Hastanede evde mevlütte bu şekerlerden dağıtmayı düşünüyorum kilosu 34 tl ydi pembe beyaz aldık çokta llezzetliEki Görüntüle 748448 Eki Görüntüle 748448
Anne kız taçlarımız Eki Görüntüle 748451
Bardak süslerimiz de bunlar Eki Görüntüle 748455
çok güzeller güle güle kullanın.Hastanede evde mevlütte bu şekerlerden dağıtmayı düşünüyorum kilosu 34 tl ydi pembe beyaz aldık çokta llezzetliEki Görüntüle 748448 Eki Görüntüle 748448
aynennteşekkür ederiimm canımaynı bu bebiş gibi yuvarlancak oğlum içerde
ev canlı zaten bebek gibi kendini kirletiyor
mesaj attım sana
Tünaydın güzel anneler ve onların tosibikleri..geçmişi okumak ne mümkün yaw. çok uğraştım ama benim cimcime uyandı yine yarım kaldı. Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. doğum hikayelerinde yazarım onlara bol bol. acenu ve nisay geçmiş olsun canlar evinizde dinlenin artık bol bol meleklerinizi sabırsızlıkla beklersiniz artık evde olunca. nddd canımcım aldıklarınız muhteşem güle güle kullanın tatlım. Bu arada biz çok iyiyiz şükürler olsun. Prensesimin huylarını ne istediğini öğrendim artık alıştık birbirimize..
bende öle hııssedıyorum cunku her gecen gun artıyor dusene gırıyor ama kerseler sormuyormu daa ha dogurmadıııı hanı nerde paşa dıyınce ıster ısteems stres oluyrm sımdı karnımın dışınla bacakalrım kolllarım kasntı aldı pöfffffffffffff ama bılıyom oğlum bugun yarın gelıcekk ınslll teysesı sagolasınnn bıse musade ınslll
Merhaba kızlar,
2 gündür pek bir yoğunum dün ablam ve çoçuklarıyla çeşmeye denize gittik koca göbeğimle denize girdim.biraz utandım aslında sonra koca göbekli yağlı kadınları görünce bende girdim çıktım denize ablamda İnan bana sen onlardan çok daha estetik duruyorsun diyince iyice havaya girdim
Ondan önceki günde görümcemle kemeraltına gittik park yatakta bir sorun vardı onu sorduk sonra bi dükkana girdik şekerler sepetler okadar şık şeyler vardıki kendimizi kaybettik.anne kız taçlarından aldık perdeye süs aldık lohusa şerbeti için bardak süslerinden aldık.hastanede evde dağıtmak için badem şekeri aldık onları süsledik çok uyguna geldi hemde çok şık oldu bence fotolarını yüklicem çekip.
tosun paşa olacak galiba bizimkiler canımdoktor açık açık daha da büyüyecek son güne kadar beklerse zor olur dedi :)
bağdaş kurup oturma fikri iyiymiş ben arada otururdum zaten öyle devam edeyim bari de güçlensin kaslar
Hastanede evde mevlütte bu şekerlerden dağıtmayı düşünüyorum kilosu 34 tl ydi pembe beyaz aldık çokta llezzetliEki Görüntüle 748448 Eki Görüntüle 748448
Tünaydın güzel anneler ve onların tosibikleri..geçmişi okumak ne mümkün yaw. çok uğraştım ama benim cimcime uyandı yine yarım kaldı. Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. doğum hikayelerinde yazarım onlara bol bol. acenu ve nisay geçmiş olsun canlar evinizde dinlenin artık bol bol meleklerinizi sabırsızlıkla beklersiniz artık evde olunca. nddd canımcım aldıklarınız muhteşem güle güle kullanın tatlım. Bu arada biz çok iyiyiz şükürler olsun. Prensesimin huylarını ne istediğini öğrendim artık alıştık birbirimize..
bir de gecmisi okudum okudum herkes kv den sikayetci.ben kv mi öpüp basima koyayim o zaman sagolsun beni cok severiyice alistik heralde birbirimize seni bi ben dogurmamisim der,hicbir zaman gelin lafini kullanmaz tabii bende ondan kv diye bahsetmem asiye annem derim .simdi kv de kaliyoruz bize ,bebise oda yaptik iyi bakiyor bana aman nazar degmesin dogum icin de tektasli birlesik yuzukler oluyor ya onlardan almis biz birlikte bile uyuruz bazen sarilir yatariz
nihayet sancılarım başladı kızlar ağrıdan uyuyamıyorum bide heyecandan tabi.doktor yarın bekliyo ama sancılar 5 dkda bire düşerse daha erkende gidebiliriz:)
Gunaydın kızlar
Ben artık cok giremiyorum.Annemler ve kayınvalıdemler geldi.Evde bir telaş.Valla ne rahattım sakin sakin.Onlar sureklı panık halındeTuvalete gitsem nerdesin diye peşimdeler:):) Bende hıc sevmem ilgiyı.Bakalım ne yapacağız böyle?
Dogum yapaanlar olmuş hayırlı olsun sağlıkla buyusunler.
Ama gördüğüm kadarıyla suzan hala dogurmamıs:)))
Ara ara girip okurum artık inşallah
Görüşürüz.
Arkadaslar bang bang saglikla yapti dogumunu..simdi minik mustafanin yanina gidiyorum...taze bebek.kokusunu ozledim, bi koklayim :) dua eden herkese tesekkurler
bugün kimsecikler yokmuuu burdaaa sıkılıyorumm amaaa
Bu arada şunu söylemeden de geçemiyeceğim, hani şu anda mis kokuluma kavuşsam diye çok seviyosunuz ya yavrularınızı, hah işte 1 yaşına geldiğin de farkedeceksinizki daha da çok seviyosunuz :) hatta kızım 1,5 yaşında her gün diyorum ''daha ne kadar fazla sevebilirim ki seni''. ama ertesi gün farkediyorum daha fazla seviyorum. Bu çok farklı bi his, emek verdikçe büyüyen bi sevgi, şimdi düşünüyorum meğer yeni doğduğunda hissettiğim şey sevgi bile değilmiş, şimdi çok daha farklı duygular içindeyim. Allah size de sağlıkla yavrularınızı büyütmek nasip etsin inşallah. çook öpüyorum hepinizi yaa :) ayh duygulandım..
Toplu doğum var herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?