2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bizim kv kp saat 1 de geldi bugünde hava amma sıcak yaww kp yanınsa ne saç açık nede başka bi yer bakalım böyle nasıl dayanacağım yarında randevu var bakalım dr ne diyecek
takva yönünden derken o seninde baban sayılır babanın yanındada mı açmıyorsun:26::26::26:

yoo açıyorum utanıyormuyum acabaa:26::26:

niye gelirki kpler anlamam cok anlayıssız geliyo boyle insanlar benim babam direk ben gitmem demiş doğursun toparlansın öyle gelirim demişzaten havalar sıcak bizim ısılarımız daha fazla bakıma muhtac ıse birsey diyemem ama

yok be kuzum bakıma muhtaç değil beykozda annesi oturuyor doğumdan sonra oraya gider heralde inşşş

sanirim Ayliz dogduu :)

aradim ulasamadim ama , facede öyle anladim , inşallah ikiside iyidir ,

Son düzenleme:
kp öle mi bekler senden o yüzdenmi acaba.. ben açıyorum tişört falanda giyerim. tabi tercih meselesi

öyle şey beklemez çünkü kv 2 sene olmuş kapanalı kp emekli deniz yarbay emeklisi oldğu için öyle pek karışmaz yani daha yeni yeni 2 3 senedir öğreniyorlar bazı şeyleri

sanirim Ayliz dogduu :)

aradim ulasamadim ama , facede öyle anladim , inşallah ikiside iyidir ,

amaniiinnn doktoru demiş ya 4 e kadar doğar die laf dinlio bak kızımızoyy çok heyecanlıı
öyle şey beklemez çünkü kv 2 sene olmuş kapanalı kp emekli deniz yarbay emeklisi oldğu için öyle pek karışmaz yani daha yeni yeni 2 3 senedir öğreniyorlar bazı şeyleri
anladım canım o zaman sen bileceksin artık

kızlar slm.ben daha doğurmadan evde krize girdim.hani daha önce anlatmıştım kötü komşum var diye. o taşındı yerine gelende aynı.ses gürültü yapıyor.sırf duymayım diye evde müziğn sesini açıyorum ama sesler birbirine karışıyor.daha 3 gün oldu taşınalı.bugün başladılar gürültüye.ev sahibine söylesem beni geçimsiz biliyor.onlar daha taşınmadan uyardı beni.kavga etme karışma diye.ama ben evde bunadım ya.bende ev sahibini gürültüyle rahatsız edicem bu gidişle.tv sesini açıcam ama nereye kadar.yarın bebişde doğacak onu nasıl uyutacam.Allah ım sen bu insanlara akıl fikir vicdan ver.komşu hakkı bilmeyen insanlara ne laf anlatabilirim ki.eve girelim bir sene bile olmadı of bu ne sorun.ben sessizlik istiyorum.evden kendimi dışarı atıcam ama bu bebekle ve göbekle yürüyemiyorum havada sıcak.of yaaa canlar ben çıldırıyorum.dua falan okuyorum stresim geçsin diye ama hala ses kulagımda dua bile karışıyor neredeyse.ne biçim hayvanlar var yaaa.kendimi tutuyorum ev sahibindende,kiracısındanda, evindende bıktım nefret ediyorum.Hakkımı helal etmiyorum.Verdiğim kiralar cehennemde odun olsun yeter ya....evde kulaklarım ugulduyor offffff.ben hamileyim bana acı Yarabbim şu insanların eziyetinden kurtar.Bunları ıslah et.:18::18:

Allah kolaylık versin canim

Allah sabır versin güzelim

konuşsan dinlemezlermi acaba canım. belki yerleşmek için falandır gürültü malum hemen yerleşemiyorsun. yoksa müzik falanmı açıyolar çocuklarmı tepişio

canim agrinin şiddetinden olabilir o titreme , tansiyonunu bi ölçsen varmi imkan ?

acıkmısım bıraz yemek yedım gectı ama agrılar nıe bılmıorum... agrılarım gecınce temızlıge grdm dgm korkusu sardı bnı evım temız olsunda ne olur ne olmazz aylızde dgmus zatenn sıra bızde

mrb arkadaşlar dün doktorumla kızımın göbek çevresi büyük olduğu için sezeryana karar verdik. yarın sabah kavuşacam kızıma. dua edin lütfen bizim için

hayır canim bizde degil sıraaa , daaha 18 gun var sana , banada 22 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…