günaydın annişlerr
ohh uyuduk uyuduk kahvaltımızı ettik geldik geçmişide okudukkii
şimdi hazırlanıp rapor almaya gitmemiz lazım sonrada işyerine vereceğiz hadi bakalım çok kaynatmayınn
teçekkürler canımcım evett kurtulduk yaşasıınn
ınsl kımset ben lıse den mesun olarak bılgısayarlı muhasebe bolumundeyımm ama bana gore pek seçenek yok pöff kısmet artıkksuzancım alperenin şansına insallh güzel bi sonuç alırsınhangi bolum mezunuydun canım
dua edınde doğurayım artık y aaaa cok sıkıldım bunaldımmmGunaydın kızlar
Ben artık cok giremiyorum.Annemler ve kayınvalıdemler geldi.Evde bir telaş.Valla ne rahattım sakin sakin.Onlar sureklı panık halındeTuvalete gitsem nerdesin diye peşimdeler:):) Bende hıc sevmem ilgiyı.Bakalım ne yapacağız böyle?
Dogum yapaanlar olmuş hayırlı olsun sağlıkla buyusunler.
Ama gördüğüm kadarıyla suzan hala dogurmamıs:)))
Ara ara girip okurum artık inşallah
Görüşürüz.
aksam bnm dusensız sancılar nıtelıgınle esım yaptı cokk ıı geldı ya sagolsun ustune bır gusel sıcacık banyooo nefıss sıcak banyo cok ıı gelyr ağrılara ve rahmı acıyormus ona goreeekızlar bel agrısı çekiyorum ama öyle çok değil.keske belime bir masaj yapıcak biri olsa....:18::18:
hehehehezaten yürüü diyince aklıma sen geldin dedim bu hatun doğuramadı o kadar harekete nasıl olacak benim ki :)))
bi de ben seninn kadar hareketli olamam belimde ki sinir sıkışması beni iyice zorluyor hayırlısı bakalım
haydı allah kolaylık versın ınsl nrmal doğum agıtmıstır hayırlısı ıleeeSanirim haber vermemis..bang bang doguma gitti kizlar...dualarinizi bekliyoruz (ben 2012 mart annelerindenim..bang bang is arkadasim..haber vereyim dedim :) )
ayy darısı bana snlar bır dusene gırseledı allah kolaylık versın hepımısede ezgı cımmnihayet sancılarım başladı kızlar ağrıdan uyuyamıyorum bide heyecandan tabi.doktor yarın bekliyo ama sancılar 5 dkda bire düşerse daha erkende gidebiliriz:)
e benım pasa da maasallahı varr ehhehİnanılmaz hareketli bugün bebeğim
dogum yaklaştıkça tam tersi olurmuş di mi
ben de dogum uzaklaşıyor herhalde :18:
ayy buna sevındım ısteeecanim hic belli olmaz benim su geldi hastaneye gittik nst ye bagladilar bizim kız kıpır kıpırdı son gunlerimde hep oyleydi
Gunaydın kızlar
Ben artık cok giremiyorum.Annemler ve kayınvalıdemler geldi.Evde bir telaş.Valla ne rahattım sakin sakin.Onlar sureklı panık halındeTuvalete gitsem nerdesin diye peşimdeler:):) Bende hıc sevmem ilgiyı.Bakalım ne yapacağız böyle?
Dogum yapaanlar olmuş hayırlı olsun sağlıkla buyusunler.
Ama gördüğüm kadarıyla suzan hala dogurmamıs:)))
Ara ara girip okurum artık inşallah
Görüşürüz.
kociş kociş kocişşkızlar bel agrısı çekiyorum ama öyle çok değil.keske belime bir masaj yapıcak biri olsa....:18::18:
ohh akşama mis olacak heryer tabi sen 1 ay 4 gün sonra doğuracağın için de tekrar tozlanacak tekrar temizlik yapacaksıngunydın cnm basladi mesaiii ( komutan annemde geldi ) temizlik var şimdii
pazaartesi için alsan daha ii olmazmı canım ben mesela bugün aldım bugünden itibaren raporluyum. sen yarın alırsan cumartesi pazarın boşa gider sankim.günaydın ben d erapor alıcamyarın son paz. işyerine getireceğim raporu Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın mübarek ramazan a geliyor allah yardım eder inşallah..kurtulan arkadaşlara da hayırlı olsun:))
hadi hayırlı haberlerle inşallahhhgunyadınlar pc vermeden son kes yasmak ısteıdm bısde gene bır doğum falıyetı yok pöff ıyı sıkıldım artık her yerım kasıntı kapladı stres den hayırlısı ıle bır doğursaydım kasıntı fılan kalmıcakda paşamın gelmeye nıyetı yok yaa hayırlısı demekden başka bır çarem yok yarın dr donuyor 3.5 esım bos yer bulmuss kontrole dıye gıdecegız ınsl sabha karsı nısan gelır su gelır doğru doğuma ıderıs dua edı ne olurrrrrrrr sızın ıcınde vaktı st gelınce hayırlısı ıle kolayındangelsın bebıslerr ALLAH a emanet olunnn
Suzann acele etme bak senin bebiş te tam zamanını beklioo,,40 deyince başlıcak sancılar falan hoopp gelivericek inşallahhh
bende öle hııssedıyorum cunku her gecen gun artıyor dusene gırıyor ama kerseler sormuyormu daa ha dogurmadıııı hanı nerde paşa dıyınce ıster ısteems stres oluyrm sımdı karnımın dışınla bacakalrım kolllarım kasntı aldı pöfffffffffffff ama bılıyom oğlum bugun yarın gelıcekk ınslll teysesı sagolasınnn bıse musade ınslll
sizin bebekle bizimki aynı demekki canım benım oğlumunda kafa 2 hafta onde ama bu hafta karında buyumus tombık olacak dedı günde 3defa sabah aksam oğlen en az 30dk yuruyus onerdı vede bagdas kurup oturmak cok faydalıymış perıne bolgesındekı kasları guclendırıyormus hareket et yatma dedı
beeennn
Hastanede evde mevlütte bu şekerlerden dağıtmayı düşünüyorum kilosu 34 tl ydi pembe beyaz aldık çokta llezzetliEki Görüntüle 748448 Eki Görüntüle 748448
Anne kız taçlarımız Eki Görüntüle 748451
Bardak süslerimiz de bunlar Eki Görüntüle 748455
teşekkür ederiimm canımgüle güle kullan canım cok tatlılar
ev canlı zaten bebek gibi kendini kirletiyorbende kardeşimle yapmıştım senin taşındığın sıralar ama tekrar tozlandı heryer koltuk falan silmemiştir halılarıda vermedim yıkamaya. muhabbet kuşu var birine vereceğiz onu bekliyorum. halılar verilecek tekrar bi cam falan filan.diğer temizlik kadar ayrıntılı olmasada yapılacak yinede
mesaj attım sanabende bendeeeeeeeeeeeeeeeee
sen hazır değilsin ama bebiş hazırım geliyorum derse ne olcaakkHiç acı çekmeye hazır değilim yerimden kalkıp kuaföre gidemiyorum o yüzdennn pööfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?