hayrlı haberlrnı beklyorz cnm stres yapma
cnm sen bı saglık ocagna flan gornsene bukdr sddtlendyse benm gecdı gece vardı ama sennkı dvm edyor merk ettm bende smdı bı bakın ıstersen
teşekkürlerr teyzemizzzbende hep plan aşamasındayım 2. aşamaya geçemedim bir türlü
acenuu nisayyy gözünüz aydın canlarr e hadi sizde hamiş hamiş bekleşin bebeciklerinizle evde artık
hiiçç korkma canım kolayca atlatıcaksın hepsini Allahın izniyle. Sonrada minik mucizenle kavuşma anııı
canım ne kadar heyecanla haberlerini beklediğimizi bilemezsin
bu cuma çatı muayenesi var benim keşke benim dr da bana öyle dese diyorum bazenbazende dursun daha içerde böyle iyi diyorum
bende çantayı hazırlayınca sanki doğururum sanıyordum herşey bitiyor ya. yok anacım gelmem derse gelmiyor sıpalar sen ne kadar hazırlanırsan hazırlan
haydi kolay gele...kızlar ben kacıyorm bıgun toz almassan bole olyor burda esyalarda koyu hep braz temlik yapcam. kı bebegın kıyftlerıne bslayablym opuyorm hepnızı
anlarsın merak etme cunku su zamanlarda bır kac damla ıcın wc ye koşuyorum benn öl bır durumda bayağı bır gelır cısınn ınsl da anlarsın yanı anlasılır zarrrr551
cnm bnmde 4 kıloyu gecebılır bnm drmda sezeryn ol dıo ama 4 kıloyu normal dgmla yapabılırz dıe dusunuorum 4 bucuk fln oldgndasezryn ısterım hayrlısı artkk
üzme kendını hayırlısı ne ıse o olsun cnm
kızlar ben kacıyorm bıgun toz almassan bole olyor burda esyalarda koyu hep braz temlik yapcam. kı bebegın kıyftlerıne bslayablym opuyorm hepnızı
Oooo maşallah ya tam tosun doğurmuş ablan :))) bi çatı muayesini olamda bakalım bizim çatı ne alemde :)))))4 kiloda normal doğabilir bence tercih meselesi tabi dünde baya konuşmuştuk ablam 4.900 doğurdu
ben dktorun tavsıyelerıne herzaman uyma taraftyım cnm. bana normal dedı normal olcam ıns sezeryan derse o ondan daha ıyı blmıyorum sonucda bıde rıske gırmez bu ısler.
uuzlme bence herseyın en hayırlısı olsn bebsın tosun gııb olcak masallah soran olursa cok kıloluydu ondan oldm dersn havan olur:)))
4 kilomuuuuuuuuuuuuuuu pehhh biz 3 ü nasil cıkarcaz die dusunuyoz
..
aynn strese sokuyorum kendmı bılıorum ama napım yhaaaa heycandan
gunluk hayatıma dvm edemıorum kı sureklı ıgneler batıo surda otrrken bıle batıo belım kasıklarım agrıo sureklı wc ye gdıorum nşnm gelmısmı dıee bde akıntımı hıssedıorum okadar cogaldı
inş daha cok olmazssa agrılarım gtmıcem pts.ye kadar hastanye bakalım
Oooo maşallah ya tam tosun doğurmuş ablan :))) bi çatı muayesini olamda bakalım bizim çatı ne alemde :)))))
Hahahahahahaha ay canım çok güldüm yaaa bi ara gülmekten doğuracam sandıımmmn :)) bak ben hiç bu şekilde düşünmemiştim içime su serptin valla :))
gözünüz aydın bayanlarrrrallahım analı babalı büyütsün hele ekim annesi bayıldım doğumuna 2 saat olmadan olmuş bitmiş ohhhh
benimkide hatırlamamıştı canım. sofra hazırladım pasta yaptım büsürü şey eve geldi yedik içtik bu kadar nisandaydı sonradan hediye bile almadı amann boşver kendini üzdüğüne değmez onlar utansın ne diyelim
Çok mutsuzum kızlar...
