2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan ben hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))
Maasallah sizee cok sukur atlatmissiniz kismet dsrisi biseee durun la hayirli gunler yassyin insl
iyi geceler..... kızlar nişanım da geldii .. artık sancıları bekliyoruzz. dua edin bana....
Ayyy ne gusell sirasi gelen gidiyy bisde dusensiz sanci disinda bir gelisme yok hayirlisi bakalim duanile kolayindan dogur insl

Canimmm ayliz de geliyor sukur allah kolaylik versin insl kolaycaa dogur dua ile aklimdasin dua etde bnmde baslasin saancim dogurayim yahuuuuu

valla cnm bn canm cektıgı ıcın yedım hadı bakalım gorucez hep bırlıkte bnde ramazan gelmeden gelsın ıstıorum ama nerdeeee bızmkı ıyı yerınde

bnde ramazan bayramına buyusun ıstıorum evde oturmak ıstemıorummm

dün gece gittim hastaneye.. aynıydı hala 4cm di di açımamam.. ama şimdi sancılarım birz daha fazlalaştı. akşama dogururum belki ...dua edin bana

yok cnm canim cekmedi benim , sadece merak ettim , buzluga koycam o yuzden , yoksa sevmemkiii öğğğğ hatta yani

dün akşam bende buz dolabini sileyim dedim öldümmm , perşmebede bana gelcek temizlikci inş biticek butun işler

Bis iyiyiz hanimceler hayirlisi ile insl kavusmak dilegimlee pasam bgnde gelmes heralde hava kapali bgun geneli yurumeyin dusunuyorumm hayirlisi gelsin artik uyuzz gidi 24 st kasinmak mahvediyooo

aynennn birde tayin çıkmazsa benim yolculuk yapmam gerek.e miniğim accık büyür o zamana kadar bende rahat ederim o da.
ayy hala inanamıyorum yaaa bebişler karnımızdan bir bakıcaz kucaklarımıza gelmiişler inş..

gözün aydin canim , Allah bagislasin ,

darisi vakti zamani gelince bizlere inşş

merhaba anneler ve anne adayları....yeni annelerimize gözünüz aydın diyorum ve hepinizi öpüyorum :)))))))))))))

Bis iyiyiz hanimceler hayirlisi ile insl kavusmak dilegimlee pasam bgnde gelmes heralde hava kapali bgun geneli yurumeyin dusunuyorumm hayirlisi gelsin artik uyuzz gidi 24 st kasinmak mahvediyooo

ah canim yaa,

ne zor iş o iş ,Allah yardimcin olsun

bide zeytinyagi sur bakalim göbüşüne saf varsa , bi ark da onu tavsiye etti , bana yogurt iyi geldi ama sana gelmemiş (

ayy herkesdoğum yapmış, nedense sanki hiç doğurmayacakmışız gibi doğum yapanları duydukça çok ilginç bişeymiş gibi çok şaşırıyorum İnş. sağlıkla büyür bebeklerimiz.. Hayırlı olsun hepinizin..

Burası baya bi atraksiyonlu oldu yaff,,Doğum yapanlarr,,suları gelenler,,nişanları gelenler,doğum sonrası tavsiyeler verenler,,,,sancı çekenler,,,Benim gibi yusufu gelenlerrrr

Yarim bi çırpıda doğurursun inşallah,çok istiyorumm

Evasude hiç beklemiodum senden yaf bu kadar erken maşallah sana allah analı babalı büyütsün,, güzel kızçenle mutlu mesut bir ömür nasip etsin ,çekirdek aile

veryergin verdiğin bilgiler çok güsel,,devamını beklioruzz,,kulak arkası kokusunu yazdım bi kenara:)

doğum yapanları da tebrik ediyorum ve hikayelerini beklioruumm meraklaa

Ben kızıma ahu filiz koymasaydım dilara koyacaktım ismini .. Ben cok güzel

aynn cnm senn ıcınde rahat olur mıcık bebekle zor olur tabı... aynn yha karnımızda smdık bde bakıcaz kucagmızda bze guluyoo bız yne ıyıyzz yha eşlermız catlıo bnmkı valla dgsada sarılıp yatsam dıe

hayırlısı ile al kucağına bebeğini tatlım esas aşk ozaman başlayacak ama hamileliği de özleyeceksin demedi deme

aynn yha ayrılamıorum burdan pazardan geldım posetlerı bıraktım buraya takılorum heran hersey olabılırr
yusuf yusuf etmeyelım ltfennnn kolaycack dgurucazzz baksana evesude pırt dıe dgrduu masalahhhhhhh yarımde azdaha sıksa totosunu dogurucakk

yok yaa yusuflardan kurtulamıorum yavaş yavaş yokluolar bemi vallaaGitmez onlar benden daha bebişim gelene kadar

Bende kalkamıorum pc başından her an yeni haberler gelcek die,,akşama çaya arkadaşları çağırdım bişi yapıcam yanına ama kalkmam lasım,,da ikide bir bakarım bu açık kalır:):):)

Yarim belkide doğurmuştur bile maşallah onlaraaa

yarımmmmm burdasın ama okuyosun sadece sanırımm allah yardımcın olsun cnm senn ıcınde dguranlar ıcınde ayetlkursy ve dualarını okudum cnm bı agrıda kurtulursun ınsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…