yok yaa yusuflardan kurtulamıorum yavaş yavaş yokluolar bemi vallaaGitmez onlar benden daha bebişim gelene kadar
Bende kalkamıorum pc başından her an yeni haberler gelcek die,,akşama çaya arkadaşları çağırdım bişi yapıcam yanına ama kalkmam lasım,,da ikide bir bakarım bu açık kalır:):):)
Yarim belkide doğurmuştur bile maşallah onlaraaa
canım sanırım haziran topiğinde sirkeli suyun iyi geldiğini okumuştum. duş alırken son suyuna sirke koy bi de onu dene bakalım sonuçta zararı olmaz
amanıınn miray da gitmiş doğuma hadi kolylıkla sağlıkla canım haberlerini bekliyoruz
evasudeee senden de son haberleri bekliyoruz kıpırdak kızçen şimdi geniş mekanda daha rahat hareket ediyodur kurban olurum ona
kızlar bakın doğum yapınca da gelicez ama buraya haa bebişleri görünce burayı unutmak yok. ben bugün daha iyiyim iyice ayaklandım dün pansuman yaptırdım dikişlerim kaynamış, sonra duş aldım kendime geldim. oğluşumla da iyiyce alıştık birbirimize uykusuzluk var ama şöyle diyim allahım nolur günler geçmesin yavaş geçsin diye dua ediyorum her anını özlüyorum şimdiden. yani demem o ki uykusuzluk umrunuzda olmuyor.
kızzlar saat 6,00 da hastaneye gittim muaneye.. çatı muanesi oldum.. açılmam 4 cm olmuş. doktor dedi dogum başlamış... tabi ben şoklardayım..bana dua edin
Kizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan benhepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))
slm kızlar
totomda baskı oldu oldu dün akşam bir iğne batma hissi kondumadım yok dedim sonunda acı gerçekle yüzleştim
afedersiniz bir bağsur memesi pırtlamış küçükte değil pek
offf offf nasıl gidicek bu şeyy orda öle bişey olması fikri bile çok rahatsız edici birde ağrısı
içinizi bulandırdıysam özür dilerim kendimi çok kötü hissediyorum paylaşmak istedim sadece bildiğiniz faydalı şeyle vasa lüfen söleyin
evde bitkisel hemeroid kremi vardı ondan sürdüm 2 sefer biraz iyi geldii :26:
şimdi geçmişi okim
Canım bizimde 24 temmuzbende oğlum ya 24 temmuzda gelsin yada 19 temmuz olsun istiyorum....19.07 (fenerbahçenin kuruluş yılı 1907 gibi oluyo ya ondan :118:
Kizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan benhepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))
slm kızlar
totomda baskı oldu oldu dün akşam bir iğne batma hissi kondumadım yok dedim sonunda acı gerçekle yüzleştim
afedersiniz bir bağsur memesi pırtlamış küçükte değil pek
offf offf nasıl gidicek bu şeyy orda öle bişey olması fikri bile çok rahatsız edici birde ağrısı
içinizi bulandırdıysam özür dilerim kendimi çok kötü hissediyorum paylaşmak istedim sadece bildiğiniz faydalı şeyle vasa lüfen söleyin
evde bitkisel hemeroid kremi vardı ondan sürdüm 2 sefer biraz iyi geldii :26:
şimdi geçmişi okim
çok geçmiş olsun canım benim ilk gebeliğimde doğumdan sonra oldu çatlak ve sonrasında hemoroid meme oluştu, Allahım o çektiğim ızdırabı anlatamam basbaya ateşleniyordum ya. şimdi yine meme var ama Allahtan acı ağrı yok ben doğumdan sonrasından korkuyorum süt vermeye başlayınca kabızlık olabailiyor. dikkat et bakalım ihmal etme geçmiş olsun...
sonucu yani ilaç ismi falan alırsan paylaşır mısın teşekkürler...geçmiş olsun canim ,
malesef o gercekle bende karsılastım , şirket doktorumuzu bekliyorum , ona sorucam ne kullanabilirim diye((
hayırlısı ile al kucağına bebeğini tatlım esas aşk ozaman başlayacakama hamileliği de özleyeceksin demedi deme
amanıınn miray da gitmiş doğuma hadi kolylıkla sağlıkla canım haberlerini bekliyoruz
evasudeee senden de son haberleri bekliyoruz kıpırdak kızçen şimdi geniş mekanda daha rahat hareket ediyodur kurban olurum ona
kızlar bakın doğum yapınca da gelicez ama buraya haa bebişleri görünce burayı unutmak yok. ben bugün daha iyiyim iyice ayaklandım dün pansuman yaptırdım dikişlerim kaynamış, sonra duş aldım kendime geldim. oğluşumla da iyiyce alıştık birbirimize uykusuzluk var ama şöyle diyim allahım nolur günler geçmesin yavaş geçsin diye dua ediyorum her anını özlüyorum şimdiden. yani demem o ki uykusuzluk umrunuzda olmuyor.
Kızlar ben bugün nst ye giricem ilk girmem olacsak daha 10 gün önce ağda yapmıştım biraz gelmiş acaba temizlenip öylemi gitsem nst de biyerimizi acıyomuyuz karnımızdan başka.
bide 2 gündür baldırlarımın iç kısmında en yukarlarda ağrı var vede kasıklarımdan alt tarafıma vuran iğnebatması var.yürürken dahada acıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?