iyi gecelerr bısde babamız ıle yuru dukde geldık 45 dk kadar sımdı namazı kılıp hopp yatağa pc sabah teslım edecegımmm bır daha gıremes ısem merak etmeyın arkadaş sıze haber verecek doğum anında ınsll ama ben her sekılde gırmeye calısacagımm hayırlı geceler ıyı uykular cucuklerınızleeee
iyi geceler cnm
optm kıznıda
aynen
hadı bakalm yapalm ozaman bkez daha ınsalla begensem hep alcam da ıyısı denk gelr ınsallah
ins canim :))
bende namazkılayımda , geç saate kalmayayim yoksa uyyom :)) gelrim birazdan
hayırlısı olsun canim , hangi hast dogum yapcaktin sen ? hemoroid için ilaç vermedimi ??
ugrasma canim , havalarda sıcak ,
normalde 80-100 geliolar tam gun burda , yarım gun alincada 40-50 vermiş oluyorum işte , ben bi cam silmeye kalksam tam gün biter yere kadar camlarim
ramazan giriyo diye erken alıyorum ben , oruc tutuyo o sıcakta oruclu oruclu olmaz die(( yoksa 15 i gibi alcaktim bende
face kullanan varmii :)
amaninn kızlar nasıl uyku bastıı biz yatıyoruz ii geceler size ve kıpırtı kuzularınızaa
beeennn
iyi gclr cnm :))
ekleyelim o zaman mahsuru yoksa :)
iyi gecelerr bısde babamız ıle yuru dukde geldık 45 dk kadar sımdı namazı kılıp hopp yatağa pc sabah teslım edecegımmm bır daha gıremes ısem merak etmeyın arkadaş sıze haber verecek doğum anında ınsll ama ben her sekılde gırmeye calısacagımm hayırlı geceler ıyı uykular cucuklerınızleeee
iyi geceler cnm. Allah kabul etsın
bu gece babam ıcınde dua edermısın ıckıyı bıraksın ınsallah benımkı kabul olmadı yıllardır
beni de ekleyin o zamaniyi gclr cnm :))
ekleyelim o zaman mahsuru yoksa :)
canlar dün teslim aldığım kapı süsüm takı yastığım ve bebek şekerimm.
şeker şişemizin içine çakıl taşı çikolatalardan koyucaz.
bu arada halıda kocişin bana sürprizi. aslında halı almıştık biz. ama geçenlerde hergün nerdeyse önünden geçtiğim halıcı ben halımı aldıktan sonra vitrine bu halıyı koymuş. resmen vitrine yapıştım. o kadar ararken bu tarz halı bulamamıştım. tam halımı aldım bunu gördüm.çok içim gitti üzüldüm ama kısmet değilmiş dedim geçtim. geçen gün ben kuaföre gittiğimde eşim işten çıkıp almış eve getirmiş nasıl sevindim anlatamam. tam bir oyun odası oldu oğlumun odası çok eğlenceli.
herşeyin hazır artık gel oğlumm
az önce arkadaşım aradı. daha bebişimin cinsiyeti belli değilken mavi patik görmüştü rüyasında. şimdide oğlumu kucağıma aldığımı görmüş hemen aramış. hatta aynı eşime benziyormuş bebiş. yakında gelir senin oğlan diyor arkadaşım
Eki Görüntüle 747946 Eki Görüntüle 747947 Eki Görüntüle 747948 Eki Görüntüle 747949 Eki Görüntüle 747950
suanda cok sınırlendım yıne kv.
benm akıllı eşimm annem bna altın bıleklık aldıya dgm hedıyesı..
eşime senn annendende beklıorum ddm dgm hedıyesı senn annen ne alıcak ddm annemn parası yok ( gorumceme altın yapp koydu kenara 3 ay once hea ) ıyı ddm bnde..
