Dolunay epilasyonu tarihlerine denk geliyor. Forumda konusu vardı. Baktınız mı bilmiyorum.
Yarına kadar kökten alın, uzun süre çıkmıyormuş.
NOrmal diil kız tabide sezaryene almış kadını
Çık dışarı işlerini hallet ama lütfen sıcakta çıkma,dikkat et ,,normalden kat kat fazla etkileniorus bazı şeylerden gerçektende,,dinlene dinlene gez canım.Aslında ben de mi bi tek başıma çıksam cuma günü randevudan öncee,,,evet olabilir.Şu çamaşır olayını halletmem lazımm
Ya o dolunayı çok merak ediyorum ben denemek istiyorum ama 2 aydır bi denk getiremedim ki, tam o zamanlardan 1 hafta önce yazlığa gidiyoruz mecbur alıyorum. ikinci tarihte de regl oluyorum hop yine olmuyo. bakalım ağustosta tutturabilkcem mi? sanırım yazın zor olcak benim için. peki içi,nizde deneyen var mı?
Canım merhaba kaçırdım heralde senin neden sezeryan olacak?
kesinliklee..Evet bende düşündüm tekrar çıkarmı diye de benimki sezaryen olcağı için en fazla bi buçuk haftam falan vardır herhalde,,azcık çıksa da sıkıntı olmaz gibi gelio,,evde kendin dene tabi en güzelii,, ben işin kolayına kaçıcam.Bir an evvel herşeyimizi tamamlamak lasım baksana ne zaman ne olacağı belli olmuyo,,hazırlıksız yakalanırsak bide onları düşünmeyelim bebişe odaklanmka varkenn...
birkaç ay yapınca etki ediormuş ilk aydan değil sanırım
Dolunay epilasyonu tarihlerine denk geliyor. Forumda konusu vardı. Baktınız mı bilmiyorum.
Yarına kadar kökten alın, uzun süre çıkmıyormuş.
hangisinden aldım ana kucuğunu fikir olsun banada. şu bisikletli gibi sepetler hoşuma gidio ama hasır basit duruo gibide sankim.ana kucagini dün aldimcuma gelicek ,
terlikler hazir , şeker sepetim benimde yok , annem pike yaptirmiş bebişe tüllü falan, sepetide pikeyi yapan süsleyecekmiş , sepet almişlar bakalim nasil bişi cıkacak
yarin hallet sende canim daha fazla bekleme
birkaç ay yapınca etki ediormuş ilk aydan değil sanırım
Ya o dolunayı çok merak ediyorum ben denemek istiyorum ama 2 aydır bi denk getiremedim ki, tam o zamanlardan 1 hafta önce yazlığa gidiyoruz mecbur alıyorum. ikinci tarihte de regl oluyorum hop yine olmuyo. bakalım ağustosta tutturabilkcem mi? sanırım yazın zor olcak benim için. peki içi,nizde deneyen var mı?
Eki Görüntüle 747765 Eki Görüntüle 747766
RNA TASARIM
Canım bebeğe bulaşırsa riskli olcak bi virüsüm var.Aslında normal doğumu çok istiyorum ama doktorumda risk almayalım dio,,hemşire de,,eşim de,,en yakın arkadaşım daa.. Zaten başkada kimse bilmio.Bu durumda diyorum normale zorlamiim..Ama içimde de kalcak ve üzülüyorum bu duruma.Senin fikrin ne olur canım??Yoksa çok şükür herşeyim normal gidiyo
Benim fikrimde senin ve bebeğinin sağlığı için en uygun olanı neyse o olur canımcım.Bazı virüsler normal doğum anında bebek için risk taşıyormuş bazı durumlarda ise tümor gibi;normal doğumda salgılanan özel bir hormon tümörün yok olmasına sebep oluyormuş.Bir tanıdığım alnındaki tümörün iyi olması için bebeğini normal doğurma kararı almıştı dr uyla birlikteBu tür tümör annenin ölümüne sebep olabilecek tehlikedeymiş.Normal doğumla annenin hayatı kurtulacak düşünsene ne mucize..Yani seninkinin tam tersi durumlarda olabiliyormuş.Önemli olan annenin ve bebeğin sağlığı ne gerektiriyorsa ona karar vermen en doğrusu
herkese günaydınlar.gitti gidiyor dan bebek şekeri siparişi veren var mı aranızda
Çok mutsuzum kızlar...
Eşim evlilik yıldönümümüzü hatırlamadı.. Benim jestime karşılık telafi etme gereği bile duymadı..
Kendimi çok değersiz hissediyorum.
