ilk değildi ama 2. di. hamile olduğun içinde böle hissediyor olabilirsin. ama şöle bişi var ne kadar az şey beklersek o kadar az kırılıyoruz. acenu da çok güzel açıklamış zamanla düzelecekler belkide..İlk evlilik yıldönümünüz müydü sizin de. Elimde değil, beni sevmediğini düşünüyorum çünkü.. Lafa gelince çok seviyor ama hiöbir emare yok.. Mutlu olacağım şeyleri yeri geldikçe söylüyorum.. Ama daha birini bile düşünüp de yapmadı.. İnsan sevdiğini mutlu etmek istemez mi? Çok şey mi bekliyorum.. Haketmiyor muyum
Çok duygusalım. Kırılıyorum, üzülüyorum. Boşveremiyorum bi türlü..
Ah keşke becerebilsem. İnsan eşinden beklediklerini göremeyince yıkılıyor.. Biz bi ömür geçiricez.. Beni mutlu etmek için çabası olmayan bi eşim var. Çok üzgünüm..
o kırmızı noktacıklar bendede var 2 gündür isilik giibi. ama ben önemsemedim hiç. doktora gitmek aklıma gelmedi. haftaya kontrolüm ozaman sorarımSelamlar kizlar kismetse bende bebisimi kucagima almaya adayim...belkide temmuz annesi olurum..sizi hep takip ediyordum ama dogumlar baslayinca yazmadan edemedim...evadude, yarim.oznur.ekimannesi hepinizi gonulden kutlarim Rabbim yavrilarinizka senlendirsin yuvanizi heep saglikli mutlu olun ins...
Ben 27.haftadan beri hftada 2 proluton vurulup yatiyorum.bilmem icinizde bu sekilde kasilmalari yatistirilanlar oldumu? Igneyi 3 hafta sonra birak diyo dr bende merak icindeyim bu tarz igneler birakildiktan snra ne zaman dogum baslar diye...masallah kolay doguran ekimannesi bunun icin ozel biseler yaptin mi? Ben hep yatiyorim bole hareketsizken sizce kolay normal dogum yapmak mumkun mu?
Cok yazdim ama bi sorum daha olcak 2 gundur gobegimde kirmizi noktaciklar cikti.kasinmiyo cik sukur ama, basina bole bisi gelen oldu mu dr cok yakkindegil gitmem gerek mi sizce?
Uzattim hakkinizi helal edin ama tecrubelerinizle benide aydinlatirsaniz sevinirm...Allaha emanet olunnnn
Selamlar kizlar kismetse bende bebisimi kucagima almaya adayim...belkide temmuz annesi olurum..sizi hep takip ediyordum ama dogumlar baslayinca yazmadan edemedim...evadude, yarim.oznur.ekimannesi hepinizi gonulden kutlarim Rabbim yavrilarinizka senlendirsin yuvanizi heep saglikli mutlu olun ins...
Ben 27.haftadan beri hftada 2 proluton vurulup yatiyorum.bilmem icinizde bu sekilde kasilmalari yatistirilanlar oldumu? Igneyi 3 hafta sonra birak diyo dr bende merak icindeyim bu tarz igneler birakildiktan snra ne zaman dogum baslar diye...masallah kolay doguran ekimannesi bunun icin ozel biseler yaptin mi? Ben hep yatiyorim bole hareketsizken sizce kolay normal dogum yapmak mumkun mu?
Cok yazdim ama bi sorum daha olcak 2 gundur gobegimde kirmizi noktaciklar cikti.kasinmiyo cik sukur ama, basina bole bisi gelen oldu mu dr cok yakkindegil gitmem gerek mi sizce?
Uzattim hakkinizi helal edin ama tecrubelerinizle benide aydinlatirsaniz sevinirm...Allaha emanet olunnnn
teşekkürler teyzemiz çok güzel bir duygu yarın işe gelmeyeceğini bilmekAcenu ve nisayy son iş günleriniz anladığım kadarıylaa,,,çok sevindim sizin adınızaa,,artık rahat rahat bebiş bekleyiinn(( acenu sende yoğunluğunu atlatta bir an evvel)):):)
benimkide gitmiyo halen yürüyüşee , ya boşver canimmm , az kaldi bak bebişini al kucagina hepsi gecicek , herzaman beklendilerimizi karşılayacak kişiler çıkmıyo karşımıza işte malesef .
ilk değildi ama 2. di. hamile olduğun içinde böle hissediyor olabilirsin. ama şöle bişi var ne kadar az şey beklersek o kadar az kırılıyoruz. acenu da çok güzel açıklamış zamanla düzelecekler belkide..
Acenu ve nisayy son iş günleriniz anladığım kadarıylaa,,,çok sevindim sizin adınızaa,,artık rahat rahat bebiş bekleyiinn(( acenu sende yoğunluğunu atlatta bir an evvel)):):)
Kizlar keyifli dogum hikayemizi sabirsizlikla bekledignizi biliyorum:)))) su an hastanedeyiz prensesim de bende cok sukur saglikliyiz... bu aksam evimize gidicez insallah:))) bizim hanimin musadesi olursa topige girip hikayemizi yazicaz... hepinizi optuuukkk....
