canlar dün teslim aldığım kapı süsüm takı yastığım ve bebek şekerimm.
şeker şişemizin içine çakıl taşı çikolatalardan koyucaz.
bu arada halıda kocişin bana sürprizi. aslında halı almıştık biz. ama geçenlerde hergün nerdeyse önünden geçtiğim halıcı ben halımı aldıktan sonra vitrine bu halıyı koymuş. resmen vitrine yapıştım. o kadar ararken bu tarz halı bulamamıştım. tam halımı aldım bunu gördüm.çok içim gitti üzüldüm ama kısmet değilmiş dedim geçtim. geçen gün ben kuaföre gittiğimde eşim işten çıkıp almış eve getirmiş nasıl sevindim anlatamam. tam bir oyun odası oldu oğlumun odası çok eğlenceli.
herşeyin hazır artık gel oğlumm
az önce arkadaşım aradı. daha bebişimin cinsiyeti belli değilken mavi patik görmüştü rüyasında. şimdide oğlumu kucağıma aldığımı görmüş hemen aramış. hatta aynı eşime benziyormuş bebiş. yakında gelir senin oğlan diyor arkadaşım
Eki Görüntüle 747946 Eki Görüntüle 747947 Eki Görüntüle 747948 Eki Görüntüle 747949 Eki Görüntüle 747950
kızlar 26 haziranda epidural sezeryan ile doğumum gerçekleşti.şimdi evdeyiz. Kızım ece ile birbirimizi tanıyoruz:) doğum hikayemi de yazacağım kısa zamanda. Sorunuz olursa özelden cevaplayabilirim. Müthiş bir his.:))
bu arada halıda kocişin bana sürprizi. aslında halı almıştık biz. ama geçenlerde hergün nerdeyse önünden geçtiğim halıcı ben halımı aldıktan sonra vitrine bu halıyı koymuş. resmen vitrine yapıştım. o kadar ararken bu tarz halı bulamamıştım. tam halımı aldım bunu gördüm.çok içim gitti üzüldüm ama kısmet değilmiş dedim geçtim. geçen gün ben kuaföre gittiğimde eşim işten çıkıp almış eve getirmiş nasıl sevindim anlatamam. tam bir oyun odası oldu oğlumun odası çok eğlenceli.
az önce arkadaşım aradı. daha bebişimin cinsiyeti belli değilken mavi patik görmüştü rüyasında. şimdide oğlumu kucağıma aldığımı görmüş hemen aramış. hatta aynı eşime benziyormuş bebiş. yakında gelir senin oğlan diyor arkadaşım
Eki Görüntüle 747946 Eki Görüntüle 747947 Eki Görüntüle 747948 Eki Görüntüle 747949 Eki Görüntüle 747950
Eki Görüntüle 747410 Eki Görüntüle 747411
Kızçelerrrr kızçelerrrrr biz geldikkkkkk evimizdeyiz saat 14.00 da çıkışımız yapıldı
Dün akşam saat 20.00da dünyaya geldi.Normal doğumla çatır çatır
Azıcık dikişlerimiz var.Doğum hikayemi paylaşacağım sizlerle ALLAH'a emanet olun
Kizlar keyifli dogum hikayemizi sabirsizlikla bekledignizi biliyorum:)))) su an hastanedeyiz prensesim de bende cok sukur saglikliyiz... bu aksam evimize gidicez insallah:))) bizim hanimin musadesi olursa topige girip hikayemizi yazicaz... hepinizi optuuukkk....
Evasudeee duru ve seni tebrik ediyorum alah sizi birbirinize bagislasin insallah...
kızçeler dr kontrolüme gidip geldim.sancım pek düzensiz çıktı.daha doğuma var dedi ama sen heran bekle dedi.ne çelişkili sözler ya.babamız bizim yerimize doğuracak artık bıktı beklemekten.vajınamda bebeğin baskısını batlamalar olduğunu ve karnımın altında tekmesi olduğunu söyledim bebek aşağı doğru kayıyormuş rahme yerleşmeye çalışıyormuş normalmiş bunlar .bizim usgmizde doğum tarihi 13 temmuz görünüyor.oğluş 39 hafta usgde gerçekte 37 falan.erkende gelebilir geçde diyor dr.bebiş 3400 kg olmuş.okadarda yemeğimi azalttım eskiye göre daha az aralıklar yiyorum ama yine paşa kilo almış maşalah.belkide ultrasona göre daha az doğacaktır diye pek sevinmiyorum.çok kilo alırsa normalde doğuramayabiilirim çatı darlığına kafam gidiyor.daha önce doğum yapmış anneler usg tarihine göre mi doğdu bebişiniz. bebeğimiz çok sağlıklı ve galibada uzun olacak.boyu babasını geçer herhalde büyüyünce.ultrason doğru kilo ölçümü veriyormu.
