2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
artık büyüdüler iice annesi. karnın resmen dalgalanıyor dokunmaya gerek yok kasılma nası bişi oluo bilmiyorum ama
Arkadaslar bang bang saglikla yapti dogumunu..simdi minik mustafanin yanina gidiyorum...taze bebek.kokusunu ozledim, bi koklayim :) dua eden herkese tesekkurler
oyyyçok şükürr

öğle yemegi yapacam kendime ama eriniyorum yalnızda yemek canım çekmiyorki.ama çok acıktımm.acıkan varsa beraber yapıp yiyelim buyursun....

ben gelirim çok açımmm
bana decavit vermişti. 1 ayda 4 kilo alınca kullanmadım sonrasında ferrozinc demir hapı gece yatarken 1 tane, magnezyum 1 tane birde panto mide yanması için 2 3 güne 1 sabah aç karna

Bende kasılmadan kasıt ne bilmiyordum ama artık öğrendim karnın taş gibi oluyor hafif nefesinede etki yapıyor belli bir süre sonra geçiyor

ben de aynılarını kullanıyorum ve elevitten nefret ediyorum. midemi de yakıyor, balık hapını da sevmiyorum hiçbirini kullanmak istemiyorum artııık :26:

bende vitamin ilacı kullanmıyorum.dr vermişti 1 kutuda evde duruyor.3-4 gün kullandım o kadar.ama kan ilacı doğuma kadar kullanılması gerek.bebeğin gelişimi iyiyse vitamin ilacıda kulanılmasada sorun olmaz.gebelikte ilaç kullanmak mide bulandırıyor .

canım yaa sen böyle yazdıkça nasıl özeniyorum bir bilsen hemen gelsin istiyorum oğluşumm
Dur azcık daha bekle hazır değilim diycem ona

Arkadaslar bang bang saglikla yapti dogumunu..simdi minik mustafanin yanina gidiyorum...taze bebek.kokusunu ozledim, bi koklayim :) dua eden herkese tesekkurler
aayyy çok şükür kavuşmuş oğluşuna
çok çok duygulandım dahada heyecanlandıımm

Temmuz sonuna burası daha sessiz olur
aynen öyle ama eylül de yine toplaşırız gibi geliyor bana
ayy inan sende kendimi gördümmm.
ama bişey dicem biz birbirimize gelirsek muhabbet dedikodu derkenn hiiçç yapamayız temizliği
nasıl kalkıcak bu totolar yerinden bilemedim
cnm msj kutun dolu yazamadım
şimdi ben sana attım mesaj

ortalama o zaman dogurcam ivit :)))

dip köşe yapilsinda digererini ben yaparim zaten

Kızlar bi şey sorcamBiz yine yarından itibaren çeşmede tatil ayarladık 3 gün yüzcemPeki Deniz'de suyum boşalırsa nasıl anlıcamBi fikri olan var mı

Kızlar bi şey sorcamBiz yine yarından itibaren çeşmede tatil ayarladık 3 gün yüzcemPeki Deniz'de suyum boşalırsa nasıl anlıcamBi fikri olan var mı
kız sen var ya bütün hamişliğin boyunca iyi gezdin .
çok çok denizde durma bence sen. anlayamaz insan yahu denizde suyu gelirse

gel tatlım daha yemek pişirmedim ama eltimii aradım yemeğe geliyor onla beraber yapıcaz.yemekte kabak patlıcan karışımı sebze güveci düşünüyorum yanına pilav cacık.
bende ne yapsam diye düşünüyorum. kaç gündür yine kv de yiyoruz kadın işten gelip yemekle uğraşıyor ben bütün gün evdeyim utanıyorum valla
ama tek tüple yemek yapmak çok zor oluyor yahu. doğalgaz bağlanaydı iyiydi

kız sen var ya bütün hamişliğin boyunca iyi gezdin .
çok çok denizde durma bence sen. anlayamaz insan yahu denizde suyu gelirse
Pazartesi kontrolüm var ona güveniyorum azıcık .. Haberlere çıkarsam ana habere falan Deniz'de dogum yaptı diye alemin komedisi olcam ya

:18::18::18:.
bilmiyorum umarım öyle olmaz herhalde.sen şu son günlerin tadını çıkar.sonra bebekten misafirden 1 ay hooop evde duracağız.bende yüzmek istiyorum.bu yaz biz sadece sahilde yürüdük tatil falan nerdeeee.sen boşver bişey olmaz anlarsın bence.

Kızlar merhabalar, dün tüm ihtiyaçları tamamladım bebek şekeri kapı süsü lohusa şerbeti süsü, takı yastığı bir de büyük oğlumun kapısına ağbi oldum diye kapı süsü aldım. Cumartesi günü teslim alıcam inşallah. Ben iyice ağırlaştım gecelr zulüm gibi geçiyor. Yarın dr kontrolüm var doğum tarihi belirlenecek çok heyecanlıyım düşündükçe içim çekiliyor sanki. Bu arada isimine karar erdik abisi DEHA olsun dedi .İki oğlum Demirhan ve Deha Allah sağ salim kavuştursun inşallah.Yarın ayrıyeten 37. hafta başlıyor resmi iznim de başlayacak sanıyorum bir rapor daha alıcam. hergün okuyorum sizleri dualarım hepimiz için Allah yardımcımız olsun.Şimdi kuaföre gidicem saçlarımı kestireceğim öpüldünüz bye

Eşim şüphelenirsen hastaneye gider baktırırız diyo.. Derdi bası gezmek adamın . Gitmeyelim demek yerine ...
Allah tan bebek ve hamile kadınla geziyo da bizi de sevindiriyor adamacağız

güzelmiş ismi.uzun ömürlü sağlıklı olsun.aldıklarınızı güle güle kullansın deha bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…