Kızlar nasılsınız. Suzan doğum yaptımı? 2 gün giremedim çünküüüüü benim oğlan biraz acalacı çıktı ve dün geldiAllaha şükür istediğim gibi kendi sancılarımla normal doğum yaptım Oğluşum gayet sağlıklı 3450 gr 51sm dünyaya geldi Rabime şükürler olsun Darısı sizin başınıza... Vaktım olunca doğum hikayemizi paylaşacam. Öpüldünüüüüz
Doğurdum kızlar
herkese günaydınlar.gitti gidiyor dan bebek şekeri siparişi veren var mı aranızda
kızlar pazar sabahı saat 5:00 te sancıyla uyandım, 6 da hastanedeydim,8 cm açılma var deyip doğuma aldılar, 6:40ta doğum yaptım:) Allah hepinize böyle kolay ve kısa doğum versin. bebişim sıhhatli cok şükür. biraz dikişlerim ve göğüs çatlaklarım canımı yakıyor ama kızımı görünce hepsi geçiyor. şimdiden göğüsleriniz için bişey kullanmaya başlayın ve göğüs uçlarınızı kurutmamaya özen gösterin.
gözünüz aydın bayanlarrrrDoğurdum kızlar
benimkide hatırlamamıştı canım. sofra hazırladım pasta yaptım büsürü şey eve geldi yedik içtik bu kadar nisandaydı sonradan hediye bile almadı amann boşver kendini üzdüğüne değmez onlar utansın ne diyelimÇok mutsuzum kızlar...
Eşim evlilik yıldönümümüzü hatırlamadı.. Benim jestime karşılık telafi etme gereği bile duymadı..
Kendimi çok değersiz hissediyorum.
Duygularımı ona açmak bile istemiyorum artık. Üzgünüm.. Hiç böyle hayal etmemiştim ben
Çok mutsuzum kızlar...
Eşim evlilik yıldönümümüzü hatırlamadı.. Benim jestime karşılık telafi etme gereği bile duymadı..
Duygularımı ona açmak bile istemiyorum artık. Üzgünüm.. Hiç böyle hayal etmemiştim ben
günaydinnnn tombik teyzeler ve tombik bebişleriiii
biz geldik oglumla son iş günümüzzzz yaşaşinnnnn , bugun işlerimizi toparliycazzz ve mutlu sonnnn
:82::82::82::82::82::82::82:
günaydin canim ,
ben aldim asagidaki linktekilerden canim ,
HASIR PATİKLER BEBEK ŞEKERİ*kargosuz GittiGidiyor'da 85248945
Çok mutsuzum kızlar...
günaydın canımcımm.. ne güzel sona geldik artıkınn... bende sen gibiyim çok mutluyummmgünaydinnnn tombik teyzeler ve tombik bebişleriiii
biz geldik oglumla son iş günümüzzzz yaşaşinnnnn , bugun işlerimizi toparliycazzz ve mutlu sonnnn
:82::82::82::82::82::82::82:
ahh bu erkekler benimki de gecen babalar günüünde yaptığım jesti rezil etmiştiüzülme canım sen bebeğini düşün sadece
gözün aydın canımm artık yatıp dinlenme vakti :)))
canım daha önce konuşmuştuk sanki ama emin olamadım tam.bende iki model arasında kaldım biri bu model diğeri de biblolu bi modeldi.yaşadığım şehre gelene kadar çok bozulma olurmu bilemedim fiyatları çok uygun bu sited . bi de isim kartını naptın doğum tarihi belli mi?
son işgünümüze gelmiş bulunmaktayız şaka gibi yaff ne çabuk geçti hiç geçmeyecek gibiydi
yarında raporumuzu alıp verdikmi tamamdır.. evde pazara kadar rahat edebiliriz:82::82::103::103::103::119::119::119::119::124::124::124::124::124:
günaydın canlar ne güzel herkes doğum yapıyyor çatır çatır :))) bende istiyorum bir sabah uyandığınızda size doğum haberimi veerebilmek :))bugün randevumuz var bakalım oğluşum ne alemde öğlen ggelirim inş. güzel haberlerle
günaydin oglumun tombik teyzoşşşuu
ohh yandannnn
ne raporu alcan canim sen ?
çalışamaz raporu canım. çalışabilir almıştık ya şimdide çalışamaz alacauk
günaydın kızlarrr
herkes doğuruyor forum sakinleşiyor yavaş yavaş =)
benim dizlerim felaket ağrımaya başladı son günlerde.doğumdan sonra geçer inş. :26:
kasıklarda bacak aramda sızlamalar içerden vurmalar devam
öznur ve ekimannesi gözünüzaydın olsun canlarr
biz hala beklemedeyiz sanki en son ben doğuracam gibi geliyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?