haydı hayırlı olsun hos geldın aramısaaaevvetttttttttt
bizdeeeee tatile girdik artıkk 4 aylik yaşaşinnnnnnn oleyyy yuppiiiiii yupiii
evden görüşrüz artık , iyi akşamlarrr
gosn aydın cnm ben 1 ayı geckındır yuruyorum bak halende dogurmaıdm günlük 1 st gecıyor yurudugum ve bıldııgn gıbı her ısımıkneıdm yapıyorum halennn yurumekden erken doğsaydı oooooo ben cokdan dogurmustummben geldim canımm dur diyorsun ama benim doktor beni erken doğurtmaya niyet etmiş
çatı muayenesini de yaptı haberim yoktu bi anda hadi diyince bi korktum ama çok acıtan bi şey değil 30 sn içinde bitti çatı müsaitmiş açılma yokmuş bebeğimin kafası da az az yerleşmiş
kilosu 3160 gr olmuş ama başı normalden 2 hafta önce gidiyormuş başı 39 hafta ile uyumluymuş ondan günde en az 1 saat yürü dedi son güne kadar beklemesin dedi yoksa daha büüyüyüecek doğumun zor olur ben erken doğsun istiyorum dedi :)))
yaa benden haberler böyle ne düşünsem nasıl hissetsem şaşırdım
canım dr ole dıyor ama bnm ark 3200 dedı ertesı gun doğuma gırdı 3400 dogdu ben de anlamadımm ama dıger ark 3500 dedı 3150 dogdu degısıyorr cıddennn olsun sağlıklı olsunlarda ınslllkızçeler dr kontrolüme gidip geldim.sancım pek düzensiz çıktı.daha doğuma var dedi ama sen heran bekle dedi.ne çelişkili sözler ya.babamız bizim yerimize doğuracak artık bıktı beklemekten.vajınamda bebeğin baskısını batlamalar olduğunu ve karnımın altında tekmesi olduğunu söyledim bebek aşağı doğru kayıyormuş rahme yerleşmeye çalışıyormuş normalmiş bunlar .bizim usgmizde doğum tarihi 13 temmuz görünüyor.oğluş 39 hafta usgde gerçekte 37 falan.erkende gelebilir geçde diyor dr.bebiş 3400 kg olmuş.okadarda yemeğimi azalttım eskiye göre daha az aralıklar yiyorum ama yine paşa kilo almış maşalah.belkide ultrasona göre daha az doğacaktır diye pek sevinmiyorum.çok kilo alırsa normalde doğuramayabiilirim çatı darlığına kafam gidiyor.daha önce doğum yapmış anneler usg tarihine göre mi doğdu bebişiniz. bebeğimiz çok sağlıklı ve galibada uzun olacak.boyu babasını geçer herhalde büyüyünce.ultrason doğru kilo ölçümü veriyormu.
ayy ne gusel darısı banaa pekı sancın fılan varmı benım dünden berıı aralıklı dusenlı bel ağrım kasık ağrım var su st lerdede devm edıyor cok ağrıyor nefesım kesılıyor 3-4 dk sonra hafıfleyıp devam edıyomm takı 1 st kadar vaktı gelnce tekrar artyrr sonra yenıden yavsloyorrarkadaşlar nealemdesiniz benim 1 saat öncenişanım geldi bekiyoruz
Selam kızlar.
Bugün doktora gittim, nst normal çıktı, sancım da yokmuş. çatı muayenesi yapmadı, 10 gün sonra tekrar gel dedi.
Benim durumum da yarim'inki gibi olaca herhalde :)
Bi de yaklaşık yarım saattir sağ bcağıma doğru vuran bi ağrı var kasıklarımda, ne ki bu?
alıştırma sancılar olabılırmı kıı:44:
amın benım paşa da hareketlerı yerınde hayırlısı herkes haydı doğuma gıdıyormuyus dıyor ama nerde paşamın keyfısısı yerınde haırlıs ıle ınsll saglıcakal kucağımıza almak nasıp olur ınslBilmemki, kızımda çok hareketli maşallah :)
Aslında artık doğsa diyorum ama Rabbim hayırlısını versin.
biizz geldiikk caanlarr.
kızlar maviden kardeşime bir çanta aldık okulda kullanması için harika bişey. eğer bebek çantamı almamış olsaydım kesin bende alırdım bundanyandan da asılabiliyor. epeyde büyük içi bebek çantaları kadar. eğer çanta almamış olan varsa linki burda hemde indirimde
ÇANTA SU YE^0L0 | Mavi
amın benım paşa da hareketlerı yerınde hayırlısı herkes haydı doğuma gıdıyormuyus dıyor ama nerde paşamın keyfısısı yerınde haırlıs ıle ınsll saglıcakal kucağımıza almak nasıp olur ınsl
ayy canım benım sen kendını toparlada ınsl yazarsın tatlım cok sukur bende bel ağrılarım artarak devam edıyor ama akıntı nısan su gıbı bır aksı bırsey yok kısmet hayırlısı ınslll ne vakt gelırse artık dua etde bende kavusyaım artık yaaaaaaaaaaaaaya kızlar ben geçmşi okumaya çaışıyorum saatlerdir ama olmuyo.. arada bir de kızımla ilgilnmek için kalkıyorumpc başından... e doğum hikayemi de yazmak istiyorum... piff nasıl olucak bu iş...suzan bangbang daringa... günü dolan herkesii merak ediyorum yaa ben...
aynen buyuk sorumluluk ınsll sağlıcakla kucağımıza alalımda hayırlısındanAmin canım. Aslında en rahat halimizmiş şimdiki.
Biz sabırsızlanıp doğurmak istiyoruz ama doğduktan sonra çoook sorumluluğumuz olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?