2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hayrlı haberlrnı beklyorz cnm stres yapma

cnm sen bı saglık ocagna flan gornsene bukdr sddtlendyse benm gecdı gece vardı ama sennkı dvm edyor merk ettm bende smdı bı bakın ıstersen

cnm bızm saglık ocagndakıler hıc bse bılmıolar yha nst fln bse yokkı hıc bse yapamaz onlar oyuzden gtmıorum saglık ocagna hadı hayırlısı yhaa

teşekkürlerr teyzemizzz
kızlar ben kacıyorm bıgun toz almassan bole olyor burda esyalarda koyu hep braz temlik yapcam. kı bebegın kıyftlerıne bslayablym opuyorm hepnızı
haydi kolay gele...

anlarsın merak etme cunku su zamanlarda bır kac damla ıcın wc ye koşuyorum benn öl bır durumda bayağı bır gelır cısınn ınsl da anlarsın yanı anlasılır zarrrr551

bndeee kosuyorum vallaa gece kac kere kalkıorum gdıorum wc ye herkes anlarsın dıo bakalım anlıcazmı

4 kilomuuuuuuuuuuuuuuu pehhh biz 3 ü nasil cıkarcaz die dusunuyoz

4 kiloda normal doğabilir bence tercih meselesi tabi dünde baya konuşmuştuk ablam 4.900 doğurdu
Oooo maşallah ya tam tosun doğurmuş ablan :))) bi çatı muayesini olamda bakalım bizim çatı ne alemde :)))))

Hahahahahahaha ay canım çok güldüm yaaa bi ara gülmekten doğuracam sandıımmmn :)) bak ben hiç bu şekilde düşünmemiştim içime su serptin valla :))

4 kilomuuuuuuuuuuuuuuu pehhh biz 3 ü nasil cıkarcaz die dusunuyoz

kız benm mirza m sımddn 3 200 yhaaa bı hafta oncesı bu bde

bnm oğlusum olur dıe tahmın edıorum yha cıkarmaya gelınce cıkar heraldee kalmaz yha orda
hee bde bn 4 bucuk kılo dgmusum annem ablamda abımde cok sancılı norml dgm yapmıs 2 gun dgm sancısı cekıomus annem de bna dıokı smdı bna cekersen zor dgurusn sezryn ol dıo zaten inşş anneme cekmemsmdır dıcem ama bu agrılar bosuna dgl heralde anneme cekmısım oğlusmda 4 bucuk olursa sanırım bna kayar

tamam cnm ozaman pztesye kdr cok yorma kendnı.

;)))))bıraz gulmek ıyıdr:)

biz kocamla özel günlere önem vermiyoruz:44: önem verilcek olsa o kadar çok özel günümüz var ki... annemlerin komşusu vardı bütün özel günler kutlanır çiçekler yemekler tatiller sonra bütün özel günlerin dışında kalan günlerde kavga dövüş... önemli olan birlikte geçen her saniyenin özel olduğunu unutmamak bekklenmedik anlarda süpriz yapılması -yapmak- hatta süprize bile gerek yok... birlikte sağlıklı ve huzurrrrrlu yaşamak yoksa isteklerimiz kendi egolarımızı tatmin etmekten başka bişi değil... falancanın kocası evlilik yıldönümünde şunları şunları yapmışş bananeeeee benim kocam beni daha çok seviyor

kızların dediği gibi daha yeni evlisin ve yeni bir üye bekliyorsunuz bunun etkisi duyusallığı var üzerinde.. ama sen 2 tane bebeğin var gibi düşün, erkeklerin beyni bizim ki gbi çalışmıyor ki madem öyle sen öğreticeksin bi çok şeyi, biri küçük bebeğin biri koca bebeğin öyle düşün birde erkekler konuşmaktan dırdırdan anlamıyorlar dinlemiyorlar bile ben hiç sitem etmem o yüzden, not ederim onun yaptığı -yada yapmadığı- şeyin aynısını yada benzerini ona yaparım öyle anlıyor çünküüüü

cesaretine

gittigidiyorda xl ahşap bebek şekeri diye geçen mi??? bende artık bişiler sipariş etmek istiyorummm ama çok para vermek istemiyorum... en ucuzlarından yaptırıcam -çünkü ben bana verilen bebek süslerini şekerlerini hep atmıştım yada başkasına vermiştim :26: sadece 1 tane samimi arkadaşımın ki var evimde kalabalığı incik cincik biblo fln sevmiyorum da

bende de vardı kırmızı küçük noktacıklar... bakiiimm... göbeğimdekiler geçmiş bağrımda var hala... isilik diye dr sormadım bile:44: dışarda çok gezdiğim de güneşte kaldığımda terlediğimde çıkıyor sanırım. 2 gündür evdeyim göbeğim geçmiş...

