Pazartesi kontrolüm var ona güveniyorum azıcık .. Haberlere çıkarsam ana habere falan Deniz'de dogum yaptı diye alemin komedisi olcam ya
Ay ben deha ismine bayıldımmmmmmmmKızlar merhabalar, dün tüm ihtiyaçları tamamladım bebek şekeri kapı süsü lohusa şerbeti süsü, takı yastığı bir de büyük oğlumun kapısına ağbi oldum diye kapı süsü aldım. Cumartesi günü teslim alıcam inşallah. Ben iyice ağırlaştım gecelr zulüm gibi geçiyor. Yarın dr kontrolüm var doğum tarihi belirlenecek çok heyecanlıyım düşündükçe içim çekiliyor sanki. Bu arada isimine karar erdik abisi DEHA olsun dedi .İki oğlum Demirhan ve Deha Allah sağ salim kavuştursun inşallah.Yarın ayrıyeten 37. hafta başlıyor resmi iznim de başlayacak sanıyorum bir rapor daha alıcam. hergün okuyorum sizleri dualarım hepimiz için Allah yardımcımız olsun.Şimdi kuaföre gidicem saçlarımı kestireceğim öpüldünüz bye
güzelmiş ismi.uzun ömürlü sağlıklı olsun.aldıklarınızı güle güle kullansın deha bebek
Kesin denize girilmez diye bi şey duyanınız yok di mi bu hafta iiçinbaloncukları takip et bari suyun gelirse ordan anlarsın
aman canım şaka bi yana dikkat et sen. kumda oğluşunla oynayın daha çok
Oğluşun ismiyle yaşasın akıllı paşa olsun inşallahKızlar merhabalar, dün tüm ihtiyaçları tamamladım bebek şekeri kapı süsü lohusa şerbeti süsü, takı yastığı bir de büyük oğlumun kapısına ağbi oldum diye kapı süsü aldım. Cumartesi günü teslim alıcam inşallah. Ben iyice ağırlaştım gecelr zulüm gibi geçiyor. Yarın dr kontrolüm var doğum tarihi belirlenecek çok heyecanlıyım düşündükçe içim çekiliyor sanki. Bu arada isimine karar erdik abisi DEHA olsun dedi .İki oğlum Demirhan ve Deha Allah sağ salim kavuştursun inşallah.Yarın ayrıyeten 37. hafta başlıyor resmi iznim de başlayacak sanıyorum bir rapor daha alıcam. hergün okuyorum sizleri dualarım hepimiz için Allah yardımcımız olsun.Şimdi kuaföre gidicem saçlarımı kestireceğim öpüldünüz bye
sordum her ikiside iyilerrr , halen olayin sokundalar sanırım :))) ama iyilermişşş
ben sadece havuza girilmez diye duydum. deniz hiç duymadım. bi netten bakmak lazım bakalım google ne diyor bu durumaKesin denize girilmez diye bi şey duyanınız yok di mi bu hafta iiçin
simdi doktoru arıcam yok mok dicek çekemem hiç
aaa bende de oluyo o zamanBende kasılmadan kasıt ne bilmiyordum ama artık öğrendim karnın taş gibi oluyor hafif nefesinede etki yapıyor belli bir süre sonra geçiyor
ortalama o zaman dogurcam ivit :)))
dip köşe yapilsinda digererini ben yaparim zaten
yaa anlarsın herhalde denizden daha sıcak olur gelen suyun sanki aktığını hissedersin. hissetmesende suda doğum olur ohh nasılsa yenidoğan bebişler yüzmede bilirlermiş ailecek yüzersiniz artıkKızlar bi şey sorcamBiz yine yarından itibaren çeşmede tatil ayarladık 3 gün yüzcemPeki Deniz'de suyum boşalırsa nasıl anlıcamBi fikri olan var mı
ayyyyyyyyy aradim şimdi çok iyi idi sesi bangbang in , darisi basimiza inş kızlar
güle güle kullan..adıyla yaşasın inşallah..Kızlar merhabalar, dün tüm ihtiyaçları tamamladım bebek şekeri kapı süsü lohusa şerbeti süsü, takı yastığı bir de büyük oğlumun kapısına ağbi oldum diye kapı süsü aldım. Cumartesi günü teslim alıcam inşallah. Ben iyice ağırlaştım gecelr zulüm gibi geçiyor. Yarın dr kontrolüm var doğum tarihi belirlenecek çok heyecanlıyım düşündükçe içim çekiliyor sanki. Bu arada isimine karar erdik abisi DEHA olsun dedi .İki oğlum Demirhan ve Deha Allah sağ salim kavuştursun inşallah.Yarın ayrıyeten 37. hafta başlıyor resmi iznim de başlayacak sanıyorum bir rapor daha alıcam. hergün okuyorum sizleri dualarım hepimiz için Allah yardımcımız olsun.Şimdi kuaföre gidicem saçlarımı kestireceğim öpüldünüz bye
bizim ev dblx 150 tl alıyolar
ben ben ben
iyi geceler cnm
ben ben ben
lüfen lüfen
iyi gecler cnm takipteyiz
ben namaz kılmıyorum ama bende edicem cnm
heyyoooo benıde ekleyın!!!!!!!canlarr face kullananlar bende ekleyebilirimm.
