2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben sordum canim , bana dendiki sistem otomatik 3 temmuzda izne ayırıyor , tekrar rapora gerenk yok
hmmss bende idari mali işlere sordum 4 üne kadar çalışabilir raporum var tekrar alacammı dedim yess dedi. yarın alacan işe de gelmeyecen dedi özelde farklı demekki. aman sonradan sorun çıkmasın sende de

hmmss bende idari mali işlere sordum 4 üne kadar çalışabilir raporum var tekrar alacammı dedim yess dedi. yarın alacan işe de gelmeyecen dedi özelde farklı demekki. aman sonradan sorun çıkmasın sende de

4 gun daha calısabilirin varsa , sen erken cıkıon o zaman dimi :))

benim resmi olarak bugun bitio , ve dogum iznim baslıyo , rapordada öyle yazıo , sgk sistemindede öyle görünüyo , huylandim bende şimdi , kimse bişi bilmio burda , tekrar sorayım azıcık sıkıstırayım o zaman

4 gün daha değil yuvrim temmuzun 4 üne kadar çalışabilir raporum vardı. 4 ü itibariyla çalışamaz alacağım ve yarın işe gelmeyeceğim müdür öle dedi canımcım

kızlar bu arada hemoroidim ve ileri düzeyde bel fıtığım vardı ama pazar sabahı normal doğum yaptım ben.yani bunlar normal doğuma engel değil.ben çok korkuyordum ve doktorum sezeryan olması gerekiyor dese normal yapmaya cesaret edemezdim.

Kizlarrr gunaydinnnn herkesler doguruyo ne guzel. Bizimde iki haftadir sipayi ilacla icerde tutuyoduk 37. Haftamiz dolsun diye bugun ilaci kesiyoruz yarin sanci baslarsa cumaya sezeryan olucam ins ama korkuyorum nasil oluck beni ameliyata nasil hazirlicklar sezeryan olan arkadaslar anlatsinlar ltfeeeennnnn sonda takimi igne yapilimi falan cok korkutuyor..... Cokkkkk konustum hep korkudan:)

hadi hayırlısı canim ,

neden spinal anestezi ile olmuyosun sezeyani ? herkes cok memnun canim ?

gunaydın kızlar nasılsınız ben uyuyamadıgım ıcın hep yorgunumburdan bır arkadas ahasp bebek sekerı sıparıs etmıstı bende karar verıp ondan gorup begenıp ettım bakalım guzel bı seyler gelır ıns

günaydin canimm ,

bizde uyanamiyoruz hergun sabah 7 de dikilip işe geldigimiz için :)))

bakalim bugun son iş günümüzzz izne cıkıncada yatabiliriz inş

İlk evlilik yıldönümünüz müydü sizin de. Elimde değil, beni sevmediğini düşünüyorum çünkü.. Lafa gelince çok seviyor ama hiöbir emare yok.. Mutlu olacağım şeyleri yeri geldikçe söylüyorum.. Ama daha birini bile düşünüp de yapmadı.. İnsan sevdiğini mutlu etmek istemez mi? Çok şey mi bekliyorum.. Haketmiyor muyum

ahh bu erkekler benimki de gecen babalar günüünde yaptığım jesti rezil etmişti üzülme canım sen bebeğini düşün sadece

Çok duygusalım. Kırılıyorum, üzülüyorum. Boşveremiyorum bi türlü..

bazi seyleri takmaya hiç degmiyor canim ..

Ah keşke becerebilsem. İnsan eşinden beklediklerini göremeyince yıkılıyor.. Biz bi ömür geçiricez.. Beni mutlu etmek için çabası olmayan bi eşim var. Çok üzgünüm..

Yokkk spinal olucak canim insallh ama nasil oluyo onu merak ediyorum

olanlar memnunmus canim ,

benim annemde 4 saatlik bir ameliyat oldu spinal anestezi ile ,

iğneyi hiç hissetmediğini söyledi , ve ameliyat sonrasida çok rahattı o narkozdan ayılma evresi vs o sersemlik hiç bişey olmuyo çok rahattı , o 4 saatlik kemik ameliyatında bu kadar rahattıki sezeryan daha kolay olur diye düşünüyorum .

ben genel anestezi ile sezaryen oldum.
bugün olsa yine spinal istemem.
o anı yaşamak eminim çok güzeldir, ama acı hissetmesem de o an kesilip biçildiğimi bilmek-izlemek beni gerer.
sondayı da beni bayılttıktan sonra taktılar. haberim olmadı
kimi arkadaşlar hiçbirşey hissetmedim diyor, kimisi acı hissediyor sonda takılırken.
anlaşılıyorki, bu kişinin bünyesinden daha çok sondayı takanın beceri ve tecrübesiyle alakalı bi şey, tıpkı enjeksiyon gibi..

