Selam kızlar.
Bugün doktora gittim, nst normal çıktı, sancım da yokmuş. çatı muayenesi yapmadı, 10 gün sonra tekrar gel dedi.
Benim durumum da yarim'inki gibi olaca herhalde :)
Bi de yaklaşık yarım saattir sağ bcağıma doğru vuran bi ağrı var kasıklarımda, ne ki bu?
biizz geldiikk caanlarr.
kızlar maviden kardeşime bir çanta aldık okulda kullanması için harika bişey. eğer bebek çantamı almamış olsaydım kesin bende alırdım bundanyandan da asılabiliyor. epeyde büyük içi bebek çantaları kadar. eğer çanta almamış olan varsa linki burda hemde indirimde
ÇANTA SU YE^0L0 | Mavi
ya kızlar ben geçmşi okumaya çaışıyorum saatlerdir ama olmuyo.. arada bir de kızımla ilgilnmek için kalkıyorumpc başından... e doğum hikayemi de yazmak istiyorum... piff nasıl olucak bu iş...suzan bangbang daringa... günü dolan herkesii merak ediyorum yaa ben...
haydı hayırlı olsun hos geldın aramısaaa
gosn aydın cnm ben 1 ayı geckındır yuruyorum bak halende dogurmaıdm günlük 1 st gecıyor yurudugum ve bıldııgn gıbı her ısımıkneıdm yapıyorum halennn yurumekden erken doğsaydı oooooo ben cokdan dogurmustumm
canım dr ole dıyor ama bnm ark 3200 dedı ertesı gun doğuma gırdı 3400 dogdu ben de anlamadımm ama dıger ark 3500 dedı 3150 dogdu degısıyorr cıddennn olsun sağlıklı olsunlarda ınslll
ayy ne gusel darısı banaa pekı sancın fılan varmı benım dünden berıı aralıklı dusenlı bel ağrım kasık ağrım var su st lerdede devm edıyor cok ağrıyor nefesım kesılıyor 3-4 dk sonra hafıfleyıp devam edıyomm takı 1 st kadar vaktı gelnce tekrar artyrr sonra yenıden yavsloyorr
Haydii görüşürüz canımmm ,,gözün aydıınnnnn:82::82::82::82::82::82::82:
teşekkür ediyoruz teyzelerimizeetercıh lıstemı yaptım gönder ım kısmet artık bu arada 1 st dr belıme vuran sancı var nefesımı kesıyor ama dayanılıyor hayırlsı ınsl artsında bu gn kavuşayım melegıme pc bozuk untmayın bak gıremsem he tmmm mmııı cok optuk sızıııı ve cucukleırnızıııı ben ondan tırsıyorum aam a hayırlısııı
haydı hayırlısı ınsl canım benımm
wuu gosun aydın olsun sımdıden cnm benımmmm
evvetttttttttt
bizdeeeee tatile girdik artıkk 4 aylik yaşaşinnnnnnn oleyyy yuppiiiiii yupiii
evden görüşrüz artık , iyi akşamlarrr
ben geldim canımm dur diyorsun ama benim doktor beni erken doğurtmaya niyet etmiş
çatı muayenesini de yaptı haberim yoktu bi anda hadi diyince bi korktum ama çok acıtan bi şey değil 30 sn içinde bitti çatı müsaitmiş açılma yokmuş bebeğimin kafası da az az yerleşmiş
kilosu 3160 gr olmuş ama başı normalden 2 hafta önce gidiyormuş başı 39 hafta ile uyumluymuş ondan günde en az 1 saat yürü dedi son güne kadar beklemesin dedi yoksa daha büüyüyüecek doğumun zor olur ben erken doğsun istiyorum dedi :)))
yaa benden haberler böyle ne düşünsem nasıl hissetsem şaşırdım
kızçeler dr kontrolüme gidip geldim.sancım pek düzensiz çıktı.daha doğuma var dedi ama sen heran bekle dedi.ne çelişkili sözler ya.babamız bizim yerimize doğuracak artık bıktı beklemekten.vajınamda bebeğin baskısını batlamalar olduğunu ve karnımın altında tekmesi olduğunu söyledim bebek aşağı doğru kayıyormuş rahme yerleşmeye çalışıyormuş normalmiş bunlar .bizim usgmizde doğum tarihi 13 temmuz görünüyor.oğluş 39 hafta usgde gerçekte 37 falan.erkende gelebilir geçde diyor dr.bebiş 3400 kg olmuş.okadarda yemeğimi azalttım eskiye göre daha az aralıklar yiyorum ama yine paşa kilo almış maşalah.belkide ultrasona göre daha az doğacaktır diye pek sevinmiyorum.çok kilo alırsa normalde doğuramayabiilirim çatı darlığına kafam gidiyor.daha önce doğum yapmış anneler usg tarihine göre mi doğdu bebişiniz. bebeğimiz çok sağlıklı ve galibada uzun olacak.boyu babasını geçer herhalde büyüyünce.ultrason doğru kilo ölçümü veriyormu.
