2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Merhaba güzel anneler ve onların tosibikleri.. Kızımı uyuttum yine geldim hemen yazıp sonra yine gelcem. doğuranlar var onları ayrıca tebrik etcem soona Ayrıntıya giremedim fazla. elifin merakını giderip gitcem hemen

Seni gördüm yazmadan geçermiyim kız. Duru da sen de mükemmelsiniz tatlım ömürlü olsun. Doğum yapan sen değilsin sanki maşallah..

Canımcım yazdığını görünce spinalle doğum yapan biri olarak yazmak istedim. ilk olarak önlüğünü giydiriyorlar, ardından sedye ile ameliyathaneye alıyorlar. Eğer özelde doğum yapacaksan doğumhanede müzik çalıyor olacak ameliyat masasına alıyorlar seni oturtuyorlar, anestezi uzmanın geliyor diyor ki sırtını kamburlaştır ve kımıldamadan bekle. önünde zaten bir hemşire oluyor seni tutan. iğneyi hissetmiyorsun bile acı falan olmuyor yani. iğneyi vurduğu anda ayakların ısınmaya başlıyor ve hissetmemeye başlıyorsun. yatırıyorlar seni masaya kollarını bağlıyorlar ve koluna tansiyon aletini takıyorlar parmağına da nabız aletini takıyorlar. sonra sondayı takıyorlar ama hiçbir şey hissetmiyorsun zati uyuşuk olduğu için. rahat ol canım yani. sonra önünü kapatıp muhabbet etmeye başlıyorlar, 5 dk bile geçmeden bir ıngaaa sesi... ve doğum gerçekleşiyor. sonra yine muhabbet ve sen zaten sevinç gözyaşlarınla uğraşırken hooopp geçmiş olsun diyorlar ve seni odana götürüyorlarrr.. çok rahat ol canımcım ben 3 saat sonra ayağa kalktım ertesi gün de arabayla 2 saatlik yola gittim. 3. gün ayaklanıp kızımın her işini kendim gördüm. hiçbir sıkıntım da yok çok şükür sağlığımız sıhhatimiz de yerinde.. Allah kolay doğumlar nasip etsin hepinize de..

Ayy hayrlı olsunnnn,,bende cuma kontrole gidicem 38. haftam bitio benide almasın apar toparr:18::18::18:
Sende kavuştun ne güseeellll,,darısı bize,,üç beş kişi kaldık heee doğurmayan

gözün aydin canimm,

bizede 600 dediler

canim , sen hakkini helal et hayirl dogumlar inşallahh

aysee kim beya doğurdun doguracan daha yemekli misafir kabul ediyisosunn haaa
milletin ortasinda doguruvericen gorursun sonraa

EVASUDE
TEBRIK EDERIM CANIM FOTO HARIKAA MASALLAH O MISS KOKU YOKMU AHH AHHH
DOGUM YAPACAKLARA DOPING GIBI OLMUS POZITIF GORUNUS BEBIIS SENIN DEGIL SANKI
ALIP YANINA SEW DIYE VERMISLER GIBI GORUNUYOSUNN MASALLAH SUBHANAALLAHH///
NASILL OZENDIM SIMDI
ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN INSALAHH

Son düzenleme:

:)) yanlıs yazmısım yaaaaa ,

bencede cok gereksiz mesgul ediyosun kafanı , şükürler olsun bu gunlere geldik , az kaldi bebişlerimizi alicaz kucagimiza inş , gerisi boşş

Son düzenleme:
senınr de nısan geldı demek kısmet darıs bıse ınsll yaa darısı bana ınsl ve tum ısteyenleree dua ıle dr ammada salakk mıs hee hıhhsancıların dusenlı ıse 5-6 dk dustugunde gıtmen gerek tatlım yoksam o slak dr göremeden evde dugrursunn heheh

allah bagıslasın tatlımm hakkımızda hayırlısı sağlık olsun kucağına aldınya sukurler olsun darısı bıseee
Doğru söylüosun atanma hayal dee bi de olurya ne biliimm o yüzden yazdığım uzak yerleri çıkartmayı düşünüyorumda ben bu akşam
allah senı hele bır atanalımda

canım bende göbek düşünce yaptıracam inş canım
ınsl saglıcaklaaa
canim , sen hakkini helal et hayirl dogumlar inşallahh
amın ınsl helal olsun canımm

gözün aydin canim hayırlısı olsunn

ben bu tur kremlere karsiyim , kimyasal , bi ark bıyıklari için yapmişti acaip tahriş etmişti , ben kullanmayin derim.

kızlar hamileliğin son ayında cinsel ilişki sakıncalı mı? Doktorum ilk gittiğimizde bişeyler söylemişti, şimdi de ben soramıyorum

kızlar hamileliğin son ayında cinsel ilişki sakıncalı mı? Doktorum ilk gittiğimizde bişeyler söylemişti, şimdi de ben soramıyorum

sakıncalı mı bılmıyrm ama bıze 1 aydır yasak koyduuherseyımızde normal ken yanı bılmem kı neden öle yaptı

Tüy dökücü kremlerde kimyasal maddeler olduğu için pek önerilmio canım,,artık senin insiyatifine kalmış,,

gözün aydin canimm,

bizede 600 dediler

aa bir de onun fiyatı vardegil mi bakalım bize kac lira derler

amin canım insaallah allah herkese nasip etsin saglıkla ve hayırlıısyla, valla kafayı yiyecektim sabah erkenden kapıyı calındı ona bile acaba mustafam mı geldi diye sacma sapan heveslendimm... neyse hic umudum yokken bi baktım ki oyle olmus...

zaten bende bir kv var dr ye gerek kalmadan dogurtur mu dogurtur ama iste o dayanılmaz olumcul sancıyı ayırt edebilir miyim ondan emin degilim, neyse ederim herhalde o kadar da degil :)))

canım bizim dr bir sorun yoksa son haftaya kadar devam demisti

masallahhhh sızeee

bende düşünüyorum ama yennidoğan bebek sünnetini üroloji mi yapıyor. Doğum öncesi gidip bir görüşmek istiyorum.

urolojı yapıomus cnm bn sordum bnde ıstıorum ılk ayında yaptrmak hatta hastaneden cıkmadan yapılmasını ıstıorumm

bız geldık teyselerı oğlusmlaa

dunden berı sancı cekıoruzz oğlusmda cok asagı dustu mıdemdem bı 7 8 parmak asgda oğlum ıyıce dustu vajınamdan hıssedıorum artk hareketlerını erkenmı gelıcek oğlum napıcak acepp

​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…