2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bugün hasta bezi aldım canped in külot şeklinde giyilebileninden paketi bi açtım annnaammm o ne öyle yaaa bebek bezi gibi kapkalın koskocaman bi tuhaf oldum bunu mu giyecem diye

ben cirt cirtli aldim benim gorumce baya bebek gibi altimi bagladi benim,seninki yine iyi kendin ggiyebilirsin

bir de gecmisi okudum okudum herkes kv den sikayetci.ben kv mi öpüp basima koyayim o zaman sagolsun beni cok sever iyice alistik heralde birbirimize seni bi ben dogurmamisim der,hicbir zaman gelin lafini kullanmaz tabii bende ondan kv diye bahsetmem asiye annem derim .simdi kv de kaliyoruz bize ,bebise oda yaptik iyi bakiyor bana aman nazar degmesin dogum icin de tektasli birlesik yuzukler oluyor ya onlardan almis biz birlikte bile uyuruz bazen sarilir yatariz

vay be :))) ben okdr samimi değilim, ama aramız hiç kötü olmadı.. açıkçası kimseyi kendi annem gibi sevemem, kimse de beni kendi öz kızı gibi sevemez.... o yüzden aramız normal mesafededir, o yapması gerekenleri yapar ben de öyle geçinip gideriz allah kimsenin ağzının tadını bozmasın...

Aynısı ben de var onun.. Kadını azarlasam gelip öpüp kokluyo beni..
ama benimki biraz kişilik meselede.. Herkese öyle
iyilik perisi gibi dolanıyo etrafta .. Tek bana değildeğil

ben cirt cirtli aldim benim gorumce baya bebek gibi altimi bagladi benim,seninki yine iyi kendin ggiyebilirsin

2 tane farklı renkte paket vardı biri mavi biri turuncu bunlar niye farklı dedim kıza o de biri kilot şeklinde giyilebiliyor diğeri cırt cırtlı dedi ben de bi de çamaşır giymekle uğraşmıyım diye külot şeklinde olandan aldım bi de bedenleri var bunların ben orta büyüklükte aldım inşallah olur, şu göbeğimle biraz zor olacak gibi ama

İnanılmaz hareketli bugün bebeğim
dogum yaklaştıkça tam tersi olurmuş di mi
ben de dogum uzaklaşıyor herhalde :18:

ben kendim almamistim canim neyse olan oldu artikgorumcem hemsire bide utanmam ondan kardesim gbi 8 yas var aramizda,doguma da girdi iyi oldu benim icin ama senin iyi olmus ben ayrica bir sürü camasir da batırdım

Allah bozmasın canım. bende çok iyi anlaşırım kv yle. hamileliğim boyunca çalıştığı halde her akşam yemeğimizi hazırladı. her işime koşturdu. evde olduğu günler bütün birlikte otururuz bizde. taşındık bütün evimi temizledi yerleştirdi sağolsun. İnşallah aramayız bugünleri

İnanılmaz hareketli bugün bebeğim
dogum yaklaştıkça tam tersi olurmuş di mi
ben de dogum uzaklaşıyor herhalde :18:
fyzmrt te söylemiş canım tam terside olabilir. benimde belimdeki ağrım geçmiyor. yine karnım kasılmaya başladı. ama yalancıdır bunlar bir iki gösterip kendini kayboluyor çünkü

amin insallah ben anlatiyorum arkadaslara bazen ,inanmiyorlar Allah bozmasın.

fyzmrt te söylemiş canım tam terside olabilir. benimde belimdeki ağrım geçmiyor. yine karnım kasılmaya başladı. ama yalancıdır bunlar bir iki gösterip kendini kayboluyor çünkü
Benim daha bir yalancı kasılmam bile yok.. Allah I'm bu sefer keske suyum boşalmadan gitseydim hastaneye ya ... Doğal sancı ile... Pöfff

Benim daha bir yalancı kasılmam bile yok.. Allah I'm bu sefer keske suyum boşalmadan gitseydim hastaneye ya ... Doğal sancı ile... Pöfff
yerini sevdi galiba senin ufaklık

canlar ben yatmaya gidiyorum. çok bile durdum. hepinize tatlı rüyalaarr

nihayet sancılarım başladı kızlar ağrıdan uyuyamıyorum bide heyecandan tabi.doktor yarın bekliyo ama sancılar 5 dkda bire düşerse daha erkende gidebiliriz:)

ben de iyi ki ev hanımı değilim dedim, evdeyken herşey gözüme batıyo piskopatgibi temizlik yapasım geliyo, bi de herkes dökmeyin etmeyin, elinizi silin diyerek hayatı zindan ediyorum :) Eski moduma dönmem lazım...

Ben temizlik yapan abladan o kadar memnunum ki sağolsun, her yeri iki dakika içindepırıl pırıl yapıyo, tozu alınmadık yerkalmıyo, halılar, dolaplar hepsini siliyo, bide bana onun yaptığı temizlik daha uzun gidiyo gibi geliyo Ayda bir abla gelse, ben de o gelene kadar evi silip süpürsem bi kaç defa yeter işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…