cnm sters olma rabbım herseyın hayırlısını yerını zamanını bılıyo :) senın bolyanak tosunun uzmez annesını :)
offf agrm var bnm hala yha hem kasıklarımda hmde belımdee.... dur oğlusum dur azıcık dahaaa... daha eksıklerınde varrr
annesınınn akıllı oğlusu mirza m bnm beklepazartesı gel
kızlar dr a gidiyorum dualarınızı rici ediyorum
offf agrm var bnm hala yha hem kasıklarımda hmde belımdee.... dur oğlusum dur azıcık dahaaa... daha eksıklerınde varrr
annesınınn akıllı oğlusu mirza m bnm beklepazartesı gel
Kızlar 37+1 deyim dün doktora gittim nst ye bağladı sancı var ama kasılma yok dedi :/ daha 3 haftan var dedi bide 4 kiloyu geçebilir öyle bi durum olursa sezeryan öneririm dediama ben hep normal doğuma endeksledim kendimi dünden beri üzgünüm biraz
Birde doğum iznimi 32 haftalıkken aldım ben ondan dolayı iyice sıkıldım sanırım :/
off inş cnmmm agrım var ama bebgm hareketlı bdee hareketlerı olmasa dgruyorum zannedıcem
cnm bnmde 4 kıloyu gecebılır bnm drmda sezeryn ol dıo ama 4 kıloyu normal dgmla yapabılırz dıe dusunuorum 4 bucuk fln oldgndasezryn ısterım hayrlısı artkk
üzme kendını hayırlısı ne ıse o olsun cnm
çok eminim.. son kararım..Nisayy eminmisin bu 2 sene ücretsiz izin konusunda???
hayırlısı inşallahhh..kızlar göbıs aşağıda dıyorsanız benımkı bacak aramda ara ara yukarı çıkıyor pozızyonundan dolayı ama nerde hep kasıklarımda ve alt tarafıma baskıda am cuma dr ne dıcek bılmem aa sureklı ağrılar var gobsımdee bır degısıklık var ama son ne olur bılmem sımdı bıse musadee evı sıldık toz aldık aksam supurmustumm sımdı namaz kılıp dışarı cıkcam 5 dk ark ıle gorusmeye pc olursa sonra gene yazarım yok sa benım pc bozuk doğum anındada ark haber verecek ınsl dua edınde gelsın mınık erkekım ya hayırlısı ıleee
haydı hayırlı haberlerle gelkızlar dr a gidiyorum dualarınızı rici ediyorum
4 kiloda normal doğabilir bence tercih meselesi tabi dünde baya konuşmuştuk ablam 4.900 doğurduKızlar 37+1 deyim dün doktora gittim nst ye bağladı sancı var ama kasılma yok dedi :/ daha 3 haftan var dedi bide 4 kiloyu geçebilir öyle bi durum olursa sezeryan öneririm dediama ben hep normal doğuma endeksledim kendimi dünden beri üzgünüm biraz
Birde doğum iznimi 32 haftalıkken aldım ben ondan dolayı iyice sıkıldım sanırım :/
benım son 3 gun ama paşam kıpır kıpır ona yorma bence gelebılır annesıı uzulme st tutu dk se olanbılrı yokdam benı m 10 gundru dusensız olan sancılarımdandır sennkıdee dusenlımı ona dıkkat ett
Kızlar 37+1 deyim dün doktora gittim nst ye bağladı sancı var ama kasılma yok dedi :/ daha 3 haftan var dedi bide 4 kiloyu geçebilir öyle bi durum olursa sezeryan öneririm dediama ben hep normal doğuma endeksledim kendimi dünden beri üzgünüm biraz
bende hep plan aşamasındayım 2. aşamaya geçemedim bir türlüKek yada kurabiye de koyayım diyrm ben -popişi bi kaldırsam neler yapıcammmmmmm varsa yoksa plan yapaym ben :)
günaydinnnn tombik teyzeler ve tombik bebişleriiii
biz geldik oglumla son iş günümüzzzz yaşaşinnnnn , bugun işlerimizi toparliycazzz ve mutlu sonnnn
:82::82::82::82::82::82::82:
