2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
offf agrm var bnm hala yha hem kasıklarımda hmde belımdee.... dur oğlusum dur azıcık dahaaa... daha eksıklerınde varrr

annesınınn akıllı oğlusu mirza m bnm bekle
pazartesı gel

kızlar dr a gidiyorum dualarınızı rici ediyorum

hayrlı haberlrnı beklyorz cnm stres yapma

offf agrm var bnm hala yha hem kasıklarımda hmde belımdee.... dur oğlusum dur azıcık dahaaa... daha eksıklerınde varrr

annesınınn akıllı oğlusu mirza m bnm bekle
pazartesı gel

cnm sen bı saglık ocagna flan gornsene bukdr sddtlendyse benm gecdı gece vardı ama sennkı dvm edyor merk ettm bende smdı bı bakın ıstersen

Kızlar 37+1 deyim dün doktora gittim nst ye bağladı sancı var ama kasılma yok dedi :/ daha 3 haftan var dedi bide 4 kiloyu geçebilir öyle bi durum olursa sezeryan öneririm dedi ama ben hep normal doğuma endeksledim kendimi dünden beri üzgünüm biraz
Birde doğum iznimi 32 haftalıkken aldım ben ondan dolayı iyice sıkıldım sanırım :/

cnm bnmde 4 kıloyu gecebılır bnm drmda sezeryn ol dıo ama 4 kıloyu normal dgmla yapabılırz dıe dusunuorum 4 bucuk fln oldgndasezryn ısterım hayrlısı artkk

üzme kendını hayırlısı ne ıse o olsun cnm

benım son 3 gun ama paşam kıpır kıpır ona yorma bence gelebılır annesıı uzulme st tutu dk se olanbılrı yokdam benı m 10 gundru dusensız olan sancılarımdandır sennkıdee dusenlımı ona dıkkat ett
off inş cnmmm agrım var ama bebgm hareketlı bdee hareketlerı olmasa dgruyorum zannedıcem

Bende öyle istiyorum valla hayırlısı olsun napalım bebişlerimiz iyi ve sağlıklı olsun da :)

Nisayy eminmisin bu 2 sene ücretsiz izin konusunda???
çok eminim.. son kararım..arkadaşın arkadaşı yaptı aynısını hatta çocuk 1 yaşında falanmış kız atanıo ücretsiz izin alıo. doğumundan itibaren 2 sene ücretsiz izin hakkın var
hayırlısı inşallahhh..
kızlar dr a gidiyorum dualarınızı rici ediyorum
haydı hayırlı haberlerle gel
4 kiloda normal doğabilir bence tercih meselesi tabi dünde baya konuşmuştuk ablam 4.900 doğurdu

dıkkat edıorum cnm ama duzensız smdılık... off nşnm fln gelmeden dgm baslarsa bde wc de suyum gelırde anlamazssm

ben dktorun tavsıyelerıne herzaman uyma taraftyım cnm. bana normal dedı normal olcam ıns sezeryan derse o ondan daha ıyı blmıyorum sonucda bıde rıske gırmez bu ısler.
uuzlme bence herseyın en hayırlısı olsn bebsın tosun gııb olcak masallah soran olursa cok kıloluydu ondan oldm dersn havan olur:)))

Kek yada kurabiye de koyayım diyrm ben -popişi bi kaldırsam neler yapıcammmmmmm varsa yoksa plan yapaym ben :)
bende hep plan aşamasındayım 2. aşamaya geçemedim bir türlü
günaydinnnn tombik teyzeler ve tombik bebişleriiii

biz geldik oglumla son iş günümüzzzz yaşaşinnnnn , bugun işlerimizi toparliycazzz ve mutlu sonnnn
:82::82::82::82::82::82::82:

acenuu nisayyy gözünüz aydın canlarr e hadi sizde hamiş hamiş bekleşin bebeciklerinizle evde artık
hiiçç korkma canım kolayca atlatıcaksın hepsini Allahın izniyle. Sonrada minik mucizenle kavuşma anııı
canım ne kadar heyecanla haberlerini beklediğimizi bilemezsin
bu cuma çatı muayenesi var benim keşke benim dr da bana öyle dese diyorum bazen bazende dursun daha içerde böyle iyi diyorum
bende çantayı hazırlayınca sanki doğururum sanıyordum herşey bitiyor ya. yok anacım gelmem derse gelmiyor sıpalar sen ne kadar hazırlanırsan hazırlan

dıkkat edıorum cnm ama duzensız smdılık... off nşnm fln gelmeden dgm baslarsa bde wc de suyum gelırde anlamazssm

aa dur hele kuzum noldu sana ııkı dakkada strese grdın. her dogum yapan anlamamanız ımkansız kızlar dedıler ya ole bole degıl baya gelyomus anlarsn cnm benım. sakın ol lutfen gunluk hayatına devam et. olmassa aksam esnle bı gdersnz doktora opuyorm hadı sızı:):)

kızlar ben kacıyorm bıgun toz almassan bole olyor burda esyalarda koyu hep braz temlik yapcam. kı bebegın kıyftlerıne bslayablym opuyorm hepnızı

..
aynn strese sokuyorum kendmı bılıorum ama napım yhaaaa heycandan

gunluk hayatıma dvm edemıorum kı sureklı ıgneler batıo surda otrrken bıle batıo belım kasıklarım agrıo sureklı wc ye gdıorum nşnm gelmısmı dıee bde akıntımı hıssedıorum okadar cogaldı

inş daha cok olmazssa agrılarım gtmıcem pts.ye kadar hastanye bakalım

anlarsın merak etme cunku su zamanlarda bır kac damla ıcın wc ye koşuyorum benn öl bır durumda bayağı bır gelır cısınn ınsl da anlarsın yanı anlasılır zarrrr551

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…