2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım benim de öyle üzülme allah sağlık versin ger,sini takma hem benimki yarın doğacak 2500 kilo ancak hem de 40. haftada

canim , evler cok sıcak bende işteyim diyorum bura rahat serin serin

bu arada ben yarim'i aradim ulaşamadim ,

ayyy canım ha gayret allah bi nefeste kurtarsın cnm yaa; çok mutlu oldum walla kendi suyum gelmiş kadar oldummm

yok canim , sadece göbüşü açıyosun

kızlar bu ne yaa maşallah bi açtım topici doğuran,nişanı gelen,açılan maşallah maşallah
çok heyecanlandım walla,bende hastaneden kızlar doğuruyorum diye yazmak istiyorummm

yerim ben bunu maşallh saglıklı sıhhatlı analı babalı yasasın

kızlar DİLARA ismi nasıl sizce?? :26:

cnm ben dilara ismini pek sevmiyorum

senin kvler senin yanina gelio benimkide nasil kaçsam diye bakıo didim'e yazliga gitti kv tatile

aman kaçmalarsa

ne bencil bu insanlar

Görüntü o kadar komiktiki umursamaz bir halde yapışmış parmağına :)) İnşallah sütüm olur ve karnımdaki gibi emmeye meraklı bir bebek olur

inşallahhh cnm

maşallah cnm gözün aydın

gözün aydin canimmm , hayirli olsun , Allah bagislasinn ,

temmuz anneleri dökülüyo yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

benim hiç dogurasim yok nieyseeee

benimde çekirge :13:

bende hiç doğurcakmışım gibi hissediyorum.zaten karnımda hiç inmedi. benim oğlanın hiç gelesi yerinden çok memnun zaten babasıda günü doldurmuşta gelmiş. benim paşada öyle yapıcak heralde

bendemi manda yoğurdu yesem çokta severim

allah yardımcın olsun cnm

dün gece gittim hastaneye.. aynıydı hala 4cm di di açımamam.. ama şimdi sancılarım birz daha fazlalaştı. akşama dogururum belki ...dua edin bana

hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz

Bis iyiyiz hanimceler hayirlisi ile insl kavusmak dilegimlee pasam bgnde gelmes heralde hava kapali bgun geneli yurumeyin dusunuyorumm hayirlisi gelsin artik uyuzz gidi 24 st kasinmak mahvediyooo

cnm karaciğer ve böbreklerine baktırdınmı bu kadar aşırı olması enteresan çünkü :26: başka bir sitede limon sürenler faydasını görmüs

geçmiş olsun canim ,

malesef o gercekle bende karsılastım , şirket doktorumuzu bekliyorum , ona sorucam ne kullanabilirim diye ((

sonucu yani ilaç ismi falan alırsan paylaşır mısın teşekkürler...

cnm güzel haberlerini bekliyoruz

aksam 5 gibi geliyo canim doktor ,

doktorun bıranşi zaten , ilaç sorucam sonra kendi doktoruma sorucam okey derse paylaşirim sizlerlede

kızlar bu ne yaa maşallah bi açtım topici doğuran,nişanı gelen,açılan maşallah maşallah
çok heyecanlandım walla,bende hastaneden kızlar doğuruyorum diye yazmak istiyorummm

:18::18::18::18:

nstdede bse yok cnm. o agrılar bndede varr bu aralar sıklasıo gbı sankıı bde dgmm yakın heralde

ay canım hadi hayırlısı rabbim kolaylık versin

Kızlar benim bugün doğum günüm babamda hep diyorduki sen kesin doğum gününde kızını doğurursun diye o yüzden korkuyorum nst ye giriyomuşum bişey oluyomuş doğuma alıyolarmış sabaha kadar zor yattım.bide eltim dün dediki sen 2 3 üne doğurursun karnın inmiş dedi:18::18::18::18: ben tabi doğumdan değilde doğuma hazırlıksınz yakalanmaktan korkuyorum jilete başvurmak istemiyorum ne bilim.

allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun

sen içini ferah tut güzel haberlerini duyucaz inşallah seninde
oohh osmanalp te kavuşmuş anneciğine. anne olmak hiiç kolay değil tabiki. ama bebişler için herşeye değer
hergün birimizin doğum haberini okumak çok harika bişey yaa. bugünlere ulaşabilicemizi düşünemiyordum hiç. zaman ne kadar çabuk geçiyor. yakında sen de bende yazıcaz buraya nişanım geldi sancım geldi. oğlum geldiiii diyeeee
ah canım yaa çok geçmiş olsunn.bende de bazen oluyor ufak.ılık suyla sürekli yıkıyorum öyle olunca. inşallah çok sürmez gerçekten çok rahatsız ediyor o
nst de bitek göbüşümüzü açıyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…