Doğurdum kızlar
Doğurdum kızlar
ooo maşallahhhDoğurdum kızlar
evet çok işe yarıycak sadece misafir içinde değil. ilerde pek yemekle ilgilenmeye vaktimiz kalmıycak. hazırda bişeyler olması iyi olcakhem vakit doldururuz hemde faydalı bişey yapmış oluruz :)
bn bugün sabah bi kilo yufkam vardı hemen onuda sardım attım dondrcya:)
akşamda eşim geldiğinde evde yoktum,tabi kızkardşmle dolanmaktan ; hemen dedim dolaptan çıkarda kızart yee :)))
arada böle işede yarar misafrrlerin dışında
İyi geceler doğuramayanlar kulubü
evet çok işe yarıycak sadece misafir içinde değil. ilerde pek yemekle ilgilenmeye vaktimiz kalmıycak. hazırda bişeyler olması iyi olcak
ben de mi yapsam öyle bişeyler ya.. annemler ramazan boyu burda olacak o nasılsa yapar diye hiç hazırlık yapmadım acaba yapsamıydım
hehehe iyi gecelerrrrİyi geceler doğuramayanlar kulubü
benimde yanımda birileri olucak ama ben yinede yapıcam biraz hazırlık temkinli olmakta fayda varben de mi yapsam öyle bişeyler ya.. annemler ramazan boyu burda olacak o nasılsa yapar diye hiç hazırlık yapmadım acaba yapsamıydım
:86::86::86:
henüz ortada bişey yok fikir aşamasındayız canımben de heveslendim ya yarın yufka alıyım da sigara böreği sarıyım :) başka neler yaptınız
maşallah canım kızına.Şimdi iyiyim kızın da iyi. Hamdolsun.3kilo 20gr masallah
Eki Görüntüle 747410 Eki Görüntüle 747411
Kızçelerrrr kızçelerrrrr biz geldikkkkkk evimizdeyiz saat 14.00 da çıkışımız yapıldı
Dün akşam saat 20.00da dünyaya geldi.Normal doğumla çatır çatır
Azıcık dikişlerimiz var.Doğum hikayemi paylaşacağım sizlerle ALLAH'a emanet olun
İi akşamlar herkeze doğuranlar olmuş çoğalmış masallah allah analı babalı sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın inş kızlar bn bişe sorcam son yarım saattr kızımın hareketlerını vajınamda hssedıyorum ve acı verıo ne olduguna da anlam veremedım arnızda bole bıse yasayan ya da fıkrı olan varmı
kızlar pazar sabahı saat 5:00 te sancıyla uyandım, 6 da hastanedeydim,8 cm açılma var deyip doğuma aldılar, 6:40ta doğum yaptım:) Allah hepinize böyle kolay ve kısa doğum versin. bebişim sıhhatli cok şükür. biraz dikişlerim ve göğüs çatlaklarım canımı yakıyor ama kızımı görünce hepsi geçiyor. şimdiden göğüsleriniz için bişey kullanmaya başlayın ve göğüs uçlarınızı kurutmamaya özen gösterin.
olur cnm söylerim.
Doğurdum kızlar
henüz ortada bişey yok fikir aşamasındayız canımevasude bi poğaça tarifi paylaşmıştı onu yapıcma ben. birde paçanga böreği yapıp koyucam.başka ne koysam bilmem :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?