benimde işlerim var işteee bugun temizlikci gelcek , son rutuşlar kuaför vsgelin olurken bu kadar zor olmamişti sankii
yoksa bende merak ediyorum oglumu teyzesii , ultrasonda hep bize bakıo , tombik yanaklari var , ama azıcık daha beklesinler işler bitsin öle gelsinler
gosn aydın cnm ben 1 ayı geckındır yuruyorum bak halende dogurmaıdm günlük 1 st gecıyor yurudugum ve bıldııgn gıbı her ısımıkneıdm yapıyorum halennn yurumekden erken doğsaydı oooooo ben cokdan dogurmustumm
canlar dün teslim aldığım kapı süsüm takı yastığım ve bebek şekerimm.
şeker şişemizin içine çakıl taşı çikolatalardan koyucaz.
bu arada halıda kocişin bana sürprizi. aslında halı almıştık biz. ama geçenlerde hergün nerdeyse önünden geçtiğim halıcı ben halımı aldıktan sonra vitrine bu halıyı koymuş. resmen vitrine yapıştım. o kadar ararken bu tarz halı bulamamıştım. tam halımı aldım bunu gördüm.çok içim gitti üzüldüm ama kısmet değilmiş dedim geçtim. geçen gün ben kuaföre gittiğimde eşim işten çıkıp almış eve getirmiş nasıl sevindim anlatamam. tam bir oyun odası oldu oğlumun odası çok eğlenceli.
herşeyin hazır artık gel oğlumm
az önce arkadaşım aradı. daha bebişimin cinsiyeti belli değilken mavi patik görmüştü rüyasında. şimdide oğlumu kucağıma aldığımı görmüş hemen aramış. hatta aynı eşime benziyormuş bebiş. yakında gelir senin oğlan diyor arkadaşım
Eki Görüntüle 747946 Eki Görüntüle 747947 Eki Görüntüle 747948 Eki Görüntüle 747949 Eki Görüntüle 747950
slm yavrılar
dr a gittim bugun
bir kaç gündür hemorid ile başım belada dün akşamdan beride çok affedesiniz kan gelmek dr a anlattım eminmisin falan deyip beni bir güzel parmakladı çok kasıldım ne kadar stres yaptın gerildin falan dedi sanada iki parmak girseydi sende gerilirdin dicektim neyse dedim
nst ye gönderdi beni sancılarım yüzde altmışta cıktı ama ben birşey hissetmedim karın gerilmesi sertleşmesi kasılma demekmiş
tekrar dr un yanına gittim sezeryana karar verdik sen iki parmağa dayanamadın pandayı nasıl çıkarcan falan derken dünden meraklı ben çrş günü yani 10 temmuz sezeryana karar verdik o pzrt dedide ben çrş ya erteledim bakalım durucak mı çrş kadar dediöyle evdeyim işte :18:
öznur nazkiz doğurma hazırlaığında olan diğer arkidişlerim allah yardımcınız olsun
suanda cok sınırlendım yıne kv.
benm akıllı eşimm annem bna altın bıleklık aldıya dgm hedıyesı..
eşime senn annendende beklıorum ddm dgm hedıyesı senn annen ne alıcak ddm annemn parası yok ( gorumceme altın yapp koydu kenara 3 ay once hea ) ıyı ddm bnde..
bnm akıllı koca gdp solemıs annesıne neslıhann annesı dgm hedıyesı almıs sendende beklıo dıe bgn kv gelmıs bna dıokı annen aldıgı kunyeyı getrde bakalım getrdm gosterdım 20 grm ddm okadar varmı dedı bı bılezık oluyo ddm ama bn kunye ıstedm ddm ıyı yapmıssn fln sey ıste kızm ben alamıcam bılıosun durumları daha snra alırım almazssn alma napım sankı ben ıstorum ddm de
bseyı eksıkmı dıe sormayan kadından dan ne beklıceksınkı yanı.. gecende yne bna bnzer bı olay kıyaft konusu eşime annler gercekten cok sevnclıler ddm torun olucagı ıcın fln ınsan ddm heveslenırde bse alır ddm yha bnu hemn bnm koca yetstrmıs tabı otekı gun bseler alıp gelmısler sınır oldum yha patlıcak yer arıorum bolee var yha
bnm eşim bole deıldı neoldu bılmıorum gorumcem geldı yha kardesyle pek samımıler heralde anlatmazdı gdpde herseyı okadar cok sınırlıyım kı suanda eşime gdp hıc sancısız dgurabılırım eşimı karsıma koysunlar yeter . bn zaten kımseden beklemıorum ama bnm aılem hep eksıgını alıpta hemde altın takıo herkesın colugu cocugu varken bde kv bı kızı var evlenıcek oda 2 sene snra ona sımdıden yatrm yapıo torunu aha geldım gelıcek ona hıc bse yok. olmasında yuzlerı olmaz herzmn gelmeye ınş.
