he kızlar bu arada bebek sekerlerını tevhıtte dagmıcakmısınz nası yapıcaksınz bn dıorumkı kendımcee hastende cıkolata dagıtılır gelenlere eve gelen mısafrlere tevhttede seker dagtırım dıe dusundum sız nası yapıcaksınz
hiç sıkma canını bence. demekki daha vakti var bebişin. zaten biran oluyor herşey buralarda öyle okuduk hep doğum hikayelerini. seninde biranda sancın başlayıp açılman olur. içini ferah tut sen. hem sezeryandan da korkma bence. senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse onu iste
olsuunn yenilerini alırızzbende 3900 dogmusum , daha 20 gun var bakalim benimki ne süpris yapcak , eger tombik dogarlarsa bizim aldigimiz zıbınlarin hiç biri olmayacak bu tosuncuklara
sagolaısnızevet canım iyice azaldı. hiç bitmez gibi geliyordu bana bu yolculuk sona yaklaştım bende. ara ara kasılmalarım oluyor ama sürekli değil çok dikkate almıyorum bendehem biz oğluşumla Alpereni beklemedeyiz
o bikaç doktora gitme fikride bana hoş gelmiyor. ben bi tanesine bile zor gidiyorumbi tanıdığımızın bebeğine doktor çok büyük bu bebek, normal doğum yapamazsın ebebk çok kilolu demiş, hemen sezeryana almışlar, bebek 2900 doğmuşnedense ben doktorlar kolaya kaçmak için sezeryan yapmak istiyo gibi düşünüyorum. onun için de bi kaç doktora bakmak lazımmış gibi geliyo..
canım benım hakkımızda ılk once hayırlı hepımız normal ıcın bekliyoruz ama kısmet hayırlısı once tbaı benımde 2 cm den sonra açılma varmı bılmym dr ızınde cumayakdr sancı geldı gelcı yoksa cuma dr geliyor ne der ne yapar hıc bır fıkrım yok bende sunı sancı yemek ıstemyrm tek belırtım kaık ağrım ve bel ağrım o ka hayırlısı ıl e kendılıngınden gelır ınsl melegın cnm
karnımın sertleşmesi bende epeydir oluyordu canım. şimdilerde alt taraf yırtılcakmış gibi bi ağrı oluyor bazen yürürkende oluyor. bazende karnım sertleşirken aynı zamanda canım acıyor daha önce acımıyordu o esnada belimde acıyor. bunlar doğum sancısı olsa gerek. ama hiçbiri sürekli değil. bikaç kere art arda oluyor sonra bir daha tık yok.sag
sagolaısnızkasılma derken karnın sertlesmesı mı yaaa tam cosemedım daha ben o kavramları sımdı cıkmamaız gerek sonra hem tercıh onayı ıcn hemde sıze bakmak ıcın uğrayacağız
canlar dün teslim aldığım kapı süsüm takı yastığım ve bebek şekerimm.
şeker şişemizin içine çakıl taşı çikolatalardan koyucaz.
bu arada halıda kocişin bana sürprizi. aslında halı almıştık biz. ama geçenlerde hergün nerdeyse önünden geçtiğim halıcı ben halımı aldıktan sonra vitrine bu halıyı koymuş. resmen vitrine yapıştım. o kadar ararken bu tarz halı bulamamıştım. tam halımı aldım bunu gördüm.çok içim gitti üzüldüm ama kısmet değilmiş dedim geçtim. geçen gün ben kuaföre gittiğimde eşim işten çıkıp almış eve getirmiş nasıl sevindim anlatamam. tam bir oyun odası oldu oğlumun odası çok eğlenceli.
herşeyin hazır artık gel oğlumm
az önce arkadaşım aradı. daha bebişimin cinsiyeti belli değilken mavi patik görmüştü rüyasında. şimdide oğlumu kucağıma aldığımı görmüş hemen aramış. hatta aynı eşime benziyormuş bebiş. yakında gelir senin oğlan diyor arkadaşım
Eki Görüntüle 747946 Eki Görüntüle 747947 Eki Görüntüle 747948 Eki Görüntüle 747949 Eki Görüntüle 747950
hepsi çok sevimli, annesii..canlar dün teslim aldığım kapı süsüm takı yastığım ve bebek şekerimm.
bu arada halıda kocişin bana sürprizi. aslında halı almıştık biz. ama geçenlerde hergün nerdeyse önünden geçtiğim halıcı ben halımı aldıktan sonra vitrine bu halıyı koymuş. resmen vitrine yapıştım. o kadar ararken bu tarz halı bulamamıştım. tam halımı aldım bunu gördüm.çok içim gitti üzüldüm ama kısmet değilmiş dedim geçtim. geçen gün ben kuaföre gittiğimde eşim işten çıkıp almış eve getirmiş nasıl sevindim anlatamam. tam bir oyun odası oldu oğlumun odası çok eğlenceli.
