- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
inşallah canım Rabbim o günleride göstersin bizlerehepsi çok güzel yaww güle güle oynasın odasında inş alikaan
evvetttttttttt
bizdeeeee tatile girdik artıkk 4 aylik yaşaşinnnnnnn oleyyy yuppiiiiii yupiii
evden görüşrüz artık , iyi akşamlarrr
süpppeerrr çok sevindim canım senin adınaaa oohhh missss
eevveett gelin gelin hep birlikte oynasınlar bizde kahvemizi yudumlarken dedikodu yaparızkızlar biz geldik nasılsınız ???izin pek ii geçmiyo valla sıkıntıdan patlıyorum..allahtan bugün babam bilgisayarımı getirdi de yazabiliyorum..telefondan sadece okuyordum...özledim valla sizleri..bayada konuşmuşnuz yani..neyseee
evasude canım harika görünüyosunuz allah bağışlasın durunu...
ayrıca doğum yapan diğer arkadaşlarıda kutluyorum allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canlarımmm
canım tebrik ederim...çok şükür allahım gönlüne göre verdi ve sağlıcala en normal yolundan aldın kızını kucağpına...bizde böle güzel doğumlar nasip olur inşallah....hikayenide sabırsızlıkla bekliyoruz...
:18::18::18: canım gözün aydın...ben artık kontrole giderken daha dikkatli olucam nolur nolmaz
canımnekadar güzel olmuş odası bayıldım valla...yiğit alp çok sevdi...kuzeyide alıp size oyuna gelecekmiş öle diyo...acenu teyzesi duyuyomusun
bizim yaramazlar fırsat verirse tabi
canım doğum hikayelerinde ve son zamanlarda doğum yapan annişlerden duyduğum kadarıyla son zamanlarda usg deki kg ve boy ile ilgili ölçümler tam çıkmayabiliyor. bebiş doğum kanalına girdiği için kafasını tam ölçemiyorlarmış. o yüzden de tam kg söyleyemiyorlarkızçeler dr kontrolüme gidip geldim.sancım pek düzensiz çıktı.daha doğuma var dedi ama sen heran bekle dedi.ne çelişkili sözler ya.babamız bizim yerimize doğuracak artık bıktı beklemekten.vajınamda bebeğin baskısını batlamalar olduğunu ve karnımın altında tekmesi olduğunu söyledim bebek aşağı doğru kayıyormuş rahme yerleşmeye çalışıyormuş normalmiş bunlar .bizim usgmizde doğum tarihi 13 temmuz görünüyor.oğluş 39 hafta usgde gerçekte 37 falan.erkende gelebilir geçde diyor dr.bebiş 3400 kg olmuş.okadarda yemeğimi azalttım eskiye göre daha az aralıklar yiyorum ama yine paşa kilo almış maşalah.belkide ultrasona göre daha az doğacaktır diye pek sevinmiyorum.çok kilo alırsa normalde doğuramayabiilirim çatı darlığına kafam gidiyor.daha önce doğum yapmış anneler usg tarihine göre mi doğdu bebişiniz. bebeğimiz çok sağlıklı ve galibada uzun olacak.boyu babasını geçer herhalde büyüyünce.ultrason doğru kilo ölçümü veriyormu.
teşekkür ederiz teyzesiiiiodasında güle güle büyüsün oynasın. :13:
ben yürüdükçe oğlumun aşağıya indiğini hissediyorum canım.bayada acıtıyor öyle olunca. o yüzden yürüyüş faydalı demekki bebişler doğum kanalına yerleşiyorbende bende istiyorum ayın 10 una en olmadı 15ine kadar bebişimi kucaklamak,emzirmek istiyoum :)))
kız kardeşimle yürüdük bugün baya,sahile falan indik ama karnım öyle sertleştiki kızlar çok gergin bi durum aldı,
dönüşü taksiyle yaptık dayanamadım korktum bi an yani :SSS:26::26: yürüyüş yaparken sizde oluyomu bu tarz kasılma...??
teşekkürleerr canımmmoyyy yerim ben onu pek dadlu olmuş odası güle güle büyüt inş. canım :)))
inşallah canımmmhepsi birbirinden güzel canım.
güle güle kullansın bebişimiz