2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Merhaba tazecik anneler ve anne adayları annelik çok güzel bişey Rabbim herkes yaşatsın inş benim kızımda 14 aylık o kadar iyi anlıyorumki sizi
kızımın şekerlerini ben yapmıştım ve karar verdim yaptıklarımı herkese sunmaya eğer yaptırmayı düşünürseniz bi inceleyin isterseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)

https://www.facebook.com/elifin.sekerleri.1?fref=tck

Son düzenleme:
çok güzeller güle güle kullanın.
teşekkür ederiimm canım aynı bu bebiş gibi yuvarlancak oğlum içerde

ev canlı zaten bebek gibi kendini kirletiyor

mesaj attım sana
aynenn

teşekkürler canımcım..ne güzel yaa doğdu alıştınız bilee darısı bize artık

hayırlısı ile biran önce gelir insallh canım bana bile soruyorlar doğurmadın mı daha diye

ne güzel deniz havası iyi gelmiştir.bizde kıskandık

aldıkların hayırlı olsun

oyyy hayırlısı olsun bakalım canım bana çatı muayenesi yaptı çok zorlandım ben nasıl doğuracan böyle kendini kasarsan dedi offf bayan olmak ne zormuş

herkese merhabalar, ben 2011 nisan annesiyim,bikaç gündür yazdıklarınızı takip ediyorum da ne kadar heyecanlı günlerdi... hepinizi çok iyi anlıyorum, Allah hepinize sağlıkla kuzulara kavuşmayı nasip etsin... annelik çok kutsal bi duygu yaşadıkça daha da derinleşen bi duygu...
ben sizin gibi bu heyecanları tam yaşayamadan 37+0 da acil sezeryana alınmıştım suyum çok azalmıştı... sezeryan ,sonrası falan bişey deilde beni en çok göğüs yaraları mahvetmişti... çok dikkat edin kızlar, ben 7 ay boyunca her 3 saatte bir süt sağmış bir insan olarak (yaralar yüzünden) o acıyı çok iyi bilirim... doğumdan önce kremlerinizi kullanmaya başlayın...
son olarak yine bütün iyi dileklerim sizlerle olsun, bebişlerinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle...

ne güzel maşalllh size off buraya girdikçe oğlum biran önce gelsin istiyorum ama doktor teyzemiz daha gelmez dedi:84:

41,5 kere maşallah benim kv de iyidir sağolsun valla.

nihayet sancılarım başladı kızlar ağrıdan uyuyamıyorum bide heyecandan tabi.doktor yarın bekliyo ama sancılar 5 dkda bire düşerse daha erkende gidebiliriz:)

Hadi bakalım sancıların sağı solu pek belli olmaz ama bakalım seninkilerin sonu ne olacak :)

Hehehe doğumdan sonra da bi ilgi bombardımanı oluyo, sen ona alışmaya çalış canım. Emzirirken bile tepende 2-3 kafa olabiliyo :)

RNA TASARIM

Selam tombiş arkadaşlarım Bu ne yaaff sayılı gün çabuk geçer diyen yalan söylemiş artık geçmiyor.. doktorum c.tesi baktı erken gelecek bu kız dedi ilaç verdi az daha dursun dedi ilacı 2 gün içip baş ağrısı nedeniyle kestim hala tık yok..yürüyüş yasak evdede sıkıldım iyice ..dün gece çokkkk farklı bir şekilde yarım saat kıpırdadı...hep kıpır kıprdı ama bu defa öyle kuvvetli öyle çok uzun sürdükü eşim besemele çekip durdu çokk şaşırdı .. canımıda yakıyor artık kasıklarım ağrıyor baskı çok yine kasılmalar başladı doktor kasılmalar çoğalırsa gel dedi ama ben ay'ın 15 indeki randevumda gitmek istiyorum:26:..acaba birşey olurmu diye düşünmüyorda değilim.. puff yaa hepimiz hayrlısıyla kucağımıza alsak bebişlerimizi sonra gazıydı ağlamasıydı onları konuşssak artıkın Ben böyle derken suzanı hiç düşünemiyorum canım benim yaa çok perişan oldu..

Arkadaslar bang bang saglikla yapti dogumunu..simdi minik mustafanin yanina gidiyorum...taze bebek.kokusunu ozledim, bi koklayim :) dua eden herkese tesekkurler

Bu arada şunu söylemeden de geçemiyeceğim, hani şu anda mis kokuluma kavuşsam diye çok seviyosunuz ya yavrularınızı, hah işte 1 yaşına geldiğin de farkedeceksinizki daha da çok seviyosunuz :) hatta kızım 1,5 yaşında her gün diyorum ''daha ne kadar fazla sevebilirim ki seni''. ama ertesi gün farkediyorum daha fazla seviyorum. Bu çok farklı bi his, emek verdikçe büyüyen bi sevgi, şimdi düşünüyorum meğer yeni doğduğunda hissettiğim şey sevgi bile değilmiş, şimdi çok daha farklı duygular içindeyim. Allah size de sağlıkla yavrularınızı büyütmek nasip etsin inşallah. çook öpüyorum hepinizi yaa :) ayh duygulandım..

Bilmem miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…