öncelikle hayırla alırsın bebişini kucagına inşallah.ben son 3 haftaya kadar yoğun olarak çalıştım, tabi çocuk 1 hafta da erken geldi,hamilelik süresince sdc 2 hafta çalışmamış oldum. doğumdan bir önceki gün sabah ehliyet sınavındaydım,öğlen de ilçeye bebeğime yatak almaya gitmiştim,yani son güne kadar gerçekten çok hareketliydim.tabi herkesin hamileliği farklı seyrediyor,birine iyi gelen diğerine zararlı olabiliyor.. mesela ben de hiç kasılma hissetmedim hamilelik süresince. Ama en önemlisi çok su içtim, doktor tavsiyesiydi zaten, sıvı tüketmek dışında sadece su. günde birkaç litre değil 6 litreyi geçiyorumdur sanırım.tuvalete girme süre aralıklarım 10-15 dkya düşmüştü artık ama dışarıda da olsam sürekli su içiyordum. hiç bir şey yapamıyorsan da bol su tüketebilirsen faydasını görürsün diye düşünüyorum. Allah bir çırpıda kimseye duyurmadan kolay bir doğum nasip eder inşallah.
pardooon paşazademden sonrasına tikkkaattt
tatlım cok tebrıkler ler aylızıne kavuştun darısı bana bıze ınsl dua et de bısde doğum yapalım hayırlısı ınsl lohusasın sen sımdıkk ınsll bısede nasıp olur kucağımıza alıpda yazmak hıkayenı ınsl okumak nasıp olur dua ıle sagklıkla buyut yavru kusunuuKizlar keyifli dogum hikayemizi sabirsizlikla bekledignizi biliyorum:)))) su an hastanedeyiz prensesim de bende ok sukur saglikliyiz... bu aksam evimize gidicez insallah:))) bizim hanimin musadesi olursa topige girip hikayemizi yazicaz... hepinizi optuuukkk....
Evasudeee duru ve seni tebrik ediyorum alah sizi birbirinize bagislasin insallah...
alah bagıslasın cnm hayırlı olsun evlatın ınsl dua ıle darsı bıseekızlar bu arada hemoroidim ve ileri düzeyde bel fıtığım vardı ama pazar sabahı normal doğum yaptım ben.yani bunlar normal doğuma engel değil.ben çok korkuyordum ve doktorum sezeryan olması gerekiyor dese normal yapmaya cesaret edemezdim.
hakkımızda hayırlısı ınsl cKızlar bu sabah nişanım geldı. Dun gece de sancım var dıye dr a gtmıstm ama 50lerde falan cıkmıstı ebe de dayanamyack kadar cogalırsa gel bu sancı cok hafıf boyleyse bosa gelme dmıstı. Acıklgmda 1 cm daha. Yarın da kntrolm var bkalım nolack. Simdı bıraz gecmıse bkalım kımler napmıs :)
ya ne kadar gusel bır tablo sırayı bosdunuz ama cok sukrukı foto danda goruldugu gıbı supersınız durEki Görüntüle 747410 Eki Görüntüle 747411
Kızçelerrrr kızçelerrrrr biz geldikkkkkk evimizdeyiz saat 14.00 da çıkışımız yapıldı
Dün akşam saat 20.00da dünyaya geldi.Normal doğumla çatır çatır
Azıcık dikişlerimiz var.Doğum hikayemi paylaşacağım sizlerle ALLAH'a emanet olun
bebek kanalda olduğu ıcn baskı yaptığından oluyr dr ole dedı ban tatlımİi akşamlarze doğuranlar olmuş çoğalmış masallah allah analı babalı sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın inş kızlar bn bişe sorcam son yarım saattr kızımın hareketlerını vajınamda hssedıyorum ve acı verıo ne olduguna da anlam veremedım arnızda bole bıse yasayan ya da fıkrı olan varmı
ne kadra gusel ya darısıbıse ınsll bısede nasıp olur boel gusel bır dogumm tebrıkler hayırlı evlat lar olsunlar ınslkızlar pazar sabahı saat 5:00 te sancıyla uyandım, 6 da hastanedeydim,8 cm açılma var deyip doğuma aldılar, 6:40ta doğum yaptım:) Allah hepinize böyle kolay ve kısa doğum versin. bebişim sıhhatli cok şükür. biraz dikişlerim ve göğüs çatlaklarım canımı yakıyor ama kızımı görünce hepsi geçiyor. şimdiden göğüsleriniz için bişey kullanmaya başlayın ve göğüs uçlarınızı kurutmamaya özen gösterin.
