selam kızlar. kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın ben doğum yaptım. 2 temmuz 2013 salı günü doğumum oldu
. doğum hikayemi kısaca anlatayım: sabah 7.11 de hafif sancılarım başladı karışık vaziyette kimi 10 dakikada kimi 15 dk.da 20 dk da sancılarım oluyordu. annem bir git doktora görün dedi bende gittim ve ebe 7 cm açılman olmuş dedi. serum taktı sancımı hızlandırıp suyumu patlattı ve doktor geldi. saat 3te gitmiştim saat 4te doğumum gerçekleşti. furkanımı kucağıma aldım çok şükür. son sancılar biraz zordu ama doktor bebeği çıkarırken bile gördüm ıkınma artık dedi ve hoooop bebeğim dünyaya geldi. ebeler keşke herkes senin gibi olsa bazıları burayı yıkıyor sancıdan dedi. daha sonra odama geldim. bebeğimde bakım ve aşılarından sonra odama getirildi. çok kısa oldu ama napim.. sizlerde İnşallah böyle kolay doğum yaparsınız. şu an oğlum kucağımda ağlıyor onu emzireyim yine gelirim
baayy
Kız aynen yaff benimkide bazen öyle harektli oluoki karnım şekilden şekile girioo babasına gösteriorum,,bak bak diorum duruo benimkii,,hep beni mahcup ediyo,,eşim de dioki babasına saygısından öyle yapıo
selam kızlar. kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın ben doğum yaptım. 2 temmuz 2013 salı günü doğumum oldu
. doğum hikayemi kısaca anlatayım: sabah 7.11 de hafif sancılarım başladı karışık vaziyette kimi 10 dakikada kimi 15 dk.da 20 dk da sancılarım oluyordu. annem bir git doktora görün dedi bende gittim ve ebe 7 cm açılman olmuş dedi. serum taktı sancımı hızlandırıp suyumu patlattı ve doktor geldi. saat 3te gitmiştim saat 4te doğumum gerçekleşti. furkanımı kucağıma aldım çok şükür. son sancılar biraz zordu ama doktor bebeği çıkarırken bile gördüm ıkınma artık dedi ve hoooop bebeğim dünyaya geldi. ebeler keşke herkes senin gibi olsa bazıları burayı yıkıyor sancıdan dedi. daha sonra odama geldim. bebeğimde bakım ve aşılarından sonra odama getirildi. çok kısa oldu ama napim.. sizlerde İnşallah böyle kolay doğum yaparsınız. şu an oğlum kucağımda ağlıyor onu emzireyim yine gelirim baayy
Selam tombiş arkadaşlarımBu ne yaaff sayılı gün çabuk geçer diyen yalan söylemiş artık geçmiyor.. doktorum c.tesi baktı erken gelecek bu kız dedi ilaç verdi az daha dursun dedi ilacı 2 gün içip baş ağrısı nedeniyle kestim hala tık yok ..yürüyüş yasak evdede sıkıldım iyice ..dün gece çokkkk farklı bir şekilde yarım saat kıpırdadı...hep kıpır kıprdı ama bu defa öyle kuvvetli öyle çok uzun sürdükü eşim besemele çekip durdu çokk şaşırdı .. canımıda yakıyor artık kasıklarım ağrıyor baskı çok yine kasılmalar başladı doktor kasılmalar çoğalırsa gel dedi ama ben ay'ın 15 indeki randevumda gitmek istiyorum:26:..acaba birşey olurmu diye düşünmüyorda değilim.. puff yaa hepimiz hayrlısıyla kucağımıza alsak bebişlerimizi sonra gazıydı ağlamasıydı onları konuşssak artıkın Ben böyle derken suzanı hiç düşünemiyorum canım benim yaa çok perişan oldu ..
kızlar kontrolmuz ıyı gecdı nstyle tansdım ama 5dakkcıkbısı cıkmadı tabıkı
bebgımın kafası tam mesanemın orda doktorda zorlanyosunudr dedı veet dedım ultrason cıhazıyla gezerken bıle cok sızladı kafasnn oldgu yer. yuzunu bırazcık gordk gecen aykı halıyle aynı degsmıyor artık cok fazla sadece ynakları dolyor
3kilo dedı doktor ne ole cok ırı bı cocuk nede zayıf tam ıdeal olcak ınsallah ddı super dedım
artık haftada bıre dustu kontroller haftaya catı muanemız varr
sonra bıkac parca bısı aldık ogluma ucuuza dnk getrdm chıcco bebek bakım cantası bıberon fılan aldı cok samımı bı arkdsm hedye olrk cnku bugun teyzesne el sagladı oglum bı el salladık kaptk hdyelerı
cok teskkuer ederım cnım o guzel yuregıne saglık
heyyoooo benıde ekleyın!!!!!!!