tercıh lıstemı yaptım gönder ım kısmet artık bu arada 1 st dr belıme vuran sancı var nefesımı kesıyor ama dayanılıyor hayırlsı ınsl artsında bu gn kavuşayım melegıme pc bozuk untmayın bak gıremsem he tmmm mmııı cok optuk sızıııı ve cucukleırnızıııı ben ondan tırsıyorum aam a hayırlısııı
haydı hayırlısı ınsl canım benımm
wuu gosun aydın olsun sımdıden cnm benımmmm
teşekkürler canımmhepsi cok cok guzel gule gule kullansın canım
ya bu kocaların agzında laf durmamasına ben de hastayımm
oo suppersiniz gozunuz aydın
tatlım selametle sanırım biz aynı gun doguracagız....
gule gule kullanın izniniziii
canım benim oyledir uzakta olunca daha bi kıskandıgı icin kenmdileri her birseyi zehir ederler
goun aydın canım benim de sabah geldi ama bekliyoruz sancılarım geliyor arada ama kimseye begendiremiyorum ki daha bu degilmis dr da ne arıyor ne soruyorr
tatlım sabah sanırım nisanımız geldi sonra ara ara sancılarım oluyor duzensiz ama daha bu degil bu degil diyorlar bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek mustafamız, sen ve aylizcik iyisiniz degil mi op kokla annesi bizim yerimize onu mucxxx size
allah kabul etsin canım ve insaallah bir avazda kurtuluruz...mucxx
oyyy ben bile sevindirik oldum bakhaftasonu dugun vardi , eşimin akrabalari bebegin ismini sordular soyledik ,
sevgili tatilde olan kv buugn eşime bebegin ismini baskalarindan duyyoruz die kendince sitem etmiş uyanik
eşimde demiş merak edip sorsaydın baskalarindan degil bizden duyardin , baska seylerinide baskalarindan duycan bu gidişle demişiçimin yaglari eridi hahaha
bir de gecmisi okudum okudum herkes kv den sikayetci.ben kv mi öpüp basima koyayim o zaman sagolsun beni cok severiyice alistik heralde birbirimize seni bi ben dogurmamisim der,hicbir zaman gelin lafini kullanmaz tabii bende ondan kv diye bahsetmem asiye annem derim .simdi kv de kaliyoruz bize ,bebise oda yaptik iyi bakiyor bana aman nazar degmesin dogum icin de tektasli birlesik yuzukler oluyor ya onlardan almis biz birlikte bile uyuruz bazen sarilir yatariz
hadi bir avazda inşallahh..nihayet sancılarım başladı kızlar ağrıdan uyuyamıyorum bide heyecandan tabi.doktor yarın bekliyo ama sancılar 5 dkda bire düşerse daha erkende gidebiliriz:)
günaydınn. hayırlısından gelirler inşallah annesigünaydın kızlar uykum yok gecede uyuyamadım.karnımda çok gerginlik var.ama bu doğum habercisi de degilki.bu günleride belki aratacak tekmeci oğlum.hiç yerinde durmuyor
:18::18::18::18:
:18::18:allahım kolaylık versinnSanirim haber vermemis..bang bang doguma gitti kizlar...dualarinizi bekliyoruz (ben 2012 mart annelerindenim..bang bang is arkadasim..haber vereyim dedim :) )
günaydın canımm mesai başlamış 8 den öncegünaydin herkeslereeeee ,,
evdeyiz ama yine geldik
temizlikci ablami , teyzemi bilmiyorum bugun tanişicaz o gelcek diye erken kalktik , çamasir vs vardi yine onlar yıkanio , tğlleri atıcaz sonra , şimdi kahvalti yapicazzz , sonra teyzelerimizn tek tek gelmesini bekliycezz ,
bende kardeşimle yapmıştım senin taşındığın sıralar ama tekrar tozlandı heryer koltuk falan silmemiştir halılarıda vermedim yıkamaya. muhabbet kuşu var birine vereceğiz onu bekliyorum. halılar verilecek tekrar bi cam falan filan.diğer temizlik kadar ayrıntılı olmasada yapılacak yinedeherşey hazır olduktan sonra beklemek çoookk zoorr
teşekkür ederiz haber verdiğin için
günaydıınnn.
