2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Bende bendeeeee faceeeeeeeeeeee Hem çok merak ediyorum her birinizi valla bu kadar da muhabbetimiz oldu yani,,kopmayalım sonraa

bırde benım koca oyle dese anasının haksız haksız savunmasa

Bende bendeeeee faceeeeeeeeeeee Hem çok merak ediyorum her birinizi valla bu kadar da muhabbetimiz oldu yani,,kopmayalım sonraa

zaten genelde burda muhabbet başlıyor , sonra herkes face e kaçıyor orda buluşuyor.. Bizim gibi face i olmayanlar tek başına kalıyo

zaten genelde burda muhabbet başlıyor , sonra herkes face e kaçıyor orda buluşuyor.. Bizim gibi face i olmayanlar tek başına kalıyo

Yoo ben face sadece tanıdıklarımın resimlerinden haberlerinden uzak kalmamak için kullanıorum , çevre baskısıyla açtık eşimle:):)Çok muhabbet etmem kimseyle,,eğer görüşemiosam ekstra bişe yoksa yani,,

Kızlar valla doğum yaptım diye sizden kopmayayım diyorum ,takip etmeye çalisiyorum ama hızınıza yetisemiyorum kiiiDoğum yapan arkadasları tebrik ediyorum Allah yavrularımızı bize bagıslasın

aynen bende öyle kullanıyorum. fotolara bakmak için vs

Aylizine kavuşmuşsun Mirayım cok sevindim Allah analı babalı büyütsün ,hayırlı evlat olsun,hikayeni de bekliyorum artık pek giremesem de takipteeeyiiimm

Kızlar valla doğum yaptım diye sizden kopmayayım diyorum ,takip etmeye çalisiyorum ama hızınıza yetisemiyorum kiiiDoğum yapan arkadasları tebrik ediyorum Allah yavrularımızı bize bagıslasın
yakında burası iyice sessizleşicek. bebişler biraz büyüyüncede bir daha toplaşıcaz inşallah

kızlar bugün hasta bezi aldım canped in külot şeklinde giyilebileninden paketi bi açtım annnaammm o ne öyle yaaa bebek bezi gibi kapkalın koskocaman bi tuhaf oldum bunu mu giyecem diye

kızlar bugün hasta bezi aldım canped in külot şeklinde giyilebileninden paketi bi açtım annnaammm o ne öyle yaaa bebek bezi gibi kapkalın koskocaman bi tuhaf oldum bunu mu giyecem diye
ben almadım hasta bezi hastaneden veriyorlarmış bol bol.ama onlar nasıl hiç bilmiyorum

ben almadım hasta bezi hastaneden veriyorlarmış bol bol.ama onlar nasıl hiç bilmiyorum

yaa çok fena bi görsen :S bildiğin bebek bezi :)) paketin üstünde yaşlıların resimleri var.. allah kimseyi o duruma düşürmesin yaşlanınca da kimseyi muhtaç etmesin böyle şeylere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…