teyzeler biz geldik ve hemencik hikayeler topiğimize gidip hikayemizi yazmak istiyoruz öptük siziii
merhaba kızlar dün 6.55de epüdüral normal ile doğd bebeişim sağlığı iyi ama minicik doğdu 2185 gr allah evlatlarımızı korusun geçmişi merak ediyorum hemen okuyup feliyoum
teyzeler biz geldik ve hemencik hikayeler topiğimize gidip hikayemizi yazmak istiyoruz öptük siziii
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/617976-2013-temmuz-annelerinin-dogum-hikayeleri-8.html buyrun kızlarrr
lyre cnm sen sezeryan hemoroid yüzünden mi olacaksın? bende de var onlardan ama hiç kanama yok.normal doğurursam ne olur tırstım şimdi :18:
kızlar ben almamıştım göğüs pompası ama acilen almam gerekti ve dün sadece 5 dk int bakıp kocamı yollayıp aldırdım... şiddetle tavsiye ediyorum mükemmel çekim gücü var ve 15 dk da iki göğsünüzü aynı anda sağabiliyosunuz... almayanarın aklında bulunsun paylaşıyım dedim...
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/617976-2013-temmuz-annelerinin-dogum-hikayeleri-8.html buyrun kızlarrr
lyre cnm sen sezeryan hemoroid yüzünden mi olacaksın? bende de var onlardan ama hiç kanama yok.normal doğurursam ne olur tırstım şimdi :18:
yok cnm ben dün alttan muayne oldum çok kasıldım tırstım bebekte hala doğum kanalına girmemiş bahane arıyodum buldum
burda bazı arkadaşlar yazdı basuru olup normal doğum yapanlar vamış ekstra bi sıkıntı yaratmamış sen krem aldın mı acenu ile bana dr aynı kremi yazdı günde 2 kere istersen yazim adını al sende
Selam kızlar napıyosunuz,doğuran, nişanı gelen ,suyu gelen varmı bakalım:)
geçmişi okucam birazdan;
bugün manikur ve pedikurumu de yaptırdım:)) doğumhanede, oğlumdan sonra en güzel ayaklar benim olsun :)))
evasudenin bayatlamayan poğaça hamurundan yoğurdum az önce,mayası gelmek üzere;
hemen geçmişe bi göz atıp poğaçaların içini hazırlıcam :))
vakit geçsin diye neler yapıyorum allahımmm :))
biz oturuyoruz teyzesii ,
temizlikcimiz vardi bugun , çok begenmedik ama idare ederiz işte, yarin kendimizde üstünden bi geçeriz oldu bitti işte ,
sornasinda son canta kontrolü , kuaför , gezmece tozmaca oglusu beklemece :)) ama ben herkesten sonra dogurucam kafaya koydum o yuzden acelem yok
şimdi evdesin nede olsa merak etme 2günde bi evi silip süpürmek isticeksin :) ben bugün hatta mikrop kırıyomuş diye sirke koydum evi sildiğim suya :))
eşim amma abarrttın diyooo :))) bi sirkeli suyla silmediğin kalmıştı diyoo; ahahaha
buarada hiç belli olmaz acenu bi bakmışsın günü gelenlerden önce gidiyosun doğumaaa,diyimde korkutuyım seni azcık
şimdi şu poğaçaları yapayım bende gelicem yineee
şimdi evdesin nede olsa merak etme 2günde bi evi silip süpürmek isticeksin :) ben bugün hatta mikrop kırıyomuş diye sirke koydum evi sildiğim suya :))
eşim amma abarrttın diyooo :))) bi sirkeli suyla silmediğin kalmıştı diyoo; ahahaha
buarada hiç belli olmaz acenu bi bakmışsın günü gelenlerden önce gidiyosun doğumaaa,diyimde korkutuyım seni azcık
şimdi şu poğaçaları yapayım bende gelicem yineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?