2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yarimde doğurmuştur belkide.bizde ayliz i merak ettik. inş annesi ve bebişi iyidir.kızçeler artık yavaş yavaş doğuruyor.darısı da bize yani bekleyen temmuz anneciklerine.artık kuzum gel annen seni bekliyor bekletme.şu yalnızlığıma ve stresime ilaç ol bana dertlerimi unuttur annesinin gözbebeği herşeyim benim canparçam.oğluşum babanla seni bekliyoruz.burda bak teyzelerin ve arkadaşların var onlarda benim gibi kuzularını bekliyor.Doğum yapan anneleri tebrik ediyorum.Dua bekleyen annelere bizde dua ediyoruz.Rabbim bir avazzda kolay doğum versin.hepinizi öpüyoruz bebişlere ve kızçelere kocaman sevgiler.

Son düzenleme:
hayır canim bizde degil sıraaa , daaha 18 gun var sana , banada 22 gun

bıdakı hafta gelsın kız 39 haftalıkkenn uyuyamıorum yatamıorum oturup kalkamıorum dgsun valla artk gttkce catlıorumm oğlusum buyudukce gerdırıo karnmı acıo artk hayırlısı tabıkıde herseyınn ama ıstıorummmm

mrb arkadaşlar dün doktorumla kızımın göbek çevresi büyük olduğu için sezeryana karar verdik. yarın sabah kavuşacam kızıma. dua edin lütfen bizim için

hakkınızda hayırlısı olsun sağ salim kavuşursun bebeğine inş.

o zaman seninki gelsin benimki beklesin birazz

konuşsan dinlemezlermi acaba canım. belki yerleşmek için falandır gürültü malum hemen yerleşemiyorsun. yoksa müzik falanmı açıyolar çocuklarmı tepişio

canım altımız bodrum kat işletme olarak görülüyor.terlik atölyesi falanmış.ev sahibinede kira geliri yetmiyor o yüzden aç kadın.evet müzik açıyorlar.buğün arabeks takılıyorlar tamda bunaltıcı bir müzik.ooof ki ne off.daha önceki dinlemedi bu mu dinler sanki.ev sahibi kiraya vermeden önce konuşmuş güya.taşınmadan onlar benide uyarıyor.kızma kavga etme diye.eşime söylesem o da beni anlıyor ama başka kiraya çıkamayız araba borcumuz varken.taşınsak eşya taşımaya adam bile yok çağıracak.Allah ıslah etsin akıl fikir versin ne diyeyim.

sıkma canını bebiş doğunca ıntıkamın acı olacak bebek bu illa gecede ağlıyo görsünler o zaman sesi gürültüyü

bende beklesin istiyorum ama kaygana ile bakışıp duracağımıza bari doğsunda 40 ı da çıksın biran önce gitsin diyorumhey allahım yaaa

kız hepiniz iyi gelinlersiniz demekki kayganalariniz yaninizda , benimki kaçti baksana tatileee , ne kötü gelinmişim ben bee kadına şehri terk ettirdim görümceyle gitti bideee

bende istiyorum birance doğurmayı ama kk ne girince bu isteği on kat artıyo ne zormus temmuzun son anneleri olarak beklemek birileri doğum yaptıkça içim gidiyo nasıl imreniyorum

bende beklesin istiyorum ama kaygana ile bakışıp duracağımıza bari doğsunda 40 ı da çıksın biran önce gitsin diyorumhey allahım yaaa

gooo home kaygana.inş senin bebişde gönlünden geçtiği gibi doğar canım.bazı kaynanalar çekilmiyor seni anlıyorum.benim evimin yakınından bile geçirtmem kvyi.yalnız karışanım olmadan dırdırsız daha rahat ederim.ben bu aralar evimde hiç misafir istemiyorum doğumdan sonra gelecekse yardıma gelsin ya da hiç dost akraba gelmesin.kimse hizmet beklemesin.inş senin kv hizmet beklemiyordur bari işin ucunu tutsun.

kızlar yaa belimden ağrılar giriyo akıntımda cok arttı sureklı bişimi oluyo diye tetıkteyım ama bunlar yalancı zannedersem kasıklarımda ağrı yok çünkü

sıkma canını bebiş doğunca ıntıkamın acı olacak bebek bu illa gecede ağlıyo görsünler o zaman sesi gürültüyü

görsünler o zaman sesi gürültüyü.hadi oğluşum çabuk gelde biraz bizde gürültü yapalım.geceleri oglumun sesi en güzel müzik sesi olur ev sahibine.bu ramazanda ilahi gibi gelir herhalde bize ama onlara bilmem nasıl olur.
ben oğlum aglayınca eve hoparlör takayım sesi daha çok çıksın binada. ohhh ne güzel fikir bu ya.
çok güldürdüm beni canım benim saol.

hoparlör fikride iyiymiş canım

hmm benimgi birazda saygıdan canım ben açamam yani ne bileyim

Ben de açamam başımı, hatta ben eşofmanla bile duramam, üzerime etek, onun üzerine de uzun kollu bişeyler, sonra da fenalık geçiririm onlara her gittiğimizde zaten manavgattalar, eriyip bitiyorum her gidişimizde.. Ama işte ben de açmak istemiyorum, beni öyle görsün istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…