Kızlar az önce dr dan geldik nst de sancılarım çıktı vardı zaten 3-4 gündür. Eşime ben doğuruyorum kimsenin haberi yok diyordum şakasına :) doktor yarın erkenden alayım dedi önce anlayamadım doğru mu duydum diye eşime baktım o da şaşırmıştı beklemiyorduk öyle hemen alayım demesini. Sonra kendime gelince ben ne dedim "olmaz yarın temizlik için bayan gelecek yarın gelmem cuma günü gelirim" dedim bana baktı bi güldü tamam dedi:)
Cuma günü 07.30 da yatış yapacağız Rabbim yardımcımız olsun sonra Allah kerim :) dua edin kızlar öğlenden beri değişik bişey oldum. İlk doğumumda ne olacağını bilmiyordum öyle daha iyiymiş, şimdi ne yapacaklar biliyorum ya içim kıpır kıpır bıraksalar kaçacağım valla ohhhhhhhhhhhhhhhh bi gelse kızım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlar daha nasip eder Rabbim. hepinizi çok öpüyorum
kızma ama şu anneci kocalara çok fena sinir oluyorum.çocuk gibi herşeyi anlatmazlarmı.... .takı anneniz takmasada olur taksada eşinizi ilgilendirmez.bence bırakın kaynanada takmasın.sizde onlara takmazsınız akrabalarının doğumunda.yuvanızın huzurunu bozmasınlarda size karışmasınlarda kimseden altın beklemeyin .
bizdede aynı canim , kv nin ilk torunu ama öle ilgisizler vs vs olay işin maddi kısmı degil aslinda , sadece insan deger görmek istiyo , sevilmek sayılmak önemsenmek istiyo , ama bunlar böyle ilgisiz alakasiz duüşüncesiz durdukca inanin patlayası gelio , bende eşimle hep tarsıtıyodum bu konulari ama en son napıyım böyle bunlar vs vs diyince eşimede üzüldüm , artık hiç tınlamıyorum ne halleri varsa görsünler .
ohh yandan
Hadi bakalımm sen de kurtuluosunn,,hiçbişe anlamadan alırsın bebişini kucağına inşallah:):)İnsan şok oluo yaf kesin tarih olunca,tamam biliosun çıkıcak ama iş ciddiye binince daha tuhaf:):)
hadi hayırlı olsunnn canim , Allah yardimciniz olsun .
hadi allah yardımcın olsunKızlar az önce dr dan geldik nst de sancılarım çıktı vardı zaten 3-4 gündür. Eşime ben doğuruyorum kimsenin haberi yok diyordum şakasına :) doktor yarın erkenden alayım dedi önce anlayamadım doğru mu duydum diye eşime baktım o da şaşırmıştı beklemiyorduk öyle hemen alayım demesini. Sonra kendime gelince ben ne dedim "olmaz yarın temizlik için bayan gelecek yarın gelmem cuma günü gelirim" dedim bana baktı bi güldü tamam dedi:)
Cuma günü 07.30 da yatış yapacağız Rabbim yardımcımız olsun sonra Allah kerim :) dua edin kızlar öğlenden beri değişik bişey oldum. İlk doğumumda ne olacağını bilmiyordum öyle daha iyiymiş, şimdi ne yapacaklar biliyorum ya içim kıpır kıpır bıraksalar kaçacağım valla ohhhhhhhhhhhhhhhh bi gelse kızım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlar daha nasip eder Rabbim. hepinizi çok öpüyorum
bnm eşimde bna ole dese bnlar bole dıe bnde hıc takmıcam ama eşim hala bna anasını koruyo bn ona sınırlenıorum
aynn ole kv lafıda soktu tabı bna bız kacarak evlendık eşimle cok pşmanm smdı tabıde. kv dıokı bılezıklerın hepsını bır takmasaydım keske tek tek taksaydım bnm annem getrmedı yha dugnmde napsın kadın pat dıe bna bılezık mı alsın annem zaten yapıcam dıo eşimde bılıo bunu tek tek yapıcam dıo. sınır edıo bnı kv yha
Sen şimdi uğramazsın buralaraa çok sıkk,,bacaklarını kırarım bak ,,zaten bi avuş adam kaldık şurda baksanaa
