artık büyüdüler iice annesi. karnın resmen dalgalanıyor dokunmaya gerek yok kasılma nası bişi oluo bilmiyorum amaSelam tombiş arkadaşlarımBu ne yaaff sayılı gün çabuk geçer diyen yalan söylemiş artık geçmiyor.. doktorum c.tesi baktı erken gelecek bu kız dedi ilaç verdi az daha dursun dedi ilacı 2 gün içip baş ağrısı nedeniyle kestim hala tık yok ..yürüyüş yasak evdede sıkıldım iyice ..dün gece çokkkk farklı bir şekilde yarım saat kıpırdadı...hep kıpır kıprdı ama bu defa öyle kuvvetli öyle çok uzun sürdükü eşim besemele çekip durdu çokk şaşırdı .. canımıda yakıyor artık kasıklarım ağrıyor baskı çok yine kasılmalar başladı doktor kasılmalar çoğalırsa gel dedi ama ben ay'ın 15 indeki randevumda gitmek istiyorum:26:..acaba birşey olurmu diye düşünmüyorda değilim.. puff yaa hepimiz hayrlısıyla kucağımıza alsak bebişlerimizi sonra gazıydı ağlamasıydı onları konuşssak artıkın Ben böyle derken suzanı hiç düşünemiyorum canım benim yaa çok perişan oldu ..
oyyyArkadaslar bang bang saglikla yapti dogumunu..simdi minik mustafanin yanina gidiyorum...taze bebek.kokusunu ozledim, bi koklayim :) dua eden herkese tesekkurler
ben gelirim çok açımmm
öğle yemegi yapacam kendime ama eriniyorum yalnızda yemek canım çekmiyorki.ama çok acıktımm.acıkan varsa beraber yapıp yiyelim buyursun....
bana decavit vermişti. 1 ayda 4 kilo alınca kullanmadım sonrasındamerhaba annişler ya ben sadece kan ilacı içiyorum. ne magnezyum ne de elevit içmiyorum çünkü ilaç içmekten bıktım doktorlar eleviti doğumdan sonra bile kullanmamız gerektiğini söylüyor sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
artık büyüdüler iice annesi. karnın resmen dalgalanıyor dokunmaya gerek yok kasılma nası bişi oluo bilmiyorum ama
oyyyçok şükürr
ben gelirim çok açımmm
bana decavit vermişti. 1 ayda 4 kilo alınca kullanmadım sonrasındaferrozinc demir hapı gece yatarken 1 tane, magnezyum 1 tane birde panto mide yanması için 2 3 güne 1 sabah aç karna
kan ilacım gynoferon pembe renkli bi hap ektradan bol bol pekmez yemeğe çalışıyorum. ama o kocaman eleviti içmek istemiyorum acaba sakıncası olurmu doktor her gittiğimde soruyor ben de çok düzenli kullanmadığımı söyledim onun üstüne bişey demiyor ama her gittiğimde yine soruyor eksik ilacın var mı diye...
kan ilacım gynoferon pembe renkli bi hap ektradan bol bol pekmez yemeğe çalışıyorum. ama o kocaman eleviti içmek istemiyorum acaba sakıncası olurmu doktor her gittiğimde soruyor ben de çok düzenli kullanmadığımı söyledim onun üstüne bişey demiyor ama her gittiğimde yine soruyor eksik ilacın var mı diye...
canım yaa sen böyle yazdıkça nasıl özeniyorum bir bilsen hemen gelsin istiyorum oğluşummTünaydın güzel anneler ve onların tosibikleri..geçmişi okumak ne mümkün yaw. çok uğraştım ama benim cimcime uyandı yine yarım kaldı. Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. doğum hikayelerinde yazarım onlara bol bol. acenu ve nisay geçmiş olsun canlar evinizde dinlenin artık bol bol meleklerinizi sabırsızlıkla beklersiniz artık evde olunca. nddd canımcım aldıklarınız muhteşem güle güle kullanın tatlım. Bu arada biz çok iyiyiz şükürler olsun. Prensesimin huylarını ne istediğini öğrendim artık alıştık birbirimize..
Dur azcık daha bekle hazır değilim diycem ona
aayyy çok şükür kavuşmuş oğluşunaArkadaslar bang bang saglikla yapti dogumunu..simdi minik mustafanin yanina gidiyorum...taze bebek.kokusunu ozledim, bi koklayim :) dua eden herkese tesekkurler
çok çok duygulandım dahada heyecanlandıımmBu arada şunu söylemeden de geçemiyeceğim, hani şu anda mis kokuluma kavuşsam diye çok seviyosunuz ya yavrularınızı, hah işte 1 yaşına geldiğin de farkedeceksinizki daha da çok seviyosunuz :) hatta kızım 1,5 yaşında her gün diyorum ''daha ne kadar fazla sevebilirim ki seni''. ama ertesi gün farkediyorum daha fazla seviyorum. Bu çok farklı bi his, emek verdikçe büyüyen bi sevgi, şimdi düşünüyorum meğer yeni doğduğunda hissettiğim şey sevgi bile değilmiş, şimdi çok daha farklı duygular içindeyim. Allah size de sağlıkla yavrularınızı büyütmek nasip etsin inşallah. çook öpüyorum hepinizi yaa :) ayh duygulandım..
