hayır canim bizde degil sıraaa , daaha 18 gun var sana , banada 22 gun
mrb arkadaşlar dün doktorumla kızımın göbek çevresi büyük olduğu için sezeryana karar verdik. yarın sabah kavuşacam kızıma. dua edin lütfen bizim için
bıdakı hafta gelsın kız 39 haftalıkkenn uyuyamıorum yatamıorum oturup kalkamıorum dgsun valla artk gttkce catlıorumm oğlusum buyudukce gerdırıo karnmı acıo artk hayırlısı tabıkıde herseyınn ama ıstıorummmm
yok be kuzum bakıma muhtaç değil beykozda annesi oturuyor doğumdan sonra oraya gider heralde inşşş
konuşsan dinlemezlermi acaba canım. belki yerleşmek için falandır gürültü malum hemen yerleşemiyorsun. yoksa müzik falanmı açıyolar çocuklarmı tepişio
bende beklesin istiyorum ama kaygana ile bakışıp duracağımıza bari doğsunda 40 ı da çıksın biran önce gitsin diyorumo zaman seninki gelsin benimki beklesin birazz
kızlar slm.ben daha doğurmadan evde krize girdim.hani daha önce anlatmıştım kötü komşum var diye. o taşındı yerine gelende aynı.ses gürültü yapıyor.sırf duymayım diye evde müziğn sesini açıyorum ama sesler birbirine karışıyor.daha 3 gün oldu taşınalı.bugün başladılar gürültüye.ev sahibine söylesem beni geçimsiz biliyor.onlar daha taşınmadan uyardı beni.kavga etme karışma diye.ama ben evde bunadım ya.bende ev sahibini gürültüyle rahatsız edicem bu gidişle.tv sesini açıcam ama nereye kadar.yarın bebişde doğacak onu nasıl uyutacam.Allah ım sen bu insanlara akıl fikir vicdan ver.komşu hakkı bilmeyen insanlara ne laf anlatabilirim ki.eve girelim bir sene bile olmadı of bu ne sorun.ben sessizlik istiyorum.evden kendimi dışarı atıcam ama bu bebekle ve göbekle yürüyemiyorum havada sıcak.of yaaa canlar ben çıldırıyorum.dua falan okuyorum stresim geçsin diye ama hala ses kulagımda dua bile karışıyor neredeyse.ne biçim hayvanlar var yaaa.kendimi tutuyorum ev sahibindende,kiracısındanda, evindende bıktım nefret ediyorum.Hakkımı helal etmiyorum.Verdiğim kiralar cehennemde odun olsun yeter ya....evde kulaklarım ugulduyor offffff.ben hamileyim bana acı Yarabbim şu insanların eziyetinden kurtar.Bunları ıslah et.:18::18:
bende beklesin istiyorum ama kaygana ile bakışıp duracağımıza bari doğsunda 40 ı da çıksın biran önce gitsin diyorumhey allahım yaaa
bıdakı hafta gelsın kız 39 haftalıkkenn uyuyamıorum yatamıorum oturup kalkamıorum dgsun valla artk gttkce catlıorumm oğlusum buyudukce gerdırıo karnmı acıo artk hayırlısı tabıkıde herseyınn ama ıstıorummmm
bende beklesin istiyorum ama kaygana ile bakışıp duracağımıza bari doğsunda 40 ı da çıksın biran önce gitsin diyorumhey allahım yaaa
kız hepiniz iyi gelinlersiniz demekki kayganalariniz yaninizda , benimki kaçti baksana tatileee , ne kötü gelinmişim ben bee kadına şehri terk ettirdimgörümceyle gitti bideee
sıkma canını bebiş doğunca ıntıkamın acı olacakbebek bu illa gecede ağlıyo görsünler o zaman sesi gürültüyü
görsünler o zaman sesi gürültüyü.hadi oğluşum çabuk gelde biraz bizde gürültü yapalım.geceleri oglumun sesi en güzel müzik sesi olur ev sahibine.bu ramazanda ilahi gibi gelir herhalde bize ama onlara bilmem nasıl olur.
ben oğlum aglayınca eve hoparlör takayım sesi daha çok çıksın binada. ohhh ne güzel fikir bu ya.
çok güldürdüm beni canım benim saol.
hmm benimgi birazda saygıdan canım ben açamam yani ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?