2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum :) darısı bize inşallah

deragun bebeğin küveze girmedi değil mi sağlıklıdır inşallah

kısa ve özz çok güzel bir doğum olmuş. darısı başımıza
oğluşunla sana güzel günler diliyorum
benimde herşeyim hazır oğlum gelsin diye bekliyorum.
ramazanla birlikte oğluşumda gelcek heralde
alırsam bende bundan alıcam biri daha önerdi bunu.sağol tatlım

Kızçelerrrrrrrr biz gedlikkk geçmişi okuyamadıkkkkkk ama en kısa zamanda okuyacağız.Biliyorsunuz beni okumadan içim rahat etmeyecek Bu arada yarimimmmmm hayırlı uğurlu olsun kuzum benimmm….Aylizimize kavuştun kimler doğurdu bilemiyorum şimdilik ama affedin beni….
Sizleri çok ama çok özledim meleklerinizin son hallerini de….Hikayemi yazacağımmmm
Sadece şunu söylemek istiyorum enerji patlaması ile geçen hamilelik sürecim nasılsa
Doğumum da öyle oldu biraz ağrılıydı ama çatır çatır doğurdum kızçem biraz yavaş geldi
40 dakikada çıkarttım kızımı.Ve o an herşeyi unuttum çektiğim acıi,sancı ,sıkıntı herşeyiiiii
Dikişlerim var ama onun acısını unutuyorum bile.Yeni anne adayınızdan memelerinize çok ama
Çok iyi bakın:18::18::18::18:.Benim sütüm biraz fazlaydı normal doğumun etkisi çok ama çok oldu.Dün akşam memelerde yanmalar ve ağrılarla gelen sertleşmeler oldu.Hemen doktora gittik doktor fazla sütünüzü muhakkak sağın dedi ve 2 kere sağma yaptık ki memeler rahatlasın.Bu arada eve de sağma makinası kiraladık.Bugün sağdım ve şimdi rahatım bebeğimi emziriyorum uçları acısa da olsun kızım hayatmın anlamı DURUM için herşeye değer.Ve benim gibi şu hatayı sakın ama sakın yapmayın lohusalığın
Tadını çıkarın.Biz 2 temmuz saat 14.00da hastaneden çıktık.Ertesi gün gelen misafirlere hizmetlendim
Duramıyordum ki durduğum yerde..Ama hemen akabinde memelerde taşkınlık oluştu…Ayaklarım ve el parmaklarım şişti.Yatabildiğiniz kadar yapın…Ve büyüklerinizin sözlerine kulak verin emin olun bir bildikleri vardır.Ve sizin iyiliğiniz için çalışıyorlardır.
Bir de temmuz annelerinde buzluk böreği,buzluk poğaçası akımı başlatan bir kişi olarak hiç pişman
Olmayacaksınız bundan emin olun.Dünkü misafirler yeni yapılmış zannettiler ve bayıldılar.Bol bol atın
Şimdi geçmişi okumaya çalışacağım kızçem ve misafirler izin verdikçe
Bir de geçemeden edemeyecğimmmm kokuları harika RABBİm onlarıııı mis gibi gönderiyor bize
Bakışları bir harika ve biz tam 4 günlük olduk.Bugün ilk muayenemizi bile olduk.Biraz kilo kaybı olsa da normalmiş.Kakasının renginden,sarılıktan herşeyden bahsetti doktor amcamız.Çok hafif sarılığı da var ama çok değil diye bir daha ki randevuya kadar bol bol emzirin dediiiiiiiiii
Emzirmek çok öenmli kızçelerim benimmmmmmm hem sizin hem de memişleriniz içinnnnnn
Çok alakasız bir yazı oldu kusura bakmayınnnnn

tekrar gözün aydin canim , Allah bagislasin saglicakla inş...

ah canımmm özlemişim seni yaaa
büyütmeye başladın bile minik kızçeni. biz daha beklemedeyiz.

Selam kızlar,
yarim çok güzel görünüyosunuz darısı başımıza inşallah.

Akşam eşimle yürüyüşe çıktım, geri döndük tam evin önündeyken sıcak bişiler geldi, çok az.
Eve girince hemen lavaboya koştum, günlük ped koymuştum, üzerinde çok açık pembe sıvı vardı.
Nişan bu mu ki? Elimde bi broşür vardı. bu durumdan sonra 24-48 saat içinde sancılarınız başlayacak. Bebek hareketleri normalse sancılar başlamadan doktora gitmenize gerek yok diyodu.

evet canım o nişan olmalı

çatı muaynesi yapılmışmıydı?

kızlar bebisin biberon ve emziklerini tencereye attim kaynatıyorum bişi olmaz dimi

Son düzenleme:
Sancı çıkmayınca çatı muayenesi de yapmadı.
NST odasında bi ebe 2kadına çatı muayenesi ypmıştı ama, herhalde onlarda kasılma vardı.
çatı muayenesinden sonrada biraz kanama olabiliyormuşta ondan dedim. bence sen biraz sancılarının sıklaşmasını bekle

ben zaten yaparim , derz dolgularim cıkıo surekli eşim bıktı artık

hem korkmadimki , korkmadim ki

ohh mis gibi çıksın boşver ;temizlik herşeye değer

yarında bizde temizlik sırası püff
eskiler sikeli su ile evi silmek nazarı alır derler

evt cnm bende duydum,varsa öyle bişey onada fayda etsin :))

ayy cnm bnm yaa,ne güzell kızın kucağında ohhh maş..
buarada cnm tarifin bi harika; verdiğin ölçüleri ikiye katlayarak kocaman bir hamur ve akabinde 3 tepsi poğaça yaptım,ve az önce teyzemler kızkardeşim falan bizdeydi sıcak sıcak bi buçuk tepsiyi yedik,harika bi tarif ve bu akımı başlattığın için gerçekten sağol cnmm :)) bunu söylemeden geçemedim walla

kızlar bebisin biberon ve emziklerini tencereye attim kaynatıyorum bişi olmaz dimi

bende kaynattım cnm hiçbişey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…