acenuu nisayyy gözünüz aydın canlarr e hadi sizde hamiş hamiş bekleşin bebeciklerinizle evde artıkson işgünümüze gelmiş bulunmaktayız şaka gibi yaff ne çabuk geçti hiç geçmeyecek gibiydi
yarında raporumuzu alıp verdikmi tamamdır.. evde pazara kadar rahat edebiliriz:82::82::103::103::103::119::119::119::119::124::124::124::124::124:
hiiçç korkma canım kolayca atlatıcaksın hepsini Allahın izniyle. Sonrada minik mucizenle kavuşma anıııKizlarrr gunaydinnnn herkesler doguruyo ne guzel. Bizimde iki haftadir sipayi ilacla icerde tutuyoduk 37. Haftamiz dolsun diye bugun ilaci kesiyoruz yarin sanci baslarsa cumaya sezeryan olucam ins ama korkuyorum nasil oluck beni ameliyata nasil hazirlicklar sezeryan olan arkadaslar anlatsinlar ltfeeeennnnn sonda takimi igne yapilimi falan cok korkutuyor..... Cokkkkk konustum hep korkudan:)
canım ne kadar heyecanla haberlerini beklediğimizi bilemezsinKizlar keyifli dogum hikayemizi sabirsizlikla bekledignizi biliyorum:)))) su an hastanedeyiz prensesim de bende cok sukur saglikliyiz... bu aksam evimize gidicez insallah:))) bizim hanimin musadesi olursa topige girip hikayemizi yazicaz... hepinizi optuuukkk....
Evasudeee duru ve seni tebrik ediyorum alah sizi birbirinize bagislasin insallah...
bu cuma çatı muayenesi var benim keşke benim dr da bana öyle dese diyorum bazenBende bugün evdeyimm,,hiç bi işim yok ,,bacaklarımı alcam bi tekk,,yarın da ağdacı ablaya gidip rahatlıycam bende inşallah.Bi de alıcaam bikaç şey var onları alsam aslında süper olur cumaya da çantamızı hazırlarıs :):) Benim sağlık ocağındaki hemşirem de benim doktorda doğum yapmış..38+0 da gitmiş kontrole,,benimki hadi doğuma alalımmı demiş şimdi?? o da alııın demiş gitmişler ameliyathaneyeVarmı böyle bişe yaa,,hemşire dedi çantanı da götür giderken Banane götürmem benn
bende çantayı hazırlayınca sanki doğururum sanıyordum herşey bitiyor ya. yok anacım gelmem derse gelmiyor sıpalar sen ne kadar hazırlanırsan hazırlanayyy o ne ölee , rezervasyonla normal dogum
benimde pufun ustunde duruyo 1 aydık aldigim yıkadigim ama cantaya koymadiklarim nedense , heralde onlar çantaya girince bende doguma gidicem:18::18::18::18::18::18:
bende fırsat bu fırsat çarşı pazar gezmeye niyetliyim bakalim kociş bu aralar cıakrtmıyo dısari beni tek basıma ama o işteyken kaçarım
dıkkat edıorum cnm ama duzensız smdılık... off nşnm fln gelmeden dgm baslarsa bde wc de suyum gelırde anlamazssm
Bende öyle istiyorum valla hayırlısı olsun napalım bebişlerimiz iyi ve sağlıklı olsun da :)
..aa dur hele kuzum noldu sana ııkı dakkada strese grdın. her dogum yapan anlamamanız ımkansız kızlar dedıler ya ole bole degıl baya gelyomus anlarsn cnm benım. sakın ol lutfen gunluk hayatına devam et. olmassa aksam esnle bı gdersnz doktora opuyorm hadı sızı:):)
anlarsın merak etme cunku su zamanlarda bır kac damla ıcın wc ye koşuyorum benn öl bır durumda bayağı bır gelır cısınn ınsl da anlarsın yanı anlasılır zarrrr551
dıkkat edıorum cnm ama duzensız smdılık... off nşnm fln gelmeden dgm baslarsa bde wc de suyum gelırde anlamazssm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?