Canım sorduktan sonra bızede solermısın bnm kontrolum cuma gunu
oyyy yerim ben onuuuEki Görüntüle 747410 Eki Görüntüle 747411
Kızçelerrrr kızçelerrrrr biz geldikkkkkk evimizdeyiz saat 14.00 da çıkışımız yapıldı
Dün akşam saat 20.00da dünyaya geldi.Normal doğumla çatır çatır
Azıcık dikişlerimiz var.Doğum hikayemi paylaşacağım sizlerle ALLAH'a emanet olun
iyi yapmışsın canım. tek sıkıntısı ne biliyomusun o işi halletmenin. bitek bebişleri beklemek kalıyor artık. bende oğluma hadi gel artık herşeyin hazır diyorum hep ama yok daha gelmez benim sıpamdoğumlar peşpeşe sıralanınca bende korktum,hemen bugün gidip ağdacıya o işi de hallettim kızlar :))
tertemiz oldum valla,ohh dünya varmış,istediğin zaman gelebilirsin oğlum
bekleme kısmı çok sıkıcı yaaaaAynı anda yolunmuşuz... Ben de tertemiz oldum.. Artık hazır ve nazırım... Bekleme modunda
geçmiş olsun canım gözünüzaydın. sağlıkla büyüsün inşallah. darısı başımızakızlar pazar sabahı saat 5:00 te sancıyla uyandım, 6 da hastanedeydim,8 cm açılma var deyip doğuma aldılar, 6:40ta doğum yaptım:) Allah hepinize böyle kolay ve kısa doğum versin. bebişim sıhhatli cok şükür. biraz dikişlerim ve göğüs çatlaklarım canımı yakıyor ama kızımı görünce hepsi geçiyor. şimdiden göğüsleriniz için bişey kullanmaya başlayın ve göğüs uçlarınızı kurutmamaya özen gösterin.
bende uyuyamıyorum canım. gece uykusu çok zor oluyor artık. gün içinde kıvrılıp bi yerlerde sızıyorum arada. oda iyice sersemletiyor benibenim gibi uyuyamayan kızçeler varmı ....uyuyamıyorum doğum yapanları gördükçe okudukça beni de heyecan sarıyor.bebegimde maşallah tekmelerine ve tepinmelerine devam ediyor.hem bebek erken gelsin artık diyorum hemde doğumdan korkuyorum.uykum gelmiyor ahhhh.ne yapsamda uyusamm
aynısını bende düşündüm aslında ama nedense ayın ortasında bebiş gelecek gibi hissediyorum o yüzden tekrar gerek kalmaz umarım ​
bende uyuyamıyorum canım. gece uykusu çok zor oluyor artık. gün içinde kıvrılıp bi yerlerde sızıyorum arada. oda iyice sersemletiyor beni
Allahim hepimize dogumda kolaylik versin. Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Evlat acisi yasatmasim. Amin.
suzan doğurmadan gelmez benim sıpamcanım ya seninde doğum yakınmış hamilelik takvimin 9 gün diyor.sıra sanada geliyor, tabi suzan kaldı önce.hadi suzan artık doğur sende senin bebişi bekliyoruz.
iyi yapmışsın canım. tek sıkıntısı ne biliyomusun o işi halletmenin. bitek bebişleri beklemek kalıyor artık. bende oğluma hadi gel artık herşeyin hazır diyorum hep ama yok daha gelmez benim sıpam
bende 14 ü 15 gibi doğururum gibi geliyor yani 2 haftaya hazır olucam.
aynen benimde öyle alıcak bişey kalmadı. yapılcak hazırlıkta kalmadı. bugün kapı oğluşumun kapı süsünü şekerlerinide aldık. artık günler nasıl geçer bilmem.sorma walla herşey hazır bi o eksik,
kızkardeşimle çıktık alşverişmerkezi dolaşıyoruz bgün,alacak bişeyde bırakmamışız :))) herşeyi almışız
hazırrr ol şeklindeyizz :))
heheehh yaparsak iyi olur bencede. ben yarın çıkayımda malzeme alayım bari. buzluğa bişeyler atmakta fayda var gerçektenndd;
sıkıntıdan vakit geçsin diye bol bol börek yapar atarız buzluğaaa :))))
sorma walla herşey hazır bi o eksik,
kızkardeşimle çıktık alşverişmerkezi dolaşıyoruz bgün,alacak bişeyde bırakmamışız :))) herşeyi almışız
hazırrr ol şeklindeyizz :))
hadi bakalım ha gayret; az daha bekleyelim :)) gevezelik sırası bizde,diğer hatunlar doğurdu onlar şimdi bebişlerle ilgilenir :)
bizde hergün burda nişanım geldi suyum gitti :)))
:86::86::86:
heheehh yaparsak iyi olur bencede. ben yarın çıkayımda malzeme alayım bari. buzluğa bişeyler atmakta fayda var gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?