2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

günaydın ben d erapor alıcamyarın son paz. işyerine getireceğim raporu Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın mübarek ramazan a geliyor allah yardım eder inşallah..kurtulan arkadaşlara da hayırlı olsun:))

gunyadınlar pc vermeden son kes yasmak ısteıdm bısde gene bır doğum falıyetı yok pöff ıyı sıkıldım artık her yerım kasıntı kapladı stres den hayırlısı ıle bır doğursaydım kasıntı fılan kalmıcakda paşamın gelmeye nıyetı yok yaa hayırlısı demekden başka bır çarem yok yarın dr donuyor 3.5 esım bos yer bulmuss kontrole dıye gıdecegız ınsl sabha karsı nısan gelır su gelır doğru doğuma ıderıs dua edı ne olurrrrrrrr sızın ıcınde vaktı st gelınce hayırlısı ıle kolayındangelsın bebıslerr ALLAH a emanet olunnn

suzancım alperenin şansına insallh güzel bi sonuç alırsın hangi bolum mezunuydun canım
ınsl kımset ben lıse den mesun olarak bılgısayarlı muhasebe bolumundeyımm ama bana gore pek seçenek yok pöff kısmet artıkk
dua edınde doğurayım artık y aaaa cok sıkıldım bunaldımmm
kızlar bel agrısı çekiyorum ama öyle çok değil.keske belime bir masaj yapıcak biri olsa....:18::18:
aksam bnm dusensız sancılar nıtelıgınle esım yaptı cokk ıı geldı ya sagolsun ustune bır gusel sıcacık banyooo nefıss sıcak banyo cok ıı gelyr ağrılara ve rahmı acıyormus ona goreee
hehehehe

Sanirim haber vermemis..bang bang doguma gitti kizlar...dualarinizi bekliyoruz (ben 2012 mart annelerindenim..bang bang is arkadasim..haber vereyim dedim :) )
haydı allah kolaylık versın ınsl nrmal doğum agıtmıstır hayırlısı ıleee

nihayet sancılarım başladı kızlar ağrıdan uyuyamıyorum bide heyecandan tabi.doktor yarın bekliyo ama sancılar 5 dkda bire düşerse daha erkende gidebiliriz:)
ayy darısı bana snlar bır dusene gırseledı allah kolaylık versın hepımısede ezgı cımm
İnanılmaz hareketli bugün bebeğim
dogum yaklaştıkça tam tersi olurmuş di mi
ben de dogum uzaklaşıyor herhalde :18:
e benım pasa da maasallahı varr ehheh

canim hic belli olmaz benim su geldi hastaneye gittik nst ye bagladilar bizim kız kıpır kıpırdı son gunlerimde hep oyleydi
ayy buna sevındım ısteee benım paşada sureklı halaya druyordaa

Suzann acele etme bak senin bebiş te tam zamanını beklioo,,40 deyince başlıcak sancılar falan hoopp gelivericek inşallahhh

ayy buna sevındım ısteee benım paşada sureklı halaya druyordaa[/QUOTE]

hadi artık hayırlısıyla dogur kuzum Allah yardımcın olsun henuz dogum yapmayanlara ozellikle sana dua ediyorum cepten takipteyim kimler dogum yapiyor diye her gun bakiyorum suzi yine dogurmamis bebisin senden ayrilmak isyemiyor

kendi düzenin başka oluo gerçekten evde birileri olunca ev dağınık oluo sinir oluorum
kızlar bel agrısı çekiyorum ama öyle çok değil.keske belime bir masaj yapıcak biri olsa....:18::18:
kociş kociş kocişş
gunydın cnm basladi mesaiii ( komutan annemde geldi ) temizlik var şimdii
ohh akşama mis olacak heryer tabi sen 1 ay 4 gün sonra doğuracağın için de tekrar tozlanacak tekrar temizlik yapacaksın
pazaartesi için alsan daha ii olmazmı canım ben mesela bugün aldım bugünden itibaren raporluyum. sen yarın alırsan cumartesi pazarın boşa gider sankim.
hadi hayırlı haberlerle inşallahhh

Suzann acele etme bak senin bebiş te tam zamanını beklioo,,40 deyince başlıcak sancılar falan hoopp gelivericek inşallahhh

bende öle hııssedıyorum cunku her gecen gun artıyor dusene gırıyor ama kerseler sormuyormu daa ha dogurmadıııı hanı nerde paşa dıyınce ıster ısteems stres oluyrm sımdı karnımın dışınla bacakalrım kolllarım kasntı aldı pöfffffffffffff ama bılıyom oğlum bugun yarın gelıcekk ınslll teysesı sagolasınnn bıse musade ınslll

iyi bak canım sen kendine,,çevreni de fazla dinleme,onlar her zaman konuşurr,,bebişin bilio ne zaman geliceeni annesi rahat ol sen..

Merhaba kızlar,
2 gündür pek bir yoğunum dün ablam ve çoçuklarıyla çeşmeye denize gittik koca göbeğimle denize girdim.biraz utandım aslında sonra koca göbekli yağlı kadınları görünce bende girdim çıktım denize ablamda İnan bana sen onlardan çok daha estetik duruyorsun diyince iyice havaya girdim
Ondan önceki günde görümcemle kemeraltına gittik park yatakta bir sorun vardı onu sorduk sonra bi dükkana girdik şekerler sepetler okadar şık şeyler vardıki kendimizi kaybettik.anne kız taçlarından aldık perdeye süs aldık lohusa şerbeti için bardak süslerinden aldık.hastanede evde dağıtmak için badem şekeri aldık onları süsledik çok uyguna geldi hemde çok şık oldu bence fotolarını yüklicem çekip.

tosun paşa olacak galiba bizimkiler canım doktor açık açık daha da büyüyecek son güne kadar beklerse zor olur dedi :)
bağdaş kurup oturma fikri iyiymiş ben arada otururdum zaten öyle devam edeyim bari de güçlensin kaslar

Hastanede evde mevlütte bu şekerlerden dağıtmayı düşünüyorum kilosu 34 tl ydi pembe beyaz aldık çokta llezzetli

Anne kız taçlarımız

Bardak süslerimiz de bunlar

Acenu temizlik falan derken çok fazla ayakta kalma sen bak sonradan çıkıyo acısı canım,,dinlen bol boll..

güle güle kullan canım cok tatlılar
teşekkür ederiimm canım aynı bu bebiş gibi yuvarlancak oğlum içerde
ev canlı zaten bebek gibi kendini kirletiyor
bende bendeeeeeeeeeeeeeeeee
mesaj attım sana

Tünaydın güzel anneler ve onların tosibikleri.. geçmişi okumak ne mümkün yaw. çok uğraştım ama benim cimcime uyandı yine yarım kaldı. Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. doğum hikayelerinde yazarım onlara bol bol. acenu ve nisay geçmiş olsun canlar evinizde dinlenin artık bol bol meleklerinizi sabırsızlıkla beklersiniz artık evde olunca. nddd canımcım aldıklarınız muhteşem güle güle kullanın tatlım. Bu arada biz çok iyiyiz şükürler olsun. Prensesimin huylarını ne istediğini öğrendim artık alıştık birbirimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…