evet banada telde dedi sende normal yap sakın sezeryan olma diye :)
detaylari anlatir inşş fazla konusamadik ama sesi iyi geliyodu benide cesaretlendirdi açıkcasi :)) inş kolay dogumlarimiz olurr
kızlar şirket dr gittim geldim şimdi ,
procto glyvenol isminde krem verdi , ama kendi doktoruma sormadim henuz gebelik için uygunmu degilmi diye , hemen kulklanmiycam druma sorucam intternette baktim gebelikte C sinifi görünüyor .
bol su iç , lifli gıdalar ve sebze tuket yuruyus yap , ılık su içine otur yada su kesesi koy dedi ,
her gebelikte oluyor , dogumdan once gecmeli yoksa sonrasi sorun olur dedi .
bilginize arkadaslar
kızlar şirket dr gittim geldim şimdi ,
procto glyvenol isminde krem verdi , ama kendi doktoruma sormadim henuz gebelik için uygunmu degilmi diye , hemen kulklanmiycam druma sorucam intternette baktim gebelikte C sinifi görünüyor .
bol su iç , lifli gıdalar ve sebze tuket yuruyus yap , ılık su içine otur yada su kesesi koy dedi ,
her gebelikte oluyor , dogumdan once gecmeli yoksa sonrasi sorun olur dedi .
bilginize arkadaslar
kızlar dogum haberlerını duymak ne guzel.benımde hafıf agrım var gezmeyede gıdıyorum sımdıdoguma fılan gıdersem yazarım.
kızlar benim karnımın altına bi sancı girip girip çıkıyo ama dayanılmyacvak kadar çok deil az sancıyo yani doğum başlıyo olabilir mi yoksa çok mu sancıması lazım
Doğumdan önce bu ilaçla mı geçecek yoksa kendiliğinden mi geçecek?
Eki Görüntüle 747410 Eki Görüntüle 747411
Kızçelerrrr kızçelerrrrr biz geldikkkkkk evimizdeyiz saat 14.00 da çıkışımız yapıldı
Dün akşam saat 20.00da dünyaya geldi.Normal doğumla çatır çatır
Azıcık dikişlerimiz var.Doğum hikayemi paylaşacağım sizlerle ALLAH'a emanet olun
Kızçelerrrr kızçelerrrrr biz geldikkkkkk evimizdeyiz saat 14.00 da çıkışımız yapıldı
Azıcık dikişlerimiz var.Doğum hikayemi paylaşacağım sizlerle ALLAH'a emanet olun
evet canim , aradi şimdi konustuk ikiside iyiymiş
öle yapmaya çalışacağum artıkallh kolaylık versin o zaman canım ama o yapsın mutfakta sen dinlşenmene keyfine bak sonuçta ağırlasıyoruz iyice laf edecek hali yokyaa,
bak benim görümcem geldi suan annem gelemediği için ilk baslarda bende yardım edıyordum baktım işler üzerime kaldı o oturuyo şimdi kalkmıyorum kendi basına yapıyo sıkılırsa abisine soylesin gider doğumdan sonra gelir ,eşim kızıyo o varken kalkıp benim iş yapmama
bizde sizi öptükkCanlarım merhabalar.. Kızım uyuyorken geçmişi okuyayım dedim ama yetiştiremedim. Evasude,star4u,Osmanalp, bebo, annelite okuduğum kadarıyla doğum yapmışlar, tebrik ederim onları Allah analı babalı büyütsün. Doğum hikayelerini bekliyoruz en yakın zamanda. başka doğum yapan var mı? he bir de miray var sanırım ayliz de gelmiş onu da tebrik ederim. kızcem uyanmak üzere saati de geldi emzirmeye geçeyim artık. birazdan yine girmeye çalışırım. Hepinizi öpüyoruz cimcimemle
ayy yarabbim ne güzel yaa allahım gönlüne göre verdiiEki Görüntüle 747410 Eki Görüntüle 747411
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?