2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gozunaydın tatlım Allah analı bablı saglıkla mutlulukla buyutmeyı nasıp etsın.ıns bızde kolayca dogururuz

YARİM burdasın sanırım tekrar geçmiş olsun hayırlı evlat olur inş

bizim kv kp saat 1 de geldi bugünde hava amma sıcak yaww kp yanınsa ne saç açık nede başka bi yer bakalım böyle nasıl dayanacağım yarında randevu var bakalım dr ne diyecek

ben de kp yanında çok zorlanıom ben de açmam yanında helal aslında ama yine de çekiniyorum açmaya.. babamın yanında da çok kısa giyemem utanırım haftaya babamlar gelecek bu kdr rahat giyinemeyeceğim ben de onu düşünüyorm kara kara ya bi de babamın yanında nası sancı çekicem ben ya

buarada doğum yapan arkadaşlar evasude ve yarim tebrik ederim. evesude yle doğum tarihlerimiz aynıydı ama bende tık yok bugün kontrol vardı sancı bilem çıkmadı

Son düzenleme:
şimdi kullanmak için cnm , dogumda daha kotu oluyomus / normL DOGUMDA IKINMAKTAN (

sezeryan için bahane oldu

cnm maşallah hakkınızda hayırlısı olsun

doğumlar peşpeşe sıralanınca bende korktum,hemen bugün gidip ağdacıya o işi de hallettim kızlar :))
tertemiz oldum valla,ohh dünya varmış,istediğin zaman gelebilirsin oğlum

ohh gözün aydın

cnmm ne gzel kolay olmuş darısı bizilerin başına gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inş

yok kız benım nısanım geldı de sancı yok onu beklıyorum

:18:

Aynı anda yolunmuşuz... Ben de tertemiz oldum.. Artık hazır ve nazırım... Bekleme modunda

çok rahatım buakşam,günlerdir korkuyodum yakalanmaktan,allah razı olsun kızcağızda az az yavaş yavaş canımı çok yakmaktan halletti:)) bekleme modunda bekleyelim şimdi ...

ayy maşallah ne güzel bir doğum;darısı başımıza inşallah..
tebrikler,allah analı babalı büyütsün inşallah :))

Canım Allah razı olsun cooookk cokk teşekkür ederimmm...
Yarim ve evasude tebrikler...Darısı başımıza..

benimde arada bir iki gündür öyle.totomun üstüne bazende oturamıyorum.ne olduğunu bilmiyorum.yarın dra gidicem ve sorucam.vajinamda batmalar oluyor ve karın altında bebişin sert tekmeleri oluyor.herhalde bebek aşagı doğru inmeye başıyordur belki.

lyre benim bu malum şeyler hamilelikte daha da çoğaldı.ama engel olacağını sanmıyorum.soran arkadaşlar vardı forumdan engel değil demişti doktorları.
doğumdan sonra bol bol dereotu yiyeceğim ben o da iyi geliyormuş

benimde bi kaç sefer öyle oldu bakalım dr yarın ne dicek

dereotu rivayete göre kaliteli sütte yapıyormuş ama hemoroide iyi geldiği denenip onaylandı arkidişim tarafından her yemekten 15 dk önce si çeyrek demet dr a sormak lazım tabii tok tutma özelliğide var ayrıca

Son düzenleme:
hadi ya
bu hafta kontrolüm var bende sorayım bakalım ne diyecek.Sana hangi doktor tavsiye etti bunu? Muayene mi etti?

canim ,

bugun sirket doktoruma vitaminlerimi yazdırcaktim , burda konusu geçti bende şirket doktoruma sordum normalde medical park hast 'de genel cerrahi doktoru kendisi , muayne olmadim anlattım durumu oda bu ilaci tavsiye etti . bende yine kendi druma sorup oyle kullanicam.

Canım sorduktan sonra bızede solermısın bnm kontrolum cuma gunu

ben maydonozda yiyorum dereotuda arada sırada yemegin yanında.bence hamilelikte yemeye başlanmalı bir sakıncası yoktur .bende hamilelikten önce kabızlık sorunu çektim aylarca.o yüzden hamilelikte bile bir ara oldu.hemoridden çok korkmuştum şükür öyle olmadı ilac bile verdi drum ama pek mecbur kalmadıkça kullanma dedi.çünkü kabızlık ilaçları bagımlılık yapıp mide tembelliği yapıyormuş.benim kabızlıktan dolayı karnım şişer adet sancısı gibi agrım olurdu şuanda yok..bol bol hamileyken sebze yemeği,salata, yedim su içtim.hemorid ve kabızlığı olanlar katı yemeklerden,pilavdan,makarnadan,patates kızartması ve hamurişinden uzak duracak.ekmek tüketimini azatacak.ben hamileyken 2-3 kere sadece kızartma yedim okadar.evde makarna pilav vs pişer ama ben çok az yerim.genelde çorba mutlaka soframda olur.salatada tabi.yemeklerinize dikkat edin yağlı baharatlı yiyeceklerden kaçının.yediklerime dikkat ettiğim halde hamilelikte kilo aldım çok 20 kgm fazlalık var.belki şu son haftalarda vermişimdir herkes biraz zayıfladığımı söylüyor henüz tartılmadım.vücudumdaki ödemlerin bir kısmını attım hala var ama az kaldı doğumda oda gider.kızlar bol salata,sebze,meyve yiyin acıkınca günde en az 3 litrede su .hemorid vs ancak o zaman iyileşir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…