2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

iyi geceler cnm. Allah kabul etsın
bu gece babam ıcınde dua edermısın ıckıyı bıraksın ınsallah benımkı kabul olmadı yıllardır

bizim ev dblx 150 tl alıyolar

face kullanan varmii :)

ben ben ben

amaninn kızlar nasıl uyku bastıı biz yatıyoruz ii geceler size ve kıpırtı kuzularınızaa

iyi geceler cnm

ben ben ben

iyi gclr cnm :))

ekleyelim o zaman mahsuru yoksa :)

lüfen lüfen

iyi gecler cnm takipteyiz

iyi geceler cnm. Allah kabul etsın
bu gece babam ıcınde dua edermısın ıckıyı bıraksın ınsallah benımkı kabul olmadı yıllardır

ben namaz kılmıyorum ama bende edicem cnm

hepsi cok cok guzel gule gule kullansın canım

ya bu kocaların agzında laf durmamasına ben de hastayımm

oo suppersiniz gozunuz aydın

tatlım selametle sanırım biz aynı gun doguracagız....

evvetttttttttt
bizdeeeee tatile girdik artıkk 4 aylik yaşaşinnnnnnn oleyyy yuppiiiiii yupiii

evden görüşrüz artık , iyi akşamlarrr

gule gule kullanın izniniziii

canım benim oyledir uzakta olunca daha bi kıskandıgı icin kenmdileri her birseyi zehir ederler

arkadaşlar nealemdesiniz benim 1 saat öncenişanım geldi bekiyoruz

goun aydın canım benim de sabah geldi ama bekliyoruz sancılarım geliyor arada ama kimseye begendiremiyorum ki daha bu degilmis dr da ne arıyor ne soruyorr

tatlım sabah sanırım nisanımız geldi sonra ara ara sancılarım oluyor duzensiz ama daha bu degil bu degil diyorlar bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek mustafamız, sen ve aylizcik iyisiniz degil mi op kokla annesi bizim yerimize onu mucxxx size

allah kabul etsin canım ve insaallah bir avazda kurtuluruz...mucxx

cnm odayı bende çok beğendim güzel günlerde kullansın tosuncuk
inşallah canımm
bugün sanırım son alışverişimide yaptım kendime iç çamaşırı alıcaktım onuda aldım yıkadım. çantamda bi eksiğim kalmadı çok şükür

olabilir hakkaten ben kendimi hazırlıyım ptesiye

haftasonu dugun vardi , eşimin akrabalari bebegin ismini sordular soyledik ,

sevgili tatilde olan kv buugn eşime bebegin ismini baskalarindan duyyoruz die kendince sitem etmiş uyanik

eşimde demiş merak edip sorsaydın baskalarindan degil bizden duyardin , baska seylerinide baskalarindan duycan bu gidişle demiş içimin yaglari eridi hahaha

ta burdan benim bile içimin yağları eridi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…