2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hepsi çok güzel yaww güle güle oynasın odasında inş alikaan

evvetttttttttt
bizdeeeee tatile girdik artıkk 4 aylik yaşaşinnnnnnn oleyyy yuppiiiiii yupiii

evden görüşrüz artık , iyi akşamlarrr

kızlar biz geldik nasılsınız ???izin pek ii geçmiyo valla sıkıntıdan patlıyorum..allahtan bugün babam bilgisayarımı getirdi de yazabiliyorum..telefondan sadece okuyordum...özledim valla sizleri..bayada konuşmuşnuz yani..neyseee

evasude canım harika görünüyosunuz allah bağışlasın durunu...

ayrıca doğum yapan diğer arkadaşlarıda kutluyorum allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canlarımmm

canım tebrik ederim...çok şükür allahım gönlüne göre verdi ve sağlıcala en normal yolundan aldın kızını kucağpına...bizde böle güzel doğumlar nasip olur inşallah....hikayenide sabırsızlıkla bekliyoruz...
:18::18::18: canım gözün aydın...ben artık kontrole giderken daha dikkatli olucam nolur nolmaz
canımnekadar güzel olmuş odası bayıldım valla...yiğit alp çok sevdi...kuzeyide alıp size oyuna gelecekmiş öle diyo...acenu teyzesi duyuyomusun

ben geldim canımm dur diyorsun ama benim doktor beni erken doğurtmaya niyet etmiş

çatı muayenesini de yaptı haberim yoktu bi anda hadi diyince bi korktum ama çok acıtan bi şey değil 30 sn içinde bitti çatı müsaitmiş açılma yokmuş bebeğimin kafası da az az yerleşmiş

kilosu 3160 gr olmuş ama başı normalden 2 hafta önce gidiyormuş başı 39 hafta ile uyumluymuş ondan günde en az 1 saat yürü dedi son güne kadar beklemesin dedi yoksa daha büüyüyüecek doğumun zor olur ben erken doğsun istiyorum dedi :)))
yaa benden haberler böyle ne düşünsem nasıl hissetsem şaşırdım

canım ii hisset tabi bebeşin sağlıklı maşallah gelse bile bir sorun yok şu andan sonra...ne güzel kucağına alırsın...valla ben ayın 10 una kadar gelsin istiyorum ay sonunu beklemek istemiyorum...bakalım oğlum ne diycek annesinin bu isteğine

kızçeler dr kontrolüme gidip geldim.sancım pek düzensiz çıktı.daha doğuma var dedi ama sen heran bekle dedi.ne çelişkili sözler ya.babamız bizim yerimize doğuracak artık bıktı beklemekten.vajınamda bebeğin baskısını batlamalar olduğunu ve karnımın altında tekmesi olduğunu söyledim bebek aşağı doğru kayıyormuş rahme yerleşmeye çalışıyormuş normalmiş bunlar .bizim usgmizde doğum tarihi 13 temmuz görünüyor.oğluş 39 hafta usgde gerçekte 37 falan.erkende gelebilir geçde diyor dr.bebiş 3400 kg olmuş.okadarda yemeğimi azalttım eskiye göre daha az aralıklar yiyorum ama yine paşa kilo almış maşalah.belkide ultrasona göre daha az doğacaktır diye pek sevinmiyorum.çok kilo alırsa normalde doğuramayabiilirim çatı darlığına kafam gidiyor.daha önce doğum yapmış anneler usg tarihine göre mi doğdu bebişiniz.bebeğimiz çok sağlıklı ve galibada uzun olacak.boyu babasını geçer herhalde büyüyünce.ultrason doğru kilo ölçümü veriyormu.

öyle aslında canım yaa sıkıntısı yoksa daha fazla beklemesede olur gerçi Rabbim bilir hayırlı zamanını ama bakalım artık sürekli yürüyüşle kolylastırmaya çalışacağız inş..

odasında güle güle büyüsün oynasın.:13:

canım benimki de 1 hafta kadar geriden geliyor doktora sordum 1 hafta geri veya ileri olması bize göre doğum tarihini etkilemez ileri veya geri atmaz dedi.. bize göre doğum tarihi adet tarihine göredir, çocuk 1 hafta geri diye geç doğmaz, 1 hafta ileri diye de erken doğmaz ama Allahın işine de karışılmaz dedi :)))

bende bende istiyorum ayın 10 una en olmadı 15ine kadar bebişimi kucaklamak,emzirmek istiyoum :)))

kız kardeşimle yürüdük bugün baya,sahile falan indik ama karnım öyle sertleştiki kızlar çok gergin bi durum aldı,
dönüşü taksiyle yaptık dayanamadım korktum bi an yani :SSS:26::26: yürüyüş yaparken sizde oluyomu bu tarz kasılma...??

Son düzenleme:

ooo ozaman bizim paşa daha çok bekleyecek.tepinip duruyor içerde.oğluşum biraz daha bekleyeceksin .sırasını bizden önce bekleyen teyzeler ve arkadaşların var.sen anneni çok yorma.biz doğuma kadar tosuncuk olcaz teyzeler.benim yerim daralıyor.çabuk doğun arkadaşlar bizede sıra gelsin

maşallahhh tosuncugaaa

vakti gelince dogsun yinede canim :18::18::18::18::18::18::18:

maşallah canim ,

hayırlısı ile alalim kucaklarimiza inşş.

Açıkçası ben eşimle yapışık ikiz gibi olmaya gelemem, kesinlikle fıtrat meselesi, eşim maça da gider, arkadaşlarıyla oyun oynamaya da, bazen balık tutmaya gidip, kalır gittiği yerde, arkadaşlarıyla beraber tatile gittiği de olur. Benim de kendi arkadaşlrım var, çoğu zaman ben onu yalnız bırakıp arkadaşlarımla bi yerlere giderim, akşamları arkadaşlarımla bi yerlerde toplanırız, bazen annemlerde kalırım. Bunun yanında beraber yaptığımız şey de çok, birlikte de çok şey yapıyoruz, ama birbirimizi de bunaltmıyoruz, çok şükür eşim benim bi yerlere gidip gelmeme bişey demiyo diyorum, çünkü bazı eşler gerçekten herşeyi birlikte yapmak istiyo.

canım ben akşamları 15 -20 dk yürüsem bile karnım sertleşiyor bi yere toplanıyor taş gibi oluyor bi de doktor en az 1 saat yürüyeceksin dedi bilmem nasıl olacak arıtk

Benim bayadır öyle yaa,,yürüyüşe çıktığımda karnım hemen taş gibi oluo,ama önemsemiorum artık tabi rahatsızlık veriyo biraz ama,,benim hiç yürümemem lazım bir iki aydır yürümesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…