2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
evet banada telde dedi sende normal yap sakın sezeryan olma diye :)

detaylari anlatir inşş fazla konusamadik ama sesi iyi geliyodu benide cesaretlendirdi açıkcasi :)) inş kolay dogumlarimiz olurr

çok sevindim yaa normal doğum olmasına ve aylizin gelemsine hadi darısı bize inş

öff doğumumuza ne ka kaldı şurda yarın bende gittiğimde sorim

Canlarım merhabalar.. Kızım uyuyorken geçmişi okuyayım dedim ama yetiştiremedim. Evasude,star4u,Osmanalp, bebo, annelite okuduğum kadarıyla doğum yapmışlar, tebrik ederim onları Allah analı babalı büyütsün. Doğum hikayelerini bekliyoruz en yakın zamanda. başka doğum yapan var mı? he bir de miray var sanırım ayliz de gelmiş onu da tebrik ederim. kızcem uyanmak üzere saati de geldi emzirmeye geçeyim artık. birazdan yine girmeye çalışırım. Hepinizi öpüyoruz cimcimemle

Doğumdan önce bu ilaçla mı geçecek yoksa kendiliğinden mi geçecek?

Birisi zamanında boynunda küçük et benleri olduğunu söylemişti yaff geçen bende bi baktım benimde öyle olmuşş ilginç değilmii:):)Neyse sonra aldırırız,en büyük derdimiz bu olsunn

kızlar dogum haberlerını duymak ne guzel.benımde hafıf agrım var gezmeyede gıdıyorum sımdı doguma fılan gıdersem yazarım.

Arkadaşlar hepinize sağlık sıhhat diliyorum bebişlerinizle..Çok yaklaşmış vakitleriniz..sağlıklı ve endişesiz geçer inşallah doğumlarınız..kucaklarınıza alırsınız minişlerinizi..

Darısı bizlerin başına inşallah..

kızlar benim karnımın altına bi sancı girip girip çıkıyo ama dayanılmyacvak kadar çok deil az sancıyo yani doğum başlıyo olabilir mi yoksa çok mu sancıması lazım

olabilir belki canım normal doğum gördüm ama sancıları fenaydı :18::18::18:ilk başları nasıl oluyor bende bilmiyoruminsallh rahat rahat doğururuz hepimiz

aaaaaaa yarim le evasude doğurdu mu? :) Ehehe ne güsel 2 bebeğimiz daha oldu, normal doğum anısı dinlemek benim için çok güzel bişey yaa, çok zevkliiğiğiğiği :) en kısa zamanda doğum anılarını anlatırlar inşallah. hadi bakalım sağlıklı olsunlar hepsi de çok sevindim ben ki :)

RNA TASARIM

Bu arada ben sizinle bi kek tarifi paylaşmak istiyorum, inanın hazır kek gibi oluyo çok lezzetli, ev yapımı hazır kek diyebiliriz.

malzemeler:

3 yumurta
2,5 fincan şeker
3 fincan un
2 fincan nişasta
yarım limon kabuğu rendesi
yarım limon suyu
(limon büyük olmasın)
1 fincan sıvıyağ
1 fincan süt
1 paketten biraz az kabartma tozu

Önce yumurta ve şekeri iyice çırpın, sonra yağ, süt, ve limon suyunu ve kabuğun rendesini ekleyip çırpmaya devam edin. En son un nişasta ve kabartma tozu ekleyip güzelce karıştırın. yağlanmış unlanmış şekilli kek kalıbına dökün, yaklaşık 200 derece ısıda 40-45 dk pişirin. İnanın harika oluyo, derin dondurucuya da atabilirsiniz ama fazla bekleyince buzluk kokusu siniyo ben o zaman fazla sevmiyorum. ayrıca dışarıda da olsa uzun süre bayatlamıyo valla. Afiyet olsun! :) ılıyınca kalıptan çıkarın misssSsss :)

Eki Görüntüle 747405 RNA TASARIM

Kızçelerrrr kızçelerrrrr biz geldikkkkkk evimizdeyiz saat 14.00 da çıkışımız yapıldı
Dün akşam saat 20.00da dünyaya geldi.Normal doğumla çatır çatır
Azıcık dikişlerimiz var.Doğum hikayemi paylaşacağım sizlerle ALLAH'a emanet olun

maşallah çok güzel görünüyorsunuz darısı bizim başımıza normal doğum hikayenizi sabırsızlıkla bekliyorum...

süüüüpeeer görünüyorsunuz ikinizde .duruda anneside ne kadar mutlu.maşallahhh.darısı bu mutluluğu bizde yaşarız inş.

çok şükür yarim kurtulmuş darısı bize inş. :))

evasude süper gözüküyorsunuz maşaAllah size :)

evet canim , aradi şimdi konustuk ikiside iyiymiş
süpperrr
öle yapmaya çalışacağum artık
bizde sizi öptükk
ayy yarabbim ne güzel yaa allahım gönlüne göre verdiibekliyoruz en kısa zamanda hikayeni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…