neticede bunlar anlık ağrı sızılar.. sonuç harikulade olacak, siz buna fokuslanın

canim ,
bence eşinin seni sevmediginden degil , sadece bazi seyleri yasamadigi , görmediği içinde olabilir ,
ben 8 senelik evliyim , evlendik balayına gittik , anensi babası arıyo surekli ne zaman gelceksiniz die neden arıyolar ayıp vs dedigimde nolcak vs diye tersliyodu beni o zamanlar , sonra anladimki aile yapisi geregi bu tur seyleri görmemiş , iç içe yaşayan kapılarinda anahtar dısarda ustunede duran çat pat birbirlerine gidip gelen akrabalar vs vs , bütün akrabalar aynı mahallede , neler neler :)

sonra sonra biz birbirimize alıştıkca o kavramlari ben öğrettim eşime , 5 gun once dogum gunuydu hediye almadim diye burnumdan getirdi eşim , zamanında hiç aklı bu tur seylere çalışmayan kaba öküzcan eşim , o yuzden bazı seyler zamanla oluyor canim , sen yavas yavas işleyeceksin , bilmiyosa ögreteceksin , söyleyeceksin . sıkma canını bebişini düşün canim.

Selamlar kizlar kismetse bende bebisimi kucagima almaya adayim...belkide temmuz annesi olurum..sizi hep takip ediyordum ama dogumlar baslayinca yazmadan edemedim...evadude, yarim.oznur.ekimannesi hepinizi gonulden kutlarim Rabbim yavrilarinizka senlendirsin yuvanizi heep saglikli mutlu olun ins...

Ben 27.haftadan beri hftada 2 proluton vurulup yatiyorum.bilmem icinizde bu sekilde kasilmalari yatistirilanlar oldumu? Igneyi 3 hafta sonra birak diyo dr bende merak icindeyim bu tarz igneler birakildiktan snra ne zaman dogum baslar diye...masallah kolay doguran ekimannesi bunun icin ozel biseler yaptin mi? Ben hep yatiyorim bole hareketsizken sizce kolay normal dogum yapmak mumkun mu?
Cok yazdim ama bi sorum daha olcak 2 gundur gobegimde kirmizi noktaciklar cikti.kasinmiyo cik sukur ama, basina bole bisi gelen oldu mu dr cok yakkindegil gitmem gerek mi sizce?
Uzattim hakkinizi helal edin ama tecrubelerinizle benide aydinlatirsaniz sevinirm...Allaha emanet olunnnn

Son düzenleme:

Canım eşim kendisi söz konusu olduğunda da böyle umursamaz olsa ben de görmemiş de ondan derim..
O kadar ilgime rağmen benim ilgisiz olduğumu söyler. Onun mutlu olacağı şeyler yaparım ama onları görmez.
Of bilmiyorum.. Biz balayına falan da gitmedik. Beraber yaptığımız bişi yok doğru düzgün.
Akşamları yürüyüşe çıkalım beraber diyorum, hep bahanesi var. Yorgunum vs.
Ama haftanın 2 günü halısahada maç oynuyo arkadaşlarıyla.. O zaman yorgunluk yok.
Bilmiyorum. Kafam çok karışık...

3000. sayfayı yine pisi pisine kaçırdım yahuu,,,geçmişi okurkennNeyse 3001 ,,yeni bir başlangıçç:):)
Evasude durun da sende çok tatlısınız maşallah,,hakkaten sanki duruyu senin için başkası doğurmuşta kucağına vermişler gibi
Bütün doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorumm,,yeni hayatlarını en içten dileklerimle kutluyorumm

Bi arkadaş spinal sezeryan sormuşş..Şöyle oluyormuş: önce belinden incecik bir iğne vuruyolarr sonra sen bacaklarından aşağıya ılık ılık bişeyin aktığını hissediosunn,,,kısa bi süre sonra da bebişinin ıngalarını duyup kokluyosun onu,,,sonrada kısa bi sürede dikiş olayını hallediolarr ve hooopppp bittiiiii

benimkide gitmiyo halen yürüyüşee , ya boşver canimmm , az kaldi bak bebişini al kucagina hepsi gecicek , herzaman beklendilerimizi karşılayacak kişiler çıkmıyo karşımıza işte malesef .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…