ben havza gryom nolcak kı temiz cıkmıs kloru flan doktorda yarım saatten fazla durmamak sartyla gır hatta cokda ıyı olur dedı
Bang bang de kurtardı kendini,,tebrikleerr
Happymother git gez ohh ne güsell güneşş denizz,,kızgın kumlardan serin sularrBizim içinde gezz
Bende bu arada en büyük işimi hallettim geldim kızlarr..Ama acı var acııBiliodum başıma geleceklerii,,neyse kafam rahatladı sadece bişey daha çıktı aradan,, ya kadın dediki sezeryan olcaksan kesicekleri yeri jiletle alıolar ameliyat öncesi ben ağdayla alıım dedi,tamam dedim ama komik bi görüntü var yani alt tertemiz üstlerde ince kıllar,,iki renk oldu göbüşüm
merhaba kızlar dün 6.55de epüdüral normal ile doğd bebeişim sağlığı iyi ama minicik doğdu 2185 gr allah evlatlarımızı korusun geçmişi merak ediyorum hemen okuyup feliyoum
. doğum hikayemi kısaca anlatayım: sabah 7.11 de hafif sancılarım başladı karışık vaziyette kimi 10 dakikada kimi 15 dk.da 20 dk da sancılarım oluyordu. annem bir git doktora görün dedi bende gittim ve ebe 7 cm açılman olmuş dedi. serum taktı sancımı hızlandırıp suyumu patlattı ve doktor geldi. saat 3te gitmiştim saat 4te doğumum gerçekleşti. furkanımı kucağıma aldım çok şükür. son sancılar biraz zordu ama doktor bebeği çıkarırken bile gördüm ıkınma artık dedi ve hoooop bebeğim dünyaya geldi. ebeler keşke herkes senin gibi olsa bazıları burayı yıkıyor sancıdan dedi. daha sonra odama geldim. bebeğimde bakım ve aşılarından sonra odama getirildi. çok kısa oldu ama napim.. sizlerde İnşallah böyle kolay doğum yaparsınız. şu an oğlum kucağımda ağlıyor onu emzireyim yine gelirim baayy
merhaba kızlar dün 6.55de epüdüral normal ile doğd bebeişim sağlığı iyi ama minicik doğdu 2185 gr allah evlatlarımızı korusun geçmişi merak ediyorum hemen okuyup feliyoum
geçmiş olsunn :))
ya boşver iki renk nolcekk , zaten amele gibi yanmadik mi kollar ayaklar bi renk vucut ayri bi renk :)))
Acenu bak söz dinle kız otur biraz,,iki gün çekersin acısını sonra ,,direk tecrübe edildi yani biliosunnKıyamam sana
arkadaşlar face de görüşebiliriz sonrası resimler falan hoş olur:)
ismim Derya Onur Harmancı beklerim:)
Alaca bulaca olduk heee,,ben çok yanmadım evden çıkmadığım için sıcaklarda da göbüş iki renkli kek gibim oldu
Hastanede evde mevlütte bu şekerlerden dağıtmayı düşünüyorum kilosu 34 tl ydi pembe beyaz aldık çokta llezzetliEki Görüntüle 748448 Eki Görüntüle 748448
Anne kız taçlarımız Eki Görüntüle 748451
Bardak süslerimiz de bunlar Eki Görüntüle 748455
merhaba annişler ya ben sadece kan ilacı içiyorum. ne magnezyum ne de elevit içmiyorum çünkü ilaç içmekten bıktım doktorlar eleviti doğumdan sonra bile kullanmamız gerektiğini söylüyor sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Hastanede evde mevlütte bu şekerlerden dağıtmayı düşünüyorum kilosu 34 tl ydi pembe beyaz aldık çokta llezzetliEki Görüntüle 748448 Eki Görüntüle 748448
Anne kız taçlarımız Eki Görüntüle 748451
Bardak süslerimiz de bunlar Eki Görüntüle 748455
merhaba annişler ya ben sadece kan ilacı içiyorum. ne magnezyum ne de elevit içmiyorum çünkü ilaç içmekten bıktım doktorlar eleviti doğumdan sonra bile kullanmamız gerektiğini söylüyor sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?