2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canim ben ramazana denk gelecegi için hastanede bişey yapmiycam , benim hast gelenimde cok olmaz evimle çok ters hastane , eve alıcam çikolata & badem , ( adet yerini bulsun ) , yakın akrbalara yaptirdigim patik sekerlerden vercem onun dışında mevlutte hurmali kavanozlarimdan dagitcam

Son düzenleme:

Sağol canım inşallah öyle olur :26:

bi tanıdığımızın bebeğine doktor çok büyük bu bebek, normal doğum yapamazsın ebebk çok kilolu demiş, hemen sezeryana almışlar, bebek 2900 doğmuş nedense ben doktorlar kolaya kaçmak için sezeryan yapmak istiyo gibi düşünüyorum. onun için de bi kaç doktora bakmak lazımmış gibi geliyo..

sag
evet canım iyice azaldı. hiç bitmez gibi geliyordu bana bu yolculuk sona yaklaştım bende. ara ara kasılmalarım oluyor ama sürekli değil çok dikkate almıyorum bende hem biz oğluşumla Alpereni beklemedeyiz
sagolaısnız kasılma derken karnın sertlesmesı mı yaaa tam cosemedım daha ben o kavramları sımdı cıkmamaız gerek sonra hem tercıh onayı ıcn hemde sıze bakmak ıcın uğrayacağız

o bikaç doktora gitme fikride bana hoş gelmiyor. ben bi tanesine bile zor gidiyorum

Amin canım, hakkıımzda hayırlısı olsun tabi de, benim açılmam bile yok açılmam olsa beklemem suni sancıyı isterim hemen

sag
sagolaısnız kasılma derken karnın sertlesmesı mı yaaa tam cosemedım daha ben o kavramları sımdı cıkmamaız gerek sonra hem tercıh onayı ıcn hemde sıze bakmak ıcın uğrayacağız
karnımın sertleşmesi bende epeydir oluyordu canım. şimdilerde alt taraf yırtılcakmış gibi bi ağrı oluyor bazen yürürkende oluyor. bazende karnım sertleşirken aynı zamanda canım acıyor daha önce acımıyordu o esnada belimde acıyor. bunlar doğum sancısı olsa gerek. ama hiçbiri sürekli değil. bikaç kere art arda oluyor sonra bir daha tık yok.

canlar dün teslim aldığım kapı süsüm takı yastığım ve bebek şekerimm.
şeker şişemizin içine çakıl taşı çikolatalardan koyucaz.
bu arada halıda kocişin bana sürprizi. aslında halı almıştık biz. ama geçenlerde hergün nerdeyse önünden geçtiğim halıcı ben halımı aldıktan sonra vitrine bu halıyı koymuş. resmen vitrine yapıştım. o kadar ararken bu tarz halı bulamamıştım. tam halımı aldım bunu gördüm.çok içim gitti üzüldüm ama kısmet değilmiş dedim geçtim. geçen gün ben kuaföre gittiğimde eşim işten çıkıp almış eve getirmiş nasıl sevindim anlatamam. tam bir oyun odası oldu oğlumun odası çok eğlenceli.
herşeyin hazır artık gel oğlumm
az önce arkadaşım aradı. daha bebişimin cinsiyeti belli değilken mavi patik görmüştü rüyasında. şimdide oğlumu kucağıma aldığımı görmüş hemen aramış. hatta aynı eşime benziyormuş bebiş. yakında gelir senin oğlan diyor arkadaşım

oglum cok begendi arkadasinin esyalarini teyzesiiii , bizde istiyormusuz sekerlerinden , kargo yapsin teyzem bizede diyor
şaka bi yana , çok güzeller güle güle kullanin canim

hepsi çok sevimli, annesii..güle güle kullanın hepsini şekerler ayrı bir güzelmiş çok beğendik kızımla

oglum cok begendi arkadasinin esyalarini teyzesiiii , bizde istiyormusuz sekerlerinden , kargo yapsin teyzem bizede diyor
şaka bi yana , çok güzeller güle güle kullanin canim
aa oğlum kendisi getirir teyzesi arkadaşına ne demekkk
geçen gün kuzenimin kızı girdi odaya çocuk nereye bakacağını şaşırdı. nasıl hoşuna gitti. heryerde oyanayabileceği kurcalayabileceğği bişeyler var. inşallah oğlumda sever odasını. arkadaşlarıyla dağıtır anneside kızar sonra arkasından toplaar

hepsi çok sevimli, annesii..güle güle kullanın hepsini şekerler ayrı bir güzelmiş çok beğendik kızımla
çook teşekkür ederiz teyzesi. oğlum kızçeleri çok seviyor kaptan ya birazcık çapkın onada ayrıca ayırır şekerlerinden benim oğlum

Bu saate kadar bekledik yeni bir doğum haberi yok. bizde oğlumla gezmelere gidiyoruz. bugünde teyzesi için alışveriş yapıcaz
teyzesinin okul çantası yırtılmış. ona şık bir çanta bakıcaz. okul çantası istemiyor artık. büyüdü tabi artık lise son daha havalı şeyler istiyoruz
hepinizi öpüyoruz oğluşumla

çook teşekkür ederiz teyzesi. oğlum kızçeleri çok seviyor kaptan ya birazcık çapkın onada ayrıca ayırır şekerlerinden benim oğlum

kolay gelsin canimm , görüşrüs dikkat edinnn

aynn dguranlar nası dgruyo

bnde nebılım yakın akrabalara verıcem zaten 50 tane yeter dıe dusunuorum bnde olmazssa 100 tane alırız napalım bıkere oluyo bızdede bole cnku bde dgurtan ebelere hastnede bızde tatlı verılır bı tepsı sozde onlar dgrttu bebek ac kalmaması ıcın doyurulurmus tatlı ve cıkolata hastnede olsa tevhttede sekerler olsa yeter heralde

bende 3900 dogmusum , daha 20 gun var bakalim benimki ne süpris yapcak , eger tombik dogarlarsa bizim aldigimiz zıbınlarin hiç biri olmayacak bu tosuncuklara
aynn bnde ondan korkuyorum yhaa ayaksız almaya bakıorum artk aldıklarımı

yha denk gelmesse ramazana evett guzel olur ole

ayyhh utandıkk
bizde öptük sizii

kaptanlar cok çapkın olurlar hea cok guzel herseyı cnm hadı hayırlısı arkadasnn ruyaları cıkıo heralde sende bu hafta dguruyomussn

Canım benim kıllar asırı degildi ama vardı yani yok da degildi her ay mutlaka gitmem gerekirdi ben cok faydasını gördüm.. Hiç ama hiç çıkmayan yerler var artık kıl kökü yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…