2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

oyyy yerim ben onu pek dadlu olmuş odası güle güle büyüt inş. canım :)))

hepsi birbirinden güzel canım.
güle güle kullansın bebişimiz

kızlar kocalarınzla ayrı olnuca kavgaları artan var mı ? ben dogum ıcın ankaradayım pazar gunu ayrıldık ama bozuguz.yarın ark goruscem okuldan yok gıtme nasıl gıdıceksın tamam haklı olabılır belkı kendınce buna kızmıyorum ama banamıydı nazın dıo ya.kı hıc naz yapmadım cok sınır bozucu.ev tasıyodum gecen hafta yalnız.annem gelemedı 4 kcocugu bırakıp.kv rahatnı bozmadı.o halımle kostum her ıse.o yoruldu oturdu yok kocişim evı derlı toplu bulsun dıe hıc dınlemedım yorgunlugumu bana mıydı nazın sımdı ıyıyım dıosunda ark bulusuyosun dio.gıcık ya cok sınır ettı benı

hayırlısı olsun canım benım maşallah maşallah durumuz dayanamamış erken mi gelmiş :)

Ndd ne istesen Allah gönlüne göre veriyor inşaallah hep öyle olur. .. cok güzeller.
Bi de niyeyse biz senle ayni gun doğuracakmışız gibi geliyor başından beri bana... benim pazartesi sezeryanim var işte sen de ona göre ayarla kendini)))

canım allah analı babalı büyütsün ikinize de maşallah
hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz...

Bizimkinin herşeyi normaldi, boyu biraz uzun görünüyodu bi de ayakları büyük görünüyodu :) ama normal tarihini 5 gün filan geçmişti doğumu. yani 41. haftada doğdu, hatta bence suni sancı desteği vermeseler ve kendi sancımla doğacak diye bekleseydim 3 gün daha sancı çekerdim heralde.

Eki Görüntüle 748038 Eki Görüntüle 748040

RNA TASARIM

evvetttttttttt
bizdeeeee tatile girdik artıkk 4 aylik yaşaşinnnnnnn oleyyy yuppiiiiii yupiii

evden görüşrüz artık , iyi akşamlarrr
haydı hayırlı olsun hos geldın aramısaaa

gosn aydın cnm ben 1 ayı geckındır yuruyorum bak halende dogurmaıdm günlük 1 st gecıyor yurudugum ve bıldııgn gıbı her ısımıkneıdm yapıyorum halennn yurumekden erken doğsaydı oooooo ben cokdan dogurmustumm

canım dr ole dıyor ama bnm ark 3200 dedı ertesı gun doğuma gırdı 3400 dogdu ben de anlamadımm ama dıger ark 3500 dedı 3150 dogdu degısıyorr cıddennn olsun sağlıklı olsunlarda ınslll

arkadaşlar nealemdesiniz benim 1 saat öncenişanım geldi bekiyoruz
ayy ne gusel darısı banaa pekı sancın fılan varmı benım dünden berıı aralıklı dusenlı bel ağrım kasık ağrım var su st lerdede devm edıyor cok ağrıyor nefesım kesılıyor 3-4 dk sonra hafıfleyıp devam edıyomm takı 1 st kadar vaktı gelnce tekrar artyrr sonra yenıden yavsloyorr

canımm cok gusel malz..alıkaan güle güle kırketsın ınslll anesı gusel ce kavuşalım yavrularımıza ınsllll dua ıleee

Selam kızlar.
Bugün doktora gittim, nst normal çıktı, sancım da yokmuş. çatı muayenesi yapmadı, 10 gün sonra tekrar gel dedi.
Benim durumum da yarim'inki gibi olaca herhalde :)
Bi de yaklaşık yarım saattir sağ bcağıma doğru vuran bi ağrı var kasıklarımda, ne ki bu?

alıştırma sancılar olabılırmı kıı:44:

biizz geldiikk caanlarr.
kızlar maviden kardeşime bir çanta aldık okulda kullanması için harika bişey. eğer bebek çantamı almamış olsaydım kesin bende alırdım bundan yandan da asılabiliyor. epeyde büyük içi bebek çantaları kadar. eğer çanta almamış olan varsa linki burda hemde indirimde
ÇANTA SU YE^0L0 | Mavi

Bilmemki, kızımda çok hareketli maşallah :)
Aslında artık doğsa diyorum ama Rabbim hayırlısını versin.
amın benım paşa da hareketlerı yerınde hayırlısı herkes haydı doğuma gıdıyormuyus dıyor ama nerde paşamın keyfısısı yerınde haırlıs ıle ınsll saglıcakal kucağımıza almak nasıp olur ınsl

cok tatlı mıs güle güle kullansın ınsll

ya kızlar ben geçmşi okumaya çaışıyorum saatlerdir ama olmuyo.. arada bir de kızımla ilgilnmek için kalkıyorumpc başından... e doğum hikayemi de yazmak istiyorum... piff nasıl olucak bu iş...suzan bangbang daringa... günü dolan herkesii merak ediyorum yaa ben...

Amin canım. Aslında en rahat halimizmiş şimdiki.
Biz sabırsızlanıp doğurmak istiyoruz ama doğduktan sonra çoook sorumluluğumuz olacak :)

ayy canım benım sen kendını toparlada ınsl yazarsın tatlım cok sukur bende bel ağrılarım artarak devam edıyor ama akıntı nısan su gıbı bır aksı bırsey yok kısmet hayırlısı ınslll ne vakt gelırse artık dua etde bende kavusyaım artık yaaaaaaaaaaaaa

Amin canım. Aslında en rahat halimizmiş şimdiki.
Biz sabırsızlanıp doğurmak istiyoruz ama doğduktan sonra çoook sorumluluğumuz olacak :)
aynen buyuk sorumluluk ınsll sağlıcakla kucağımıza alalımda hayırlısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…