2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
oyyy yerim ben onuuu
Çok şükür canım kavuştunuz. sen her zamanki gibi çok tatlı görünüyosun sanki biri senin yerine doğurmuşta kızçeni vermiş kucağına
sevgi içinde huzurla büyüsün minik duru anneciğinin şefkatli kollarında

doğumlar peşpeşe sıralanınca bende korktum,hemen bugün gidip ağdacıya o işi de hallettim kızlar :))
tertemiz oldum valla,ohh dünya varmış,istediğin zaman gelebilirsin oğlum
iyi yapmışsın canım. tek sıkıntısı ne biliyomusun o işi halletmenin. bitek bebişleri beklemek kalıyor artık. bende oğluma hadi gel artık herşeyin hazır diyorum hep ama yok daha gelmez benim sıpam

benim gibi uyuyamayan kızçeler varmı ....uyuyamıyorum doğum yapanları gördükçe okudukça beni de heyecan sarıyor.bebegimde maşallah tekmelerine ve tepinmelerine devam ediyor.hem bebek erken gelsin artık diyorum hemde doğumdan korkuyorum.uykum gelmiyor ahhhh.ne yapsamda uyusamm

geçmiş olsun canım gözünüzaydın. sağlıkla büyüsün inşallah. darısı başımıza

bende uyuyamıyorum canım. gece uykusu çok zor oluyor artık. gün içinde kıvrılıp bi yerlerde sızıyorum arada. oda iyice sersemletiyor beni

Allahim hepimize dogumda kolaylik versin. Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Evlat acisi yasatmasim. Amin.

bende uyuyamıyorum canım. gece uykusu çok zor oluyor artık. gün içinde kıvrılıp bi yerlerde sızıyorum arada. oda iyice sersemletiyor beni

canım ya seninde doğum yakınmış hamilelik takvimin 9 gün diyor.sıra sanada geliyor, tabi suzan kaldı önce.hadi suzan artık doğur sende senin bebişi bekliyoruz.

Allahim hepimize dogumda kolaylik versin. Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Evlat acisi yasatmasim. Amin.

saol canım.sanada kolay doğum versin .aynı dilekler hepimize olsun.Allah yardımcımız olsun kucagımıza saglıklı hayırı evlatlar versin.güzel duan için saol.

iyi yapmışsın canım. tek sıkıntısı ne biliyomusun o işi halletmenin. bitek bebişleri beklemek kalıyor artık. bende oğluma hadi gel artık herşeyin hazır diyorum hep ama yok daha gelmez benim sıpam

sorma walla herşey hazır bi o eksik,
kızkardeşimle çıktık alşverişmerkezi dolaşıyoruz bgün,alacak bişeyde bırakmamışız :))) herşeyi almışız
hazırrr ol şeklindeyizz :))

bende 14 ü 15 gibi doğururum gibi geliyor yani 2 haftaya hazır olucam.

hadi bakalım ha gayret; az daha bekleyelim :)) gevezelik sırası bizde,diğer hatunlar doğurdu onlar şimdi bebişlerle ilgilenir :)
bizde hergün burda nişanım geldi suyum gitti :)))

sorma walla herşey hazır bi o eksik,
kızkardeşimle çıktık alşverişmerkezi dolaşıyoruz bgün,alacak bişeyde bırakmamışız :))) herşeyi almışız
hazırrr ol şeklindeyizz :))
aynen benimde öyle alıcak bişey kalmadı. yapılcak hazırlıkta kalmadı. bugün kapı oğluşumun kapı süsünü şekerlerinide aldık. artık günler nasıl geçer bilmem.

:86::86::86:

heheehh yaparsak iyi olur bencede. ben yarın çıkayımda malzeme alayım bari. buzluğa bişeyler atmakta fayda var gerçekten

hem vakit doldururuz hemde faydalı bişey yapmış oluruz :)
bn bugün sabah bi kilo yufkam vardı hemen onuda sardım attım dondrcya:)
akşamda eşim geldiğinde evde yoktum,tabi kızkardşmle dolanmaktan ; hemen dedim dolaptan çıkarda kızart yee :)))
arada böle işede yarar misafrrlerin dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…