Eşim evlilik yıldönümümüzü hatırlamadı.. Benim jestime karşılık telafi etme gereği bile duymadı..
Kendimi çok değersiz hissediyorum.
Duygularımı ona açmak bile istemiyorum artık. Üzgünüm.. Hiç böyle hayal etmemiştim ben
kızlar bu arada hemoroidim ve ileri düzeyde bel fıtığım vardı ama pazar sabahı normal doğum yaptım ben.yani bunlar normal doğuma engel değil.ben çok korkuyordum ve doktorum sezeryan olması gerekiyor dese normal yapmaya cesaret edemezdim.
gunaydın kızlar nasılsınız ben uyuyamadıgım ıcın hep yorgunumburdan bır arkadas ahasp bebek sekerı sıparıs etmıstı bende karar verıp ondan gorup begenıp ettım bakalım guzel bı seyler gelır ıns
Selamlar kizlar kismetse bende bebisimi kucagima almaya adayim...belkide temmuz annesi olurum..sizi hep takip ediyordum ama dogumlar baslayinca yazmadan edemedim...evadude, yarim.oznur.ekimannesi hepinizi gonulden kutlarim Rabbim yavrilarinizka senlendirsin yuvanizi heep saglikli mutlu olun ins...
Ben 27.haftadan beri hftada 2 proluton vurulup yatiyorum.bilmem icinizde bu sekilde kasilmalari yatistirilanlar oldumu? Igneyi 3 hafta sonra birak diyo dr bende merak icindeyim bu tarz igneler birakildiktan snra ne zaman dogum baslar diye...masallah kolay doguran ekimannesi bunun icin ozel biseler yaptin mi? Ben hep yatiyorim bole hareketsizken sizce kolay normal dogum yapmak mumkun mu?
Cok yazdim ama bi sorum daha olcak 2 gundur gobegimde kirmizi noktaciklar cikti.kasinmiyo cik sukur ama, basina bole bisi gelen oldu mu dr cok yakkindegil gitmem gerek mi sizce?
Uzattim hakkinizi helal edin ama tecrubelerinizle benide aydinlatirsaniz sevinirm...Allaha emanet olunnnn
ilk değildi ama 2. di. hamile olduğun içinde böle hissediyor olabilirsin. ama şöle bişi var ne kadar az şey beklersek o kadar az kırılıyoruz. acenu da çok güzel açıklamış zamanla düzelecekler belkide..
o kırmızı noktacıklar bendede var 2 gündür isilik giibi. ama ben önemsemedim hiç. doktora gitmek aklıma gelmedi. haftaya kontrolüm ozaman sorarım
Kizlar keyifli dogum hikayemizi sabirsizlikla bekledignizi biliyorum:)))) su an hastanedeyiz prensesim de bende cok sukur saglikliyiz... bu aksam evimize gidicez insallah:))) bizim hanimin musadesi olursa topige girip hikayemizi yazicaz... hepinizi optuuukkk....
Evasudeee duru ve seni tebrik ediyorum alah sizi birbirinize bagislasin insallah...
Kızlar kontrole dıye geldım sezeryna grdım. Oglum YUŞA'ya kavuştm cok sukur. Emıstık uyuyo yavrum. Normal beklıyodm ama olmadı hayırlısı buymus. Allah herkese kolaylık versın. Sonra detayli yazarım ınşallah
kızlar hamileliğin son ayında cinsel ilişki sakıncalı mı? Doktorum ilk gittiğimizde bişeyler söylemişti, şimdi de ben soramıyorum
tamam cnm ozaman pztesye kdr cok yorma kendnı.
