kızlar bugün hasta bezi aldım canped in külot şeklinde giyilebileninden paketi bi açtım annnaammm o ne öyle yaaa bebek bezi gibi kapkalın koskocaman bi tuhaf oldum bunu mu giyecem diye
Çok zor gerçektenyaa çok fena bi görsen :S bildiğin bebek bezi :)) paketin üstünde yaşlıların resimleri var.. allah kimseyi o duruma düşürmesin yaşlanınca da kimseyi muhtaç etmesin böyle şeylere...
bir de gecmisi okudum okudum herkes kv den sikayetci.ben kv mi öpüp basima koyayim o zaman sagolsun beni cok severiyice alistik heralde birbirimize seni bi ben dogurmamisim der,hicbir zaman gelin lafini kullanmaz tabii bende ondan kv diye bahsetmem asiye annem derim .simdi kv de kaliyoruz bize ,bebise oda yaptik iyi bakiyor bana aman nazar degmesin dogum icin de tektasli birlesik yuzukler oluyor ya onlardan almis biz birlikte bile uyuruz bazen sarilir yatariz
Aynısı ben de var onun.. Kadını azarlasam gelip öpüp kokluyo beni..bir de gecmisi okudum okudum herkes kv den sikayetci.ben kv mi öpüp basima koyayim o zaman sagolsun beni cok severiyice alistik heralde birbirimize seni bi ben dogurmamisim der,hicbir zaman gelin lafini kullanmaz tabii bende ondan kv diye bahsetmem asiye annem derim .simdi kv de kaliyoruz bize ,bebise oda yaptik iyi bakiyor bana aman nazar degmesin dogum icin de tektasli birlesik yuzukler oluyor ya onlardan almis biz birlikte bile uyuruz bazen sarilir yatariz
ben cirt cirtli aldim benim gorumce baya bebek gibi altimi bagladi benim,seninki yine iyi kendin ggiyebilirsin
2 tane farklı renkte paket vardı biri mavi biri turuncu bunlar niye farklı dedim kıza o de biri kilot şeklinde giyilebiliyor diğeri cırt cırtlı dedi ben de bi de çamaşır giymekle uğraşmıyım diye külot şeklinde olandan aldım bi de bedenleri var bunların ben orta büyüklükte aldım inşallah olur, şu göbeğimle biraz zor olacak gibi ama
İnanılmaz hareketli bugün bebeğim
dogum yaklaştıkça tam tersi olurmuş di mi
ben de dogum uzaklaşıyor herhalde :18:
Allah bozmasın canım. bende çok iyi anlaşırım kv yle. hamileliğim boyunca çalıştığı halde her akşam yemeğimizi hazırladı. her işime koşturdu. evde olduğu günler bütün birlikte otururuz bizde. taşındık bütün evimi temizledi yerleştirdi sağolsun. İnşallah aramayız bugünleribir de gecmisi okudum okudum herkes kv den sikayetci.ben kv mi öpüp basima koyayim o zaman sagolsun beni cok severiyice alistik heralde birbirimize seni bi ben dogurmamisim der,hicbir zaman gelin lafini kullanmaz tabii bende ondan kv diye bahsetmem asiye annem derim .simdi kv de kaliyoruz bize ,bebise oda yaptik iyi bakiyor bana aman nazar degmesin dogum icin de tektasli birlesik yuzukler oluyor ya onlardan almis biz birlikte bile uyuruz bazen sarilir yatariz
fyzmrt te söylemiş canım tam terside olabilir. benimde belimdeki ağrım geçmiyor. yine karnım kasılmaya başladı. ama yalancıdır bunlar bir iki gösterip kendini kayboluyor çünküİnanılmaz hareketli bugün bebeğim
dogum yaklaştıkça tam tersi olurmuş di mi
ben de dogum uzaklaşıyor herhalde :18:
Allah bozmasın canım. bende çok iyi anlaşırım kv yle. hamileliğim boyunca çalıştığı halde her akşam yemeğimizi hazırladı. her işime koşturdu. evde olduğu günler bütün birlikte otururuz bizde. taşındık bütün evimi temizledi yerleştirdi sağolsun. İnşallah aramayız bugünleri
Benim daha bir yalancı kasılmam bile yok.. Allah I'm bu sefer keske suyum boşalmadan gitseydim hastaneye ya ... Doğal sancı ile... Pöffffyzmrt te söylemiş canım tam terside olabilir. benimde belimdeki ağrım geçmiyor. yine karnım kasılmaya başladı. ama yalancıdır bunlar bir iki gösterip kendini kayboluyor çünkü
aman canım sen yinede herkese anlatma. nazar değeramin insallah ben anlatiyorum arkadaslara bazen ,inanmiyorlarAllah bozmasın.
yerini sevdi galiba senin ufaklıkBenim daha bir yalancı kasılmam bile yok.. Allah I'm bu sefer keske suyum boşalmadan gitseydim hastaneye ya ... Doğal sancı ile... Pöfff
nihayet sancılarım başladı kızlar ağrıdan uyuyamıyorum bide heyecandan tabi.doktor yarın bekliyo ama sancılar 5 dkda bire düşerse daha erkende gidebiliriz:)
ohoo kuzum smdı hersey gozune batcak senn evde durdukca:)
ben calsrken 2 haftaya bı dıp kose ızınlı gunmde temzlik yapardm dger gunler yemek ye yat modunda oldgmz ıcın. smdi 2 gune bı temzlik esımde ısyan edyor artık duusn yanı:)
aynen benmkıde yere kadr. ya ben parasında asla degilm 50tl ye yemek yedgm zamnda gdyor.
sadce elin kadını fılan kaslırım bıkez almısdım hıcbısını begenmedm gerı ben temzlidm bıde o bısı yapnca ben otrnca hzuursuz oluyorm
nese senn dedgn en mantklısı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?