2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

güle güle büyüt inş sağlıklı mutlu bi şekilde

Doğurdum kızlar
gözünüz aydın bayanlarrrrallahım analı babalı büyütsün hele ekim annesi bayıldım doğumuna 2 saat olmadan olmuş bitmiş ohhhh
benimkide hatırlamamıştı canım. sofra hazırladım pasta yaptım büsürü şey eve geldi yedik içtik bu kadar nisandaydı sonradan hediye bile almadı amann boşver kendini üzdüğüne değmez onlar utansın ne diyelim

ahh bu erkekler benimki de gecen babalar günüünde yaptığım jesti rezil etmişti üzülme canım sen bebeğini düşün sadece

günaydinnnn tombik teyzeler ve tombik bebişleriiii

biz geldik oglumla son iş günümüzzzz yaşaşinnnnn , bugun işlerimizi toparliycazzz ve mutlu sonnnn
:82::82::82::82::82::82::82:

gözün aydın canımm artık yatıp dinlenme vakti :)))

son işgünümüze gelmiş bulunmaktayız şaka gibi yaff ne çabuk geçti hiç geçmeyecek gibiydi
yarında raporumuzu alıp verdikmi tamamdır.. evde pazara kadar rahat edebiliriz:82::82::103::103::103::119::119::119::119::124::124::124::124::124:

bazi seyleri takmaya hiç degmiyor canim ..

günaydinnnn tombik teyzeler ve tombik bebişleriiii

biz geldik oglumla son iş günümüzzzz yaşaşinnnnn , bugun işlerimizi toparliycazzz ve mutlu sonnnn
:82::82::82::82::82::82::82:
günaydın canımcımm.. ne güzel sona geldik artıkınn... bende sen gibiyim çok mutluyummm

ahh bu erkekler benimki de gecen babalar günüünde yaptığım jesti rezil etmişti üzülme canım sen bebeğini düşün sadece

gözün aydın canımm artık yatıp dinlenme vakti :)))

saol canim :))
yatcas kalkcas yatcas kalkcassss hoppp

tabi yarin temizlikci gelcek , cuma kahvaltiya gitces arkla c.tesi annemi dugune goturucem sonrasinda yaticam inşallahh

günaydın canlar ne güzel herkes doğum yapıyyor çatır çatır :))) bende istiyorum bir sabah uyandığınızda size doğum haberimi veerebilmek :))bugün randevumuz var bakalım oğluşum ne alemde öğlen ggelirim inş. güzel haberlerle

bu alişverişi yaptigim bayan çok tatli ve samimi vede hızlı , güzel kutuya koymus , hiç bişey olmamiş patiklerime :)

dun akşam abim gelmişti onada gösterdim bayıldı cok sevimliler die :)) fiyati uygun ,

ben biblolulari fazla sevmiyorum cunki kaşı gözü kaymiş oluyo bazılarının

isim etiketide sadece Kuzey Enes 2013 olarak yazdirdik canim , tarih belli olmadigi için ,

magnetleri var lavantasi var , ben sevdim kısacasi

günaydin oglumun tombik teyzoşşşuu

ohh yandannnn

ne raporu alcan canim sen ?

teyzesiiiiiii

dur ne dogurmasiii herkes sıraylaaaaa ve zamanını beklesin lütfennnn , daha abizim çok işimiz var , onlari bitirelimde öyle gelsin bebişler

bizimde c.tesi kontrol , hayirli haberlerle gelirsin inş canimm

günaydın kızlarrr
herkes doğuruyor forum sakinleşiyor yavaş yavaş =)
benim dizlerim felaket ağrımaya başladı son günlerde.doğumdan sonra geçer inş. :26:
kasıklarda bacak aramda sızlamalar içerden vurmalar devam
öznur ve ekimannesi gözünüzaydın olsun canlarr

biz hala beklemedeyiz sanki en son ben doğuracam gibi geliyorrr

günaydin canimmm ,

en son ben dogurcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…