saol canim hoş buldukkk
ama babamiz küsmüs triplerde o işe giderken biz yatcakmişizz
uzak kalınca stresmi yaptı acaba.yanınızda olmadığı için bişi olur die mi korkuo acaba.. boşver canım takmakızlar kocalarınzla ayrı olnuca kavgaları artan var mı ? ben dogum ıcın ankaradayım pazar gunu ayrıldık ama bozuguz.yarın ark goruscem okuldan yok gıtme nasıl gıdıceksın tamam haklı olabılır belkı kendınce buna kızmıyorum ama banamıydı nazın dıo ya.kı hıc naz yapmadım cok sınır bozucu.ev tasıyodum gecen hafta yalnız.annem gelemedı 4 kcocugu bırakıp.kv rahatnı bozmadı.o halımle kostum her ıse.o yoruldu oturdu yok kocişim evı derlı toplu bulsun dıe hıc dınlemedım yorgunlugumu bana mıydı nazın sımdı ıyıyım dıosunda ark bulusuyosun dio.gıcık ya cok sınır ettı benı
:18::18::18:hayırlısı..arkadaşlar nealemdesiniz benim 1 saat öncenişanım geldi bekiyoruz
Selam kızlar.
Bugün doktora gittim, nst normal çıktı, sancım da yokmuş. çatı muayenesi yapmadı, 10 gün sonra tekrar gel dedi.
Benim durumum da yarim'inki gibi olaca herhalde :)
Bi de yaklaşık yarım saattir sağ bcağıma doğru vuran bi ağrı var kasıklarımda, ne ki bu?
çok sevimliymişşbiizz geldiikk caanlarr.
kızlar maviden kardeşime bir çanta aldık okulda kullanması için harika bişey. eğer bebek çantamı almamış olsaydım kesin bende alırdım bundanyandan da asılabiliyor. epeyde büyük içi bebek çantaları kadar. eğer çanta almamış olan varsa linki burda hemde indirimde
ÇANTA SU YE^0L0 | Mavi
oyy ayliz doğmuşda aannesine izin vermiyormuşşya kızlar ben geçmşi okumaya çaışıyorum saatlerdir ama olmuyo.. arada bir de kızımla ilgilnmek için kalkıyorumpc başından... e doğum hikayemi de yazmak istiyorum... piff nasıl olucak bu iş...suzan bangbang daringa... günü dolan herkesii merak ediyorum yaa ben...
teşekkür ediyoruz teyzelerimizee
yaşaassınn olley yabadabaduuu
maşallah bebişlerimize
uzak kalınca stresmi yaptı acaba.yanınızda olmadığı için bişi olur die mi korkuo acaba.. boşver canım takma
:18::18::18:hayırlısı..
çok sevimliymişş
oyy ayliz doğmuşda aannesine izin vermiyormuşş
ya kızlar ben geçmşi okumaya çaışıyorum saatlerdir ama olmuyo.. arada bir de kızımla ilgilnmek için kalkıyorumpc başından... e doğum hikayemi de yazmak istiyorum... piff nasıl olucak bu iş...suzan bangbang daringa... günü dolan herkesii merak ediyorum yaa ben...
canım daringa ben oluyorum herhalde =) bizde durumlar aynı ama şekerim sen geçmişi falan okuyamazsın belli süre olanı biteni yaz kızımız nasıl onu yaz merak ediyoruzzz =)
cnm btrdık geldık yormadm kendımı hatta arada uyudum bıle bole daha ıyı oluyor dınlene dınlenebak yaa tıpkı benim dediğim gibi. acaba cuma benimde başıma gelir mi böyle bişey
gözünaydın tatlım. fotonu doğum hikayeni heyecanla bekliyorum. inşallah ikinizde çok iyisinizdir
kolay gelsin canım. çok yorma kendini. doğumda bu enerjilere çok ihtiyacımız olucak
he kızlar bu arada bebek sekerlerını tevhıtte dagmıcakmısınz nası yapıcaksınz bn dıorumkı kendımcee hastende cıkolata dagıtılır gelenlere eve gelen mısafrlere tevhttede seker dagtırım dıe dusundum sız nası yapıcaksınz
aynen cok masarafa gerek yokben hastanede yaptırdığım bebek şekerlerini dağıtıcam. mevlütte de lokum dağıtmayı düşünüyorum. benim çevremde hep öyle yaptılar bebek mevlütlerinde. şeker yaptırmak istedim ama baya çok yapmak gerekicek çok masraflı geldi bana o yüzden vazgeçtim. hastane içinde 50 tane yaptırdım. hastaneye gelenlere birde yakın çevreme vericem onlardan hatıra olsun diye
canlar dün teslim aldığım kapı süsüm takı yastığım ve bebek şekerimm.