aynen öyle ama eylül de yine toplaşırız gibi geliyor bana
Temmuz sonuna burası daha sessiz olur
En iyisi sen bana gel ben sana geleyim biz popişleri kaldırıp şu temizlîğe el atamıcaz :) hem ben bursada gezmiş olurum sende izmird e :) kocam ara ablayı gelsin diyor ona bile üşeniyrm ara gün al sabahın köründe gelcek nası kalkcam amaaan :)
Bende sadece ferrum içiyorum
şimdi ben sana attım mesajcnm msj kutun dolu yazamadım
kendi düzenin başka oluo gerçekten evde birileri olunca ev dağınık oluo sinir oluorum
kociş kociş kocişş
ohh akşama mis olacak heryer tabi sen 1 ay 4 gün sonra doğuracağın için de tekrar tozlanacak tekrar temizlik yapacaksın
pazaartesi için alsan daha ii olmazmı canım ben mesela bugün aldım bugünden itibaren raporluyum. sen yarın alırsan cumartesi pazarın boşa gider sankim.
hadi hayırlı haberlerle inşallahhh
Acenu temizlik falan derken çok fazla ayakta kalma sen bak sonradan çıkıyo acısı canım,,dinlen bol boll..
açç kapını geliyorummm
kız sen var ya bütün hamişliğin boyunca iyi gezdin .Kızlar bi şey sorcamBiz yine yarından itibaren çeşmede tatil ayarladık 3 gün yüzcemPeki Deniz'de suyum boşalırsa nasıl anlıcamBi fikri olan var mı
Arkadaslar bang bang saglikla yapti dogumunu..simdi minik mustafanin yanina gidiyorum...taze bebek.kokusunu ozledim, bi koklayim :) dua eden herkese tesekkurler
bende ne yapsam diye düşünüyorum. kaç gündür yine kv de yiyoruz kadın işten gelip yemekle uğraşıyor ben bütün gün evdeyim utanıyorum vallagel tatlım daha yemek pişirmedim ama eltimii aradım yemeğe geliyor onla beraber yapıcaz.yemekte kabak patlıcan karışımı sebze güveci düşünüyorum yanına pilav cacık.
aaa çok sevindimm. oğluşu nasılmış sordun mu??ayyyyyyyyy aradim şimdi çok iyi idi sesi bangbang in , darisi basimiza inş kızlar
Pazartesi kontrolüm var ona güveniyorum azıcık .. Haberlere çıkarsam ana habere falan Deniz'de dogum yaptı diye alemin komedisi olcam yakız sen var ya bütün hamişliğin boyunca iyi gezdin .
çok çok denizde durma bence sen. anlayamaz insan yahu denizde suyu gelirse
Kızlar bi şey sorcamBiz yine yarından itibaren çeşmede tatil ayarladık 3 gün yüzcemPeki Deniz'de suyum boşalırsa nasıl anlıcamBi fikri olan var mı
Kızlar bi şey sorcamBiz yine yarından itibaren çeşmede tatil ayarladık 3 gün yüzcemPeki Deniz'de suyum boşalırsa nasıl anlıcamBi fikri olan var mı
Eşim şüphelenirsen hastaneye gider baktırırız diyo.. Derdi bası gezmek adamın . Gitmeyelim demek yerine ...:18::18::18:.
bilmiyorum umarım öyle olmaz herhalde.sen şu son günlerin tadını çıkar.sonra bebekten misafirden 1 ay hooop evde duracağız.bende yüzmek istiyorum.bu yaz biz sadece sahilde yürüdük tatil falan nerdeeee.sen boşver bişey olmaz anlarsın bence.
Kızlar merhabalar, dün tüm ihtiyaçları tamamladım bebek şekeri kapı süsü lohusa şerbeti süsü, takı yastığı bir de büyük oğlumun kapısına ağbi oldum diye kapı süsü aldım. Cumartesi günü teslim alıcam inşallah. Ben iyice ağırlaştım gecelr zulüm gibi geçiyor. Yarın dr kontrolüm var doğum tarihi belirlenecek çok heyecanlıyım düşündükçe içim çekiliyor sanki. Bu arada isimine karar erdik abisi DEHA olsun dedi .İki oğlum Demirhan ve Deha Allah sağ salim kavuştursun inşallah.Yarın ayrıyeten 37. hafta başlıyor resmi iznim de başlayacak sanıyorum bir rapor daha alıcam. hergün okuyorum sizleri dualarım hepimiz için Allah yardımcımız olsun.Şimdi kuaföre gidicem saçlarımı kestireceğim öpüldünüz bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?