2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ilk değildi ama 2. di. hamile olduğun içinde böle hissediyor olabilirsin. ama şöle bişi var ne kadar az şey beklersek o kadar az kırılıyoruz. acenu da çok güzel açıklamış zamanla düzelecekler belkide..
o kırmızı noktacıklar bendede var 2 gündür isilik giibi. ama ben önemsemedim hiç. doktora gitmek aklıma gelmedi. haftaya kontrolüm ozaman sorarım

Acenu ve nisayy son iş günleriniz anladığım kadarıylaa,,,çok sevindim sizin adınızaa,,artık rahat rahat bebiş bekleyiinn(( acenu sende yoğunluğunu atlatta bir an evvel)):):)

öncelikle hayırla alırsın bebişini kucagına inşallah.ben son 3 haftaya kadar yoğun olarak çalıştım, tabi çocuk 1 hafta da erken geldi,hamilelik süresince sdc 2 hafta çalışmamış oldum. doğumdan bir önceki gün sabah ehliyet sınavındaydım,öğlen de ilçeye bebeğime yatak almaya gitmiştim,yani son güne kadar gerçekten çok hareketliydim.tabi herkesin hamileliği farklı seyrediyor,birine iyi gelen diğerine zararlı olabiliyor.. mesela ben de hiç kasılma hissetmedim hamilelik süresince. Ama en önemlisi çok su içtim, doktor tavsiyesiydi zaten, sıvı tüketmek dışında sadece su. günde birkaç litre değil 6 litreyi geçiyorumdur sanırım.tuvalete girme süre aralıklarım 10-15 dkya düşmüştü artık ama dışarıda da olsam sürekli su içiyordum. hiç bir şey yapamıyorsan da bol su tüketebilirsen faydasını görürsün diye düşünüyorum. Allah bir çırpıda kimseye duyurmadan kolay bir doğum nasip eder inşallah.

Acenu ve nisayy son iş günleriniz anladığım kadarıylaa,,,çok sevindim sizin adınızaa,,artık rahat rahat bebiş bekleyiinn(( acenu sende yoğunluğunu atlatta bir an evvel)):):)
teşekkürler teyzemiz çok güzel bir duygu yarın işe gelmeyeceğini bilmek

Kizlar keyifli dogum hikayemizi sabirsizlikla bekledignizi biliyorum:)))) su an hastanedeyiz prensesim de bende cok sukur saglikliyiz... bu aksam evimize gidicez insallah:))) bizim hanimin musadesi olursa topige girip hikayemizi yazicaz... hepinizi optuuukkk....
Evasudeee duru ve seni tebrik ediyorum alah sizi birbirinize bagislasin insallah...

benimkide gitmiyo halen yürüyüşee , ya boşver canimmm , az kaldi bak bebişini al kucagina hepsi gecicek , herzaman beklendilerimizi karşılayacak kişiler çıkmıyo karşımıza işte malesef .

Bebeğim tek tesellim zaten. Onunla uğraşırken eşimin ilgisini aramam herhalde..
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

İnşallah düzelir..ya da ben takmamayı öğrenirim.

ivittt , son yarim iş günümmmmüz , yarisi bitti bilemm
ben hepinizi dogurtup en son dogurmayi planliyorum canim

yogunluklar biticek inş , bugun kendimi bi eve atayimda gerisi gelir sanirim

Evet evet bekliyoruzz,,çok mutlu olduk topikcekAllahım sizi birbirinize bağışlasın bi ömürrr

evet bekliyoruzzz canim , ayliz çok merak ediyorum bennn yaaa

Tebrikler canım, resimlernizi ve hikayenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bende bugün evdeyimm,,hiç bi işim yok ,,bacaklarımı alcam bi tekk,,yarın da ağdacı ablaya gidip rahatlıycam bende inşallah.Bi de alıcaam bikaç şey var onları alsam aslında süper olur cumaya da çantamızı hazırlarıs :):) Benim sağlık ocağındaki hemşirem de benim doktorda doğum yapmış..38+0 da gitmiş kontrole,,benimki hadi doğuma alalımmı demiş şimdi?? o da alııın demiş gitmişler ameliyathaneyeVarmı böyle bişe yaa,,hemşire dedi çantanı da götür giderkenBanane götürmem benn

oyyy ne güzel yaaa...bizde öptük sizi

ağdacıyı hala düşünmekteyim. şimdi aldırsak daha çok mu var bilemeyizki aylize çekerse bizimkilerde tekrar çıkar o zamana. evde eldivenle almayı becerebilirmiyim bi deneyeceğim. eksikler benimde var ana kucağı bebek şekeri sepeti vee hastane terliği pöfff

Ben de bugün çatı muayenesi olucam. Bakalım ne dicek doktorum.
Belki ben de doğurup gelirim :)
Gerçi sancı falan yok henüz ama açılmam var mı bilmiyorum.
Dün ben de kişisel temizliğimi yaptım ama çok zorlandım. Kocaman karınla hiçbişi görünmüyorki.
Baya da yorucu oldu.

ayyy o ne ölee , rezervasyonla normal dogum

benimde pufun ustunde duruyo 1 aydık aldigim yıkadigim ama cantaya koymadiklarim nedense , heralde onlar çantaya girince bende doguma gidicem :18::18::18::18::18::18:

bende fırsat bu fırsat çarşı pazar gezmeye niyetliyim bakalim kociş bu aralar cıakrtmıyo dısari beni tek basıma ama o işteyken kaçarım

Evet bende düşündüm tekrar çıkarmı diye de benimki sezaryen olcağı için en fazla bi buçuk haftam falan vardır herhalde,,azcık çıksa da sıkıntı olmaz gibi gelio,,evde kendin dene tabi en güzelii,, ben işin kolayına kaçıcam.Bir an evvel herşeyimizi tamamlamak lasım baksana ne zaman ne olacağı belli olmuyo,,hazırlıksız yakalanırsak bide onları düşünmeyelim bebişe odaklanmka varkenn...

Dolunay epilasyonu tarihlerine denk geliyor. Forumda konusu vardı. Baktınız mı bilmiyorum.
Yarına kadar kökten alın, uzun süre çıkmıyormuş.

ana kucagini dün aldim cuma gelicek ,

terlikler hazir , şeker sepetim benimde yok , annem pike yaptirmiş bebişe tüllü falan, sepetide pikeyi yapan süsleyecekmiş , sepet almişlar bakalim nasil bişi cıkacak

yarin hallet sende canim daha fazla bekleme

NOrmal diil kız tabide sezaryene almış kadını

Çık dışarı işlerini hallet ama lütfen sıcakta çıkma,dikkat et ,,normalden kat kat fazla etkileniorus bazı şeylerden gerçektende,,dinlene dinlene gez canım.Aslında ben de mi bi tek başıma çıksam cuma günü randevudan öncee,,,evet olabilir.Şu çamaşır olayını halletmem lazımm

Canım merhaba kaçırdım heralde senin neden sezeryan olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…