bak yaa tıpkı benim dediğim gibi. acaba cuma benimde başıma gelir mi böyle bişeyKızlar kontrole dıye geldım sezeryna grdım. Oglum YUŞA'ya kavuştm cok sukur. Emıstık uyuyo yavrum. Normal beklıyodm ama olmadı hayırlısı buymus. Allah herkese kolaylık versın. Sonra detayli yazarım ınşallah
ne güzel anlattın yaaa. inşallah sezeryan olucaksada böyle hemen ayaklanayım. zaten azıcık iznimiz var onunda 1 gününü bile hasta gibi geçirmek istemem oğluşumla doya doya ilgileneyim isterimMerhaba güzel anneler ve onların tosibikleri..Kızımı uyuttum yine geldim hemen yazıp sonra yine gelcem. doğuranlar var onları ayrıca tebrik etcem soona Ayrıntıya giremedim fazla. elifin merakını giderip gitcem hemen
Seni gördüm yazmadan geçermiyim kız.Duru da sen de mükemmelsiniz tatlım ömürlü olsun. Doğum yapan sen değilsin sanki maşallah..
Canımcım yazdığını görünce spinalle doğum yapan biri olarak yazmak istedim. ilk olarak önlüğünü giydiriyorlar, ardından sedye ile ameliyathaneye alıyorlar. Eğer özelde doğum yapacaksan doğumhanede müzik çalıyor olacakameliyat masasına alıyorlar seni oturtuyorlar, anestezi uzmanın geliyor diyor ki sırtını kamburlaştır ve kımıldamadan bekle. önünde zaten bir hemşire oluyor seni tutan. iğneyi hissetmiyorsun bile acı falan olmuyor yani. iğneyi vurduğu anda ayakların ısınmaya başlıyor ve hissetmemeye başlıyorsun. yatırıyorlar seni masaya kollarını bağlıyorlar ve koluna tansiyon aletini takıyorlar parmağına da nabız aletini takıyorlar. sonra sondayı takıyorlar ama hiçbir şey hissetmiyorsun zati uyuşuk olduğu için. rahat ol canım yani. sonra önünü kapatıp muhabbet etmeye başlıyorlar, 5 dk bile geçmeden bir ıngaaa sesi... ve doğum gerçekleşiyor. sonra yine muhabbet ve sen zaten sevinç gözyaşlarınla uğraşırken hooopp geçmiş olsun diyorlar ve seni odana götürüyorlarrr.. çok rahat ol canımcım ben 3 saat sonra ayağa kalktım ertesi gün de arabayla 2 saatlik yola gittim. 3. gün ayaklanıp kızımın her işini kendim gördüm. hiçbir sıkıntım da yok çok şükür sağlığımız sıhhatimiz de yerinde.. Allah kolay doğumlar nasip etsin hepinize de..
bir temmuz bebişi daha acele mi ediyor yoksaa.bız geldık teyselerı oğlusmlaa
dunden berı sancı cekıoruzz oğlusmda cok asagı dustu mıdemdem bı 7 8 parmak asgda oğlum ıyıce dustu vajınamdan hıssedıorum artk hareketlerını erkenmı gelıcek oğlum napıcak acepp
​
kolay gelsin canım. çok yorma kendini. doğumda bu enerjilere çok ihtiyacımız olucakkızlar ben kacıyorm bıgun toz almassan bole olyor burda esyalarda koyu hep braz temlik yapcam. kı bebegın kıyftlerıne bslayablym opuyorm hepnızı
bende anneme çekersem fıyyt diye çıkar benim sıpakız benm mirza m sımddn 3 200 yhaaa bı hafta oncesı bu bde
bnm oğlusum olur dıe tahmın edıorum yha cıkarmaya gelınce cıkar heraldee kalmaz yha orda
hee bde bn 4 bucuk kılo dgmusum annem ablamda abımde cok sancılı norml dgm yapmıs 2 gun dgm sancısı cekıomus annem de bna dıokı smdı bna cekersen zor dgurusn sezryn ol dıo zaten inşş anneme cekmemsmdır dıcem ama bu agrılar bosuna dgl heralde anneme cekmısım oğlusmda 4 bucuk olursa sanırım bna kayar
