2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin, sağlığı yerindeyse kendini kurtardıysa gelsin bence artık =) içerde sıkılıyodur hem, tek oyuncağı var o da kordon, ona da dokunmamalı cızz o cızz :=))) hem karanlık havasız içerisi, anne kokusu yok =))
offff çok duygusala bağladımmm bee =)

zaten yürüü diyince aklıma sen geldin dedim bu hatun doğuramadı o kadar harekete nasıl olacak benim ki :)))
bi de ben seninn kadar hareketli olamam belimde ki sinir sıkışması beni iyice zorluyor hayırlısı bakalım

güle güle kullan canım cok tatlılar

Allah yardımcın olsun canım benim sağlıkla kucağına al inş.

Neslihan canım hiiiiç sinirlerini bozma el kızıyız sonuçta bugun bize yarın onlara salla gitsin ,kayınpeder ismini koymayı düşünüyormusunuz acaba

valla bu kayganaların kızları pek bi değerli benim görümcem herşeye burnunu sokardı sallamazdım bi gün tepemi attırdı ağzının payını verdım kp başlamış benim kızımı kımse ağlatamaz diye kimse laf söyleyemez diye Allaha şükür babam vardı oda kp söyledi lafını ohhh cok rahatım eşimde kızdı bırsuru kardesıne şimdi peşimde dolanıyo ebvıme gelmiş hizmet etmeye çalısıyoo
neslihancım bu arada biz iki düğünle evlendik eşim tarafının 50 mılyar borcunu biz ödemek zorunda kaldık kv bilezikleri vardı bı tanesını bıle bozdurmadı canım ben okuttum yapsınlar dedıler çıktılar ,benım ailemde okuttu sonuçta ama işte tuhaflar
ama bole seylerden dolayıda evıme gelıp kalamazlar fazla musade etmem ıkı tarafada uzağız 2 yıl olacak nerdeyse evıme geldiği gun4 gun benım gıttıgım7 gun oda arkadaşlarımızın dugunlerınden dolayı herkes kendine eder hiçte ezdirme

ne cok konuştum gene beyaa

suzancım alperenin şansına insallh güzel bi sonuç alırsın hangi bolum mezunuydun canım

teşekkürler canımmgel mustafa hayırlısıylaaa

oyyy ben bile sevindirik oldum bak
:111::111::111::111:vay anasını sayın seyircilerr...allah bozmasın
nihayet sancılarım başladı kızlar ağrıdan uyuyamıyorum bide heyecandan tabi.doktor yarın bekliyo ama sancılar 5 dkda bire düşerse daha erkende gidebiliriz:)
hadi bir avazda inşallahh..
günaydın kızlar uykum yok gecede uyuyamadım.karnımda çok gerginlik var.ama bu doğum habercisi de degilki.bu günleride belki aratacak tekmeci oğlum.hiç yerinde durmuyor

:18::18::18::18:
günaydınn. hayırlısından gelirler inşallah annesi
Sanirim haber vermemis..bang bang doguma gitti kizlar...dualarinizi bekliyoruz (ben 2012 mart annelerindenim..bang bang is arkadasim..haber vereyim dedim :) )
:18::18:allahım kolaylık versinn
günaydın canımm mesai başlamış 8 den önce
bende kardeşimle yapmıştım senin taşındığın sıralar ama tekrar tozlandı heryer koltuk falan silmemiştir halılarıda vermedim yıkamaya. muhabbet kuşu var birine vereceğiz onu bekliyorum. halılar verilecek tekrar bi cam falan filan.diğer temizlik kadar ayrıntılı olmasada yapılacak yinede

sizin bebekle bizimki aynı demekki canım benım oğlumunda kafa 2 hafta onde ama bu hafta karında buyumus tombık olacak dedı günde 3defa sabah aksam oğlen en az 30dk yuruyus onerdı vede bagdas kurup oturmak cok faydalıymış perıne bolgesındekı kasları guclendırıyormus hareket et yatma dedı

günaydın annişlerr
ohh uyuduk uyuduk kahvaltımızı ettik geldik geçmişide okudukkii
şimdi hazırlanıp rapor almaya gitmemiz lazım sonrada işyerine vereceğiz hadi bakalım çok kaynatmayınn
acenu ve nisayy gözünüz aydın sizde kurtuldunuz
teçekkürler canımcım evett kurtulduk yaşasıınn

Gunaydın kızlar

Ben artık cok giremiyorum.Annemler ve kayınvalıdemler geldi.Evde bir telaş.Valla ne rahattım sakin sakin.Onlar sureklı panık halınde Tuvalete gitsem nerdesin diye peşimdeler:):) Bende hıc sevmem ilgiyı.Bakalım ne yapacağız böyle?

Dogum yapaanlar olmuş hayırlı olsun sağlıkla buyusunler.

Ama gördüğüm kadarıyla suzan hala dogurmamıs:)))

Ara ara girip okurum artık inşallah

Görüşürüz.

kızlar bel agrısı çekiyorum ama öyle çok değil.keske belime bir masaj yapıcak biri olsa....:18::18:

amanınnn maşalllah size anlayışlı ınsanlarla birarada olmak ne güzel

gunydın cnm basladi mesaiii ( komutan annemde geldi ) temizlik var şimdii

ben de iyi ki ev hanımı değilim dedim, evdeyken herşey gözüme batıyo piskopatgibi temizlik yapasım geliyo, bi de herkes dökmeyin etmeyin, elinizi silin diyerek hayatı zindan ediyorum :) Eski moduma dönmem lazım...

benim eşimde senin gözlerinde mikroskop mu var ev tertemiz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…