ben havza gryom nolcak kı temiz cıkmıs kloru flan doktorda yarım saatten fazla durmamak sartyla gır hatta cokda ıyı olur dedıben sadece havuza girilmez diye duydum. deniz hiç duymadım. bi netten bakmak lazım bakalım google ne diyor bu duruma
merhaba kızlar umarım hepiniz ve kuzucukları iyisinizdir..
biz de osman alp'le iyiyiz çok şükür.. bütün zamanları dolduruyo :))
tek sıkıntımız meme başı çatlağımız(
gebelikte meme acısı ve ağrısı yaşadığım için krem kullanıyodum ama sezeryan olunca ilk 2 gün süt gelmedi diye kuru kuru emzirmek mahvetti( hem emzirdim hem krem sürdüm ama kar etmedi çok felaket yarıldı hatta sanki ucu koptu ( yavrum emerken ağzına kanlar geliyodu ( çok acı verici bi durum
aklınızda olsun bebeğinizi emzirmeden önce ilk seferde kuru soğanı kesip sürün, ve ayva çekirdeğini suda bekletin jöle kıvamında çıkan suyunu krem olarak kullanın.. biz soğanı unuttuk hastaneye götürmedik.. ayva da bulamadık..
bi de eczaneden e vitamini ampul aldık, onu sürüyorum, bephantenle karışık, o biraz iyi geldi, en azından kanaması geçti.
doğum yapmayan arkadaşlar sabah akşam sürekli garmastan veya lansinoh falan sürün bence, bu acıyı kimse yaşamasın çok zor...
merhaba annişler ya ben sadece kan ilacı içiyorum. ne magnezyum ne de elevit içmiyorum çünkü ilaç içmekten bıktım doktorlar eleviti doğumdan sonra bile kullanmamız gerektiğini söylüyor sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
dün doktorum bebeğin hareketleri iyi ise korkmana gerek yok ağrıların olacak dedi 10 gün sonraya kontrol verdi canım bide benim oğlum cok hareketli ama benden başkası elini koysa hemen hareketi kesiyor çocuk yalancı gibi oluyorumbabası bile ellse tık yok elini çekince başlıyo sadece yatakta babası sarılırda sıkışırsa babası kolunu cekınceye kadar tekmeliyo
Geçmiş olsun canım, soğanı sürünce o şekildemi emziriyoruz acı acıyoksa silip mi ? o kısmı anlamadım
gingerr kullanıcısından alıntı
merhaba doktor bey. ben 13 haftalık hamileyim. yazlık bir yerde yaşıyorum. doktorum ilk 3 ay denize girme dedi, girmedim. geçen hafta doktora gittiğimde 3 ay bitti artık girebilir miyim denize dedim. boşver girme dedi. enfeksiyon,karın ağrısı,kanama filan yada mikrop kaptığımda çocuğa bir zararı oluyor mu? deniz kenarında yaşayıp da denize girmemek kötü bir şey. eğer girme diyorsanız kaç aylık olana kadar girmeyim? yaşadığım yerde danışabileceğim başka uzman doktor yok. sizin fikrinizi de almak istiyorum. teşekkürler.
Ben tüm gebelerime tüm aylarda deniz ve havuzu öneriyorum. Karar sizin...
Beğen
Op.Dr. Bora CENGİZ
Bahçeci Tüp Bebek Merkezi
kk da buldum cevabimi
:18::18::18::18: tırstım mı nemerhaba kızlar umarım hepiniz ve kuzucukları iyisinizdir..
biz de osman alp'le iyiyiz çok şükür.. bütün zamanları dolduruyo :))
tek sıkıntımız meme başı çatlağımız(
gebelikte meme acısı ve ağrısı yaşadığım için krem kullanıyodum ama sezeryan olunca ilk 2 gün süt gelmedi diye kuru kuru emzirmek mahvetti( hem emzirdim hem krem sürdüm ama kar etmedi çok felaket yarıldı hatta sanki ucu koptu ( yavrum emerken ağzına kanlar geliyodu ( çok acı verici bi durum
aklınızda olsun bebeğinizi emzirmeden önce ilk seferde kuru soğanı kesip sürün, ve ayva çekirdeğini suda bekletin jöle kıvamında çıkan suyunu krem olarak kullanın.. biz soğanı unuttuk hastaneye götürmedik.. ayva da bulamadık..
bi de eczaneden e vitamini ampul aldık, onu sürüyorum, bephantenle karışık, o biraz iyi geldi, en azından kanaması geçti.
doğum yapmayan arkadaşlar sabah akşam sürekli garmastan veya lansinoh falan sürün bence, bu acıyı kimse yaşamasın çok zor...
Kızlar bi şey sorcamBiz yine yarından itibaren çeşmede tatil ayarladık 3 gün yüzcemPeki Deniz'de suyum boşalırsa nasıl anlıcamBi fikri olan var mı
ekledim bileeeecnm face adresmı msj ttm bende eklermısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?