Duygularımı ona açmak bile istemiyorum artık. Üzgünüm.. Hiç böyle hayal etmemiştim ben
Evet ilginçmiş ve gerçekten mucize..Bende durum farklı canım bana bi zararı yok ta işte doğum esnasında küçükte olsa bebeğe bulaşma riski var,,herkes o riski almaya değmez diyo,,ya bişi olursa bi ömür vicdan azabı çekersin diyo,bu taraftan bakarsam kesinlikle sezaryen oliim diyorum,,ama tabi bulaşmayabilirde o zaman ne güsel normal normal doğum yapmış olurdum diyorumm,,aylardır bu çelişki kafamda.Üzülüyorum da çok..Ama son zamanlarda kendimi rahatlatmak için diyorumm önemli olan bebeğimin ve benim sağlığımız,,doğum şeklinin hiç önemi yokk.
hangisinden aldım ana kucuğunu fikir olsun banada. şu bisikletli gibi sepetler hoşuma gidio ama hasır basit duruo gibide sankim.
Canım bebeğe bulaşırsa riskli olcak bi virüsüm var.Aslında normal doğumu çok istiyorum ama doktorumda risk almayalım dio,,hemşire de,,eşim de,,en yakın arkadaşım daa.. Zaten başkada kimse bilmio.Bu durumda diyorum normale zorlamiim..Ama içimde de kalcak ve üzülüyorum bu duruma.Senin fikrin ne olur canım??Yoksa çok şükür herşeyim normal gidiyo
Valla ben Şubat ayında tanıştım
O zamandan beri 2 ayda bir gidiyorum agdaya kadın bile bu dan para alamayıZ diyo o kadar az çıkıyor ki kafın tam para isterken uutanıyorlar inanılmaz işe yaradı kıl yok artık 10 tane tüy falan
Evet ilginçmiş ve gerçekten mucize..Bende durum farklı canım bana bi zararı yok ta işte doğum esnasında küçükte olsa bebeğe bulaşma riski var,,herkes o riski almaya değmez diyo,,ya bişi olursa bi ömür vicdan azabı çekersin diyo,bu taraftan bakarsam kesinlikle sezaryen oliim diyorum,,ama tabi bulaşmayabilirde o zaman ne güsel normal normal doğum yapmış olurdum diyorumm,,aylardır bu çelişki kafamda.Üzülüyorum da çok..Ama son zamanlarda kendimi rahatlatmak için diyorumm önemli olan bebeğimin ve benim sağlığımız,,doğum şeklinin hiç önemi yokk.
Öncelikle ince ve kırılgan olmak hele de şu donemde cok normal. Ama insanın sevdiğinden ilgi görmemesi bir o kadar can yakıcı. Fakat doğanın ve yetiştirme tarzının getirdiği bir şeyler var ki bunu değiştirmeye çalışırsanız daha cok acı çekerseniz.
Kadın-erkek. Bambaşka yaradılışlar işte. Cinsiyet organlarımız bile bunu göstermiyor mu. Biri dışa biri içe dönük, biri rahatça dışarı atarken diğeri icine atıp hatta icinde büyütmekte.
Burada söz konusu olan kesinlikle senin degersiz biri olman değil canım, hepimiz goruyoruz degersizlere bile ne kadar anlamsiz degerler verildiğini. Adamın (eşinin) sevmekten ve değer vermekten kaybetmekten henüz bir sey anlamadigidir. Anlasa da gösterme şeklini bilemedigidir, o bana sevgisini gosterdigine göre demekki sevdiğimi anlıyor diye düşünüyordur. Sen degersiz değilsin o deger bilmemekte henüz.
Aynı seyleri hep yaşadık yaşıyoruz, ben eşimle 7 yıl flört üzerine evlendim. Üniversitede tanıştık, 7 yılın üzerine 19 yılımiz bitecek bu ay sonu. Dile kolay 26 yıl. Omrumun yarısından çoğunda o varmış.
Beklentilerin büyüdükçe kendin yipraniyorsun. Birinci cicukta hamile miyim değil miyim ben bile anlamamisim ki o hiç bilememis. Bunda bile elini 2 defa benim zorumla dokundurdu karnima. Hatta 2 ay evvel beni o hale getirip uzdu ki hastanede diyazem vurdular sakinleştim bu esnada yaptığı şey hastaneye bile gelmeden sadece hastane masrafını yollamak oldu kuzenimle.
Demem o ki; onun ne kadar sevdiğini ilgilendiğini ölçmek zor, yorucu, yaratıcı oluyor. Ben artık benim ne kadar sevdigimle ilgileniyorum karşılık beklemiyorum. Çünkü onun beni sevmesi değil benim onu sevmem beni rahatlatıyor.isteyen enayilik desin isteyen acizlik benim acimdan durum bu. Bu iki tarafi da sakinleştiriyor. Ha bunları bir yilda mi öğrendim? dedim ya dile kolay 26 sene))))
Değersiz zannettigin şey değerin sunuş biçimi. Elbet o günler de gelecek. Duruşunu bozma yeter.
hangisinden aldım ana kucuğunu fikir olsun banada. şu bisikletli gibi sepetler hoşuma gidio ama hasır basit duruo gibide sankim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?