benimde bu ara yine temizlik işine bir girmem lazım. her yer süpürüp silinmesi lazım ama bi kaldıramadım totomu :44::44:
ben geldim canımm dur diyorsun ama benim doktor beni erken doğurtmaya niyet etmiş
çatı muayenesini de yaptı haberim yoktu bi anda hadi diyince bi korktum ama çok acıtan bi şey değil 30 sn içinde bitti çatı müsaitmiş açılma yokmuş bebeğimin kafası da az az yerleşmiş
kilosu 3160 gr olmuş ama başı normalden 2 hafta önce gidiyormuş başı 39 hafta ile uyumluymuş ondan günde en az 1 saat yürü dedi son güne kadar beklemesin dedi yoksa daha büüyüyüecek doğumun zor olur ben erken doğsun istiyorum dedi :)))
yaa benden haberler böyle ne düşünsem nasıl hissetsem şaşırdım
teçekkürler canımcım evett kurtulduk yaşasıınnacenu ve nisayy gözünüz aydın sizde kurtuldunuz
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin, sağlığı yerindeyse kendini kurtardıysa gelsin bence artık =) içerde sıkılıyodur hem, tek oyuncağı var o da kordon, ona da dokunmamalı cızz o cızz :=))) hem karanlık havasız içerisi, anne kokusu yok =))
offff çok duygusala bağladımmm bee =)
böleleride var yarniii
bir de gecmisi okudum okudum herkes kv den sikayetci.ben kv mi öpüp basima koyayim o zaman sagolsun beni cok severiyice alistik heralde birbirimize seni bi ben dogurmamisim der,hicbir zaman gelin lafini kullanmaz tabii bende ondan kv diye bahsetmem asiye annem derim .simdi kv de kaliyoruz bize ,bebise oda yaptik iyi bakiyor bana aman nazar degmesin dogum icin de tektasli birlesik yuzukler oluyor ya onlardan almis biz birlikte bile uyuruz bazen sarilir yatariz
acenu ve nisayy gözünüz aydın sizde kurtuldunuz
teşekkürler canımmgel mustafa hayırlısıylaaa
oyyy ben bile sevindirik oldum bak
:111::111::111::111: vay anasını sayın seyircilerr...allah bozmasın
hadi bir avazda inşallahh..
günaydınn. hayırlısından gelirler inşallah annesi
:18::18:allahım kolaylık versinn
günaydın canımm mesai başlamış 8 den önce
bende kardeşimle yapmıştım senin taşındığın sıralar ama tekrar tozlandı heryer koltuk falan silmemiştir halılarıda vermedim yıkamaya. muhabbet kuşu var birine vereceğiz onu bekliyorum. halılar verilecek tekrar bi cam falan filan.diğer temizlik kadar ayrıntılı olmasada yapılacak yinede
ben de iyi ki ev hanımı değilim dedim, evdeyken herşey gözüme batıyo piskopatgibi temizlik yapasım geliyo, bi de herkes dökmeyin etmeyin, elinizi silin diyerek hayatı zindan ediyorum :) Eski moduma dönmem lazım...
amanınnn maşalllah sizeanlayışlı ınsanlarla birarada olmak ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?