bugün kimsecikler yokmuuu burdaaa sıkılıyorumm amaaa
heralde yaa bugün haftasonu zannettim birden yaw bnde kavuşsam bebişimede sıkılmasam:13::13::13::13:
öğle yemegi yapacam kendime ama eriniyorum yalnızda yemek canım çekmiyorki.ama çok acıktımm.acıkan varsa beraber yapıp yiyelim buyursun....
öğle yemegi yapacam kendime ama eriniyorum yalnızda yemek canım çekmiyorki.ama çok acıktımm.acıkan varsa beraber yapıp yiyelim buyursun....
merhaba annişler ya ben sadece kan ilacı içiyorum. ne magnezyum ne de elevit içmiyorum çünkü ilaç içmekten bıktım doktorlar doğumdan sonra bile kullanmamız gerektiğini söylüyor sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
merhaba annişler ya ben sadece kan ilacı içiyorum. ne magnezyum ne de elevit içmiyorum çünkü ilaç içmekten bıktım doktorlar eleviti doğumdan sonra bile kullanmamız gerektiğini söylüyor sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Selam tombiş arkadaşlarımBu ne yaaff sayılı gün çabuk geçer diyen yalan söylemiş artık geçmiyor.. doktorum c.tesi baktı erken gelecek bu kız dedi ilaç verdi az daha dursun dedi ilacı 2 gün içip baş ağrısı nedeniyle kestim hala tık yok ..yürüyüş yasak evdede sıkıldım iyice ..dün gece çokkkk farklı bir şekilde yarım saat kıpırdadı...hep kıpır kıprdı ama bu defa öyle kuvvetli öyle çok uzun sürdükü eşim besemele çekip durdu çokk şaşırdı .. canımıda yakıyor artık kasıklarım ağrıyor baskı çok yine kasılmalar başladı doktor kasılmalar çoğalırsa gel dedi ama ben ay'ın 15 indeki randevumda gitmek istiyorum:26:..acaba birşey olurmu diye düşünmüyorda değilim.. puff yaa hepimiz hayrlısıyla kucağımıza alsak bebişlerimizi sonra gazıydı ağlamasıydı onları konuşssak artıkın Ben böyle derken suzanı hiç düşünemiyorum canım benim yaa çok perişan oldu ..
dün doktorum bebeğin hareketleri iyi ise korkmana gerek yok ağrıların olacak dedi 10 gün sonraya kontrol verdi canım bide benim oğlum cok hareketli ama benden başkası elini koysa hemen hareketi kesiyor çocuk yalancı gibi oluyorumbabası bile ellse tık yok elini çekince başlıyo sadece yatakta babası sarılırda sıkışırsa babası kolunu cekınceye kadar tekmeliyo
merhaba annişler ya ben sadece kan ilacı içiyorum. ne magnezyum ne de elevit içmiyorum çünkü ilaç içmekten bıktım doktorlar eleviti doğumdan sonra bile kullanmamız gerektiğini söylüyor sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
kan ilacım gynoferon pembe renkli bi hap ektradan bol bol pekmez yemeğe çalışıyorum. ama o kocaman eleviti içmek istemiyorum acaba sakıncası olurmu doktor her gittiğimde soruyor ben de çok düzenli kullanmadığımı söyledim onun üstüne bişey demiyor ama her gittiğimde yine soruyor eksik ilacın var mı diye...
Sağlıklı çeşitli beslen elevit içmiceksrn. Benim içmeyen çok arkadasım var yarısı da doktor eczacı valla..kan ilacım gynoferon pembe renkli bi hap ektradan bol bol pekmez yemeğe çalışıyorum. ama o kocaman eleviti içmek istemiyorum acaba sakıncası olurmu doktor her gittiğimde soruyor ben de çok düzenli kullanmadığımı söyledim onun üstüne bişey demiyor ama her gittiğimde yine soruyor eksik ilacın var mı diye...
herşey hazır olduktan sonra beklemek çoookk zoorr
teşekkür ederiz haber verdiğin için
günaydıınnn.
benimde bu ara yine temizlik işine bir girmem lazım. her yer süpürüp silinmesi lazım ama bi kaldıramadım totomu :44::44:
Bende sadece ferrum içiyorummerhaba annişler ya ben sadece kan ilacı içiyorum. ne magnezyum ne de elevit içmiyorum çünkü ilaç içmekten bıktım doktorlar eleviti doğumdan sonra bile kullanmamız gerektiğini söylüyor sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Tek korkum hareketli olunca kordonun dolanması Allahh korusunbende çokkk yalancı çıktım ama artık herkese kıpırdıyor teyzesii... dün gece diyorum ki sen dışarı çık o ayaklarııı yemezmiyim ben ciğerlerimin arasında resmen yahuu
heryerdeler canım benim oğlusum utangaç olacak herhalde arkadaşlarım elliyor tık yok kusmuz size diyoruminsallh dolanmaz canım senin oyle bi problem mi olmuştu ki benim aklıma gelmiyor oyle şeylerde
canlarr face kullananlar bende ekleyebilirimm.
Oğluşun senin elini hissediyor anne sıcaklığı başka...Yooo öyle bir problemim olmadı anne telaşı işte şimdiden başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?