ayliz ne kadar dakik maşallah hayatı boyunca böyle olur inşallahhhhhhh.... normal doğum yapmana iyi olmanıza çok sevindik bize de nasip olur inşallahhh

kontrole gidiyrm dediydinnnn tebrik ederiz... bekliyoruz hikayeni...

kızlar hamileliğin son ayında cinsel ilişki sakıncalı mı? Doktorum ilk gittiğimizde bişeyler söylemişti, şimdi de ben soramıyorum

sakıncalı değil de sancıları tetikleyip doğumu başlatabiliyormuş :112:

bak yaa tıpkı benim dediğim gibi. acaba cuma benimde başıma gelir mi böyle bişey
gözünaydın tatlım. fotonu doğum hikayeni heyecanla bekliyorum. inşallah ikinizde çok iyisinizdir
ne güzel anlattın yaaa. inşallah sezeryan olucaksada böyle hemen ayaklanayım. zaten azıcık iznimiz var onunda 1 gününü bile hasta gibi geçirmek istemem oğluşumla doya doya ilgileneyim isterim
bir temmuz bebişi daha acele mi ediyor yoksaa.
kızlar ben kacıyorm bıgun toz almassan bole olyor burda esyalarda koyu hep braz temlik yapcam. kı bebegın kıyftlerıne bslayablym opuyorm hepnızı
kolay gelsin canım. çok yorma kendini. doğumda bu enerjilere çok ihtiyacımız olucak

bende anneme çekersem fıyyt diye çıkar benim sıpa annem benide kardeşimide çok kolay doğurmuş.
Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin. Aminnn

he kızlar bu arada bebek sekerlerını tevhıtte dagmıcakmısınz nası yapıcaksınz bn dıorumkı kendımcee hastende cıkolata dagıtılır gelenlere eve gelen mısafrlere tevhttede seker dagtırım dıe dusundum sız nası yapıcaksınz

Selam kızlar, nabersiniz. Aramızda var mı doğuran.. Benim dün 40 haftam doldu, nstde sancı çkmıyo, zaten sancım da yok.Bugün açılma varmı diye baktı,1 cm bile açıklık yok dedi. 1 aydır da hurma yiyorum açılma olsun diye. Pazartesine kadarbekleyelim, açılma olursa suni sancı vericem dedi, yoksa sezeryana alalım dedi. Ama ben sezeryan istemiyorum, başından beri normal doğuma odaklandım. Çok moralim bozuk

bndeee kosuyorum vallaa gece kac kere kalkıorum gdıorum wc ye herkes anlarsın dıo bakalım anlıcazmı

ınsallah anlıcazzbenım paşamda kg almış dr 3.500 ustunde dedı hayırlısı artık tam doğru yapılmıyormusk anla gırdıgı ıcın tosunum benımm olsun rabb ım kolaylığını verırı ınsl normalinden dogururuzzzz doğuranlar nasıl doğuruyor demı ama bara.cıraa doğururuz heheyettttttttttttttt,,,,,,,,,,
ndd cım safak 9 dasınız haydı hayırlısı ınsllll

ben hastanede yaptırdığım bebek şekerlerini dağıtıcam. mevlütte de lokum dağıtmayı düşünüyorum. benim çevremde hep öyle yaptılar bebek mevlütlerinde. şeker yaptırmak istedim ama baya çok yapmak gerekicek çok masraflı geldi bana o yüzden vazgeçtim. hastane içinde 50 tane yaptırdım. hastaneye gelenlere birde yakın çevreme vericem onlardan hatıra olsun diye

evet canım iyice azaldı. hiç bitmez gibi geliyordu bana bu yolculuk sona yaklaştım bende. ara ara kasılmalarım oluyor ama sürekli değil çok dikkate almıyorum bende hem biz oğluşumla Alpereni beklemedeyiz

hiç sıkma canını bence. demekki daha vakti var bebişin. zaten biran oluyor herşey buralarda öyle okuduk hep doğum hikayelerini. seninde biranda sancın başlayıp açılman olur. içini ferah tut sen. hem sezeryandan da korkma bence. senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse onu iste

bende 3900 dogmusum , daha 20 gun var bakalim benimki ne süpris yapcak , eger tombik dogarlarsa bizim aldigimiz zıbınlarin hiç biri olmayacak bu tosuncuklara

canım benım hakkımızda ılk once hayırlı hepımız normal ıcın bekliyoruz ama kısmet hayırlısı once tbaı benımde 2 cm den sonra açılma varmı bılmym dr ızınde cumayakdr sancı geldı gelcı yoksa cuma dr geliyor ne der ne yapar hıc bır fıkrım yok bende sunı sancı yemek ıstemyrm tek belırtım kaık ağrım ve bel ağrım o ka hayırlısı ıl e kendılıngınden gelır ınsl melegın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…