bende istiyorum bendeeeeekızlar bu ne yaa maşallah bi açtım topici doğuran,nişanı gelen,açılan maşallah maşallah
çok heyecanlandım walla,bende hastaneden kızlar doğuruyorum diye yazmak istiyorummm
canım doğumda öyle bişeye çok takıldıklarını ben sanmıyorum açıkçası. birde daha tam günün gelmemiş.normal yani hazırlıksız olman. sırf onun için dertlenme yaniKızlar benim bugün doğum günüm babamda hep diyorduki sen kesin doğum gününde kızını doğurursun diye o yüzden korkuyorum nst ye giriyomuşum bişey oluyomuş doğuma alıyolarmış sabaha kadar zor yattım.bide eltim dün dediki sen 2 3 üne doğurursun karnın inmiş dedi:18::18::18::18: ben tabi doğumdan değilde doğuma hazırlıksınz yakalanmaktan korkuyorum jilete başvurmak istemiyorum ne bilim.
sağol canım.. maşallah sende büyütmüssün Yaman beyi..
Kızlar benim bugün doğum günüm babamda hep diyorduki sen kesin doğum gününde kızını doğurursun diye o yüzden korkuyorum nst ye giriyomuşum bişey oluyomuş doğuma alıyolarmış sabaha kadar zor yattım.bide eltim dün dediki sen 2 3 üne doğurursun karnın inmiş dedi:18::18::18::18: ben tabi doğumdan değilde doğuma hazırlıksınz yakalanmaktan korkuyorum jilete başvurmak istemiyorum ne bilim.
Kızlar benim bugün doğum günüm babamda hep diyorduki sen kesin doğum gününde kızını doğurursun diye o yüzden korkuyorum nst ye giriyomuşum bişey oluyomuş doğuma alıyolarmış sabaha kadar zor yattım.bide eltim dün dediki sen 2 3 üne doğurursun karnın inmiş dedi:18::18::18::18: ben tabi doğumdan değilde doğuma hazırlıksınz yakalanmaktan korkuyorum jilete başvurmak istemiyorum ne bilim.
senin kvler senin yanina gelio benimkide nasil kaçsam diye bakıo didim'e yazliga gitti kv tatile
büyüdü canım 49 günlük kocaman bir adam oldu
altımızı açtıkça annemizi kakalamak çişlemek en büyük hobimiz şimdilik
Acenu,ndd,msc,ikiziz,parodokss,evasude,nisayy,bebişim,graff sayamadığım herkes hepinizi aylardır takip ediyorum.Parodoks başta olmak üzere sizler için hep dua ettim.Şimdi sıra sizde kızlar..
Benim bebeğimde gelişim problemi varmış.Yani saglıgı yerinde ama 38 haftalık bebek ultrosonda 34-35 haftalık cıkıyor.
Perşembe günü sezeryanla dogacak insallah iyi olur.Nolur sizlerde bana dua edinnnn...
Nolur benim kızıma dua edin saglıkla kavuşalım birbirimize,doktor yanılmış olsunn..
Kızlar nasılsınız. Suzan doğum yaptımı? 2 gün giremedim çünküüüüü benim oğlan biraz acalacı çıktı ve dün geldiAllaha şükür istediğim gibi kendi sancılarımla normal doğum yaptım Oğluşum gayet sağlıklı 3450 gr 51sm dünyaya geldi Rabime şükürler olsun Darısı sizin başınıza... Vaktım olunca doğum hikayemizi paylaşacam. Öpüldünüüüüz
kızlar bı saat once sıddetlı bı agrı gırdı saplandı resmen sancı dedıklerı bu olsa gerek bacaklarımnda ayrıldıgını hıssettm baya agrdı. sımdıde tıtremeye basladım arada sancılar gırıo bacaklarım ayrılıo remen yuruyemıorumbda ole sancı gırmedı bakalım bı saat gectı ama nıe tıremeye basladım bılmıorum yha sızce neden ( 19:
oy maşallah yaaahepinize merhaba kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım başka doğum yapan var mı bilmiyorum. osman alp'im yarın 1 haftalık olucak inş :)) spinal anestezi ile sezaryen olduk bu arada öneririm kızlar bilincin açık olması çok güzel bebeğin o anda sesini duymak çok güzel
bi de göğüs uçlarım yara olmasa daha iyiydi ama anne olmak kolay değilmiş gerçekten
geçmiş olsun canım yaaslm kızlar
totomda baskı oldu oldu dün akşam bir iğne batma hissi kondumadım yok dedim sonunda acı gerçekle yüzleştim
afedersiniz bir bağsur memesi pırtlamış küçükte değil pek
offf offf nasıl gidicek bu şeyy orda öle bişey olması fikri bile çok rahatsız edici birde ağrısı
içinizi bulandırdıysam özür dilerim kendimi çok kötü hissediyorum paylaşmak istedim sadece bildiğiniz faydalı şeyle vasa lüfen söleyin
evde bitkisel hemeroid kremi vardı ondan sürdüm 2 sefer biraz iyi geldii :26:
şimdi geçmişi okim
amanin ilk günden sıkılınırmımkızz. hemmen kaygana çağıralım sıkıntı alırSlm canlar bîz geldik.maşallah doğuran doğurana nasıl mutlu oldum onların adına.bugün iznin başladı Evdeyim dolardı çok sıcak yapacak bi işim yok telefondan çok zor giriyorumkesiliyo sürekli. Bilgisayarımda babamda. Ya zaman geçmiyo gibi şimdiden sıkıldınız ne?Evasude,startu,Osman alp kızlar gözünüz Aydın Allah bağışlasın yavrularınızıYarin seni Allah kurtarsız bi nefeste al kucağına yavrunu
oooooooo süpper haberbenim kayınvalıdegıl annem gittikten sonra gelecekmiş
çok şeker olmuş annesi
arkadaşında sancısı bacaklafrına vurmuşmuş. ama sancılar düzenli olması gerkmiyormu yalancılardan olmasın:18::18::18:kızlar bı saat once sıddetlı bı agrı gırdı saplandı resmen sancı dedıklerı bu olsa gerek bacaklarımnda ayrıldıgını hıssettm baya agrdı. sımdıde tıtremeye basladım arada sancılar gırıo bacaklarım ayrılıo remen yuruyemıorumbda ole sancı gırmedı bakalım bı saat gectı ama nıe tıremeye basladım bılmıorum yha sızce neden ( 19:
bizim kv kp saat 1 de geldi bugünde hava amma sıcak yaww kp yanınsa ne saç açık nede başka bi yer bakalım böyle nasıl dayanacağım yarında randevu var bakalım dr ne diyecek
takva yönünden canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?