2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
evet çok işe yarıycak sadece misafir içinde değil. ilerde pek yemekle ilgilenmeye vaktimiz kalmıycak. hazırda bişeyler olması iyi olcak

evet çok işe yarıycak sadece misafir içinde değil. ilerde pek yemekle ilgilenmeye vaktimiz kalmıycak. hazırda bişeyler olması iyi olcak

ben de mi yapsam öyle bişeyler ya.. annemler ramazan boyu burda olacak o nasılsa yapar diye hiç hazırlık yapmadım acaba yapsamıydım

ben de mi yapsam öyle bişeyler ya.. annemler ramazan boyu burda olacak o nasılsa yapar diye hiç hazırlık yapmadım acaba yapsamıydım

cnm bnm annem bi sokak üstte oturuyo mesela yemek konusunda genelde sıkıntı çekmem ama yinede bu tarz şeylerin dolapta olması büyük rahatlık :)))
gerçi bnm amacım doğuma kadar şu boş günleri geçirmek :)itiraffff PP

benimde yanımda birileri olucak ama ben yinede yapıcam biraz hazırlık temkinli olmakta fayda var

ben de heveslendim ya yarın yufka alıyım da sigara böreği sarıyım :) başka neler yaptınız
henüz ortada bişey yok fikir aşamasındayız canım evasude bi poğaça tarifi paylaşmıştı onu yapıcma ben. birde paçanga böreği yapıp koyucam.başka ne koysam bilmem :44::44:

herkese iyi gecelerrr.
inşallah yarında bol doğum haberli bir gün olur

Gıdını seveyim senin adı gibi akça pakça maşşallahhhhhh, annesîni de çooook tebrik ediyoruzzzzz

ehc ve lovelypink

bende de 2 haftadır öyle ssnki elini aşağıya doğru uzatıyor gibi acı hibi değilde benimki gıdıklanma gibi bi garip sanki içerden yumuşadı gibi ay bi değişik anlatamadm, birîsi bebek doğum kanalına girdiğinde kafa hareketleri yapar o gıdıklanma hissini demişti... Bîr de kasıklarımdan çok aşağıdan vuruyor ama çok yukardan kaburgamın ordanda vuruyor. 4gün önce dr doğum kanalına inmiş 1cm açılma var dedi, düzensiz sancılar çıktı......?

Maşallah sizeeeeee hepimize böyle doğum nasip etsn allahmmmm
olur cnm söylerim.

Doğurdum kızlar

Ayyyy gözün aydın canımmn sağlıklı mutlu bi hayat dilerim bebişine

henüz ortada bişey yok fikir aşamasındayız canım evasude bi poğaça tarifi paylaşmıştı onu yapıcma ben. birde paçanga böreği yapıp koyucam.başka ne koysam bilmem :44::44:

Kek yada kurabiye de koyayım diyrm ben -popişi bi kaldırsam neler yapıcammmmmmm varsa yoksa plan yapaym ben :)

evasude,yarim gözünüz aydın,,baska dogum yapip da gecmiste atladigim yeni anneler hayirli olsun hepinizee

Çok mutsuzum kızlar...
Eşim evlilik yıldönümümüzü hatırlamadı.. Benim jestime karşılık telafi etme gereği bile duymadı..
Kendimi çok değersiz hissediyorum.
Duygularımı ona açmak bile istemiyorum artık. Üzgünüm.. Hiç böyle hayal etmemiştim ben

günaydinnnn tombik teyzeler ve tombik bebişleriiii

biz geldik oglumla son iş günümüzzzz yaşaşinnnnn , bugun işlerimizi toparliycazzz ve mutlu sonnnn
:82::82::82::82::82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…