bnm akıllı koca gdp solemıs annesıne neslıhann annesı dgm hedıyesı almıs sendende beklıo dıe bgn kv gelmıs bna dıokı annen aldıgı kunyeyı getrde bakalım getrdm gosterdım 20 grm ddm okadar varmı dedı bı bılezık oluyo ddm ama bn kunye ıstedm ddm ıyı yapmıssn fln sey ıste kızm ben alamıcam bılıosun durumları daha snra alırım almazssn alma napım sankı ben ıstorum ddm de
bseyı eksıkmı dıe sormayan kadından dan ne beklıceksınkı yanı.. gecende yne bna bnzer bı olay kıyaft konusu eşime annler gercekten cok sevnclıler ddm torun olucagı ıcın fln ınsan ddm heveslenırde bse alır ddm yha bnu hemn bnm koca yetstrmıs tabı otekı gun bseler alıp gelmısler sınır oldum yha patlıcak yer arıorum bolee var yha
hadi allah yardımcın olsun
kızlar an itibariyle iş hayatım geçici süreliğine sona erdi çok mutluyuzzzzz:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118:artık evde sabahtan akşama bu modda oluruz sizlerle:126::126::126: çok öpüyoruz hepinzi
tercıh lıstemı yaptım gönder ım kısmet artık bu arada 1 st dr belıme vuran sancı var nefesımı kesıyor ama dayanılıyor hayırlsı ınsl artsında bu gn kavuşayım melegıme pc bozuk untmayın bak gıremsem he tmmm mmııı cok optuk sızıııı ve cucukleırnızıııı ben ondan tırsıyorum aam a hayırlısııı
haydı hayırlısı ınsl canım benımm
wuu gosun aydın olsun sımdıden cnm benımmmm
evvetttttttttt
bizdeeeee tatile girdik artıkk 4 aylik yaşaşinnnnnnn oleyyy yuppiiiiii yupiii
evden görüşrüz artık , iyi akşamlarrr
kızlar kocalarınzla ayrı olnuca kavgaları artan var mı ? ben dogum ıcın ankaradayım pazar gunu ayrıldık ama bozuguz.yarın ark goruscem okuldan yok gıtme nasıl gıdıceksın tamam haklı olabılır belkı kendınce buna kızmıyorum ama banamıydı nazın dıo ya.kı hıc naz yapmadım cok sınır bozucu.ev tasıyodum gecen hafta yalnız.annem gelemedı 4 kcocugu bırakıp.kv rahatnı bozmadı.o halımle kostum her ıse.o yoruldu oturdu yok kocişim evı derlı toplu bulsun dıe hıc dınlemedım yorgunlugumu bana mıydı nazın sımdı ıyıyım dıosunda ark bulusuyosun dio.gıcık ya cok sınır ettı benı
arkadaşlar nealemdesiniz benim 1 saat öncenişanım geldi bekiyoruz
ya kızlar ben geçmşi okumaya çaışıyorum saatlerdir ama olmuyo.. arada bir de kızımla ilgilnmek için kalkıyorumpc başından... e doğum hikayemi de yazmak istiyorum... piff nasıl olucak bu iş...suzan bangbang daringa... günü dolan herkesii merak ediyorum yaa ben...
allah kabul etsin canım ve insaallah bir avazda kurtuluruz...mucxxiyi gecelerr bısde babamız ıle yuru dukde geldık 45 dk kadar sımdı namazı kılıp hopp yatağa pc sabah teslım edecegımmm bır daha gıremes ısem merak etmeyın arkadaş sıze haber verecek doğum anında ınsll ama ben her sekılde gırmeye calısacagımm hayırlı geceler ıyı uykular cucuklerınızleeee
cnm kısmet ederse çamlıca hospitalyum senin kremden verdi ecz de yoktu yarın gelicekmiş
inşallah canımmcnm odayı bende çok beğendim güzel günlerde kullansın tosuncuk
olabilir hakkatenNdd ne istesen Allah gönlüne göre veriyor inşaallah hep öyle olur. .. cok güzeller.
Bi de niyeyse biz senle ayni gun doğuracakmışız gibi geliyor başından beri bana... benim pazartesi sezeryanim var işte sen de ona göre ayarla kendini)))
bizde bizde
bennneşimle aynı adresi kullanıyorum
haftasonu dugun vardi , eşimin akrabalari bebegin ismini sordular soyledik ,
sevgili tatilde olan kv buugn eşime bebegin ismini baskalarindan duyyoruz die kendince sitem etmiş uyanik
eşimde demiş merak edip sorsaydın baskalarindan degil bizden duyardin , baska seylerinide baskalarindan duycan bu gidişle demişiçimin yaglari eridi hahaha
çok sağol canım inşallah kullandığımız günleride görürüz. dahada güzelleri sizlerin olsun inşallahcnm odayı bende çok beğendim güzel günlerde kullansın tosuncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?