2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

son 5 günde dogmazsa denk gelir

kızlar dr a gidiyorum dualarınızı rici ediyorum

Bu msjını ''kızlar doğuma giriyorum birazdan'' olarak okumayı nasıl başardım bilmiyorum ama malum olmuş olabilir mi ki acaba?

Biz de kızım doğduğunda hastanede çikolata dağıttık, mevlütte şeker, şeker 100 adetti, arttı, artanları da tebriğe gelenlere verdik. ben genelde bu şekilde duyuyorum. ama farklı yapan arkadaşlar da var topicte.

Şekerlerin harikaymış canım, güle güle dağıtın. Eşinin süpriz yapması ne hoş. İşte bazı adamlar böyle ya süpriz yapmayı biliyor

Eki Görüntüle 747973

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

kızlar bu sabah uyandım ama yataktayım daha; kızım karnımın bir yerine bi toplandı ama bu sefer çok farklıydı karnım sepsert oldu gerildi kasıklarıma doğru bi baskı, içerden zonkluyor gibi afedersiniz kabız olmuşumda ıkınıyormuşum gibi bir his sonra tam belimde bir ağrı... bir korktum bir korktum kızımmm ev temizlencek kurabiyelerin yok daha, manikür falan yaptırayım, az daha dur ama çok da durma hatta cuma gel dedim yavaşça geçti.. bekledim bir daha olmadı..???????? neydi ki şimdi bu??

eşine kocaman hepsi çok güzel olmuşşşşşşş

Son düzenleme:
suanda cok sınırlendım yıne kv.

benm akıllı eşimm annem bna altın bıleklık aldıya dgm hedıyesı..

eşime senn annendende beklıorum ddm dgm hedıyesı senn annen ne alıcak ddm annemn parası yok ( gorumceme altın yapp koydu kenara 3 ay once hea ) ıyı ddm bnde..

bnm akıllı koca gdp solemıs annesıne neslıhann annesı dgm hedıyesı almıs sendende beklıo dıe bgn kv gelmıs bna dıokı annen aldıgı kunyeyı getrde bakalım getrdm gosterdım 20 grm ddm okadar varmı dedı bı bılezık oluyo ddm ama bn kunye ıstedm ddm ıyı yapmıssn fln sey ıste kızm ben alamıcam bılıosun durumları daha snra alırım almazssn alma napım sankı ben ıstorum ddm de

bseyı eksıkmı dıe sormayan kadından dan ne beklıceksınkı yanı.. gecende yne bna bnzer bı olay kıyaft konusu eşime annler gercekten cok sevnclıler ddm torun olucagı ıcın fln ınsan ddm heveslenırde bse alır ddm yha bnu hemn bnm koca yetstrmıs tabı otekı gun bseler alıp gelmısler sınır oldum yha patlıcak yer arıorum bolee var yha

ee
a
benim eşim çok şükür öyle değil.bugün tüm işlerini iptal edip beraber hastaneye gittik kontrolümüze.hamileliğimin başından beri saolsun ilgileniyor.öncesindede hastalansam bana bakar kendi eliyle yemek yapıp yedirdiği oldu.ne kocalar var gerçekten şaşırıyorum.bebeğimin tekmelerine benimle heyecanlanıyor.sabahları bazen hem beni öper hem karnıma öpücük kondurur.bazen çok yorgun olup ilgilenmediği oluyor onada artık anlayışlı olmaya çalışıyorum.2 gün önce arkadaşları okey oynamaya davet etti ama gitmedi sonuçta yalnızım benim eşim herşeyim annemde babamda.zamanında birbirimizi çok üzdük ama 2 gün olmadan yine aynı iyiydik.eşimde bende çok sinirliyiz benim bazen psikolojik sorunlarım yüzünden sessiz kalamıyorum ona patlıyorum.bence kişilik yapısı gereği bazı eşler çok ilgisini göstermiyor ya da umursamaz oluyor sevgilerini belli edince eşlerini şımartacagını sanıyorlar.eşim ileride nasıl baba olur bilmiyorum ama çevrede çocukları sever harçlık verir çikolata alır.bazen ben kızarım çocukları alıştırma bak herzaman beklerler diye.bir arkadaş demişti forumda eşim beni evde yalnız bırakıp haftada 2 gün maça gidiyor diye.gerçekten üzücü durum.benim eşim evlendiğimden beri 1 kere maça gitti 2.cisine göndermedim beni yalnız bırakma diye ağlayıp kavga etmiştim birdaha da gitmedi.zaten o da maçı sevmiyor.tek kadınlar değil erkeklerde fedakarlık yapmalı.bazen bana takılıyor, bende bak sana evlat veriyorum kolay dünyaya gelmiyor diyorum susuyor.Rabbim bazı eşlerin kalbine iyilik ve merhamet versin.ilgisiz eşlere hiç anlam veremiyorum.yıllarca peşinden kızın koş evlenince başka o senin peşinde koşsun ol.

