Acenu,ndd,msc,ikiziz,parodokss,evasude,nisayy,bebişim,graff sayamadığım herkes hepinizi aylardır takip ediyorum.Parodoks başta olmak üzere sizler için hep dua ettim.Şimdi sıra sizde kızlar..
Benim bebeğimde gelişim problemi varmış.Yani saglıgı yerinde ama 38 haftalık bebek ultrosonda 34-35 haftalık cıkıyor.
Perşembe günü sezeryanla dogacak insallah iyi olur.Nolur sizlerde bana dua edinnnn...
Nolur benim kızıma dua edin saglıkla kavuşalım birbirimize,doktor yanılmış olsunn..
sonucu yani ilaç ismi falan alırsan paylaşır mısın teşekkürler...
Slm canlar bîz geldik.maşallah doğuran doğurana nasıl mutlu oldum onların adına.bugün iznin başladı Evdeyim dolardı çok sıcak yapacak bi işim yok telefondan çok zor giriyorumkesiliyo sürekli. Bilgisayarımda babamda. Ya zaman geçmiyo gibi şimdiden sıkıldınız ne?Evasude,startu,Osman alp kızlar gözünüz Aydın Allah bağışlasın yavrularınızıYarin seni Allah kurtarsız bi nefeste al kucağına yavrunu
Kizlarrrr sabah 6.45 te suyumuz geldi ve dus aldim hemencik hastaneye geldik... hemen ultrason ve nst doktorumuzu beklemeye basladik:)))) sonra 8.30 da doktorumz geldi alttan muayene ve 4 cm acilma :))) su an sanci cekiyorum kizlar 3 dk da bir fena vuruyo ama dayanilmiycak gibi degil diycem de aciyo be :))) ama cok keyifli... nst ye bagli kalmak istemedigimden yuruyorum bol bol... kocam da sanci geldikce belime masaj yapiyo.... en onemli destekciniz kocaniz olsun guzel teyzeler... bu anı birlikte yasayin kizlar... cicek koklar gibi nefes alin mum ufler gibi verin nefesinizi.... :)))) doktorum oglen gibi dogum olablir en gec 4 te biticek bu is diyo.... :))) biz cok iyiyiz hic merak etmeyin dualarimdasiniz.... sizde bizden dualarinizi eksik etmeyin.... bizi ozleyin... insallah bi sonraki bulusmamiz aylizimizle olucak.... hepinizi cok optuk....
Kızlar ben bugün nst ye giricem ilk girmem olacsak daha 10 gün önce ağda yapmıştım biraz gelmiş acaba temizlenip öylemi gitsem nst de biyerimizi acıyomuyuz karnımızdan başka.
bide 2 gündür baldırlarımın iç kısmında en yukarlarda ağrı var vede kasıklarımdan alt tarafıma vuran iğnebatması var.yürürken dahada acıyor.
Teşekkürler canım benim böyle bir özete ihtiyacım varmış :)) Şu rakamları ezberle ben öyle yaptım10 dkkada bir 3 er defa olan 50 saniyelik rahim kasılmaları ..eğer istirahat ve pozisyon değiştirmeyle geçmezse doğum başlamış demektir.Birde suyun gelmişse hastaneye doğru yol al
27 haziranda spinal sezeryanla kavuştum kuzuma.. sağlıklı bir doğum ve iyileşme süreci geçirdik. Eğer böyle ameliyat olacak anneler varsa cok rahat olun derim ilk günden itibaren ayaklanıp bebişinize kendiniz bakabiliyorsunuz sıkıntısızca. Bizim bugün itibariyle göbek kordonuzmu da düştü. Hamilelikte çok şey öğrendik ama annelik başka birşeymiş gerçekten o kadar okuduğum makale ve kitaba rağmen tecrübe edilemeden öğrenilemeyecek çok şey var. Özellikle sizlerle vakit varken paylaşmak istediğim şey ilk emzirme konusunda. Bu konuda size gerçekten yardımcı olacak bilen birilerinin yanınızda olmasını ve sizi yönlendirmesine ihtiyacınız oluyor.
doğum hikayemi de uzunca anlatacağım topikte.
