2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

gözün aydin canim :)

güle güle kullansin kardesin canimm

canim seni bekliyoduk tel acıcaz müsaitsen diye

hoş bulduk cnmm

Haydii görüşürüz canımmm ,,gözün aydıınnnnn:82::82::82::82::82::82::82:

teşekkür ediyoruz teyzelerimizee
evvetttttttttt
bizdeeeee tatile girdik artıkk 4 aylik yaşaşinnnnnnn oleyyy yuppiiiiii yupiii

evden görüşrüz artık , iyi akşamlarrr
yaşaassınn olley yabadabaduuu

maşallah bebişlerimize
saol canim hoş buldukkk

ama babamiz küsmüs triplerde o işe giderken biz yatcakmişizz

uzak kalınca stresmi yaptı acaba.yanınızda olmadığı için bişi olur die mi korkuo acaba.. boşver canım takma
arkadaşlar nealemdesiniz benim 1 saat öncenişanım geldi bekiyoruz
:18::18::18:hayırlısı..

çok sevimliymişş
oyy ayliz doğmuşda aannesine izin vermiyormuşş

canım daringa ben oluyorum herhalde =) bizde durumlar aynı ama şekerim sen geçmişi falan okuyamazsın belli süre olanı biteni yaz kızımız nasıl onu yaz merak ediyoruzzz =)

bacılar naparsınız bakalım....doğum yapan var mı?benimde bugün adet ağrısı gibi sancılarım vardı.yattım dinlendim.bugün canımda sıkkındı.o yüzden mi sancım oldu bilmem.

mrb kızlar bıtrdık ıslerı geldık smdı buz dolabınn ıcını sılcem esımde yok ya yarın kontolmyz vr cok hycnlym ben yaa dogurrken heycandan kalpten gderm sanırım ben bu gıdısle:)

cnm btrdık geldık yormadm kendımı hatta arada uyudum bıle bole daha ıyı oluyor dınlene dınlene

hastanede bende cıkolata dagtym dıyrm. cok gelen olmaz zate eve gelırler genelde. bebek sekerı lokum ve serbetıde evde dagtcam ınsallah

aynen cok masarafa gerek yok

cnm cok guzeller yaa tam bı erkek odası olmus esınde sagolsun cok guzle bı surpız yapmıs

hay allah yedın lafı demek bı acık bulnca cebe atıp sonra cıkarvryo bunlar boyle. olan olmus artık ıster alsn ıster almasn

hadı hyrlısı cnm bısı kalmadı cumaya

evvetttttttttt
bizdeeeee tatile girdik artıkk 4 aylik yaşaşinnnnnnn oleyyy yuppiiiiii yupiii

evden görüşrüz artık , iyi akşamlarrr
ohh sonnda yatslardasın artık acenu hanım keyfnı cıkar

cnm kızınla ılglen sen bız hıkayenı beklyorz sabrsızlıkla gecmısı okmak ıcın zorlama kendnı bıde foto ıstyorz

yokkk yaa daha şimdiden oturamadim işten geldigimden beri , yemek çamaşır vs vs bu nee yaaaaa

yokkk yaa daha şimdiden oturamadim işten geldigimden beri , yemek çamaşır vs vs bu nee yaaaaa

ohoo kuzum smdı hersey gozune batcak senn evde durdukca:)

ben calsrken 2 haftaya bı dıp kose ızınlı gunmde temzlik yapardm dger gunler yemek ye yat modunda oldgmz ıcın. smdi 2 gune bı temzlik esımde ısyan edyor artık duusn yanı:)

slm yavrılar

dr a gittim bugun
bir kaç gündür hemorid ile başım belada dün akşamdan beride çok affedesiniz kan gelmek dr a anlattım eminmisin falan deyip beni bir güzel parmakladı çok kasıldım ne kadar stres yaptın gerildin falan dedi sanada iki parmak girseydi sende gerilirdin dicektim neyse dedim
nst ye gönderdi beni sancılarım yüzde altmışta cıktı ama ben birşey hissetmedim karın gerilmesi sertleşmesi kasılma demekmiş
tekrar dr un yanına gittim sezeryana karar verdik sen iki parmağa dayanamadın pandayı nasıl çıkarcan falan derken dünden meraklı ben çrş günü yani 10 temmuz sezeryana karar verdik o pzrt dedide ben çrş ya erteledim bakalım durucak mı çrş kadar dedi öyle evdeyim işte :18:

öznur nazkiz doğurma hazırlaığında olan diğer arkidişlerim allah yardımcınız olsun

Boşver bence söylesin, hiç olmazsa eksik bir şeyler oldugunu, senin dusundugunu bilsinler. Benimkiler dugunde yapmadilar sanki beni uyuttuklarini dusunduler taa ki gorumcemin dugununde ona fazlasiyla yapip benden acik acik duyana kadar. Simdi dogumda bekliyorum, esime de soyluyorum hatirlat bak bu sefer dugun gibi olmaz bi kucuk altinla kurtulamazlar laf soyleyebilirim diye. O da bekleyelim gorelim ben de merak ediyorum diyo. Ben anladim bazen soylemek gerek yoksa sen kirildiginla kaliyorsun onlar keyfini suruyor.

Bu araa dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorun, artik ben de istiyoum ama bi tarafim da daha erken diyo :)

cok gecmıs olsun tatlım son an aklslıgı olmus sennkı.
bence sezeryanla dogru bbı karar vermıssın zor olurdu yoksa senın ıcın az kaldı 10 temmuza tam 1 hafta hayrlı dogumlar dılıyorum
muanıye kasılmasndan sancın tavan yapmıs tuh ya. acıl sıfalar cnm

sağol cnm ben zaten o sancıyı dr un parmaklamasına bağlıyorum stresten oldu

kaptanlar cok çapkın olurlar hea cok guzel herseyı cnm hadı hayırlısı arkadasnn ruyaları cıkıo heralde sende bu hafta dguruyomussn
evet yaa onun rüyalarından korkuyorum ben çıkıyor çünkü tetikteyim bende. ama oğlum hiç gelme belirtileri göstermiyor.hem karnımda hiiçç inmedi nerdeyse
hamileliğimde çok sürpriz yapar bir adam oldu benim kociş 1 yıldır evliyiz önceside 3 yıl. ama hamileliğim boyunca yaptıklarını o süreçlerde hiiççç görmedim
canım son zamanlarda bende de olmaya başladı böyle bir his. yalancı sancılar onlar. bizi gerçeklerine hazırlıyor
teşekkür ederizzzz
benimde bacakları tekrar bir elden geçirmem lazım fazla bişey yok aslında ama iyice temiz olsun dimi

cnm odayı bende çok beğendim güzel günlerde kullansın tosuncuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…