımda olucak..
1 saattir yerde miyim gökte mi bilmiyorum gerçekten sanki hiç doğurmıcak gibiydim hep hamile kalıcam sanmışım..
o kadar garip birşey ki şuan telafuz edemiyorum..
allahım hakkımızda hayırlısını versin..
Burası baya bi atraksiyonlu oldu yaff,,Doğum yapanlarr,,suları gelenler,,nişanları gelenler,doğum sonrası tavsiyeler verenler,,,,sancı çekenler,,,Benim gibi yusufu gelenlerrrr
Yarim bi çırpıda doğurursun inşallah,çok istiyorumm
Evasude hiç beklemiodum senden yaf bu kadar erken maşallah sana allah analı babalı büyütsün,, güzel kızçenle mutlu mesut bir ömür nasip etsin ,çekirdek aile
veryergin verdiğin bilgiler çok güsel,,devamını beklioruzz,,kulak arkası kokusunu yazdım bi kenara:)
doğum yapanları da tebrik ediyorum ve hikayelerini beklioruumm meraklaa
aynn yha ayrılamıorum burdan pazardan geldım posetlerı bıraktım buraya takılorumheran hersey olabılırr
yusuf yusuf etmeyelım ltfennnn kolaycack dgurucazzz baksana evesude pırt dıe dgrduu masalahhhhhhh yarımde azdaha sıksa totosunu dogurucakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?