az önce arkadaşım aradı. daha bebişimin cinsiyeti belli değilken mavi patik görmüştü rüyasında. şimdide oğlumu kucağıma aldığımı görmüş hemen aramış. hatta aynı eşime benziyormuş bebiş. yakında gelir senin oğlan diyor arkadaşım
Eki Görüntüle 747946 Eki Görüntüle 747947 Eki Görüntüle 747948 Eki Görüntüle 747949 Eki Görüntüle 747950
aa oğlum kendisi getirir teyzesi arkadaşına ne demekkkoglum cok begendi arkadasinin esyalarini teyzesiiii , bizde istiyormusuz sekerlerinden , kargo yapsin teyzem bizede diyor
şaka bi yana , çok güzeller güle güle kullanin canim
çook teşekkür ederiz teyzesi. oğlum kızçeleri çok seviyor kaptan ya birazcık çapkınhepsi çok sevimli, annesii..güle güle kullanın hepsini şekerler ayrı bir güzelmiş çok beğendik kızımla
aa oğlum kendisi getirir teyzesi arkadaşına ne demekkk
geçen gün kuzenimin kızı girdi odaya çocuk nereye bakacağını şaşırdı. nasıl hoşuna gitti. heryerde oyanayabileceği kurcalayabileceğği bişeyler var. inşallah oğlumda sever odasını. arkadaşlarıyla dağıtır anneside kızar sonra arkasından toplaar
çook teşekkür ederiz teyzesi. oğlum kızçeleri çok seviyor kaptan ya birazcık çapkınonada ayrıca ayırır şekerlerinden benim oğlum
Bu saate kadar bekledik yeni bir doğum haberi yok. bizde oğlumla gezmelere gidiyoruz. bugünde teyzesi için alışveriş yapıcaz
teyzesinin okul çantası yırtılmış. ona şık bir çanta bakıcaz. okul çantası istemiyor artık. büyüdü tabi artık lise son daha havalı şeyler istiyoruz
hepinizi öpüyoruz oğluşumla
ınsallah anlıcazzbenım paşamda kg almış dr 3.500 ustunde dedı hayırlısı artık tam doğru yapılmıyormusk anla gırdıgı ıcın tosunum benımm olsun rabb ım kolaylığını verırı ınsl normalinden dogururuzzzz doğuranlar nasıl doğuruyor demı ama bara.cıraa doğururuz heheyettttttttttttttt,,,,,,,,,,
ndd cım safak 9 dasınız haydı hayırlısı ınsllll
bnde nebılım yakın akrabalara verıcem zaten 50 tane yeter dıe dusunuorum bnde olmazssa 100 tane alırız napalım bıkere oluyo bızdede bole cnku bde dgurtan ebelere hastnede bızde tatlı verılır bı tepsı sozde onlar dgrttu bebek ac kalmaması ıcın doyurulurmus tatlı ve cıkolata hastnede olsa tevhttede sekerler olsa yeter heraldeben hastanede yaptırdığım bebek şekerlerini dağıtıcam. mevlütte de lokum dağıtmayı düşünüyorum. benim çevremde hep öyle yaptılar bebek mevlütlerinde. şeker yaptırmak istedim ama baya çok yapmak gerekicek çok masraflı geldi bana o yüzden vazgeçtim. hastane içinde 50 tane yaptırdım. hastaneye gelenlere birde yakın çevreme vericem onlardan hatıra olsun diye
aynn bnde ondan korkuyorum yhaa ayaksız almaya bakıorum artk aldıklarımıbende 3900 dogmusum , daha 20 gun var bakalim benimki ne süpris yapcak , eger tombik dogarlarsa bizim aldigimiz zıbınlarin hiç biri olmayacak bu tosuncuklara
yha denk gelmesse ramazanacanim ben ramazana denk gelecegi için hastanede bişey yapmiycam , benim hast gelenimde cok olmaz evimle çok ters hastane , eve alıcam çikolata & badem , ( adet yerini bulsun ) , yakın akrbalara yaptirdigim patik sekerlerden vercem onun dışında mevlutte hurmali kavanozlarimdan dagitcam
ayyhh utandıkkçook teşekkür ederiz teyzesi. oğlum kızçeleri çok seviyor kaptan ya birazcık çapkınonada ayrıca ayırır şekerlerinden benim oğlum
bizde öptük siziiBu saate kadar bekledik yeni bir doğum haberi yok. bizde oğlumla gezmelere gidiyoruz. bugünde teyzesi için alışveriş yapıcaz
teyzesinin okul çantası yırtılmış. ona şık bir çanta bakıcaz. okul çantası istemiyor artık. büyüdü tabi artık lise son daha havalı şeyler istiyoruz
hepinizi öpüyoruz oğluşumla
canlar dün teslim aldığım kapı süsüm takı yastığım ve bebek şekerimm.
Canım benim kıllar asırı degildi ama vardı yani yok da degildi her ay mutlaka gitmem gerekirdi ben cok faydasını gördüm.. Hiç ama hiç çıkmayan yerler var artık kıl kökü yok yaniyaaa gerçekten mi? Ben artık bıktım şu kıl tüy işlerinden yaa, hamilelikte arttı benimsonra da öyle kaldı. önceden de öyle tüysüz bayanlardan değildim ama aşırı da değildi. hamilelikte daha da arttı. doğumdan sonra da epey geç regl oldum, sanırım o da hormonları etkiledi. bi de polikistik varmış bende ama sendrom mu değil mi emzirme dönemim bitince araştırabilcaz dedi doktor. çok özel olmazsa senin tüylerin zaten zayıfmıydı, yoksa her türlü etkili olurmu ki?
Canım yenidoğan bebekler gerçekten hassas oluyo bence de korumak lazım virüsten, sen sezeryan ol, boşver normal doğum güzel diyoruz ama öyle bi durumda heralde normal doğum yaptım diye hayat boyu vicdan daha kötü, hiç de güzel değil, hem normal doğum yapsan da zevkini de tadamazsın, kafanda sorularla acaba şimdi virüs kapıyo mudur filan diye.stres olursun yani. hiç gerek yok. Allah korusun her yer virüs dolu, olacağı varsa yine olur da, senden kaynaklı olması daha kötü. kendini çok kötü hissedersin. sen sezeryanla mis gibi sağlıkla al kucağına yavrucaazını. epidural sezeryan yaparsın hem görürsün bebişi doğar doğmaz olur biter :)
Eki Görüntüle 747809 Eki Görüntüle 747810 RNA TASARIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?