2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Allah bi avazda kurtarsın inş.. darısı bize....

bende istiyorum birance doğurmayı ama kk ne girince bu isteği on kat artıyo ne zormus temmuzun son anneleri olarak beklemek birileri doğum yaptıkça içim gidiyo nasıl imreniyorum

aynn cnm valla yhaaa offff ne guzel dgdular ohh mısss gbı kokusunada cektıler ıclerıne ınş bızde goruruz o gunlerııı

kızlar benim karnımın altına bi sancı girip girip çıkıyo ama dayanılmyacvak kadar çok deil az sancıyo yani doğum başlıyo olabilir mi yoksa çok mu sancıması lazım

Acenu yarim doğurdumu dedin??face de mi gördün canım??Çok sevindim yafff ohhh rahatladım valla,,normal doğumya bende sancı çektim burda onun yerine

Kislar yurudum geldim hic keyfim yok kendimi cok zor hissediyorum su zamanlsrda ne yapae ne eder bilmiyorum ya

Ayliz dogmsutur insl kaavusmustur mirayda cucugune darisi zsmani gelince biseinslallahl

Cepden giriyorum alinti edemedim kasinti tavsuyelerinizi denicem inslallah saglicakla kalin

Safak 4:)

kız hepiniz iyi gelinlersiniz demekki kayganalariniz yaninizda , benimki kaçti baksana tatileee , ne kötü gelinmişim ben bee kadına şehri terk ettirdim görümceyle gitti bideee

canım o kv baktı gelin hizmet etmiyor beni yoruyor gideyim tatil yapayım demiştir.böylece kötü gelin olduk işte .gerçi hizmet etsende bazısına yaranılmıyor gözü doymuyor gözü görmüyor.işine öyle gelmiş.işten güçten kaçmış.kız çok mu iş yükledin kaldıramadı kaçtı .boşver demekkki gidecegi varmış onun.inan kimi kötü gelinlerin kaynanalar onların ağzının içine bakıyor korkuyor.seninkisinin senle ilgisi yok totosu yere degmediyse ondan kaçmıştır.daha iyi ya sende kafanı dinle.rahat rahat uzan dlediğini yap.kvlerin içinde bir sürü tilki gezer kimbilir neden kaçtı zarar vermeden gitmiş işte.annen nerede canım.o yanına gelmeyecek mi.biz kötü gelin olalım boşver onlara göre iyi gelin yüzüne gülen arkasından iş çeviren işte....

kayganayı ve görümceyi oğluşum büyüsün döver teyzesi istersen...

kız hepiniz iyi gelinlersiniz demekki kayganalariniz yaninizda , benimki kaçti baksana tatileee , ne kötü gelinmişim ben bee kadına şehri terk ettirdim görümceyle gitti bideee

senin ailenden de birileri gelecek mi canım yoksa sadece kv mi olacak yanında
kaygana gelince gerek kalmıo kimseye. anneme desem gelir ama üçümüz akşama kadan oturacağız evin içinde skandall.. doğum sancım falan tutunca gelirsin dedim anneme birkaç gün kalır gider sonra kaygana kalır belki bi ara giderse annem gelir tekrar tabi bunu söleyecek biri lazım pöfff ilk torun kaygananın birde çocuk delisidir sorma gitsin.
ayrı şehirlerde olunca geleceğim dedi aynı olsak en azından gündüz gelir gece giderdi. hizmet beklemez herşeyini yapar kendi hatta hep söylüyorum o gelince mutfakta şunuda yapayım bunuda yapayım derken akşama kadar mutfak bekliyoruz daha çok yoruluyorum
kızlar yaa belimden ağrılar giriyo akıntımda cok arttı sureklı bişimi oluyo diye tetıkteyım ama bunlar yalancı zannedersem kasıklarımda ağrı yok çünkü
yalancıdırr. çünkü belden olurmuş sancı bildiğim kadarıyla

kızlar benim karnımın altına bi sancı girip girip çıkıyo ama dayanılmyacvak kadar çok deil az sancıyo yani doğum başlıyo olabilir mi yoksa çok mu sancıması lazım

olabilir canım dakika tut.Haydi Allah kurtarsın sağlıklı kucagına al bebiş mi geliyor yoksa...

Kızlar bu sabah nişanım geldı. Dun gece de sancım var dıye dr a gtmıstm ama 50lerde falan cıkmıstı ebe de dayanamyack kadar cogalırsa gel bu sancı cok hafıf boyleyse bosa gelme dmıstı. Acıklgmda 1 cm daha. Yarın da kntrolm var bkalım nolack. Simdı bıraz gecmıse bkalım kımler napmıs :)

allh kolaylık versin o zaman canım ama o yapsın mutfakta sen dinlşenmene keyfine bak sonuçta ağırlasıyoruz iyice laf edecek hali yokyaa,
bak benim görümcem geldi suan annem gelemediği için ilk baslarda bende yardım edıyordum baktım işler üzerime kaldı o oturuyo şimdi kalkmıyorum kendi basına yapıyo sıkılırsa abisine soylesin gider doğumdan sonra gelir ,eşim kızıyo o varken kalkıp benim iş yapmama

annem bana yakin canim , ben onda kalcam dogumdan sonra zaten ,

benim kv pek bi ilgisiz torun olayına , yakın oturuyo oda ama ben 1 bardak suyumu bile kendim alirim , benim kv ve görümce görgüsüzlüklerinden tatile gittiler :)))) böyle daha iyi zaten eşimde görüyo en azindan kimin ne oldugunu :))
ben ramazanda anneme geçiyorum hersene eşimle orda kaliyoruz , bu sene bakalim yapabilirsem doguma kadar evde olucam ramazanda inş yapamazsam anneme geçicez yine , eşim saolsun benim aileme çok düşkün o yzuden sıkıntı yok , ben kv ve görümcenin yaptigini terbiyesizlik olrak görüyorum , yoksa varlar yoklar çok fark etmiyo zaten

hadi hayırlısı ile Allah kurtarsın canim .

inanın forumda en çok yarimin normal doğum yapmasına sevindim.çok korkuyordu sezeryandan.sürekli panik halindeydi ne olacak diye.
acile git gel telaş vardı üstünde sürekli
şimdi hepsi geçti çok şşükür.beklediğine değdi
Rabbim hiç ayırmasın onları birbirinden...

kızlar şirket dr gittim geldim şimdi ,

procto glyvenol isminde krem verdi , ama kendi doktoruma sormadim henuz gebelik için uygunmu degilmi diye , hemen kulklanmiycam druma sorucam intternette baktim gebelikte C sinifi görünüyor .

bol su iç , lifli gıdalar ve sebze tuket yuruyus yap , ılık su içine otur yada su kesesi koy dedi ,

her gebelikte oluyor , dogumdan once gecmeli yoksa sonrasi sorun olur dedi .

bilginize arkadaslar

evet banada telde dedi sende normal yap sakın sezeryan olma diye :)

detaylari anlatir inşş fazla konusamadik ama sesi iyi geliyodu benide cesaretlendirdi açıkcasi :)) inş kolay dogumlarimiz olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…