şeker şişemizin içine çakıl taşı çikolatalardan koyucaz.
bu arada halıda kocişin bana sürprizi. aslında halı almıştık biz. ama geçenlerde hergün nerdeyse önünden geçtiğim halıcı ben halımı aldıktan sonra vitrine bu halıyı koymuş. resmen vitrine yapıştım. o kadar ararken bu tarz halı bulamamıştım. tam halımı aldım bunu gördüm.çok içim gitti üzüldüm ama kısmet değilmiş dedim geçtim. geçen gün ben kuaföre gittiğimde eşim işten çıkıp almış eve getirmiş nasıl sevindim anlatamam. tam bir oyun odası oldu oğlumun odası çok eğlenceli.
herşeyin hazır artık gel oğlumm
az önce arkadaşım aradı. daha bebişimin cinsiyeti belli değilken mavi patik görmüştü rüyasında. şimdide oğlumu kucağıma aldığımı görmüş hemen aramış. hatta aynı eşime benziyormuş bebiş. yakında gelir senin oğlan diyor arkadaşım
Eki Görüntüle 747946 Eki Görüntüle 747947 Eki Görüntüle 747948 Eki Görüntüle 747949 Eki Görüntüle 747950
hay allah yedın lafı demek bı acık bulnca cebe atıp sonra cıkarvryo bunlar boyle. olan olmus artık ıster alsn ıster almasnaynn ole kv lafıda soktu tabı bna bız kacarak evlendık eşimle cok pşmanm smdı tabıde. kv dıokı bılezıklerın hepsını bır takmasaydım keske tek tek taksaydım bnm annem getrmedı yha dugnmde napsın kadın pat dıe bna bılezık mı alsın annem zaten yapıcam dıo eşimde bılıo bunu tek tek yapıcam dıo. sınır edıo bnı kv yha
hadı hyrlısı cnm bısı kalmadı cumayaKızlar az önce dr dan geldik nst de sancılarım çıktı vardı zaten 3-4 gündür. Eşime ben doğuruyorum kimsenin haberi yok diyordum şakasına :) doktor yarın erkenden alayım dedi önce anlayamadım doğru mu duydum diye eşime baktım o da şaşırmıştı beklemiyorduk öyle hemen alayım demesini. Sonra kendime gelince ben ne dedim "olmaz yarın temizlik için bayan gelecek yarın gelmem cuma günü gelirim" dedim bana baktı bi güldü tamam dedi:)
Cuma günü 07.30 da yatış yapacağız Rabbim yardımcımız olsun sonra Allah kerim :) dua edin kızlar öğlenden beri değişik bişey oldum. İlk doğumumda ne olacağını bilmiyordum öyle daha iyiymiş, şimdi ne yapacaklar biliyorum ya içim kıpır kıpır bıraksalar kaçacağım valla ohhhhhhhhhhhhhhhh bi gelse kızım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlar daha nasip eder Rabbim. hepinizi çok öpüyorum
ohh sonnda yatslardasın artık acenu hanım keyfnı cıkarevvetttttttttt
bizdeeeee tatile girdik artıkk 4 aylik yaşaşinnnnnnn oleyyy yuppiiiiii yupiii
evden görüşrüz artık , iyi akşamlarrr
mrb kızlar bıtrdık ıslerı geldık smdı buz dolabınn ıcını sılcem esımde yok ya yarın kontolmyz vr cok hycnlym ben yaa dogurrken heycandan kalpten gderm sanırım ben bu gıdısle:)
cnm btrdık geldık yormadm kendımı hatta arada uyudum bıle bole daha ıyı oluyor dınlene dınlene
hastanede bende cıkolata dagtym dıyrm. cok gelen olmaz zate eve gelırler genelde. bebek sekerı lokum ve serbetıde evde dagtcam ınsallah
aynen cok masarafa gerek yok
cnm cok guzeller yaa tam bı erkek odası olmus esınde sagolsun cok guzle bı surpız yapmıs
hay allah yedın lafı demek bı acık bulnca cebe atıp sonra cıkarvryo bunlar boyle. olan olmus artık ıster alsn ıster almasn
hadı hyrlısı cnm bısı kalmadı cumaya
ohh sonnda yatslardasın artık acenu hanım keyfnı cıkar
cnm kızınla ılglen sen bız hıkayenı beklyorz sabrsızlıkla gecmısı okmak ıcın zorlama kendnı bıde foto ıstyorz
yokkk yaa daha şimdiden oturamadim işten geldigimden beri , yemek çamaşır vs vs bu nee yaaaaa
yokkk yaa daha şimdiden oturamadim işten geldigimden beri , yemek çamaşır vs vs bu nee yaaaaa
suanda cok sınırlendım yıne kv.
