canlar dün teslim aldığım kapı süsüm takı yastığım ve bebek şekerimm.
şeker şişemizin içine çakıl taşı çikolatalardan koyucaz.
bu arada halıda kocişin bana sürprizi. aslında halı almıştık biz. ama geçenlerde hergün nerdeyse önünden geçtiğim halıcı ben halımı aldıktan sonra vitrine bu halıyı koymuş. resmen vitrine yapıştım. o kadar ararken bu tarz halı bulamamıştım. tam halımı aldım bunu gördüm.çok içim gitti üzüldüm ama kısmet değilmiş dedim geçtim. geçen gün ben kuaföre gittiğimde eşim işten çıkıp almış eve getirmiş nasıl sevindim anlatamam. tam bir oyun odası oldu oğlumun odası çok eğlenceli.
herşeyin hazır artık gel oğlumm
az önce arkadaşım aradı. daha bebişimin cinsiyeti belli değilken mavi patik görmüştü rüyasında. şimdide oğlumu kucağıma aldığımı görmüş hemen aramış. hatta aynı eşime benziyormuş bebiş. yakında gelir senin oğlan diyor arkadaşım
Eki Görüntüle 747946 Eki Görüntüle 747947 Eki Görüntüle 747948 Eki Görüntüle 747949 Eki Görüntüle 747950
canım tebrik ederim...çok şükür allahım gönlüne göre verdi ve sağlıcala en normal yolundan aldın kızını kucağpına...bizde böle güzel doğumlar nasip olur inşallah....hikayenide sabırsızlıkla bekliyoruz...Kizlar keyifli dogum hikayemizi sabirsizlikla bekledignizi biliyorum:)))) su an hastanedeyiz prensesim de bende cok sukur saglikliyiz... bu aksam evimize gidicez insallah:))) bizim hanimin musadesi olursa topige girip hikayemizi yazicaz... hepinizi optuuukkk....
Evasudeee duru ve seni tebrik ediyorum alah sizi birbirinize bagislasin insallah...
:18::18::18: canım gözün aydın...ben artık kontrole giderken daha dikkatli olucam nolur nolmazKızlar kontrole dıye geldım sezeryna grdım. Oglum YUŞA'ya kavuştm cok sukur. Emıstık uyuyo yavrum. Normal beklıyodm ama olmadı hayırlısı buymus. Allah herkese kolaylık versın. Sonra detayli yazarım ınşallah
canımnekadar güzel olmuş odası bayıldım valla...yiğit alp çok sevdi...kuzeyide alıp size oyuna gelecekmiş öle diyo...acenu teyzesi duyuyomusuncanlar dün teslim aldığım kapı süsüm takı yastığım ve bebek şekerimm.
bu arada halıda kocişin bana sürprizi. aslında halı almıştık biz. ama geçenlerde hergün nerdeyse önünden geçtiğim halıcı ben halımı aldıktan sonra vitrine bu halıyı koymuş. resmen vitrine yapıştım. o kadar ararken bu tarz halı bulamamıştım. tam halımı aldım bunu gördüm.çok içim gitti üzüldüm ama kısmet değilmiş dedim geçtim. geçen gün ben kuaföre gittiğimde eşim işten çıkıp almış eve getirmiş nasıl sevindim anlatamam. tam bir oyun odası oldu oğlumun odası çok eğlenceli.
