2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Acenu bak söz dinle kız otur biraz,,iki gün çekersin acısını sonra ,,direk tecrübe edildi yani biliosunnKıyamam sana

Kız aynen yaff benimkide bazen öyle harektli oluoki karnım şekilden şekile girioo babasına gösteriorum,,bak bak diorum duruo benimkii,,hep beni mahcup ediyo,,eşim de dioki babasına saygısından öyle yapıo

benim kocişde kendini oyle diyo saygılı olacakmıs ben videoya cekıyorum karnımı aksam ısten gelınce izletiyorum

aaa ne güzel çok sevindim hayırlı olsun evladın

günlerimiz aynı cnm.benimde bir sonraki randevum 11 ,nde çatı muayeneside olacak.bugün yürüyüş yapıp eve geldim mercimek büyükl.bir lekevardı kasığımdaağrıyodu dr aradım nişanın geliyo olabilir sancın artarsa gel dedi.yoksa yarın kontrole gel dedi.
temmuz 2 de nst den sonra kasılman yok sancıların olur dedi bebek dönmüş ama kanala girmemiş demişti.
ya kızlar açılma bebek kanala girersemi oluyor yoksa kanala girmesede açılma olurmu?

gözün aydin canim güzel haberlerle gelmişisn

geçmiş olsunn :))
ya boşver iki renk nolcekk , zaten amele gibi yanmadik mi kollar ayaklar bi renk vucut ayri bi renk :)))

ınsallah cnm koolay bı dogum olmus tebrık ederım her ıknızıde

merhaba kızlar dün 6.55de epüdüral normal ile doğd bebeişim sağlığı iyi ama minicik doğdu 2185 gr allah evlatlarımızı korusun geçmişi merak ediyorum hemen okuyup feliyoum

cıtı pıtı kızımız dogdu demek ama bu ısler bellı olmyor bı anda tosuncukda olabilr tebrık ederım tatlım

göüzna udin canim , Allah bagislasin.

arkadaşlar face de görüşebiliriz sonrası resimler falan hoş olur:)
ismim Derya Onur Harmancı beklerim:)

BEBiSiM52 inan hic bir bilgim yok hafif sancilar ve kasilmalar vasitasiyla acilma olur diye biliyorum..

merhaba kızlar dün 6.55de epüdüral normal ile doğd bebeişim sağlığı iyi ama minicik doğdu 2185 gr allah evlatlarımızı korusun geçmişi merak ediyorum hemen okuyup feliyoum

cnm gözünaydınnn,Allah analı babalı büyütsün.

gçömenkuşlar özendim valla ne güzel kolay olmuş gözünaydın darısı bize :)

bangbang seninde gözünaydın olsun cnmmm...

herkes bir bir doğuruyor bizde tık yokkk,ramazanı karşılayacak benimki herhalde

dün kapı süsümüzü bebek şekerlerimizi aldık bugün son ütülerimizi yaptık.valiz kontrol edildi mi hazırız inş. :)

Bende başından beri kullanıyorum canım.elevit ve gyno ferro sanol ayrıca magnezyum.Bugun aile hekimimzde özellikle vurguladı doğumdan sonra da hem vitamine hem de kan hapına devam diye.Zayıfımda zaten.Emzirirken eksikliği tamamlar dedi.Bıkılacak birsey yok ya su içerken yanında atıver ağzına ne olacak :):):)

Canım kemeraltında hangi mağaza.Bende yeni geldim İzmire.Kemeraltını çok iyi bilmiyorum.Çok karışık geliyor orası ve hamile hamile gezmek zor geliyor.sıcaktan.Bir ikik kez gezdim ama bebek mağazalarını görmedim.

Bende başından beri kullanıyorum canım.elevit ve gyno ferro sanol ayrıca magnezyum.Bugun aile hekimimzde özellikle vurguladı doğumdan sonra da hem vitamine hem de kan hapına devam diye.Zayıfımda zaten.Emzirirken eksikliği tamamlar dedi.Bıkılacak birsey yok ya su içerken yanında atıver ağzına ne olacak :):):)

allahım analı babalı büyütsün bende istiyorum böle doğum yaaa 2 sancı 3. de fırtt ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…