Evasudeee duru ve seni tebrik ediyorum alah sizi birbirinize bagislasin insallah...
Kizlar keyifli dogum hikayemizi sabirsizlikla bekledignizi biliyorum:)))) su an hastanedeyiz prensesim de bende cok sukur saglikliyiz... bu aksam evimize gidicez insallah:))) bizim hanimin musadesi olursa topige girip hikayemizi yazicaz... hepinizi optuuukkk....
Evasudeee duru ve seni tebrik ediyorum alah sizi birbirinize bagislasin insallah...
oyyy ne güzel yaaa...Kizlar keyifli dogum hikayemizi sabirsizlikla bekledignizi biliyorum:)))) su an hastanedeyiz prensesim de bende cok sukur saglikliyiz... bu aksam evimize gidicez insallah:))) bizim hanimin musadesi olursa topige girip hikayemizi yazicaz... hepinizi optuuukkk....
ağdacıyı hala düşünmekteyim. şimdi aldırsak daha çok mu var bilemeyizki aylize çekerse bizimkilerde tekrar çıkar o zamana. evde eldivenle almayı becerebilirmiyim bi deneyeceğim. eksikler benimde var ana kucağı bebek şekeri sepeti vee hastane terliği pöfffBende bugün evdeyimm,,hiç bi işim yok ,,bacaklarımı alcam bi tekk,,yarın da ağdacı ablaya gidip rahatlıycam bende inşallah.Bi de alıcaam bikaç şey var onları alsam aslında süper olur cumaya da çantamızı hazırlarıs :):) Benim sağlık ocağındaki hemşirem de benim doktorda doğum yapmış..38+0 da gitmiş kontrole,,benimki hadi doğuma alalımmı demiş şimdi?? o da alııın demiş gitmişler ameliyathaneyeVarmı böyle bişe yaa,,hemşire dedi çantanı da götür giderken Banane götürmem benn
Bende bugün evdeyimm,,hiç bi işim yok ,,bacaklarımı alcam bi tekk,,yarın da ağdacı ablaya gidip rahatlıycam bende inşallah.Bi de alıcaam bikaç şey var onları alsam aslında süper olur cumaya da çantamızı hazırlarıs :):) Benim sağlık ocağındaki hemşirem de benim doktorda doğum yapmış..38+0 da gitmiş kontrole,,benimki hadi doğuma alalımmı demiş şimdi?? o da alııın demiş gitmişler ameliyathaneyeVarmı böyle bişe yaa,,hemşire dedi çantanı da götür giderken Banane götürmem benn
Bende bugün evdeyimm,,hiç bi işim yok ,,bacaklarımı alcam bi tekk,,yarın da ağdacı ablaya gidip rahatlıycam bende inşallah.Bi de alıcaam bikaç şey var onları alsam aslında süper olur cumaya da çantamızı hazırlarıs :):) Benim sağlık ocağındaki hemşirem de benim doktorda doğum yapmış..38+0 da gitmiş kontrole,,benimki hadi doğuma alalımmı demiş şimdi?? o da alııın demiş gitmişler ameliyathaneyeVarmı böyle bişe yaa,,hemşire dedi çantanı da götür giderken Banane götürmem benn
ağdacıyı hala düşünmekteyim. şimdi aldırsak daha çok mu var bilemeyizki aylize çekerse bizimkilerde tekrar çıkar o zamana. evde eldivenle almayı becerebilirmiyim bi deneyeceğim. eksikler benimde var ana kucağı bebek şekeri sepeti vee hastane terliği pöfff
ağdacıyı hala düşünmekteyim. şimdi aldırsak daha çok mu var bilemeyizki aylize çekerse bizimkilerde tekrar çıkar o zamana. evde eldivenle almayı becerebilirmiyim bi deneyeceğim. eksikler benimde var ana kucağı bebek şekeri sepeti vee hastane terliği pöfff
ayyy o ne ölee , rezervasyonla normal dogum
benimde pufun ustunde duruyo 1 aydık aldigim yıkadigim ama cantaya koymadiklarim nedense , heralde onlar çantaya girince bende doguma gidicem:18::18::18::18::18::18:
bende fırsat bu fırsat çarşı pazar gezmeye niyetliyim bakalim kociş bu aralar cıakrtmıyo dısari beni tek basıma ama o işteyken kaçarım
Evet bende düşündüm tekrar çıkarmı diye de benimki sezaryen olcağı için en fazla bi buçuk haftam falan vardır herhalde,,azcık çıksa da sıkıntı olmaz gibi gelio,,evde kendin dene tabi en güzelii,, ben işin kolayına kaçıcam.Bir an evvel herşeyimizi tamamlamak lasım baksana ne zaman ne olacağı belli olmuyo,,hazırlıksız yakalanırsak bide onları düşünmeyelim bebişe odaklanmka varkenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?