2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
merhaba annişler ya ben sadece kan ilacı içiyorum. ne magnezyum ne de elevit içmiyorum çünkü ilaç içmekten bıktım doktorlar eleviti doğumdan sonra bile kullanmamız gerektiğini söylüyor sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:

decavit ve ferifer kullanıyorum canım :44:

ben de sadece ferifer kullanıyorum.. hap içemediğim için hamileliğimde hiç vitamin kullanamadım ne yazıkki

Merhaba canım bak simdi sana içtiğim ilaçları sayayım öğğğğğ artık yanii
Elevit,kan ilacı günde iki defa,bebe aspirin,balık yağı,magnezyum,vitamin,her gidişimdede doktora devammı diye soruyorum devam diyor ama şu bir gerçek ki eleviti düzenli almıyorum iğreniyorum ondan

dün doktorum bebeğin hareketleri iyi ise korkmana gerek yok ağrıların olacak dedi 10 gün sonraya kontrol verdi canım bide benim oğlum cok hareketli ama benden başkası elini koysa hemen hareketi kesiyor çocuk yalancı gibi oluyorum babası bile ellse tık yok elini çekince başlıyo sadece yatakta babası sarılırda sıkışırsa babası kolunu cekınceye kadar tekmeliyo

kan ilacım gynoferon pembe renkli bi hap ektradan bol bol pekmez yemeğe çalışıyorum. ama o kocaman eleviti içmek istemiyorum acaba sakıncası olurmu doktor her gittiğimde soruyor ben de çok düzenli kullanmadığımı söyledim onun üstüne bişey demiyor ama her gittiğimde yine soruyor eksik ilacın var mı diye...

Tek korkum hareketli olunca kordonun dolanması Allahh korusun bende çokkk yalancı çıktım ama artık herkese kıpırdıyor teyzesii... dün gece diyorum ki sen dışarı çık o ayaklarııı yemezmiyim ben ciğerlerimin arasında resmen yahuu

ben eleviti hiç kullanmadım canım sadece gyno feron içiyorum oda düzensiz maalesef

İçmen en güzeli ama yutulmuyor ki melet bende bir tek onu ihmal ediyorum... içemiyorsan yapacak bir şey yok gıdalardan al onun vereceğini

Sağlıklı çeşitli beslen elevit içmiceksrn. Benim içmeyen çok arkadasım var yarısı da doktor eczacı valla..
ben içebiliyorum diye içiyorum

En iyisi sen bana gel ben sana geleyim biz popişleri kaldırıp şu temizlîğe el atamıcaz :) hem ben bursada gezmiş olurum sende izmird e :) kocam ara ablayı gelsin diyor ona bile üşeniyrm ara gün al sabahın köründe gelcek nası kalkcam amaaan :)
Bende sadece ferrum içiyorum

heryerdeler canım benim oğlusum utangaç olacak herhalde arkadaşlarım elliyor tık yok kusmuz size diyorum insallh dolanmaz canım senin oyle bi problem mi olmuştu ki benim aklıma gelmiyor oyle şeylerde

heryerdeler canım benim oğlusum utangaç olacak herhalde arkadaşlarım elliyor tık yok kusmuz size diyorum insallh dolanmaz canım senin oyle bi problem mi olmuştu ki benim aklıma gelmiyor oyle şeylerde

Oğluşun senin elini hissediyor anne sıcaklığı başka ...Yooo öyle bir problemim olmadı anne telaşı işte şimdiden başladı

cnm gözün aydın inş. ikinizde iyisinizdir
güzel haberlerini resmini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…