Kizlarrrr sabah 6.45 te suyumuz geldi ve dus aldim hemencik hastaneye geldik... hemen ultrason ve nst doktorumuzu beklemeye basladik:)))) sonra 8.30 da doktorumz geldi alttan muayene ve 4 cm acilma :))) su an sanci cekiyorum kizlar 3 dk da bir fena vuruyo ama dayanilmiycak gibi degil diycem de aciyo be :))) ama cok keyifli... nst ye bagli kalmak istemedigimden yuruyorum bol bol... kocam da sanci geldikce belime masaj yapiyo.... en onemli destekciniz kocaniz olsun guzel teyzeler... bu anı birlikte yasayin kizlar... cicek koklar gibi nefes alin mum ufler gibi verin nefesinizi.... :)))) doktorum oglen gibi dogum olablir en gec 4 te biticek bu is diyo.... :))) biz cok iyiyiz hic merak etmeyin dualarimdasiniz.... sizde bizden dualarinizi eksik etmeyin.... bizi ozleyin... insallah bi sonraki bulusmamiz aylizimizle olucak.... hepinizi cok optuk....
bende istiyorum birance doğurmayı ama kk ne girince bu isteği on kat artıyo ne zormus temmuzun son anneleri olarak beklemek birileri doğum yaptıkça içim gidiyo nasıl imreniyorum
kız hepiniz iyi gelinlersiniz demekki kayganalariniz yaninizda , benimki kaçti baksana tatileee , ne kötü gelinmişim ben bee kadına şehri terk ettirdimgörümceyle gitti bideee
kız hepiniz iyi gelinlersiniz demekki kayganalariniz yaninizda , benimki kaçti baksana tatileee , ne kötü gelinmişim ben bee kadına şehri terk ettirdimgörümceyle gitti bideee
kaygana gelince gerek kalmıo kimseye. anneme desem gelir ama üçümüz akşama kadan oturacağız evin içinde skandall.. doğum sancım falan tutunca gelirsin dedim anneme birkaç gün kalır gider sonra kaygana kalır belki bi ara giderse annem gelir tekrar tabi bunu söleyecek biri lazım pöfff ilk torun kaygananın birde çocuk delisidir sorma gitsin.senin ailenden de birileri gelecek mi canım yoksa sadece kv mi olacak yanında
ayrı şehirlerde olunca geleceğim dedi aynı olsak en azından gündüz gelir gece giderdi. hizmet beklemez herşeyini yapar kendi hatta hep söylüyorum o gelince mutfakta şunuda yapayım bunuda yapayım derken akşama kadar mutfak bekliyoruz daha çok yoruluyorumgooo home kaygana.inş senin bebişde gönlünden geçtiği gibi doğar canım.bazı kaynanalar çekilmiyor seni anlıyorum.benim evimin yakınından bile geçirtmem kvyi.yalnız karışanım olmadan dırdırsız daha rahat ederim.ben bu aralar evimde hiç misafir istemiyorum doğumdan sonra gelecekse yardıma gelsin ya da hiç dost akraba gelmesin.kimse hizmet beklemesin.inş senin kv hizmet beklemiyordur bari işin ucunu tutsun.
yalancıdırr. çünkü belden olurmuş sancı bildiğim kadarıylakızlar yaa belimden ağrılar giriyo akıntımda cok arttı sureklı bişimi oluyo diye tetıkteyım ama bunlar yalancı zannedersem kasıklarımda ağrı yok çünkü
Acenu yarim doğurdumu dedin??face de mi gördün canım??Çok sevindim yafff ohhh rahatladım valla,,normal doğumya bende sancı çektim burda onun yerine
kızlar benim karnımın altına bi sancı girip girip çıkıyo ama dayanılmyacvak kadar çok deil az sancıyo yani doğum başlıyo olabilir mi yoksa çok mu sancıması lazım
evet canim , aradi şimdi konustuk ikiside iyiymiş
kaygana gelince gerek kalmıo kimseye. anneme desem gelir ama üçümüz akşama kadan oturacağız evin içinde skandall.. doğum sancım falan tutunca gelirsin dedim anneme birkaç gün kalır gider sonra kaygana kalır belki bi ara giderse annem gelir tekrar tabi bunu söleyecek biri lazım pöfff ilk torun kaygananın birde çocuk delisidir sorma gitsin.
ayrı şehirlerde olunca geleceğim dedi aynı olsak en azından gündüz gelir gece giderdi. hizmet beklemez herşeyini yapar kendi hatta hep söylüyorum o gelince mutfakta şunuda yapayım bunuda yapayım derken akşama kadar mutfak bekliyoruz daha çok yoruluyorum
yalancıdırr. çünkü belden olurmuş sancı bildiğim kadarıyla
canım o kv baktı gelin hizmet etmiyor beni yoruyor gideyim tatil yapayım demiştir.böylece kötü gelin olduk işte .gerçi hizmet etsende bazısına yaranılmıyor gözü doymuyor gözü görmüyor.işine öyle gelmiş.işten güçten kaçmış.kız çok mu iş yükledin kaldıramadı kaçtı.boşver demekkki gidecegi varmış onun.inan kimi kötü gelinlerin kaynanalar onların ağzının içine bakıyor korkuyor.seninkisinin senle ilgisi yok totosu yere degmediyse ondan kaçmıştır.daha iyi ya sende kafanı dinle .rahat rahat uzan dlediğini yap.kvlerin içinde bir sürü tilki gezer kimbilir neden kaçtı zarar vermeden gitmiş işte.annen nerede canım.o yanına gelmeyecek mi.biz kötü gelin olalım boşver onlara göre iyi gelin yüzüne gülen arkasından iş çeviren işte....
kayganayı ve görümceyi oğluşum büyüsün döver teyzesi istersen...
aynn cnm valla yhaaa offff ne guzel dgdular ohh mısss gbı kokusunada cektıler ıclerıne ınş bızde goruruz o gunlerııı
Kızlar bu sabah nişanım geldı. Dun gece de sancım var dıye dr a gtmıstm ama 50lerde falan cıkmıstı ebe de dayanamyack kadar cogalırsa gel bu sancı cok hafıf boyleyse bosa gelme dmıstı. Acıklgmda 1 cm daha. Yarın da kntrolm var bkalım nolack. Simdı bıraz gecmıse bkalım kımler napmıs :)
inanın forumda en çok yarimin normal doğum yapmasına sevindim.çok korkuyordu sezeryandan.sürekli panik halindeydi ne olacak diye.
acile git gel telaş vardı üstünde sürekli
şimdi hepsi geçti çok şşükür.beklediğine değdi
Rabbim hiç ayırmasın onları birbirinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?