3000gr denip de 3500 doğanda var 3500 denip 3000 doğanda var canım benim kızımda son kontrolde başı kanala girmîş eksik ölçeblirim 3bin küsur 50cm dedi ama 2 hafta ilerde fln demedi bana sadece gelişimi haftasona göre çok iyi dedl bi de ben güvenmyrm usg sonuçlara.kızçeler dr kontrolüme gidip geldim.sancım pek düzensiz çıktı.daha doğuma var dedi ama sen heran bekle dedi.ne çelişkili sözler ya.babamız bizim yerimize doğuracak artık bıktı beklemekten.vajınamda bebeğin baskısını batlamalar olduğunu ve karnımın altında tekmesi olduğunu söyledim bebek aşağı doğru kayıyormuş rahme yerleşmeye çalışıyormuş normalmiş bunlar .bizim usgmizde doğum tarihi 13 temmuz görünüyor.oğluş 39 hafta usgde gerçekte 37 falan.erkende gelebilir geçde diyor dr.bebiş 3400 kg olmuş.okadarda yemeğimi azalttım eskiye göre daha az aralıklar yiyorum ama yine paşa kilo almış maşalah.belkide ultrasona göre daha az doğacaktır diye pek sevinmiyorum.çok kilo alırsa normalde doğuramayabiilirim çatı darlığına kafam gidiyor.daha önce doğum yapmış anneler usg tarihine göre mi doğdu bebişiniz. bebeğimiz çok sağlıklı ve galibada uzun olacak.boyu babasını geçer herhalde büyüyünce.ultrason doğru kilo ölçümü veriyormu.
Ben deee eskiden albüm bakmayı çok severdim şimdi faceden bakıyorumaynen bende öyle kullanıyorum. fotolara bakmak için vs
Hadi gözün aydın Allah bi avazda kurtarsın inlşallahnihayet sancılarım başladı kızlar ağrıdan uyuyamıyorum bide heyecandan tabi.doktor yarın bekliyo ama sancılar 5 dkda bire düşerse daha erkende gidebiliriz:)
bırde benım koca oyle dese anasının haksız haksız savunmasa
kızlar bugün hasta bezi aldım canped in külot şeklinde giyilebileninden paketi bi açtım annnaammm o ne öyle yaaa bebek bezi gibi kapkalın koskocaman bi tuhaf oldum bunu mu giyecem diye
bir de gecmisi okudum okudum herkes kv den sikayetci.ben kv mi öpüp basima koyayim o zaman sagolsun beni cok severiyice alistik heralde birbirimize seni bi ben dogurmamisim der,hicbir zaman gelin lafini kullanmaz tabii bende ondan kv diye bahsetmem asiye annem derim .simdi kv de kaliyoruz bize ,bebise oda yaptik iyi bakiyor bana aman nazar degmesin dogum icin de tektasli birlesik yuzukler oluyor ya onlardan almis biz birlikte bile uyuruz bazen sarilir yatariz
Sanirim haber vermemis..bang bang doguma gitti kizlar...dualarinizi bekliyoruz (ben 2012 mart annelerindenim..bang bang is arkadasim..haber vereyim dedim :) )
Haber veririm insallah..heyecanliyim :):18::18::18::18::18::18::18::18: ayyyyy allah yardimcisi olsun cabucak kurtulur inşallahhh
bizi habersiz bırakmayın olurmu ?
Haber veririm insallah..heyecanliyim :)
herşey hazır olduktan sonra beklemek çoookk zoorrBir sürü şey yaptım... Ama çok yoruldummmmcnm kızımmm şu ev de temizlensin ben fön çektireym manikür pedikür yaptırayım ondan snr geel, herşeyin hazır...
teşekkür ederiz haber verdiğin içinSanirim haber vermemis..bang bang doguma gitti kizlar...dualarinizi bekliyoruz (ben 2012 mart annelerindenim..bang bang is arkadasim..haber vereyim dedim :) )
günaydıınnn.günaydin herkeslereeeee ,,
evdeyiz ama yine geldik
temizlikci ablami , teyzemi bilmiyorum bugun tanişicaz o gelcek diye erken kalktik , çamasir vs vardi yine onlar yıkanio , tğlleri atıcaz sonra , şimdi kahvalti yapicazzz , sonra teyzelerimizn tek tek gelmesini bekliycezz ,
herşey hazır olduktan sonra beklemek çoookk zoorr
Teşekkür ederiz haber verdiğin için
Günaydıınnn.
Benimde bu ara yine temizlik işine bir girmem lazım. Her yer süpürüp silinmesi lazım ama bi kaldıramadım totomu :44::44:
evet çook hemde.sabah erkenden uyandım ama hala uykum var. ben biraz daha yatayım en iyisigünaydn cnmm ,
cok sıkıcı ısler bunlarr
Herkeslere günaydınn :)
Hala doğuramadım buralarda geziyorum ihihihi :) :) :)
Yavrumu 2 gündür hıçkırık tuttu, nasıl sevimli sevimli hıçkırıyo, yerim onun ağzını burnunu ben oyyy :)
Canı acımıyodur di mi
Doğuran arkadaşlarım, bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla, darısı kalan bizlerin başına :)
Siz böle doğurdukça ben evde kalmış gibi hissediyorum kendimi :)
gunaydın cnmm,
daha dur ne dogurmasiiiiiii 16 gun var beklesin birazcik dasha kuzucuk :)
benim planlairmda herkesi dogurtup en son kendim dogurmak var
Kızlar kontrole dıye geldım sezeryna grdım. Oglum YUŞA'ya kavuştm cok sukur. Emıstık uyuyo yavrum. Normal beklıyodm ama olmadı hayırlısı buymus. Allah herkese kolaylık versın. Sonra detayli yazarım ınşallah
Haftaya son işlerimi de halledeyim sora gelsin artık özledim çok kuzumu ben =((
kokusunu merak ediyorum, tipini, herşeyini =(
minik kurbağaammm o benim teyzesi =)
senin de çok yok artık dökülücez zaten sıra sıra, gelsin bebekler ohh yandan =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?