2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
İi akşamlar herkeze doğuranlar olmuş çoğalmış masallah allah analı babalı sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın inş kızlar bn bişe sorcam son yarım saattr kızımın hareketlerını vajınamda hssedıyorum ve acı verıo ne olduguna da anlam veremedım arnızda bole bıse yasayan ya da fıkrı olan varmı

sarisin27 Canım dualarım seninle inşallah.

evasude çok tatlısınız darısı biz doğumu bekleyenlere.

Kızlar ben nst ye girdim 10 dk nst de kaldım doktorum bugün 4 doğuma girmişbayağı bekledim sonuç için.
sonra kasılman yok hafif sancıların olur dahada artması lazım normal doğum istiyorsan dedi bende evet dedim.sancın olunca oturup dinlenme aksine hareketli olki kızında doğum kanalına rahat birşekilde girdsin dedi.bebeğimi ultrasonda baktı herşeyi iyi dedi 49 cm ve 2927 gr ve 36 haftası bitmek üzere dedi.3500 veya 3600 gr doğar kesin dedi.ben sedyeden kendi kendime kaltım dr çok şaşırdı maaşallah çok esneksin dedi. bende 3 gündür düğünler nişanlar vardı hep oynadım kimseyi dinlemedim dedim o da iyi yapmışsın hiçbirşey olmaz dedi emzikten filan düşmesi basit birşey değil dedi.dr bebişimi çok hareketli buldu ultrason cihazını resmen titretiyodu dr nasıl gülüyor poposunu kaldırdıkça tontiş kızım.ayın 11inde nst ve çatı muayenem var.bakalım ne olcak.
normal doğum isteyenler bol bol hareket edin yürüyün merdiven çıkın.dr bana çarşı pazar gez bol bol izin verdim dedi nekadar hareket okadar sancı ve normal doğum yani.
kızlar bu arada dr bebeğe ultrasonda bakarken solunum hareketleri görüyorum iyi birşey dedi.

Son düzenleme:

Maşallah subhanallah... Enerji patlaması patlaması derken en son Duru kız patlattı bombayı... Allah sağlık sihhatle büyütmek nasip etsin inşallah...

evasude maşaallah cnm hiç doğum yapmış gibi durmuyorsun bebiş görüldüğü an tüm sıkıntı geçiyor dedikleri an o olsa gerek =)

bebişin maşaallah pek tatlı annesiiii

Bizim minikler sırayı bozduu yarimde doğurdu sonunda şükür yarabbim:2:

ayy canım bnm yaa,çok tatlısınız ikinizde ; kızına bayıldık bayıldık resmen eşimle :)))
oğlumuz olcak malummmm :))))

doğumlar peşpeşe sıralanınca bende korktum,hemen bugün gidip ağdacıya o işi de hallettim kızlar :))
tertemiz oldum valla,ohh dünya varmış,istediğin zaman gelebilirsin oğlum

Ay bu evasude ve kızı cok tatlı yawwww..
oğlum da var hazır 19 aylık...
bilemedim simdi

doğumlar peşpeşe sıralanınca bende korktum,hemen bugün gidip ağdacıya o işi de hallettim kızlar :))
Aynı anda yolunmuşuz... Ben de tertemiz oldum.. Artık hazır ve nazırım... Bekleme modunda

kızlar pazar sabahı saat 5:00 te sancıyla uyandım, 6 da hastanedeydim,8 cm açılma var deyip doğuma aldılar, 6:40ta doğum yaptım:) Allah hepinize böyle kolay ve kısa doğum versin. bebişim sıhhatli cok şükür. biraz dikişlerim ve göğüs çatlaklarım canımı yakıyor ama kızımı görünce hepsi geçiyor. şimdiden göğüsleriniz için bişey kullanmaya başlayın ve göğüs uçlarınızı kurutmamaya özen gösterin.

Bende geçtiğimiz cuma yaptırdım inş doğuma kadar tekrar gerektirmez

Gözün aydın canım maşallah maşallah

GÖZÜN AYDIN CANİM ALLAH BAGİSLASİNN

YARIN SON İŞ GUNUM VE SONRASI BOL BOL GEZELİM YANİİİ ÇARŞIDA PAZARDA SUYUMUZ FALAN GELMESİN SONRAAA :18::18::18: ŞAKA Bİ YANA MAŞALLAH CANIM BEBİŞİNEEE

maşallah tatlım epudıral falan yaptrmadn mı bende normal ıstıyorum ama epudırallısınden

bugün sağlık ocağına gittik.ebe teyzemizle görüştük.ebe teyzemiz doğumdan sonraki yapılacaklar hakkında bilgi verdi anneme.bebek doğduktan sonra ilk yarım saat içinde annenin bilinci açık olsun olmasın bebeğin ağzına memeyi dayayacağız.bu işlem 24 saat içinde süt gelmesini sağlarmış.ama mutlaka ilk yarım saat içinde olacakmış.bebek 2 saat arayla emzirilecek.uyuyoırsa bile uyandırılacak.bebeğin ilk dışkısı çok önemliymiş.bu artık sindirim sisteminin çalışmaya başladığını gösteriyormuş.aklımda kalanlar bunlar.ilk yarım saati çok vurguladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…