hadi sana iyi eğlenceleerrrHepinize cevapları için çok teşekkür ederim
ben şimdi valiz hazırlıyım
pazartesiye kadar doğuran olursa hayırlı uğurlu olsun
mis kokulu bebeklerinizi öpüyorum
gel tatlım daha yemek pişirmedim ama eltimii aradım yemeğe geliyor onla beraber yapıcaz.yemekte kabak patlıcan karışımı sebze güveci düşünüyorum yanına pilav cacık.
canım hem burda forumda doğuran arkadaşlarım hem çevremde tanıdıklarım hem kendi kardeşim 3 kg altında doğan o kadar çok bebiş var ki. sağlıklıysa eğer niye dert ediyorsunki kilosunu. en önemlisi bebiş doğduktan sonra senin ona nasıl baktığın. anne sütü vermek için gösterdiğin çaba en önemlisi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ya kızlar geçen hafta ilk defa doktorum bu bebek biraz minyon dedi ama gelişim geriliği yok dedi önceden her gittiğimde gayet iyi falan diyordu ultrasonda görünen kilosuda geçtiğimiz pazartesi 2750 gr dı. Doktora bu rda çıkan kilolar birebir aynı mı dedim +-200 dedi sanki bu yanılma payı bana daha yüksek gibi geliyor +- 700 gibi geliyor bana çünkü geçen bi arkadaşım doğum yaptı doktor bebek 3900 normal doğuramazsın dedi arkadaşım normal doğum yaptı bebek 3200 gr çıktı. bugünde komşum geldi karnın küçük gibi bebeğin küçük galiba dedi moralim bozuldu tek temennim bebeğimin sağlıklı olması ve 3000gr altında olmaması...
merhaba kızlar umarım hepiniz ve kuzucukları iyisinizdir..
biz de osman alp'le iyiyiz çok şükür.. bütün zamanları dolduruyo :))
tek sıkıntımız meme başı çatlağımız(
gebelikte meme acısı ve ağrısı yaşadığım için krem kullanıyodum ama sezeryan olunca ilk 2 gün süt gelmedi diye kuru kuru emzirmek mahvetti( hem emzirdim hem krem sürdüm ama kar etmedi çok felaket yarıldı hatta sanki ucu koptu ( yavrum emerken ağzına kanlar geliyodu ( çok acı verici bi durum
aklınızda olsun bebeğinizi emzirmeden önce ilk seferde kuru soğanı kesip sürün, ve ayva çekirdeğini suda bekletin jöle kıvamında çıkan suyunu krem olarak kullanın.. biz soğanı unuttuk hastaneye götürmedik.. ayva da bulamadık..
bi de eczaneden e vitamini ampul aldık, onu sürüyorum, bephantenle karışık, o biraz iyi geldi, en azından kanaması geçti.
doğum yapmayan arkadaşlar sabah akşam sürekli garmastan veya lansinoh falan sürün bence, bu acıyı kimse yaşamasın çok zor...
ya kızlar geçen hafta ilk defa doktorum bu bebek biraz minyon dedi ama gelişim geriliği yok dedi önceden her gittiğimde gayet iyi falan diyordu ultrasonda görünen kilosuda geçtiğimiz pazartesi 2750 gr dı. Doktora bu rda çıkan kilolar birebir aynı mı dedim +-200 dedi sanki bu yanılma payı bana daha yüksek gibi geliyor +- 700 gibi geliyor bana çünkü geçen bi arkadaşım doğum yaptı doktor bebek 3900 normal doğuramazsın dedi arkadaşım normal doğum yaptı bebek 3200 gr çıktı. bugünde komşum geldi karnın küçük gibi bebeğin küçük galiba dedi moralim bozuldu tek temennim bebeğimin sağlıklı olması ve 3000gr altında olmaması...
Bang bang de kurtardı kendini,,tebrikleerr
Happymother git gez ohh ne güsell güneşş denizz,,kızgın kumlardan serin sularrBizim içinde gezz
Bende bu arada en büyük işimi hallettim geldim kızlarr..Ama acı var acııBiliodum başıma geleceklerii,,neyse kafam rahatladı sadece bişey daha çıktı aradan,, ya kadın dediki sezeryan olcaksan kesicekleri yeri jiletle alıolar ameliyat öncesi ben ağdayla alıım dedi,tamam dedim ama komik bi görüntü var yani alt tertemiz üstlerde ince kıllar,,iki renk oldu göbüşüm
ya kızlar geçen hafta ilk defa doktorum bu bebek biraz minyon dedi ama gelişim geriliği yok dedi önceden her gittiğimde gayet iyi falan diyordu ultrasonda görünen kilosuda geçtiğimiz pazartesi 2750 gr dı. Doktora bu rda çıkan kilolar birebir aynı mı dedim +-200 dedi sanki bu yanılma payı bana daha yüksek gibi geliyor +- 700 gibi geliyor bana çünkü geçen bi arkadaşım doğum yaptı doktor bebek 3900 normal doğuramazsın dedi arkadaşım normal doğum yaptı bebek 3200 gr çıktı. bugünde komşum geldi karnın küçük gibi bebeğin küçük galiba dedi moralim bozuldu tek temennim bebeğimin sağlıklı olması ve 3000gr altında olmaması...
Evet ya en büyük sorunumdu,,gittim baktım iki tane daha kadın var ,tüm vücutt,,dedim ben bekliycem eve gidersem bi daha cesaretimi toplayıpta gelememgeçmiş olsun canım.ne ara gittinde hallettin yahu iyi yapmışsın bebiş geliyorum demeden halletmişsin
Kızlar bi şey sorcamBiz yine yarından itibaren çeşmede tatil ayarladık 3 gün yüzcemPeki Deniz'de suyum boşalırsa nasıl anlıcamBi fikri olan var mı
merhaba kızlar dün 6.55de epüdüral normal ile doğd bebeişim sağlığı iyi ama minicik doğdu 2185 gr allah evlatlarımızı korusun geçmişi merak ediyorum hemen okuyup feliyoum
merhaba kızlar dün 6.55de epüdüral normal ile doğd bebeişim sağlığı iyi ama minicik doğdu 2185 gr allah evlatlarımızı korusun geçmişi merak ediyorum hemen okuyup feliyoum
aaa gözünüzaydıın canımmmerhaba kızlar dün 6.55de epüdüral normal ile doğd bebeişim sağlığı iyi ama minicik doğdu 2185 gr allah evlatlarımızı korusun geçmişi merak ediyorum hemen okuyup feliyoum
banada mesaj atın yaf adresleriniziiiekledim bileeee
uyhhhh.. allah kurtarmış bide ben kurtulsaydımBang bang de kurtardı kendini,,tebrikleerr
Happymother git gez ohh ne güsell güneşş denizz,,kızgın kumlardan serin sularrBizim içinde gezz
Bende bu arada en büyük işimi hallettim geldim kızlarr..Ama acı var acııBiliodum başıma geleceklerii,,neyse kafam rahatladı sadece bişey daha çıktı aradan,, ya kadın dediki sezeryan olcaksan kesicekleri yeri jiletle alıolar ameliyat öncesi ben ağdayla alıım dedi,tamam dedim ama komik bi görüntü var yani alt tertemiz üstlerde ince kıllar,,iki renk oldu göbüşüm
Allah bagıslasın tatlım epudıral normalden memnun kaldın mı pekımerhaba kızlar dün 6.55de epüdüral normal ile doğd bebeişim sağlığı iyi ama minicik doğdu 2185 gr allah evlatlarımızı korusun geçmişi merak ediyorum hemen okuyup feliyoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?