2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Hadi bakalımm sen de kurtuluosunn,,hiçbişe anlamadan alırsın bebişini kucağına inşallah:):)İnsan şok oluo yaf kesin tarih olunca,tamam biliosun çıkıcak ama iş ciddiye binince daha tuhaf:):)

bnm eşim bole deıldı neoldu bılmıorum gorumcem geldı yha kardesyle pek samımıler heralde anlatmazdı gdpde herseyı okadar cok sınırlıyım kı suanda eşime gdp hıc sancısız dgurabılırım eşimı karsıma koysunlar yeter . bn zaten kımseden beklemıorum ama bnm aılem hep eksıgını alıpta hemde altın takıo herkesın colugu cocugu varken bde kv bı kızı var evlenıcek oda 2 sene snra ona sımdıden yatrm yapıo torunu aha geldım gelıcek ona hıc bse yok. olmasında yuzlerı olmaz herzmn gelmeye ınş.

bnm eşimde bna ole dese bnlar bole dıe bnde hıc takmıcam ama eşim hala bna anasını koruyo bn ona sınırlenıorum

Hadi bakalımm sen de kurtuluosunn,,hiçbişe anlamadan alırsın bebişini kucağına inşallah:):)İnsan şok oluo yaf kesin tarih olunca,tamam biliosun çıkıcak ama iş ciddiye binince daha tuhaf:):)

hadi hayırlı olsunnn canim , Allah yardimciniz olsun .

Gerçekten öyle iş ciddiye binince bi değişik oluyor ayy içim titriyor valla !!!!!

hadi allah yardımcın olsun

kızlar an itibariyle iş hayatım geçici süreliğine sona erdi çok mutluyuzzzzz:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118:artık evde sabahtan akşama bu modda oluruz sizlerle:126::126::126: çok öpüyoruz hepinzi

bnm eşimde bna ole dese bnlar bole dıe bnde hıc takmıcam ama eşim hala bna anasını koruyo bn ona sınırlenıorum

canim 8 sene bitio bizim dile kolay :))
önceden hep savunurdu her konudaa , artık savunmuyo oda anladi , zamanla oluyor işte bunlarr , tın tın tın tın ,

şimdi ben tınlamadikca onlar daha cok sinir oluyo

canım ya eşinle mutluysan boşver kaçtım diye pişmanlık yaşama.hem kaynanada aldırma.insanların altın peşinde olmalarını anlayamıyorum kayganaya bak.ya takacaksın tabiki gelini degilmisin.benim kaynanam bırak takıyı hiçbirşeyimizi yapmadı üzüldüğüm bu da degil anne olsaydı bana yeterdi ama kalpsiz karı beni ve eşimi çok ezdi şimdi hiç konuşmuyorum aldırmıyorumda o utansın.senin kaynanan giibi başıma kaksa onunla kavga ederdim ben asla gelemem bu konulara.bence annenizide altın konusunda zorlamayın gerçekten de yapabilecek durumda değildir.şimdi bizde anne olacağız çocugumuz için neler yapmayız degil mi.

söyleyince ne anlamı kalıyorki içten gelecek bence ben iki taraftan da bişi beklemiyorum hele künye bilezik pöff rüyamda görsem o ne derim haaa durum vahim yani

kesınlıkle ıcten gelıcek oyuzden esme cok kızgnm yha gdpte soluo ole alıolar hıc gerek yok sırır degerlerı var yanı bnm gozmde ..beklememkte guzel cnm en azndan bılıosun

allah yardmcın olsun cnm gelcek az kaldı cumaya bnde ıstıorum yha kucagma almakkk

Haydii görüşürüz canımmm ,,gözün aydıınnnnn:82::82::82::82::82::82::82:

hadi bakalimm
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::116::116::116::116::116::116::116::116::116::111::111::111::111::111::111::111:

yok cnm zorlarmıyım annemı nezmn ısterse ozmn yapsın hatta hıc yapmasın hıc sorun deıl. aldırmada olmuyokı ıste bole gelıp laf dıo bnde bse soleyemıorum bnde bu var sole sende sussun ama soleyemıorum buyuk ayıp olur dıe hep sessz kalıorum ıcımde patlıo snraa allah sanada yardm etsın cnm en azndan bnmkı oğlunu ezmez ezemezde gercı zaten tek eşimn damarına bastıgı zamn olacakları bılo kv sıler atar annesını babası vardr btek eşimn. sızınde kafanızı sısırdm :26::26:

tercıh lıstemı yaptım gönder ım kısmet artık bu arada 1 st dr belıme vuran sancı var nefesımı kesıyor ama dayanılıyor hayırlsı ınsl artsında bu gn kavuşayım melegıme pc bozuk untmayın bak gıremsem he tmmm mmııı cok optuk sızıııı ve cucukleırnızıııı
Amin canım, hakkıımzda hayırlısı olsun tabi de, benim çılmam bile yok açılmam olsa beklemem suni sancıyı isterim hemen
ben ondan tırsıyorum aam a hayırlısııı

haydı hayırlısı ınsl canım benımm

wuu gosun aydın olsun sımdıden cnm benımmmm

.ya onlar önemsemiyorlarsa sizde torunlarını onlara çok sık götürmezsiniz yani.çocuğunuz bile anlar yani büyünce ne kadar sevildiğini..şu günlerde niye eşinizle tartışıp kendinizi üzesiniz bebeğinizi güzel moralle doğuma gidin.en önemlisi saglık canım boşver...eşiniz ilgiliyse daha ne olsun...

yok cnmm ben tartismiyorum artıkk eskdendi :))

ben tamamaen geyik yapiyorum artık dalga geçiyorum , tatilde bizim kv ve görümce şimdi , dün akşam onla bile dalga gectik , amann napim banane yaaaa yaparsa yapar yapmazsa yapmaz kendi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…