Eki Görüntüle 747410 Eki Görüntüle 747411
Kızçelerrrr kızçelerrrrr biz geldikkkkkk evimizdeyiz saat 14.00 da çıkışımız yapıldı
Dün akşam saat 20.00da dünyaya geldi.Normal doğumla çatır çatır
Azıcık dikişlerimiz var.Doğum hikayemi paylaşacağım sizlerle ALLAH'a emanet olun
Kizlarrr gunaydinnnn herkesler doguruyo ne guzel. Bizimde iki haftadir sipayi ilacla icerde tutuyoduk 37. Haftamiz dolsun diye bugun ilaci kesiyoruz yarin sanci baslarsa cumaya sezeryan olucam ins ama korkuyorum nasil oluck beni ameliyata nasil hazirlicklar sezeryan olan arkadaslar anlatsinlar ltfeeeennnnn sonda takimi igne yapilimi falan cok korkutuyor..... Cokkkkk konustum hep korkudan:)
Kızlar kontrole dıye geldım sezeryna grdım. Oglum YUŞA'ya kavuştm cok sukur. Emıstık uyuyo yavrum. Normal beklıyodm ama olmadı hayırlısı buymus. Allah herkese kolaylık versın. Sonra detayli yazarım ınşallah
şekercikler biz geldik paşamla kontrolden 3200gr 49cm olmuşşayakları karnıma dikmişş öyle duruyoo yaww daha gelesi yok oğluşumun haftaya perşembe yine gidicez bakalım ozamana kadar gelmezse artık hee burarada sünnet fiyatını sorduk 700tl dedi danışmadaki yuhh dedim sanki doğum yaptırıyoruz neyse kartalda bi hastane var orada yaptıracaz inş
doktor senaya benziyo aynı çekik gözlü dedi bakalım hayırlısı sıpam bi gelse
merhabalar bız geldık oğlum halen gobısımde dun gece cok umutlendım dun 5:20,,6:20,,7:20,,8.:20 derken 12 kadar dusenlı sancım vardı fakat sımdı hıc yok bel garım varo kadar uyku halım gabıslık,var bırde hayırlısı vaktini bekliyor paşammhayırlısı dunıtıbaarı ıle pc mız coktuu o ka rahatsız oldumkıı sıze yazamamak uzdu benı bende bır kosu gıttım görümceme sıze yasmaya geldım dogurusam ark.haber vercek sıze kısmetse dua edınde bende kavuşayım melegıme ınsl normal doğumla ınsl bısden haberler bole pc yok suzan da yok hayırlısı sımdiiiilik böyle bısden sağlıcakla hakkınızı helal edın cok sey ogrendım sızden ınsl kalbınızı kırmamışımdır olede oldu ıse affolaaa saglıcakal kalınn
tatlım cok tebrıkler ler aylızıne kavuştun darısı bana bıze ınsl dua et de bısde doğum yapalım hayırlısı ınsl lohusasın sen sımdıkk ınsll bısede nasıp olur kucağımıza alıpda yazmak hıkayenı ınsl okumak nasıp olur dua ıle sagklıkla buyut yavru kusunuu
alah bagıslasın cnm hayırlı olsun evlatın ınsl dua ıle darsı bısee
hakkımızda hayırlısı ınsl c
nm benım dua ıle bıslerde ınsl normal doğumla kavuşuruz melklerımıze
ya ne kadar gusel bır tablo sırayı bosdunuz ama cok sukrukı foto danda goruldugu gıbı supersınız dur
u ve sen canım benım tebrlerr darısı bıse ınsl dua ıle hayırlı evat olsun ınsl
bebek kanalda olduğu ıcn baskı yaptığından oluyr dr ole dedı ban tatlım
ne kadra gusel ya darısıbıse ınsll bısede nasıp olur boel gusel bır dogumm tebrıkler hayırlı evlat lar olsunlar ınsl
ınsl dua edınde ne olur bende kavuşayım paşama yaaaaaaaaa
barı sız bekleyın yahuucumaya kontrol bakalım hayırlısı ınsl gelrı bır an onceeeeeee
allah bagıslasın cnm benım d barısı bıse ınsll dua ıle hayılı evlat olsun ınsl
gosunuz cnm haydı hayırlısı
hakkımızda hyırlısı ınsl
yok ya ne gezerrpaşa gmbur gumbr ıcersı rahat herladee
evet beklemde tetem yaa pöffffff cok sıkıldım bunaldım gelmiyor erkekım mınıgım yaaaaaaa,,bu arada aksam ayseler gelecek yemeklıı bende de kpss tercıhı yapıcam sımdııygorumun pc den gırıyorum sonra temsılık yapıcam pöfffffffffffff gelsınde bende lohusa gıbım takılayım ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hayırlırsı ınsl sende hemen sünnet taraftarmısın cnm bende gobısı dusunce ıstıyorum kısmet bakalımm kg de cok sukru ıı yok daha doğurmadım nerdeee bısım paşazade nın keyfı yernde
Seaside, acenu, raneki
Söylediğiniz gibi düşünüyorum artık bende teşekkür ederim hepinize alıştırdım zaten kendimi sezaryen fikrine,,aman sağlıkla bi kavuşayımda bebişime:):)Ama tabi yine de acabalar yok değil kafamdaBelkide doğumdan sonra kızıcam kendime neden bu kadar kafamı meşgul ettim die ama şimdilik durum budur
senınr de nısan geldı demek kısmet darıs bıse ınsll yaa darısı bana ınsl ve tum ısteyenleree dua ıle dr ammada salakk mıs hee hıhhkızlar selamm yine tembellik edip aradaki 50 sayfayı okuyamadım...