benm akıllı eşimm annem bna altın bıleklık aldıya dgm hedıyesı..
eşime senn annendende beklıorum ddm dgm hedıyesı senn annen ne alıcak ddm annemn parası yok ( gorumceme altın yapp koydu kenara 3 ay once hea ) ıyı ddm bnde..
bnm akıllı koca gdp solemıs annesıne neslıhann annesı dgm hedıyesı almıs sendende beklıo dıe bgn kv gelmıs bna dıokı annen aldıgı kunyeyı getrde bakalım getrdm gosterdım 20 grm ddm okadar varmı dedı bı bılezık oluyo ddm ama bn kunye ıstedm ddm ıyı yapmıssn fln sey ıste kızm ben alamıcam bılıosun durumları daha snra alırım almazssn alma napım sankı ben ıstorum ddm de
bseyı eksıkmı dıe sormayan kadından dan ne beklıceksınkı yanı.. gecende yne bna bnzer bı olay kıyaft konusu eşime annler gercekten cok sevnclıler ddm torun olucagı ıcın fln ınsan ddm heveslenırde bse alır ddm yha bnu hemn bnm koca yetstrmıs tabı otekı gun bseler alıp gelmısler sınır oldum yha patlıcak yer arıorum bolee var yha
slm yavrılar
dr a gittim bugun
bir kaç gündür hemorid ile başım belada dün akşamdan beride çok affedesiniz kan gelmek dr a anlattım eminmisin falan deyip beni bir güzel parmakladı çok kasıldım ne kadar stres yaptın gerildin falan dedi sanada iki parmak girseydi sende gerilirdin dicektim neyse dedim
nst ye gönderdi beni sancılarım yüzde altmışta cıktı ama ben birşey hissetmedim karın gerilmesi sertleşmesi kasılma demekmiş
tekrar dr un yanına gittim sezeryana karar verdik sen iki parmağa dayanamadın pandayı nasıl çıkarcan falan derken dünden meraklı ben çrş günü yani 10 temmuz sezeryana karar verdik o pzrt dedide ben çrş ya erteledim bakalım durucak mı çrş kadar dediöyle evdeyim işte :18:
öznur nazkiz doğurma hazırlaığında olan diğer arkidişlerim allah yardımcınız olsun
cok gecmıs olsun tatlım son an aklslıgı olmus sennkı.
bence sezeryanla dogru bbı karar vermıssın zor olurdu yoksa senın ıcın az kaldı 10 temmuza tam 1 hafta hayrlı dogumlar dılıyorum
muanıye kasılmasndan sancın tavan yapmıs tuh ya. acıl sıfalar cnm
evet yaa onun rüyalarından korkuyorum ben çıkıyor çünkükaptanlar cok çapkın olurlar heacok guzel herseyı cnm hadı hayırlısı arkadasnn ruyaları cıkıo heralde sende bu hafta dguruyomussn
hamileliğimde çok sürpriz yapar bir adam oldu benim kocişŞekerlerin harikaymış canım, güle güle dağıtın. Eşinin süpriz yapması ne hoş. İşte bazı adamlar böyle ya süpriz yapmayı biliyor
Eki Görüntüle 747972 Eki Görüntüle 747973
keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri
canım son zamanlarda bende de olmaya başladı böyle bir his. yalancı sancılar onlar. bizi gerçeklerine hazırlıyorkızlar bu sabah uyandım ama yataktayım daha; kızım karnımın bir yerine bi toplandı ama bu sefer çok farklıydı karnım sepsert oldu gerildi kasıklarıma doğru bi baskı, içerden zonkluyor gibi afedersiniz kabız olmuşumda ıkınıyormuşum gibi bir his sonra tam belimde bir ağrı... bir korktum bir korktum kızımmm ev temizlencek kurabiyelerin yok daha, manikür falan yaptırayım, az daha dur ama çok da durma hatta cuma gel dedim yavaşça geçti.. bekledim bir daha olmadı..???????? neydi ki şimdi bu??
eşine kocamanhepsi çok güzel olmuşşşşşşş
teşekkür ederizzzzNdd bayıldık eşyalarına,,,ama en çokta eşinin jestine bayıldık bizzzAllah mutluluğunuzu artırsınn
Ayy bacaklarımı aldım da bi yoruldum bi yoruldummm oyyy,,,bide normalden çok daha fazla acıdı yaf,
Acenu kaçta çıkacaksın?Son dakikaların olsa gerek
sağol cnm ben zaten o sancıyı dr un parmaklamasına bağlıyorum stresten oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?