Eki Görüntüle 747410 Eki Görüntüle 747411
Kızçelerrrr kızçelerrrrr biz geldikkkkkk evimizdeyiz saat 14.00 da çıkışımız yapıldı
Dün akşam saat 20.00da dünyaya geldi.Normal doğumla çatır çatır
Azıcık dikişlerimiz var.Doğum hikayemi paylaşacağım sizlerle ALLAH'a emanet olun
Kızçelerrrr kızçelerrrrr biz geldikkkkkk evimizdeyiz saat 14.00 da çıkışımız yapıldı
Azıcık dikişlerimiz var.Doğum hikayemi paylaşacağım sizlerle ALLAH'a emanet olun
Aynı anda yolunmuşuz... Ben de tertemiz oldum.. Artık hazır ve nazırım... Bekleme modundadoğumlar peşpeşe sıralanınca bende korktum,hemen bugün gidip ağdacıya o işi de hallettim kızlar :))
tertemiz oldum valla,ohh dünya varmış,istediğin zaman gelebilirsin oğlum
doğumlar peşpeşe sıralanınca bende korktum,hemen bugün gidip ağdacıya o işi de hallettim kızlar :))
tertemiz oldum valla,ohh dünya varmış,istediğin zaman gelebilirsin oğlum
kızlar pazar sabahı saat 5:00 te sancıyla uyandım, 6 da hastanedeydim,8 cm açılma var deyip doğuma aldılar, 6:40ta doğum yaptım:) Allah hepinize böyle kolay ve kısa doğum versin. bebişim sıhhatli cok şükür. biraz dikişlerim ve göğüs çatlaklarım canımı yakıyor ama kızımı görünce hepsi geçiyor. şimdiden göğüsleriniz için bişey kullanmaya başlayın ve göğüs uçlarınızı kurutmamaya özen gösterin.
kızlar pazar sabahı saat 5:00 te sancıyla uyandım, 6 da hastanedeydim,8 cm açılma var deyip doğuma aldılar, 6:40ta doğum yaptım:) Allah hepinize böyle kolay ve kısa doğum versin. bebişim sıhhatli cok şükür. biraz dikişlerim ve göğüs çatlaklarım canımı yakıyor ama kızımı görünce hepsi geçiyor. şimdiden göğüsleriniz için bişey kullanmaya başlayın ve göğüs uçlarınızı kurutmamaya özen gösterin.
sarisin27 Canım dualarım seninle inşallah.
evasude çok tatlısınız darısı biz doğumu bekleyenlere.
Kızlar ben nst ye girdim 10 dk nst de kaldım doktorum bugün 4 doğuma girmişbayağı bekledim sonuç için.
sonra kasılman yok hafif sancıların olur dahada artması lazım normal doğum istiyorsan dedi bende evet dedim.sancın olunca oturup dinlenme aksine hareketli olki kızında doğum kanalına rahat birşekilde girdsin dedi.bebeğimi ultrasonda baktı herşeyi iyi dedi 49 cm ve 2927 gr ve 36 haftası bitmek üzere dedi.3500 veya 3600 gr doğar kesin dedi.ben sedyeden kendi kendime kaltım dr çok şaşırdı maaşallah çok esneksin dedi. bende 3 gündür düğünler nişanlar vardı hep oynadım kimseyi dinlemedim dedim o da iyi yapmışsın hiçbirşey olmaz dedi emzikten filan düşmesi basit birşey değil dedi.dr bebişimi çok hareketli buldu ultrason cihazını resmen titretiyodu dr nasıl gülüyor poposunu kaldırdıkça tontiş kızım.ayın 11inde nst ve çatı muayenem var.bakalım ne olcak.
normal doğum isteyenler bol bol hareket edin yürüyün merdiven çıkın.dr bana çarşı pazar gez bol bol izin verdim dedi nekadar hareket okadar sancı ve normal doğum yani.
kızlar bu arada dr bebeğe ultrasonda bakarken solunum hareketleri görüyorum iyi birşey dedi.
YARIN SON İŞ GUNUM VE SONRASI BOL BOL GEZELİM YANİİİÇARŞIDA PAZARDA SUYUMUZ FALAN GELMESİN SONRAAA :18::18::18: ŞAKA Bİ YANA MAŞALLAH CANIM BEBİŞİNEEE
yok kız benım nısanım geldı de sancı yok onu beklıyorumDur kız ne doğumu bize daha vaaarrrr,,oooohhooooo
maşallah tatlımEki Görüntüle 747410 Eki Görüntüle 747411
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?