bndeee kosuyorum vallaa gece kac kere kalkıorum gdıorum wc ye herkes anlarsın dıo bakalım anlıcazmı
ınsallah anlıcazzkız benm mirza m sımddn 3 200 yhaaa bı hafta oncesı bu bde
bnm oğlusum olur dıe tahmın edıorum yha cıkarmaya gelınce cıkar heraldee kalmaz yha orda
hee bde bn 4 bucuk kılo dgmusum annem ablamda abımde cok sancılı norml dgm yapmıs 2 gun dgm sancısı cekıomus annem de bna dıokı smdı bna cekersen zor dgurusn sezryn ol dıo zaten inşş anneme cekmemsmdır dıcem ama bu agrılar bosuna dgl heralde anneme cekmısım oğlusmda 4 bucuk olursa sanırım bna kayar
ben hastanede yaptırdığım bebek şekerlerini dağıtıcam. mevlütte de lokum dağıtmayı düşünüyorum. benim çevremde hep öyle yaptılar bebek mevlütlerinde. şeker yaptırmak istedim ama baya çok yapmak gerekicek çok masraflı geldi bana o yüzden vazgeçtim. hastane içinde 50 tane yaptırdım. hastaneye gelenlere birde yakın çevreme vericem onlardan hatıra olsun diyehe kızlar bu arada bebek sekerlerını tevhıtte dagmıcakmısınz nası yapıcaksınz bn dıorumkı kendımcee hastende cıkolata dagıtılır gelenlere eve gelen mısafrlere tevhttede seker dagtırım dıe dusundum sız nası yapıcaksınz
evet canım iyice azaldı. hiç bitmez gibi geliyordu bana bu yolculuk sona yaklaştım bende. ara ara kasılmalarım oluyor ama sürekli değil çok dikkate almıyorum bendeınsallah anlıcazzbenım paşamda kg almış dr 3.500 ustunde dedı hayırlısı artık tam doğru yapılmıyormusk anla gırdıgı ıcın tosunum benımm olsun rabb ım kolaylığını verırı ınsl normalinden dogururuzzzz doğuranlar nasıl doğuruyor demı ama bara.cıraa doğururuz heheyettttttttttttttt,,,,,,,,,,
ndd cım safak 9 dasınız haydı hayırlısı ınsllll
hiç sıkma canını bence. demekki daha vakti var bebişin. zaten biran oluyor herşey buralarda öyle okuduk hep doğum hikayelerini. seninde biranda sancın başlayıp açılman olur. içini ferah tut sen. hem sezeryandan da korkma bence. senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse onu isteSelam kızlar, nabersiniz. Aramızda var mı doğuran.. Benim dün 40 haftam doldu, nstde sancı çkmıyo, zaten sancım da yok.Bugün açılma varmı diye baktı,1 cm bile açıklık yok dedi. 1 aydır da hurma yiyorum açılma olsun diye. Pazartesine kadarbekleyelim, açılma olursa suni sancı vericem dedi, yoksa sezeryana alalım dedi. Ama ben sezeryan istemiyorum, başından beri normal doğuma odaklandım.Çok moralim bozuk
kız benm mirza m sımddn 3 200 yhaaa bı hafta oncesı bu bde
Selam kızlar, nabersiniz. Aramızda var mı doğuran.. Benim dün 40 haftam doldu, nstde sancı çkmıyo, zaten sancım da yok.Bugün açılma varmı diye baktı,1 cm bile açıklık yok dedi. 1 aydır da hurma yiyorum açılma olsun diye. Pazartesine kadarbekleyelim, açılma olursa suni sancı vericem dedi, yoksa sezeryana alalım dedi. Ama ben sezeryan istemiyorum, başından beri normal doğuma odaklandım.Çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?