boş bogaz kocişlerrrrrr

aslinda bazen işede yariyo , ama şuan gereksiz olmuş , boşver canim , belki kvnde utanir bişiler yapar sana , yapsinlarda eşşek gibi hep biizm taraflar yapıoooo neyse suçlarii

Ndd bayıldık eşyalarına,,,ama en çokta eşinin jestine bayıldık bizzzAllah mutluluğunuzu artırsınn

Ayy bacaklarımı aldım da bi yoruldum bi yoruldummm oyyy,,,bide normalden çok daha fazla acıdı yaf,

Acenu kaçta çıkacaksın?Son dakikaların olsa gerek

47 dakikaa 27 saniye sonraa

boş bogaz kocişlerrrrrr

aslinda bazen işede yariyo , ama şuan gereksiz olmuş , boşver canim , belki kvnde utanir bişiler yapar sana , yapsinlarda eşşek gibi hep biizm taraflar yapıoooo neyse suçlarii

aynn ole kv lafıda soktu tabı bna bız kacarak evlendık eşimle cok pşmanm smdı tabıde. kv dıokı bılezıklerın hepsını bır takmasaydım keske tek tek taksaydım bnm annem getrmedı yha dugnmde napsın kadın pat dıe bna bılezık mı alsın annem zaten yapıcam dıo eşimde bılıo bunu tek tek yapıcam dıo. sınır edıo bnı kv yha

erkek tarafi yapacak tabii , bunlardaaa en ufak bişey görsünler hemen kullaniyolar ,

annen o zaman kırgın ve kızgındır yapmamiştir , ama sonra telefi eder , benim ablam evlendiginde yurt dişina gelin gitti burdan sadece sandık ceyizi goturdu , babamlar oraya ilk gittiklerinde orda aldilar eşyalarini dugunde alamadik die . bu işler böle , laf konusmaya gelince kimseye sıra vermezler

söyleyince ne anlamı kalıyorki içten gelecek bence ben iki taraftan da bişi beklemiyorum hele künye bilezik pöff rüyamda görsem o ne derim haaa durum vahim yani

Kızlar az önce dr dan geldik nst de sancılarım çıktı vardı zaten 3-4 gündür. Eşime ben doğuruyorum kimsenin haberi yok diyordum şakasına :) doktor yarın erkenden alayım dedi önce anlayamadım doğru mu duydum diye eşime baktım o da şaşırmıştı beklemiyorduk öyle hemen alayım demesini. Sonra kendime gelince ben ne dedim "olmaz yarın temizlik için bayan gelecek yarın gelmem cuma günü gelirim" dedim bana baktı bi güldü tamam dedi:)
Cuma günü 07.30 da yatış yapacağız Rabbim yardımcımız olsun sonra Allah kerim :) dua edin kızlar öğlenden beri değişik bişey oldum. İlk doğumumda ne olacağını bilmiyordum öyle daha iyiymiş, şimdi ne yapacaklar biliyorum ya içim kıpır kıpır bıraksalar kaçacağım valla ohhhhhhhhhhhhhhhh bi gelse kızım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlar daha nasip eder Rabbim. hepinizi çok öpüyorum

kızma ama şu anneci kocalara çok fena sinir oluyorum.çocuk gibi herşeyi anlatmazlarmı.....takı anneniz takmasada olur taksada eşinizi ilgilendirmez.bence bırakın kaynanada takmasın.sizde onlara takmazsınız akrabalarının doğumunda.yuvanızın huzurunu bozmasınlarda size karışmasınlarda kimseden altın beklemeyin .

aynn ole cnm ablama yapılann aynılarını annem yapıo bna tetk tek yapıo yha sımdı annm bna. yok kımsye sıra vermıolar valla bde kv sonucta ılk ve tek torunları yha herseylerını fazla fazla beklerdım ama nerdeeee eşimde bnu anlasa ama en sonnda bı kavga edıcez gorucek sus sus nereye kadar daha artk patlıcam hm kv hem eşme

hadi hayırlı olsunnn canim , Allah yardimciniz olsun .

bizdede aynı canim , kv nin ilk torunu ama öle ilgisizler vs vs olay işin maddi kısmı degil aslinda , sadece insan deger görmek istiyo , sevilmek sayılmak önemsenmek istiyo , ama bunlar böyle ilgisiz alakasiz duüşüncesiz durdukca inanin patlayası gelio , bende eşimle hep tarsıtıyodum bu konulari ama en son napıyım böyle bunlar vs vs diyince eşimede üzüldüm , artık hiç tınlamıyorum ne halleri varsa görsünler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…