2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Pazartesi kontrolüm var ona güveniyorum azıcık .. Haberlere çıkarsam ana habere falan Deniz'de dogum yaptı diye alemin komedisi olcam ya
baloncukları takip et bari suyun gelirse ordan anlarsın
aman canım şaka bi yana dikkat et sen. kumda oğluşunla oynayın daha çok

Ay ben deha ismine bayıldımmmmmmmm
ismi ile nurlansın

baloncukları takip et bari suyun gelirse ordan anlarsın
aman canım şaka bi yana dikkat et sen. kumda oğluşunla oynayın daha çok
Kesin denize girilmez diye bi şey duyanınız yok di mi bu hafta iiçin
simdi doktoru arıcam yok mok dicek çekemem hiç

Oğluşun ismiyle yaşasın akıllı paşa olsun inşallah
sordum her ikiside iyilerrr , halen olayin sokundalar sanırım :))) ama iyilermişşş
bakalım biz ne durumda olucaz

Kesin denize girilmez diye bi şey duyanınız yok di mi bu hafta iiçin
simdi doktoru arıcam yok mok dicek çekemem hiç
ben sadece havuza girilmez diye duydum. deniz hiç duymadım. bi netten bakmak lazım bakalım google ne diyor bu duruma

Bende kasılmadan kasıt ne bilmiyordum ama artık öğrendim karnın taş gibi oluyor hafif nefesinede etki yapıyor belli bir süre sonra geçiyor
aaa bende de oluyo o zamannefessiz kalıomuşum gibi oluo dediğin gibi sertleşio karnımdaa bak sen demesen haberim yoktu ne olduuna cahilmiyim neyim
ortalama o zaman dogurcam ivit :)))

dip köşe yapilsinda digererini ben yaparim zaten

Kızlar bi şey sorcamBiz yine yarından itibaren çeşmede tatil ayarladık 3 gün yüzcemPeki Deniz'de suyum boşalırsa nasıl anlıcamBi fikri olan var mı
yaa anlarsın herhalde denizden daha sıcak olur gelen suyun sanki aktığını hissedersin. hissetmesende suda doğum olur ohh nasılsa yenidoğan bebişler yüzmede bilirlermiş ailecek yüzersiniz artık
ayyyyyyyyy aradim şimdi çok iyi idi sesi bangbang in , darisi basimiza inş kızlar
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
güle güle kullan..adıyla yaşasın inşallah..

merhaba kızlar umarım hepiniz ve kuzucukları iyisinizdir..
biz de osman alp'le iyiyiz çok şükür.. bütün zamanları dolduruyo :))
tek sıkıntımız meme başı çatlağımız (
gebelikte meme acısı ve ağrısı yaşadığım için krem kullanıyodum ama sezeryan olunca ilk 2 gün süt gelmedi diye kuru kuru emzirmek mahvetti ( hem emzirdim hem krem sürdüm ama kar etmedi çok felaket yarıldı hatta sanki ucu koptu ( yavrum emerken ağzına kanlar geliyodu ( çok acı verici bi durum
aklınızda olsun bebeğinizi emzirmeden önce ilk seferde kuru soğanı kesip sürün, ve ayva çekirdeğini suda bekletin jöle kıvamında çıkan suyunu krem olarak kullanın.. biz soğanı unuttuk hastaneye götürmedik.. ayva da bulamadık..
bi de eczaneden e vitamini ampul aldık, onu sürüyorum, bephantenle karışık, o biraz iyi geldi, en azından kanaması geçti.
doğum yapmayan arkadaşlar sabah akşam sürekli garmastan veya lansinoh falan sürün bence, bu acıyı kimse yaşamasın çok zor...

kızlar kontrolmuz ıyı gecdı nstyle tansdım ama 5dakkcık bısı cıkmadı tabıkı
bebgımın kafası tam mesanemın orda doktorda zorlanyosunudr dedı veet dedım ultrason cıhazıyla gezerken bıle cok sızladı kafasnn oldgu yer. yuzunu bırazcık gordk gecen aykı halıyle aynı degsmıyor artık cok fazla sadece ynakları dolyor
3kilo dedı doktor ne ole cok ırı bı cocuk nede zayıf tam ıdeal olcak ınsallah ddı super dedım
artık haftada bıre dustu kontroller haftaya catı muanemız varr
sonra bıkac parca bısı aldık ogluma ucuuza dnk getrdm chıcco bebek bakım cantası bıberon fılan aldı cok samımı bı arkdsm hedye olrk cnku bugun teyzesne el sagladı oglum bı el salladık kaptk hdyelerı

bizim ev dblx 150 tl alıyolar

ben ben ben

iyi geceler cnm

ben ben ben

lüfen lüfen

iyi gecler cnm takipteyiz

ben namaz kılmıyorum ama bende edicem cnm

cok teskkuer ederım cnım o guzel yuregıne saglık

canlarr face kullananlar bende ekleyebilirimm.
heyyoooo benıde ekleyın!!!!!!!
ben sadece havuza girilmez diye duydum. deniz hiç duymadım. bi netten bakmak lazım bakalım google ne diyor bu duruma
ben havza gryom nolcak kı temiz cıkmıs kloru flan doktorda yarım saatten fazla durmamak sartyla gır hatta cokda ıyı olur dedı

Geçmiş olsun canım, soğanı sürünce o şekildemi emziriyoruz acı acı yoksa silip mi ? o kısmı anlamadım

gingerr kullanıcısından alıntı
merhaba doktor bey. ben 13 haftalık hamileyim. yazlık bir yerde yaşıyorum. doktorum ilk 3 ay denize girme dedi, girmedim. geçen hafta doktora gittiğimde 3 ay bitti artık girebilir miyim denize dedim. boşver girme dedi. enfeksiyon,karın ağrısı,kanama filan yada mikrop kaptığımda çocuğa bir zararı oluyor mu? deniz kenarında yaşayıp da denize girmemek kötü bir şey. eğer girme diyorsanız kaç aylık olana kadar girmeyim? yaşadığım yerde danışabileceğim başka uzman doktor yok. sizin fikrinizi de almak istiyorum. teşekkürler.

Ben tüm gebelerime tüm aylarda deniz ve havuzu öneriyorum. Karar sizin...
Beğen
Op.Dr. Bora CENGİZ
Bahçeci Tüp Bebek Merkezi

kk da buldum cevabimi

Ben elevit,demir ilacı ve kalsiyuma devam canım,,biraz boşlamıştım ama hemşire dediki bunlar sana lazım bebek her türlü ihtiyacını karşılar.. Yani bırakma derim.Özellikle vitamin çok etkili bence,

Kız aynen yaff benimkide bazen öyle harektli oluoki karnım şekilden şekile girioo babasına gösteriorum,,bak bak diorum duruo benimkii,,hep beni mahcup ediyo,,eşim de dioki babasına saygısından öyle yapıo

Ben önceki bebeğimde denize girmiştim son ayımda hemde... birşey olmuyor güneşe dikkat et yeter canım

:18::18::18::18: tırstım mı ne

Hepinize cevapları için çok teşekkür ederim
ben şimdi valiz hazırlıyım
pazartesiye kadar doğuran olursa hayırlı uğurlu olsun
mis kokulu bebeklerinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…