söyleyince ne anlamı kalıyorki içten gelecek benceben iki taraftan da bişi beklemiyorum hele künye bilezik pöff rüyamda görsem o ne derim haaa durum vahim yani
Kızlar az önce dr dan geldik nst de sancılarım çıktı vardı zaten 3-4 gündür. Eşime ben doğuruyorum kimsenin haberi yok diyordum şakasına :) doktor yarın erkenden alayım dedi önce anlayamadım doğru mu duydum diye eşime baktım o da şaşırmıştı beklemiyorduk öyle hemen alayım demesini. Sonra kendime gelince ben ne dedim "olmaz yarın temizlik için bayan gelecek yarın gelmem cuma günü gelirim" dedim bana baktı bi güldü tamam dedi:)
hadi allah yardımcın olsun
kızlar an itibariyle iş hayatım geçici süreliğine sona erdi çok mutluyuzzzzz:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118:artık evde sabahtan akşama bu modda oluruz sizlerle:126::126::126: çok öpüyoruz hepinzi
kızlar an itibariyle iş hayatım geçici süreliğine sona erdi çok mutluyuzzzzz:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118:artık evde sabahtan akşama bu modda oluruz sizlerle:126::126::126: çok öpüyoruz hepinzi
canım ya eşinle mutluysan boşver kaçtım diye pişmanlık yaşama.hem kaynanada aldırma.insanların altın peşinde olmalarını anlayamıyorum kayganaya bak.ya takacaksın tabiki gelini degilmisin.benim kaynanam bırak takıyı hiçbirşeyimizi yapmadı üzüldüğüm bu da degil anne olsaydı bana yeterdi ama kalpsiz karı beni ve eşimi çok ezdi şimdi hiç konuşmuyorum aldırmıyorumda o utansın.senin kaynanan giibi başıma kaksa onunla kavga ederdim ben asla gelemem bu konulara.bence annenizide altın konusunda zorlamayın gerçekten de yapabilecek durumda değildir.şimdi bizde anne olacağız çocugumuz için neler yapmayız degil mi.
ben ondan tırsıyorum aam a hayırlısıııAmin canım, hakkıımzda hayırlısı olsun tabi de, benim çılmam bile yokaçılmam olsa beklemem suni sancıyı isterim hemen
haydı hayırlısı ınsl canım benımmKızlar az önce dr dan geldik nst de sancılarım çıktı vardı zaten 3-4 gündür. Eşime ben doğuruyorum kimsenin haberi yok diyorıkdım kısmet artdum şakasına :) doktor yarın erkenden alayım dedi önce anlayamadım doğru mu duydum diye eşime baktım o da şaşırmıştı beklemiyorduk öyle hemen alayım demesini. Sonra kendime gelince ben ne dedim "olmaz yarın temizlik için bayan gelecek yarın gelmem cuma günü gelirim" dedim bana baktı bi güldü tamam dedi:)
canim 8 sene bitio bizim dile kolay :))
önceden hep savunurdu her konudaa , artık savunmuyo oda anladi , zamanla oluyor işte bunlarr , tın tın tın tın ,
şimdi ben tınlamadikca onlar daha cok sinir oluyo
bizdede aynı canim , kv nin ilk torunu ama öle ilgisizler vs vs olay işin maddi kısmı degil aslinda , sadece insan deger görmek istiyo , sevilmek sayılmak önemsenmek istiyo , ama bunlar böyle ilgisiz alakasiz duüşüncesiz durdukca inanin patlayası gelio , bende eşimle hep tarsıtıyodum bu konulari ama en son napıyım böyle bunlar vs vs diyince eşimede üzüldüm , artık hiç tınlamıyorum ne halleri varsa görsünler .
.ya onlar önemsemiyorlarsa sizde torunlarını onlara çok sık götürmezsiniz yani.çocuğunuz bile anlar yani büyünce ne kadar sevildiğini. .şu günlerde niye eşinizle tartışıp kendinizi üzesiniz bebeğinizi güzel moralle doğuma gidin.en önemlisi saglık canım boşver...eşiniz ilgiliyse daha ne olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?