2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yarım canım cok tebrık ederım aylızı ve senı en kısa zamanda hıkayenızle beklıyoruz
evasude canım okdr guzel bı foot olmuskı gozleırm doldu ıcım pır ettı cok motıve edcı bı foto oldu benım ıcın sızıde tebrık ederım gonulden

MRB kızlar bıkacgundur gezmekden gıremedım basımda da bırsuru tantana var bıkac arkadsmla sornlar yasadım bıraz moralım bozuk ama yarınkı heycanımı hıcbısı golgeleyemez oglumu gorcem ınsallah guzel haberler le donerız.
belim kasıklarım vajınam heryerım gecelrı agrıyor zonkluyor ıyıce arttı bazen ayaga kalkarken cocuk cıkavercek sanıyorm:) belki bende hemen alrm kucagma oglumu ınsallah:)
bugun ev temızlıgı yapcam. aksama annemler gelcek bebek elbslernı yıkayp utuleyp yerlestrp cantamızı hazrlcaz bırazcık gec klamıs olablrz ama olsun:)

cnm tebrık ederım ısde korkanlar ııcn en ıyı cozum anı normal dogumlar nkdr ıyı olmus masallah:)

yarımcım heycanla beklyorz aylız tam gununde normal bı skeılde geldı masallah akllı kızımıza

tebrık ederım cnm ne olduda anı sezeryan oldu? sonu guzel olmus her ne olduysa

kızlar hamileliğin son ayında cinsel ilişki sakıncalı mı? Doktorum ilk gittiğimizde bişeyler söylemişti, şimdi de ben soramıyorum

doktor bu konuyla ılglı bısı demedı bende 2 3 gune bı yanı yalan solemym gryorm ılskıye. bu kontrolde de bısı demesse devam:)

zaten en fazla 2 ay kullancaklar toplmada 10 kere anca koyarız herhalde
sepet ile ilgili olarak bende onlari begeniyorum ama dedigin gibi basit duruyo çıplak gibi

süslü püslü tüllü tüylü olsa daha gzüel olur sanki , bide ebatlari nasilki acep
ebatları küçük olanlar 30 cm yazıo nette. büyükler onun 2 katı gibi bi dükkanda görmüştüm küçükleri çok küçük senin patiklerde büyük ya zor sığar belkim. en iyisi süslü sepetler sanki

ücretsiz izin hakkınız oluyor 2 sene ilk başlarda kullanabiliyorsunuz hiç işe başlamadan bile.
allahım analı babalı büyütsün inşallahh

ay kzuum ınsallah haıd bakalım:)benım de 4 5 parmak asagıda karnım gogsumun altı bombos oldu her goren yakın dyor bakaolım:)

gece benm vajınamda ve bcak arası kaslarım kasıklarımda cok fena bı agrı bole reglı sancısının daha agrıı gııbı bısı oldu ara ara uyanp off dyp yer degstryodm agrıdan::)

pişttt teyzesi durun ne dogurmasi daha varrr

hiç bişey şuan takmaya degmez canim , hayirli haberlerini bekliyoruz yarin , acele etmeyinn vakti gelince dogsun lütfen

evet en iyisi onlardan alalim canim :)))

aynn cnm bnmde valla bacaklarım ayrılıo sankı allahım hayırlısı ıle bı dgursaydık

dr mda yok yoksa bu kadar agrıya bı gdp sancmı dıe bı gozukurdmde aRTk pazartesı gtcezz oğlusmu gomye

pişttt teyzesi durun ne dogurmasi daha varrr

valla bızmkı sabırsız hrelde teyzesı kucagmda oturuyo artk

kızlar göbıs aşağıda dıyorsanız benımkı bacak aramda ara ara yukarı çıkıyor pozızyonundan dolayı ama nerde hep kasıklarımda ve alt tarafıma baskıda am cuma dr ne dıcek bılmem aa sureklı ağrılar var gobsımdee bır degısıklık var ama son ne olur bılmem sımdı bıse musadee evı sıldık toz aldık aksam supurmustumm sımdı namaz kılıp dışarı cıkcam 5 dk ark ıle gorusmeye pc olursa sonra gene yazarım yok sa benım pc bozuk doğum anındada ark haber verecek ınsl dua edınde gelsın mınık erkekım ya hayırlısı ıleee

evet dogru tabır etmıssın sankı ıkı yandan cekıstryolar bacaklarımıı gıbı. renglide flan bunları yasrdm ben en son. pztesye kdr dogrmassn ınsallah kız:)

kız elımdemı kı sankım kv ler burdaya onlar çağırıyor pöf suleymanın nısanlısı kıs burdlarr ya onlarr pöff hayırlısı ah bır doğursam kv doğur da gıdeyım deyıp duruyor garı ama nerdeee benım oğlanın gelesı yok anammm

son 3 gun kuzum yarımnkı gıbı dakık cıkcak sennkı ınsallah:) stres yapma gerı gder tosun valla.D

canım saglıkla gelecek minik pasamız insaallah, dogunca op yerime de

of ya aynı misafir meraklısı bir kv de bizde var, yahu aniden caya geliyor kendisi geldigi gibi konu komsu yu da toplkuyor geceleri neyse hayırlısı dogurursun ortalarına artık ugrassınlar misafirler oyleyse :) saka saka saglıkla selametle dr ne yetisirsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…