az önce arkadaşım aradı. daha bebişimin cinsiyeti belli değilken mavi patik görmüştü rüyasında. şimdide oğlumu kucağıma aldığımı görmüş hemen aramış. hatta aynı eşime benziyormuş bebiş. yakında gelir senin oğlan diyor arkadaşım
Eki Görüntüle 747946 Eki Görüntüle 747947 Eki Görüntüle 747948 Eki Görüntüle 747949 Eki Görüntüle 747950
teyzesiiiiiii
dur ne dogurmasiii herkes sıraylaaaaa ve zamanını beklesin lütfennnn , daha abizim çok işimiz var , onlari bitirelimde öyle gelsin bebişler
bizimde c.tesi kontrol , hayirli haberlerle gelirsin inş canimm
evvetttttttttt
bizdeeeee tatile girdik artıkk 4 aylik yaşaşinnnnnnn oleyyy yuppiiiiii yupiii
evden görüşrüz artık , iyi akşamlarrr
ben geldim canımm dur diyorsun ama benim doktor beni erken doğurtmaya niyet etmiş
çatı muayenesini de yaptı haberim yoktu bi anda hadi diyince bi korktum ama çok acıtan bi şey değil 30 sn içinde bitti çatı müsaitmiş açılma yokmuş bebeğimin kafası da az az yerleşmiş
kilosu 3160 gr olmuş ama başı normalden 2 hafta önce gidiyormuş başı 39 hafta ile uyumluymuş ondan günde en az 1 saat yürü dedi son güne kadar beklemesin dedi yoksa daha büüyüyüecek doğumun zor olur ben erken doğsun istiyorum dedi :)))
yaa benden haberler böyle ne düşünsem nasıl hissetsem şaşırdım
canım ii hisset tabi bebeşin sağlıklı maşallah gelse bile bir sorun yok şu andan sonra...ne güzel kucağına alırsın...valla ben ayın 10 una kadar gelsin istiyorum ay sonunu beklemek istemiyorum...bakalım oğlum ne diycek annesinin bu isteğine
canlar dün teslim aldığım kapı süsüm takı yastığım ve bebek şekerimm.
kızçeler dr kontrolüme gidip geldim.sancım pek düzensiz çıktı.daha doğuma var dedi ama sen heran bekle dedi.ne çelişkili sözler ya.babamız bizim yerimize doğuracak artık bıktı beklemekten.vajınamda bebeğin baskısını batlamalar olduğunu ve karnımın altında tekmesi olduğunu söyledim bebek aşağı doğru kayıyormuş rahme yerleşmeye çalışıyormuş normalmiş bunlar .bizim usgmizde doğum tarihi 13 temmuz görünüyor.oğluş 39 hafta usgde gerçekte 37 falan.erkende gelebilir geçde diyor dr.bebiş 3400 kg olmuş.okadarda yemeğimi azalttım eskiye göre daha az aralıklar yiyorum ama yine paşa kilo almış maşalah.belkide ultrasona göre daha az doğacaktır diye pek sevinmiyorum.çok kilo alırsa normalde doğuramayabiilirim çatı darlığına kafam gidiyor.daha önce doğum yapmış anneler usg tarihine göre mi doğdu bebişiniz. bebeğimiz çok sağlıklı ve galibada uzun olacak.boyu babasını geçer herhalde büyüyünce.ultrason doğru kilo ölçümü veriyormu.
canım ii hisset tabi bebeşin sağlıklı maşallah gelse bile bir sorun yok şu andan sonra...ne güzel kucağına alırsın...valla ben ayın 10 una kadar gelsin istiyorum ay sonunu beklemek istemiyorum...bakalım oğlum ne diycek annesinin bu isteğine
canım benimki de 1 hafta kadar geriden geliyor doktora sordum 1 hafta geri veya ileri olması bize göre doğum tarihini etkilemez ileri veya geri atmaz dedi.. bize göre doğum tarihi adet tarihine göredir, çocuk 1 hafta geri diye geç doğmaz, 1 hafta ileri diye de erken doğmaz ama Allahın işine de karışılmaz dedi :)))
ben geldim canımm dur diyorsun ama benim doktor beni erken doğurtmaya niyet etmiş
çatı muayenesini de yaptı haberim yoktu bi anda hadi diyince bi korktum ama çok acıtan bi şey değil 30 sn içinde bitti çatı müsaitmiş açılma yokmuş bebeğimin kafası da az az yerleşmiş
kilosu 3160 gr olmuş ama başı normalden 2 hafta önce gidiyormuş başı 39 hafta ile uyumluymuş ondan günde en az 1 saat yürü dedi son güne kadar beklemesin dedi yoksa daha büüyüyüecek doğumun zor olur ben erken doğsun istiyorum dedi :)))
yaa benden haberler böyle ne düşünsem nasıl hissetsem şaşırdım
gözün aydın canımmmm hoşgeldin aramıza
kızçeler dr kontrolüme gidip geldim.sancım pek düzensiz çıktı.daha doğuma var dedi ama sen heran bekle dedi.ne çelişkili sözler ya.babamız bizim yerimize doğuracak artık bıktı beklemekten.vajınamda bebeğin baskısını batlamalar olduğunu ve karnımın altında tekmesi olduğunu söyledim bebek aşağı doğru kayıyormuş rahme yerleşmeye çalışıyormuş normalmiş bunlar .bizim usgmizde doğum tarihi 13 temmuz görünüyor.oğluş 39 hafta usgde gerçekte 37 falan.erkende gelebilir geçde diyor dr.bebiş 3400 kg olmuş.okadarda yemeğimi azalttım eskiye göre daha az aralıklar yiyorum ama yine paşa kilo almış maşalah.belkide ultrasona göre daha az doğacaktır diye pek sevinmiyorum.çok kilo alırsa normalde doğuramayabiilirim çatı darlığına kafam gidiyor.daha önce doğum yapmış anneler usg tarihine göre mi doğdu bebişiniz. bebeğimiz çok sağlıklı ve galibada uzun olacak.boyu babasını geçer herhalde büyüyünce.ultrason doğru kilo ölçümü veriyormu.