ınsl dua edınde ne olur bende kavuşayım paşama yaaaaaaaaacanım ya seninde doğum yakınmış hamilelik takvimin 9 gün diyor.sıra sanada geliyor, tabi suzan kaldı önce.hadi suzan artık doğur sende senin bebişi bekliyoruz.
barı sız bekleyın yahuusuzan doğurmadan gelmez benim sıpam
sırasını bilir
Doğurdum kızlar
allah bagıslasın cnm benım d barısı bıse ınsll dua ıle hayılı evlat olsun ınslŞimdi iyiyim kızın da iyi. Hamdolsun.3kilo 20gr masallah
gosunuz cnm haydı hayırlısıgünaydinnnn tombik teyzeler ve tombik bebişleriiii
biz geldik oglumla son iş günümüzzzz yaşaşinnnnn , bugun işlerimizi toparliycazzz ve mutlu sonnnn
:82::82::82::82::82::82::82:
hakkımızda hyırlısı ınslKizlarrr gunaydinnnn herkesler doguruyo ne guzel. Bizimde iki haftadir sipayi ilacla icerde tutuyoduk 37. Haftamiz dolsun diye bugun ilaci kesiyoruz yarin sanci baslarsa cumaya sezeryan olucam ins ama korkuyorum nasil oluck beni ameliyata nasil hazirlicklar sezeryan olan arkadaslar anlatsinlar ltfeeeennnnn sonda takimi igne yapilimi falan cok korkutuyor..... Cokkkkk konustum hep korkudan:)
yok ya ne gezerrsuzannnnn doğurdun mu kızzz
Bi kerede anlamazsın canım sabırla 3-4 ay tarihlere uy.. Biri bana dese ven de inanamazdım simdi 3-5 kılı aldırmaya gidiyorum her ay
yahu ütücü olsun işte ne güzel... ben nefret ederim ütüden... bana yardımcı gelicek fenamı
benimde hep aklımda o var , dısardayken suyum gelirsee
görusuruz cnm
hadi gözün aydin canim :)
dedigin gibi darisi bvaşima inşşş son 2 gun ,
kontrolunuzde iyi gecmiş sevindim , bizim tosuncuk icinde gecen hafta aynısı oldu her gittigimizde pipisini gösterio dr dayanamadi dedi artık işsim koymadiysaniz yigit koyun yigidin mali meydanda hesabi
sen giremican artık dimi ya bugunden sora, whatsup varsa en azindan orda görüşelim habersiz dogurma sakin
ayy simdi minigini kucagına almıssındır sennmerhaba kızlar.. nasılsınız..??
ben çok kötüyüm
duygusala bağladım.. doktordan geliyoruz günümüz belli oldu..
kısmetse inşallah çarşamba sabah saatlerinde bebeğim karnımda değil kucağımda olucak..
1 saattir yerde miyim gökte mi bilmiyorum gerçekten sanki hiç doğurmıcak gibiydim hep hamile kalıcam sanmışım..
o kadar garip birşey ki şuan telafuz edemiyorum..
allahım hakkımızda hayırlısını versin..
ben de çok utanırım hayatta gösteremem.. emzirirken de söylerim müsaade edermisiniz emzircem derim kimsenin yanında açıp emziremem öyle annem bile olsa...
benimki de yapmıyor iyiki de yapmıyor ne gerek var ya son anda belli olur işte herşey
hadi artık temmuz başındakiler doğursun da sıra bize gelsin yavaçın gençlerin önünü
27 haziranda spinal sezeryanla kavuştum kuzuma.. sağlıklı bir doğum ve iyileşme süreci geçirdik. Eğer böyle ameliyat olacak anneler varsa cok rahat olun derim ilk günden itibaren ayaklanıp bebişinize kendiniz bakabiliyorsunuz sıkıntısızca. Bizim bugün itibariyle göbek kordonuzmu da düştü. Hamilelikte çok şey öğrendik ama annelik başka birşeymiş gerçekten o kadar okuduğum makale ve kitaba rağmen tecrübe edilemeden öğrenilemeyecek çok şey var. Özellikle sizlerle vakit varken paylaşmak istediğim şey ilk emzirme konusunda. Bu konuda size gerçekten yardımcı olacak bilen birilerinin yanınızda olmasını ve sizi yönlendirmesine ihtiyacınız oluyor.
doğum hikayemi de uzunca anlatacağım topikte.
Allahtan herkese sağlıcakla doğumlarınızı yapmayı ve sonrasında evlatlarınızı büyütmeyi nasip etmesini diliyorum
kızlar bu arada hemoroidim ve ileri düzeyde bel fıtığım vardı ama pazar sabahı normal doğum yaptım ben.yani bunlar normal doğuma engel değil.ben çok korkuyordum ve doktorum sezeryan olması gerekiyor dese normal yapmaya cesaret edemezdim.
İlk evlilik yıldönümünüz müydü sizin de. Elimde değil, beni sevmediğini düşünüyorum çünkü.. Lafa gelince çok seviyor ama hiöbir emare yok.. Mutlu olacağım şeyleri yeri geldikçe söylüyorum.. Ama daha birini bile düşünüp de yapmadı.. İnsan sevdiğini mutlu etmek istemez mi? Çok şey mi bekliyorum.. Haketmiyor muyum
Çok duygusalım. Kırılıyorum, üzülüyorum. Boşveremiyorum bi türlü..
