2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Hepinize cevapları için çok teşekkür ederim
ben şimdi valiz hazırlıyım
pazartesiye kadar doğuran olursa hayırlı uğurlu olsun
mis kokulu bebeklerinizi öpüyorum
hadi sana iyi eğlenceleerrr bizim yerimizede yüz şıpır şıpır

gel tatlım daha yemek pişirmedim ama eltimii aradım yemeğe geliyor onla beraber yapıcaz.yemekte kabak patlıcan karışımı sebze güveci düşünüyorum yanına pilav cacık.

ohh misss acıkmayan karnımı acıkdırdın bea bizde eşim gelince gözdağı diye bi yer var burda oraya gidicez akşam yemeğini orada yicez inş sizede afiyet olsunn tatlımm

ya kızlar geçen hafta ilk defa doktorum bu bebek biraz minyon dedi ama gelişim geriliği yok dedi önceden her gittiğimde gayet iyi falan diyordu ultrasonda görünen kilosuda geçtiğimiz pazartesi 2750 gr dı. Doktora bu rda çıkan kilolar birebir aynı mı dedim +-200 dedi sanki bu yanılma payı bana daha yüksek gibi geliyor +- 700 gibi geliyor bana çünkü geçen bi arkadaşım doğum yaptı doktor bebek 3900 normal doğuramazsın dedi arkadaşım normal doğum yaptı bebek 3200 gr çıktı. bugünde komşum geldi karnın küçük gibi bebeğin küçük galiba dedi moralim bozuldu tek temennim bebeğimin sağlıklı olması ve 3000gr altında olmaması...

Bang bang de kurtardı kendini,,tebrikleerr

Happymother git gez ohh ne güsell güneşş denizz,,kızgın kumlardan serin sularr Bizim içinde gezz

Bende bu arada en büyük işimi hallettim geldim kızlarr..Ama acı var acııBiliodum başıma geleceklerii,,neyse kafam rahatladı sadece bişey daha çıktı aradan,, ya kadın dediki sezeryan olcaksan kesicekleri yeri jiletle alıolar ameliyat öncesi ben ağdayla alıım dedi,tamam dedim ama komik bi görüntü var yani alt tertemiz üstlerde ince kıllar,,iki renk oldu göbüşüm

canım hem burda forumda doğuran arkadaşlarım hem çevremde tanıdıklarım hem kendi kardeşim 3 kg altında doğan o kadar çok bebiş var ki. sağlıklıysa eğer niye dert ediyorsunki kilosunu. en önemlisi bebiş doğduktan sonra senin ona nasıl baktığın. anne sütü vermek için gösterdiğin çaba en önemlisi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım Benim göğüs ucum da yara olmuştu ama meme başının çevresinde değildi tam ucundaydı benim yaram, kızım nasıl başardıysa :) kayınvalidem bi komşusunun yaptığı kantaron yağından alıvermişti, eşim de göğüs ucu yaraları için bi krem almıştı. onları sürüyodum, ama sürünce kapatmamak gerekiyomuş, eşim biyerde öyle okumuş. ben de ne yapayım evde yabancı yokken açık bırakıodum. yanlış hatırlamıyosam en fazla 1 ay sonra geçmişti yaralarım. krem için yıkamaya gerek yok yazıyodu ama benim yinede içime sinmiyodu emzirmeden önce yıkıyodum.

Canım benim bu kilo olayına çok takılma yaa,,net olarak bilinmioki artık son haftalarda,Kendin de demişsin bakk ,,sağlığı yerinde olsun da annesi kilo alır her şekil

geçmiş olsun canım.ne ara gittinde hallettin yahu iyi yapmışsın bebiş geliyorum demeden halletmişsin

Ah şu doktorlar yokmu bakma sen onlara benim bebeğim 2050gr doğmuştu ne kuveze girdi ne de bir sağlık problemi oldu... kilo önemli değil sağlıklı olsun nefes problemi olmasın yeter korkma sen içini ferah tut...

geçmiş olsun canım.ne ara gittinde hallettin yahu iyi yapmışsın bebiş geliyorum demeden halletmişsin
Evet ya en büyük sorunumdu,,gittim baktım iki tane daha kadın var ,tüm vücutt,,dedim ben bekliycem eve gidersem bi daha cesaretimi toplayıpta gelememKadın bi sürüp çektiği yere bikaç kere daha sürdü çekti,,ne biçim ağdacıymışş,,o yüzden çok canım yandı tamam tertemiz olduda,,üstüne bende evde sir ağda yağı sürdüm bi daha acaip yandıı,,oyy,,neyse bu da geçicekk,,kadın olmak zorr

merhaba kızlar dün 6.55de epüdüral normal ile doğd bebeişim sağlığı iyi ama minicik doğdu 2185 gr allah evlatlarımızı korusun geçmişi merak ediyorum hemen okuyup feliyoum

Kızlar bi şey sorcamBiz yine yarından itibaren çeşmede tatil ayarladık 3 gün yüzcemPeki Deniz'de suyum boşalırsa nasıl anlıcamBi fikri olan var mı

Dün bizde gittik çeşmeye benimde aklıma geldi suyum falan gelse anlamazsam falan diye ama herhalde bi tuhaflık hissederim diye düşündüm karnım şekli hareketler değişir.
aman bişi olmaz yüz bol bol ohhh...

Yarim ve evasude doğum hikayelerini yazamadı bebişlerden fırsat bulamııyorlar sanırım... olsun biz beklerizz bu arada paradoksu merak ediyorum eceyi eve getirdilermi acaba:44:

merhaba kızlar dün 6.55de epüdüral normal ile doğd bebeişim sağlığı iyi ama minicik doğdu 2185 gr allah evlatlarımızı korusun geçmişi merak ediyorum hemen okuyup feliyoum

Geçmiş olsun Allah uzun ömürler versinn

aaa gözünüzaydıın canımm
minik bebişimizin bir fotosunuda görseydik ne güzel olurduu

banada mesaj atın yaf adresleriniziii
uyhhhh.. allah kurtarmış bide ben kurtulsaydım
allahım analı babalı büyütsün inşallahh

selam kızlar. kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın ben doğum yaptım. 2 temmuz 2013 salı günü doğumum oldu
. doğum hikayemi kısaca anlatayım: sabah 7.11 de hafif sancılarım başladı karışık vaziyette kimi 10 dakikada kimi 15 dk.da 20 dk da sancılarım oluyordu. annem bir git doktora görün dedi bende gittim ve ebe 7 cm açılman olmuş dedi. serum taktı sancımı hızlandırıp suyumu patlattı ve doktor geldi. saat 3te gitmiştim saat 4te doğumum gerçekleşti. furkanımı kucağıma aldım çok şükür. son sancılar biraz zordu ama doktor bebeği çıkarırken bile gördüm ıkınma artık dedi ve hoooop bebeğim dünyaya geldi. ebeler keşke herkes senin gibi olsa bazıları burayı yıkıyor sancıdan dedi. daha sonra odama geldim. bebeğimde bakım ve aşılarından sonra odama getirildi. çok kısa oldu ama napim.. sizlerde İnşallah böyle kolay doğum yaparsınız. şu an oğlum kucağımda ağlıyor onu emzireyim yine gelirim baayy

Son düzenleme:
Allah bagıslasın tatlım epudıral normalden memnun kaldın mı pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…