ee
a
benim eşim çok şükür öyle değil.bugün tüm işlerini iptal edip beraber hastaneye gittik kontrolümüze.hamileliğimin başından beri saolsun ilgileniyor.öncesindede hastalansam bana bakar kendi eliyle yemek yapıp yedirdiği oldu.ne kocalar var gerçekten şaşırıyorum.bebeğimin tekmelerine benimle heyecanlanıyor.sabahları bazen hem beni öper hem karnıma öpücük kondurur.bazen çok yorgun olup ilgilenmediği oluyor onada artık anlayışlı olmaya çalışıyorum.2 gün önce arkadaşları okey oynamaya davet etti ama gitmedi sonuçta yalnızım benim eşim herşeyim annemde babamda.zamanında birbirimizi çok üzdük ama 2 gün olmadan yine aynı iyiydik.eşimde bende çok sinirliyiz benim bazen psikolojik sorunlarım yüzünden sessiz kalamıyorum ona patlıyorum.bence kişilik yapısı gereği bazı eşler çok ilgisini göstermiyor ya da umursamaz oluyor sevgilerini belli edince eşlerini şımartacagını sanıyorlar.eşim ileride nasıl baba olur bilmiyorum ama çevrede çocukları sever harçlık verir çikolata alır.bazen ben kızarım çocukları alıştırma bak herzaman beklerler diye.bir arkadaş demişti forumda eşim beni evde yalnız bırakıp haftada 2 gün maça gidiyor diye.gerçekten üzücü durum.benim eşim evlendiğimden beri 1 kere maça gitti 2.cisine göndermedim beni yalnız bırakma diye ağlayıp kavga etmiştim birdaha da gitmedi.zaten o da maçı sevmiyor.tek kadınlar değil erkeklerde fedakarlık yapmalı.bazen bana takılıyor, bende bak sana evlat veriyorum kolay dünyaya gelmiyor diyorum susuyor.Rabbim bazı eşlerin kalbine iyilik ve merhamet versin.ilgisiz eşlere hiç anlam veremiyorum.yıllarca peşinden kızın koş evlenince başka o senin peşinde koşsun ol.
bende bende istiyorum ayın 10 una en olmadı 15ine kadar bebişimi kucaklamak,emzirmek istiyoum :)))
kız kardeşimle yürüdük bugün baya,sahile falan indik ama karnım öyle sertleştiki kızlar çok gergin bi durum aldı,
dönüşü taksiyle yaptık dayanamadım korktum bi an yani :SSS:26::26: yürüyüş yaparken sizde oluyomu bu tarz kasılma...??
maşallahhh tosuncugaaa
vakti gelince dogsun yinede canim :18::18::18::18::18::18::18:
bende bende istiyorum ayın 10 una en olmadı 15ine kadar bebişimi kucaklamak,emzirmek istiyoum :)))
kız kardeşimle yürüdük bugün baya,sahile falan indik ama karnım öyle sertleştiki kızlar çok gergin bi durum aldı,
dönüşü taksiyle yaptık dayanamadım korktum bi an yani :SSS:26::26: yürüyüş yaparken sizde oluyomu bu tarz kasılma...??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?