Ah keşke becerebilsem. İnsan eşinden beklediklerini göremeyince yıkılıyor.. Biz bi ömür geçiricez.. Beni mutlu etmek için çabası olmayan bi eşim var. Çok üzgünüm..
canim ,
bence eşinin seni sevmediginden degil , sadece bazi seyleri yasamadigi , görmediği içinde olabilir ,
ben 8 senelik evliyim , evlendik balayına gittik , anensi babası arıyo surekli ne zaman gelceksiniz dieneden arıyolar ayıp vs dedigimde nolcak vs diye tersliyodu beni o zamanlar , sonra anladimki aile yapisi geregi bu tur seyleri görmemiş , iç içe yaşayan kapılarinda anahtar dısarda ustunede duran çat pat birbirlerine gidip gelen akrabalar vs vs , bütün akrabalar aynı mahallede , neler neler :)
sonra sonra biz birbirimize alıştıkca o kavramlari ben öğrettim eşime , 5 gun once dogum gunuydu hediye almadim diye burnumdan getirdi eşim , zamanında hiç aklı bu tur seylere çalışmayan kaba öküzcan eşim , o yuzden bazı seyler zamanla oluyor canim , sen yavas yavas işleyeceksin , bilmiyosa ögreteceksin , söyleyeceksin . sıkma canını bebişini düşün canim.
Evet ilginçmiş ve gerçekten mucize..Bende durum farklı canım bana bi zararı yok ta işte doğum esnasında küçükte olsa bebeğe bulaşma riski var,,herkes o riski almaya değmez diyo,,ya bişi olursa bi ömür vicdan azabı çekersin diyo,bu taraftan bakarsam kesinlikle sezaryen oliim diyorum,,ama tabi bulaşmayabilirde o zaman ne güsel normal normal doğum yapmış olurdum diyorumm,,aylardır bu çelişki kafamda.Üzülüyorum da çok..Ama son zamanlarda kendimi rahatlatmak için diyorumm önemli olan bebeğimin ve benim sağlığımız,,doğum şeklinin hiç önemi yokk.
evet beklemde tetem yaa pöffffff cok sıkıldım bunaldım gelmiyor erkekım mınıgım yaaaaaaa,,bu arada aksam ayseler gelecek yemeklıı bende de kpss tercıhı yapıcam sımdııygorumun pc den gırıyorum sonra temsılık yapıcam pöfffffffffffff gelsınde bende lohusa gıbım takılayım ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepardooon paşazademden sonrasına tikkkaattt
şekercikler biz geldik paşamla kontrolden 3200gr 49cm olmuşşayakları karnıma dikmişş öyle duruyoo yaww daha gelesi yok oğluşumun haftaya perşembe yine gidicez bakalım ozamana kadar gelmezse artık hee burarada sünnet fiyatını sorduk 700tl dedi danışmadaki yuhh dedim sanki doğum yaptırıyoruz neyse kartalda bi hastane var orada yaptıracaz inş
doktor senaya benziyo aynı çekik gözlü dedi bakalım hayırlısı sıpam bi gelse
evt cnm ben vermiştim nisa şekerleme den.güvenilir satıcı.fiyatda uygun.
Ben bebek şekeri değil ama başka şeyler almıştım gittigidiyordan, bi ara kendi ürünlerimi de koymuştum. sorun yaşamadım. ama bebek şekeri konusunda şundan al diyemem. alan arkadaşlar daha ii bilir.
Eki Görüntüle 747817 RNA TASARIM
ATANMAKK HAYAL OLDGU ICIN pek dusunemıyorum o konuyu dahaSuzan kpss tercihi yapacaksınya,,bişe sorcam sana,,diyelimki atandın biyere canım e bebekte gelmiş olcak daha yenii,,izin, rapor olayı hakkında bişi biliomusun???Hemen çalışamıycas çünkü,,ben sadece 8 hafta izin olucak öle bi durumda die buldum araştırıken,,o yüzden de kafam çok karıştı
Doğru söylüosun atanma hayal dee bi de olurya ne biliimm o yüzden yazdığım uzak yerleri çıkartmayı düşünüyorumda ben bu akşamATANMAKK HAYAL OLDGU ICIN pek dusunemıyorum o konuyu dahaama kısmet öle bır durumda ızın ne ka ıse kullanılır ve sonrasında kv fılan devrıye heralde
evet beklemde tetem yaa pöffffff cok sıkıldım bunaldım gelmiyor erkekım mınıgım yaaaaaaa,,bu arada aksam ayseler gelecek yemeklıı bende de kpss tercıhı yapıcam sımdııygorumun pc den gırıyorum sonra temsılık yapıcam pöfffffffffffff gelsınde bende lohusa gıbım takılayım ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hayırlırsı ınsl sende hemen sünnet taraftarmısın cnm bende gobısı dusunce ıstıyorum kısmet bakalımm kg de cok sukru ıı yok daha doğurmadım nerdeee bısım paşazade nın keyfı yernde
Kızlar kontrole dıye geldım sezeryna grdım. Oglum YUŞA'ya kavuştm cok sukur. Emıstık uyuyo yavrum. Normal beklıyodm ama olmadı hayırlısı buymus. Allah herkese kolaylık versın. Sonra detayli yazarım ınşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?