Allahtan herkese sağlıcakla doğumlarınızı yapmayı ve sonrasında evlatlarınızı büyütmeyi nasip etmesini diliyorum
kızlar DİLARA ismi nasıl sizce?? :26:
senin kvler senin yanina gelio benimkide nasil kaçsam diye bakıo didim'e yazliga gitti kv tatile
benim kv de kim bakcak dedi , karar evrmedik dedim , getir halası baksin dedi , bi zahmet halasi gelsin baksin dedimbozuldu ben öle diince , ben minicik cocugu hergun sabah 7 de kaldirip halasina götürcem pehh
sabah 7 de gelmeyecegi için halası cocuguda var yirttık , yoksa bende çalışmamakla tehtit ederdim heralde
Görüntü o kadar komiktiki umursamaz bir halde yapışmış parmağına :)) İnşallah sütüm olur ve karnımdaki gibi emmeye meraklı bir bebek olur
Kızlar nasılsınız. Suzan doğum yaptımı? 2 gün giremedim çünküüüüü benim oğlan biraz acalacı çıktı ve dün geldiAllaha şükür istediğim gibi kendi sancılarımla normal doğum yaptım Oğluşum gayet sağlıklı 3450 gr 51sm dünyaya geldi Rabime şükürler olsun Darısı sizin başınıza... Vaktım olunca doğum hikayemizi paylaşacam. Öpüldünüüüüz
gözün aydin canimmm , hayirli olsun , Allah bagislasinn ,
temmuz anneleri dökülüyo yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
benim hiç dogurasim yok nieyseeee
bende hiç doğurcakmışım gibi hissediyorum.zaten karnımda hiç inmedi. benim oğlanın hiç gelesi yerinden çok memnun zaten babasıda günü doldurmuşta gelmiş. benim paşada öyle yapıcak heralde
mandalar 11 ayda dogum yaparmiş :)))
benim annemde manda yogurdu yemiş bana hamileyken , 40 hafta 10 ay ( halk dilinde ) ben 43 hafta 11 ay dogurmusum öyle sayıyo bizimkiler
vakti zamani gelince 3 gün 5 gün dinlemiyo , ne zaman nefes almasi nasip ise o zaman , Rabbim hepimize hayirli dogumlar versin inş.
hepinize merhaba kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım başka doğum yapan var mı bilmiyorum. osman alp'im yarın 1 haftalık olucak inş :)) spinal anestezi ile sezaryen olduk bu arada öneririm kızlar bilincin açık olması çok güzel bebeğin o anda sesini duymak çok güzel
bi de göğüs uçlarım yara olmasa daha iyiydi ama anne olmak kolay değilmiş gerçekten
dün gece gittim hastaneye.. aynıydı hala 4cm di di açımamam.. ama şimdi sancılarım birz daha fazlalaştı. akşama dogururum belki ...dua edin bana
Bis iyiyiz hanimceler hayirlisi ile insl kavusmak dilegimlee pasam bgnde gelmes heralde hava kapali bgun geneli yurumeyin dusunuyorumm hayirlisi gelsin artik uyuzz gidi 24 st kasinmak mahvediyooo
geçmiş olsun canim ,
malesef o gercekle bende karsılastım , şirket doktorumuzu bekliyorum , ona sorucam ne kullanabilirim diye((
sonucu yani ilaç ismi falan alırsan paylaşır mısın teşekkürler...
evasuda canım hayırlı olsun... günümüz aynıydı bak 2 gün arayla çıkıyo bizim bebişler..
yarim sonunda seni beklerken biz çatladık burda.. hayırlısıyla almıssındır inşallah kucağına...
başka doğuran varmıydı hatırlayamadım herkese hayırlı olsun.. temmuz girdi patır patır dökülmeye başladık..
bizim içinde dualarınızı eksik etmeyin... son hazırlıklarımızı yapıyoruz.. bugün giremeyebilirim..sabah 8 de hastanede olucaz..hepinizi çok seviyorum hep birlikte geldik bugüne kadar.. kendinize iyi bakın kocaman öpüldünüz..
aksam 5 gibi geliyo canim doktor ,
doktorun bıranşi zaten , ilaç sorucam sonra kendi doktoruma sorucam okey derse paylaşirim sizlerlede
kızlar bu ne yaa maşallah bi açtım topici doğuran,nişanı gelen,açılan maşallah maşallah
çok heyecanlandım walla,bende hastaneden kızlar doğuruyorum diye yazmak istiyorummm
Kızlar ben bugün nst ye giricem ilk girmem olacsak daha 10 gün önce ağda yapmıştım biraz gelmiş acaba temizlenip öylemi gitsem nst de biyerimizi acıyomuyuz karnımızdan başka.
bide 2 gündür baldırlarımın iç kısmında en yukarlarda ağrı var vede kasıklarımdan alt tarafıma vuran iğnebatması var.yürürken dahada acıyor.
