2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
3000gr denip de 3500 doğanda var 3500 denip 3000 doğanda var canım benim kızımda son kontrolde başı kanala girmîş eksik ölçeblirim 3bin küsur 50cm dedi ama 2 hafta ilerde fln demedi bana sadece gelişimi haftasona göre çok iyi dedl bi de ben güvenmyrm usg sonuçlara.
aynen bende öyle kullanıyorum. fotolara bakmak için vs
Ben deee eskiden albüm bakmayı çok severdim şimdi faceden bakıyorum
nihayet sancılarım başladı kızlar ağrıdan uyuyamıyorum bide heyecandan tabi.doktor yarın bekliyo ama sancılar 5 dkda bire düşerse daha erkende gidebiliriz:)
Hadi gözün aydın Allah bi avazda kurtarsın inlşallah

Bir sürü şey yaptım... Ama çok yoruldummmm cnm kızımmm şu ev de temizlensin ben fön çektireym manikür pedikür yaptırayım ondan snr geel, herşeyin hazır...

günaydın kızlar uykum yok gecede uyuyamadım.karnımda çok gerginlik var.ama bu doğum habercisi de degilki.bu günleride belki aratacak tekmeci oğlum.hiç yerinde durmuyor

:18::18::18::18:

Sanirim haber vermemis..bang bang doguma gitti kizlar...dualarinizi bekliyoruz (ben 2012 mart annelerindenim..bang bang is arkadasim..haber vereyim dedim :) )

böleleride var yarniii

Sanirim haber vermemis..bang bang doguma gitti kizlar...dualarinizi bekliyoruz (ben 2012 mart annelerindenim..bang bang is arkadasim..haber vereyim dedim :) )

:18::18::18::18::18::18::18::18: ayyyyy allah yardimcisi olsun cabucak kurtulur inşallahhh

bizi habersiz bırakmayın olurmu ?

günaydin herkeslereeeee ,,

evdeyiz ama yine geldik

temizlikci ablami , teyzemi bilmiyorum bugun tanişicaz o gelcek diye erken kalktik , çamasir vs vardi yine onlar yıkanio , tğlleri atıcaz sonra , şimdi kahvalti yapicazzz , sonra teyzelerimizn tek tek gelmesini bekliycezz ,

Bir sürü şey yaptım... Ama çok yoruldummmm cnm kızımmm şu ev de temizlensin ben fön çektireym manikür pedikür yaptırayım ondan snr geel, herşeyin hazır...
herşey hazır olduktan sonra beklemek çoookk zoorr
teşekkür ederiz haber verdiğin için
günaydıınnn.
benimde bu ara yine temizlik işine bir girmem lazım. her yer süpürüp silinmesi lazım ama bi kaldıramadım totomu :44::44:

günaydn cnmm ,

cok sıkıcı ısler bunlarr

Herkeslere günaydınn :)
Hala doğuramadım buralarda geziyorum ihihihi :) :) :)
Yavrumu 2 gündür hıçkırık tuttu, nasıl sevimli sevimli hıçkırıyo, yerim onun ağzını burnunu ben oyyy :)
Canı acımıyodur di mi
Doğuran arkadaşlarım, bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla, darısı kalan bizlerin başına :)
Siz böle doğurdukça ben evde kalmış gibi hissediyorum kendimi :)

gunaydın cnmm,

daha dur ne dogurmasiiiiiii 16 gun var beklesin birazcik dasha kuzucuk :)

benim planlairmda herkesi dogurtup en son kendim dogurmak var

Haftaya son işlerimi de halledeyim sora gelsin artık özledim çok kuzumu ben =((
kokusunu merak ediyorum, tipini, herşeyini =(
minik kurbağaammm o benim teyzesi =)

senin de çok yok artık dökülücez zaten sıra sıra, gelsin bebekler ohh yandan =)

gunaydın cnmm,

daha dur ne dogurmasiiiiiii 16 gun var beklesin birazcik dasha kuzucuk :)

benim planlairmda herkesi dogurtup en son kendim dogurmak var

benimde işlerim var işteee bugun temizlikci gelcek , son rutuşlar kuaför vs gelin olurken bu kadar zor olmamişti sankii

yoksa bende merak ediyorum oglumu teyzesii , ultrasonda hep bize bakıo , tombik yanaklari var , ama azıcık daha beklesinler işler bitsin öle gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…