simdi gelelim gelismelere oydu buydu doguramadı izniydi derkene bu sabah bi baktım kii ayıptır soylemesi gul kurusu rengi jelimsi bir akıntı hatta az biraz da pıhtı,
bi sonraki wcde de akıntı, arada duzensiz sancılar bi 20 dkya bir bi 5 dkya bi,
dr yi aradım kendimi tanıttım derdimi soyledim salak demez mi kacıncı haftanızdasınız- oysa dun nstye girmistimm gorusmustuk yani, neyse dedi iyi birsey rahim acılıyor demek ki sancı 5-6 dkya inince arayın beni
sonra derken valiz maliz toparlamaya calıstım kapatmadık tabi gecelikler kıurısmasın diye koymadım, lohusa serbetimizi kaynattık booyylee istee
simdi size soru bazen 5dk da bire geliyor sancı nbazen daa uzun ama oldurucu degil hafif gibi,
sizce kuafore gidip fon cektirsem mii, ya da bu dr nin dedigi 5-6dkda bir sancının farkı ne??
allah bagıslasın tatlımm hakkımızda hayırlısı sağlık olsun kucağına aldınya sukurler olsun darısı bıseeeKızlar kontrole dıye geldım sezeryna grdım. Oglum YUŞA'ya kavuştm cok sukur. Emıstık uyuyo yavrum. Normal beklıyodm ama olmadı hayırlısı buymus. Allah herkese kolaylık versın. Sonra detayli yazarım ınşallah
allah senı hele bır atanalımdaDoğru söylüosun atanma hayal dee bi de olurya ne biliimm o yüzden yazdığım uzak yerleri çıkartmayı düşünüyorumda ben bu akşam
ınsl saglıcaklaaacanım bende göbek düşünce yaptıracam inş canım
amın ınsl helal olsun canımmcanim , sen hakkini helal et hayirl dogumlar inşallahh
Kızlar kontrole dıye geldım sezeryna grdım. Oglum YUŞA'ya kavuştm cok sukur. Emıstık uyuyo yavrum. Normal beklıyodm ama olmadı hayırlısı buymus. Allah herkese kolaylık versın. Sonra detayli yazarım ınşallah
kızlar bi şey soracağım.benim doğumum sezaryen olacak tarihi belli 18 temmuz.daha önce de o bölge için ağdacıya hiç gitmedim gitmek de istemiyorum açıkçası.yengem doğumdan bi gün önce tüy dökücü krem kullanmıştı bi sıkıntı olmadı. ama ben biraz pimpirikliyim kremi aldım sessu diye bi marka kaliteli dedi tezgahtar kız.ama kullanmakta kararsızım bi fikri olan var mı?
canım bende göbek düşünce yaptıracam inş canım
ben dogar dogmaz yaptircam göbek düşene kadar sünenti iyileşiyomuş , ilk 1 ay içinde yapilmasi cok iimiş.
ben dogar dogmaz yaptircam göbek düşene kadar sünenti iyileşiyomuş , ilk 1 ay içinde yapilmasi cok iimiş.
kızlar hamileliğin son ayında cinsel ilişki sakıncalı mı? Doktorum ilk gittiğimizde bişeyler söylemişti, şimdi de ben soramıyorum
Tüy dökücü kremlerde kimyasal maddeler olduğu için pek önerilmio canım,,artık senin insiyatifine kalmış,,kızlar bi şey soracağım.benim doğumum sezaryen olacak tarihi belli 18 temmuz.daha önce de o bölge için ağdacıya hiç gitmedim gitmek de istemiyorum açıkçası.yengem doğumdan bi gün önce tüy dökücü krem kullanmıştı bi sıkıntı olmadı. ama ben biraz pimpirikliyim kremi aldım sessu diye bi marka kaliteli dedi tezgahtar kız.ama kullanmakta kararsızım bi fikri olan var mı?
bende düşünüyorum ama yennidoğan bebek sünnetini üroloji mi yapıyor. Doğum öncesi gidip bir görüşmek istiyorum.
gözün aydin canimm,
bizede 600 dediler
senınr de nısan geldı demek kısmet darıs bıse ınsll yaa darısı bana ınsl ve tum ısteyenleree dua ıle dr ammada salakk mıs hee hıhhsancıların dusenlı ıse 5-6 dk dustugunde gıtmen gerek tatlım yoksam o slak dr göremeden evde dug rursunn heheh
allah bagıslasın tatlımm hakkımızda hayırlısı sağlık olsun kucağına aldınya sukurler olsun darısı bıseee
allah senı hele bır atanalımda
ınsl saglıcaklaaa
amın ınsl helal olsun canımm
kızlar hamileliğin son ayında cinsel ilişki sakıncalı mı? Doktorum ilk gittiğimizde bişeyler söylemişti, şimdi de ben soramıyorum
Eki Görüntüle 747410 Eki Görüntüle 747411
Kızçelerrrr kızçelerrrrr biz geldikkkkkk evimizdeyiz saat 14.00 da çıkışımız yapıldı
Dün akşam saat 20.00da dünyaya geldi.Normal doğumla çatır çatır
Azıcık dikişlerimiz var.Doğum hikayemi paylaşacağım sizlerle ALLAH'a emanet olun
bende düşünüyorum ama yennidoğan bebek sünnetini üroloji mi yapıyor. Doğum öncesi gidip bir görüşmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?