tatlı rüyalariyi geceler tosunlarım ve tosbikleri
bırde benım koca oyle dese anasının haksız haksız savunmasahaftasonu dugun vardi , eşimin akrabalari bebegin ismini sordular soyledik ,
sevgili tatilde olan kv buugn eşime bebegin ismini baskalarindan duyyoruz die kendince sitem etmiş uyanik
eşimde demiş merak edip sorsaydın baskalarindan degil bizden duyardin , baska seylerinide baskalarindan duycan bu gidişle demişiçimin yaglari eridi hahaha
ozelden at tatlım ekleyelımBende bendeeeee faceeeeeeeeeeeeHem çok merak ediyorum her birinizi valla bu kadar da muhabbetimiz oldu yani,,kopmayalım sonraa
mesaj kutun dolmuş canım yazamadım sanaBende bendeeeee faceeeeeeeeeeeeHem çok merak ediyorum her birinizi valla bu kadar da muhabbetimiz oldu yani,,kopmayalım sonraa
Bende bendeeeee faceeeeeeeeeeeeHem çok merak ediyorum her birinizi valla bu kadar da muhabbetimiz oldu yani,,kopmayalım sonraa
bana face ten çok burda konuşmak daha hoş geliyorzaten genelde burda muhabbet başlıyor , sonra herkes face e kaçıyor orda buluşuyor.. Bizim gibi face i olmayanlar tek başına kalıyo
zaten genelde burda muhabbet başlıyor , sonra herkes face e kaçıyor orda buluşuyor.. Bizim gibi face i olmayanlar tek başına kalıyo
aynen bende öyle kullanıyorum. fotolara bakmak için vsYoo ben face sadece tanıdıklarımın resimlerinden haberlerinden uzak kalmamak için kullanıorum , çevre baskısıyla açtık eşimle:):)Çok muhabbet etmem kimseyle,,eğer görüşemiosam ekstra bişe yoksa yani,,
yakında burası iyice sessizleşicek. bebişler biraz büyüyüncede bir daha toplaşıcaz inşallahKızlar valla doğum yaptım diye sizden kopmayayım diyorum ,takip etmeye çalisiyorum ama hızınıza yetisemiyorum kiiiDoğum yapan arkadasları tebrik ediyorum Allah yavrularımızı bize bagıslasın
yakında burası iyice sessizleşicek. bebişler biraz büyüyüncede bir daha toplaşıcaz inşallah
aynen öyle.tabii bu sefer de farklı konulardan bahsederiz yok cisini yapmadi,atesi cikti,disi cikti
iyi uykulaarrBenim gözler kapanıyo,,behlül kaçarrSabah görüşürüz
ben almadım hasta bezi hastaneden veriyorlarmış bol bol.ama onlar nasıl hiç bilmiyorumkızlar bugün hasta bezi aldım canped in külot şeklinde giyilebileninden paketi bi açtım annnaammm o ne öyle yaaa bebek bezi gibi kapkalın koskocaman bi tuhaf oldum bunu mu giyecem diye
ben almadım hasta bezi hastaneden veriyorlarmış bol bol.ama onlar nasıl hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?