2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hepsi çok güzel yaww güle güle oynasın odasında inş alikaan
inşallah canım Rabbim o günleride göstersin bizlere
evvetttttttttt
bizdeeeee tatile girdik artıkk 4 aylik yaşaşinnnnnnn oleyyy yuppiiiiii yupiii

evden görüşrüz artık , iyi akşamlarrr

süpppeerrr çok sevindim canım senin adınaaa oohhh missss
eevveett gelin gelin hep birlikte oynasınlar bizde kahvemizi yudumlarken dedikodu yaparız
bizim yaramazlar fırsat verirse tabi
canım doğum hikayelerinde ve son zamanlarda doğum yapan annişlerden duyduğum kadarıyla son zamanlarda usg deki kg ve boy ile ilgili ölçümler tam çıkmayabiliyor. bebiş doğum kanalına girdiği için kafasını tam ölçemiyorlarmış. o yüzden de tam kg söyleyemiyorlar
odasında güle güle büyüsün oynasın.:13:
teşekkür ederiz teyzesiiii
ben yürüdükçe oğlumun aşağıya indiğini hissediyorum canım.bayada acıtıyor öyle olunca. o yüzden yürüyüş faydalı demekki bebişler doğum kanalına yerleşiyor
oyyy yerim ben onu pek dadlu olmuş odası güle güle büyüt inş. canım :)))
teşekkürleerr canımmm
hepsi birbirinden güzel canım.
güle güle kullansın bebişimiz
inşallah canımmm

bacılar naparsınız bakalım....doğum yapan var mı?benimde bugün adet ağrısı gibi sancılarım vardı.yattım dinlendim.bugün canımda sıkkındı.o yüzden mi sancım oldu bilmem.
hayuırdır inşallah.. sıkma canını salla gitsin az zamanımız kaldı şurda bozmasın kimse
hadi hayırlısından kucağına alırsın inşallah az kaldı :18::18:

ne oldu yavlum zor mu geldi ev hanımlığı

yok bebemm zor gelmedide normalde ben her aksam bişiler yapardim supur sil toz al camasır utu mutlaka bi temizlik işim olurdu , izne cikicam die saldim :)) şimdide yarişn kadın gelcek öle bi toparklim dedim ama toparlayamadim

yok bebemm zor gelmedide normalde ben her aksam bişiler yapardim supur sil toz al camasır utu mutlaka bi temizlik işim olurdu , izne cikicam die saldim :)) şimdide yarişn kadın gelcek öle bi toparklim dedim ama toparlayamadim

cnm naptrcan kadına bende cagrmak ıstorm ama camlardan baska onun yapcagı bısı yok ısde bıtek camada okdr para vermek ıstemyorm sne cagrdnmı hıc daha once

hayırlısı olsun canim , hangi hast dogum yapcaktin sen ? hemoroid için ilaç vermedimi ??

cnm naptrcan kadına bende cagrmak ıstorm ama camlardan baska onun yapcagı bısı yok ısde bıtek camada okdr para vermek ıstemyorm sne cagrdnmı hıc daha once

daha oncede aldim ben canim ,

şimdi benim camlar dolaplar banyo duvarlari kapilar dip köşe temizlik yapılcak tam gün gelcek o yuzden , normalde camlar için bazen aliyodum yarim gun sabah 8,30 gibi gelip oglen 1-3 de gidiodu cam kapı banyo vs kalan vaktine gore hallediyodu , o sekilde almayı denesen canim ?

evet sankın daha mantıklı cnku ben bunlarn hepsnı yapyorm ztaen suanda evde oldgm ıcın bıtek camlara egılemıyorum. belki son hafta komple ıcın de alablirm.

evet sankın daha mantıklı cnku ben bunlarn hepsnı yapyorm ztaen suanda evde oldgm ıcın bıtek camlara egılemıyorum. belki son hafta komple ıcın de alablirm.

ugrasma canim , havalarda sıcak ,
normalde 80-100 geliolar tam gun burda , yarım gun alincada 40-50 vermiş oluyorum işte , ben bi cam silmeye kalksam tam gün biter yere kadar camlarim

ramazan giriyo diye erken alıyorum ben , oruc tutuyo o sıcakta oruclu oruclu olmaz die (( yoksa 15 i gibi alcaktim bende

aynen benmkıde yere kadr. ya ben parasında asla degilm 50tl ye yemek yedgm zamnda gdyor.
sadce elin kadını fılan kaslırım bıkez almısdım hıcbısını begenmedm gerı ben temzlidm bıde o bısı yapnca ben otrnca hzuursuz oluyorm
nese senn dedgn en mantklısı sanırım

amaninn kızlar nasıl uyku bastıı biz yatıyoruz ii geceler size ve kıpırtı kuzularınızaa

kendi yaptigin gibi olmuyooo asla , ama suan yapamadigim için benden iyi temizileyecegi kesinn :)))

al gitsin uyarirsin , hemde yarım gun olunca hemen bitio sıkılmıyosun

amaninn kızlar nasıl uyku bastıı biz yatıyoruz ii geceler size ve kıpırtı kuzularınızaa

iyi geceler cnm
optm kıznıda

kendi yaptigin gibi olmuyooo asla , ama suan yapamadigim için benden iyi temizileyecegi kesinn :)))

al gitsin uyarirsin , hemde yarım gun olunca hemen bitio sıkılmıyosun

aynen
hadı bakalm yapalm ozaman bkez daha ınsalla begensem hep alcam da ıyısı denk gelr ınsallah

iyi gecelerr bısde babamız ıle yuru dukde geldık 45 dk kadar sımdı namazı kılıp hopp yatağa pc sabah teslım edecegımmm bır daha gıremes ısem merak etmeyın arkadaş sıze haber verecek doğum anında ınsll ama ben her sekılde gırmeye calısacagımm hayırlı geceler ıyı uykular cucuklerınızleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…