kızlar 26 haziranda epidural sezeryan ile doğumum gerçekleşti.şimdi evdeyiz. kızım ece ile birbirimizi tanıyoruz:) doğum hikayemi de yazacağım kısa zamanda. sorunuz olursa özelden cevaplayabilirim. müthiş bir his.:))
Kizlarrrr sabah 6.45 te suyumuz geldi ve dus aldim hemencik hastaneye geldik... hemen ultrason ve nst doktorumuzu beklemeye basladik:)))) sonra 8.30 da doktorumz geldi alttan muayene ve 4 cm acilma :))) su an sanci cekiyorum kizlar 3 dk da bir fena vuruyo ama dayanilmiycak gibi degil diycem de aciyo be :))) ama cok keyifli... nst ye bagli kalmak istemedigimden yuruyorum bol bol... kocam da sanci geldikce belime masaj yapiyo.... en onemli destekciniz kocaniz olsun guzel teyzeler... bu anı birlikte yasayin kizlar... cicek koklar gibi nefes alin mum ufler gibi verin nefesinizi.... :)))) doktorum oglen gibi dogum olablir en gec 4 te biticek bu is diyo.... :))) biz cok iyiyiz hic merak etmeyin dualarimdasiniz.... sizde bizden dualarinizi eksik etmeyin.... bizi ozleyin... insallah bi sonraki bulusmamiz aylizimizle olucak.... hepinizi cok optuk....
Kızlar nasılsınız. Suzan doğum yaptımı? 2 gün giremedim çünküüüüü benim oğlan biraz acalacı çıktı ve dün geldiAllaha şükür istediğim gibi kendi sancılarımla normal doğum yaptım Oğluşum gayet sağlıklı 3450 gr 51sm dünyaya geldi Rabime şükürler olsun Darısı sizin başınıza... Vaktım olunca doğum hikayemizi paylaşacam. Öpüldünüüüüz
sen içini ferah tut güzel haberlerini duyucaz inşallah senindeSagol canım Allah razı olsun.Kilo degil mesele kafasıda küçük ona moral bozuyorum ben.Doktorlarda sagolsun bütün kötü senaryoları yazıyorlar.Sanki su safhadan sonra yapacak bişeyimiz varmış gibi...İnsallah bende perşembe günü sizlere hayırlı mutlu haberlerle dönerim tekrar.
oohh osmanalp te kavuşmuş anneciğine. anne olmak hiiç kolay değil tabiki. ama bebişler için herşeye değerhepinize merhaba kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım başka doğum yapan var mı bilmiyorum. osman alp'im yarın 1 haftalık olucak inş :)) spinal anestezi ile sezaryen olduk bu arada öneririm kızlar bilincin açık olması çok güzel bebeğin o anda sesini duymak çok güzel
bi de göğüs uçlarım yara olmasa daha iyiydi ama anne olmak kolay değilmiş gerçekten
hergün birimizin doğum haberini okumak çok harika bişey yaa. bugünlere ulaşabilicemizi düşünemiyordum hiç. zaman ne kadar çabuk geçiyor. yakında sen de bende yazıcaz buraya nişanım geldi sancım geldi. oğlum geldiiii diyeeeeBurası baya bi atraksiyonlu oldu yaff,,Doğum yapanlarr,,suları gelenler,,nişanları gelenler,doğum sonrası tavsiyeler verenler,,,,sancı çekenler,,,Benim gibi yusufu gelenlerrrr
Yarim bi çırpıda doğurursun inşallah,çok istiyorumm
Evasude hiç beklemiodum senden yaf bu kadar erken maşallah sana allah analı babalı büyütsün,, güzel kızçenle mutlu mesut bir ömür nasip etsin ,çekirdek aile
veryergin verdiğin bilgiler çok güsel,,devamını beklioruzz,,kulak arkası kokusunu yazdım bi kenara:)
doğum yapanları da tebrik ediyorum ve hikayelerini beklioruumm meraklaa
ah canım yaa çok geçmiş olsunn.bende de bazen oluyor ufak.ılık suyla sürekli yıkıyorum öyle olunca. inşallah çok sürmez gerçekten çok rahatsız ediyor oslm kızlar
totomda baskı oldu oldu dün akşam bir iğne batma hissi kondumadım yok dedim sonunda acı gerçekle yüzleştim
afedersiniz bir bağsur memesi pırtlamış küçükte değil pek
offf offf nasıl gidicek bu şeyy orda öle bişey olması fikri bile çok rahatsız edici birde ağrısı
içinizi bulandırdıysam özür dilerim kendimi çok kötü hissediyorum paylaşmak istedim sadece bildiğiniz faydalı şeyle vasa lüfen söleyin
evde bitkisel hemeroid kremi vardı ondan sürdüm 2 sefer biraz iyi geldii :26:
şimdi geçmişi okim
nst de bitek göbüşümüzü açıyoruz canımKızlar ben bugün nst ye giricem ilk girmem olacsak daha 10 gün önce ağda yapmıştım biraz gelmiş acaba temizlenip öylemi gitsem nst de biyerimizi acıyomuyuz karnımızdan başka.
buldum buldum buldumöpüyoruz hepinizi ve izin başlasınnnnnnnn kv gelene kadar iyi bir 2 hafta geçiririm inşallah .iyi geceler hepinize allaha emanet olun.
Kizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan benhepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?