2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bu ne yaa maşallah bi açtım topici doğuran,nişanı gelen,açılan maşallah maşallah
çok heyecanlandım walla,bende hastaneden kızlar doğuruyorum diye yazmak istiyorummm
bende istiyorum bendeeeee
canım doğumda öyle bişeye çok takıldıklarını ben sanmıyorum açıkçası. birde daha tam günün gelmemiş.normal yani hazırlıksız olman. sırf onun için dertlenme yani

bana nerdeyse yedinci ayımdan beri doğum yaptırıyo beni görenler, her gören ayy karnın ne kadar aşağıya inmiş, senin yatman dnlenmen lazım yoksa erken doğum olan diyen ebeler, sen evde yalnız kalma heran doğumun oalbilir diyen tanıdıklar vb. o kadar çok vardı ki.. Ben hiç birini dinlemedim her istediğimi yaptım, doktora sormuştum bi sıkıntı var mı diye yeri gayet iyi dedi, onun için herkese çok kulak asmamak lazım sanki yoksa insanı piskolojik olarak sıkıntıya sokuyolar...

bu cuma günüm netleşcek ya pazar günü ya da pzt olcak....offffff offff ama hiç heyecan yok bende yaaaa...

valla bende jilete basvurdum ama hiç memnun degilim , hem batık hem kasıntı yapıo ,
bu hafta gidicem halledicem agda icin ,

ayrica öle milletin dediginede takılma yok aşaği inmiş dogar vs vs ,

benim 1,5 aydır dogar diolar oglusum sabahlari asagida oluyo ve karnım büyük , akşama dogru yukari cikiyo iyice top gibi oluyo , hiç belli olmuyor yani , doguma hazırlıksız yakalansanda onlar neler görüyor nelerrr , hersey olacagina varir bu kadar kasmaya gerek yok rahat ol

eline sağlık teyzoşun

hayırlısı olsun hakkınızda ne diim bilemedim

büyüdü canım 49 günlük kocaman bir adam oldu

altımızı açtıkça annemizi kakalamak çişlemek en büyük hobimiz şimdilik

maşallah koca adamımıza

canım seni çok iyi anlıyorum benim oğlumunda kafası büyük ileri geri herseyi soylediler bu durumun anneyi ne kadar yıprattığını çok iyi biliyorum ama ben kafama takmıyorum artık sonucta kapalı kutu bilemezler ne oldugunu insallh sende sağlıcakla kucagına alırsın evladını

kızlar bı saat once sıddetlı bı agrı gırdı saplandı resmen sancı dedıklerı bu olsa gerek bacaklarımnda ayrıldıgını hıssettm baya agrdı. sımdıde tıtremeye basladım arada sancılar gırıo bacaklarım ayrılıo remen yuruyemıorum bda ole sancı gırmedı bakalım bı saat gectı ama nıe tıremeye basladım bılmıorum yha sızce neden (19:

E hallet canım sende hemencecik ,,kafan rahatlasınn,,ben perşembe halledicem inşallah ama o zamana kadar beklesin oğlum :):)

evladın hayırlı olsun canımmmm

canim agrinin şiddetinden olabilir o titreme , tansiyonunu bi ölçsen varmi imkan ?

oy maşallah yaaadarısı bize
geçmiş olsun canım yaa
amanin ilk günden sıkılınırmımkızz. hemmen kaygana çağıralım sıkıntı alır
benim kayınvalıdegıl annem gittikten sonra gelecekmiş
oooooooo süpper haber
çok şeker olmuş annesi
arkadaşında sancısı bacaklafrına vurmuşmuş. ama sancılar düzenli olması gerkmiyormu yalancılardan olmasın:18::18::18:

bizim kv kp saat 1 de geldi bugünde hava amma sıcak yaww kp yanınsa ne saç açık nede başka bi yer bakalım böyle nasıl dayanacağım yarında randevu var bakalım dr ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…