senin çantada hazır artık heralde
ohh mis gibi çıksın boşver ;temizlik herşeye değer
evt cnm bende duydum,varsa öyle bişey onada fayda etsin :))
ayy cnm bnm yaa,ne güzell kızın kucağında ohhh maş..
buarada cnm tarifin bi harika; verdiğin ölçüleri ikiye katlayarak kocaman bir hamur ve akabinde 3 tepsi poğaça yaptım,ve az önce teyzemler kızkardeşim falan bizdeydi sıcak sıcak bi buçuk tepsiyi yedik,harika bi tarif ve bu akımı başlattığın için gerçekten sağol cnmm :)) bunu söylemeden geçemedim walla
bende kaynattım cnm hiçbişey olmadı
ya bişey dicem çantaya ev terliği koysam kendim için olmaz mı acaba? hem sıcacık hem yumuşacık bilemedim :44::44:benim cangtam cok zamandır hazır 3 aydır nerdeyse ama bi türlü kapatamadim ,bebişin biberon bez, terlk vs koyup yanında duruyo hepsi cantanin :))
bu aksam kaynatayım dedim , tarihe baktşm 20 gün kalmiş görünce
ya bişey dicem çantaya ev terliği koysam kendim için olmaz mı acaba? hem sıcacık hem yumuşacık bilemedim :44::44:
şimdi kaynattım canim cok degil ama , bıraktım sıcakj suya bekelsin , sonra çakkalar koyarım artık cantasina ,
buzluk poşetine sarip koysam olur heralde deilmi :)
inan cnm bi çok şeyi buzluk poşetine koydum ve öyle yerleştirdim çantaya :) ama biberonun kapağı olduğu için kapatıp kutusuna koydum,ama emziği falan aynı şekilde buzluk poşetinee :))
yakın zamanda doğum yapan bi arkadaş var hemde kuzenim ağustosta doğum yapmıştı. ikiside doğumdan sonra çok üşüdüklerini söylediler. ayrıca özellikle ayaklarını sıcak tut azıcık üşüttüğün zaman bebiş hemen etkileniyor hastalanıyor ve çok gaz oluyor bebekte o zaman dediler. ve her ikiside bizim şuan duramadığımız sıcaklarda evde soba açtılarpofuduklardan mi ? bilmiyorumki , sıcak olmazmi cok canim ?? bende 2 terlik koydum biri suslu , biride ev terligi ama yazlık olanlardan
yakın zamanda doğum yapan bi arkadaş var hemde kuzenim ağustosta doğum yapmıştı. ikiside doğumdan sonra çok üşüdüklerini söylediler. ayrıca özellikle ayaklarını sıcak tut azıcık üşüttüğün zaman bebiş hemen etkileniyor hastalanıyor ve çok gaz oluyor bebekte o zaman dediler. ve her ikiside bizim şuan duramadığımız sıcaklarda evde soba açtılarbiz nasıl oluruz bilmiyorum ama genel duyumlarım bu yönde benim. ondan dedim. pofuduk olanlardan evet
sen başında değilmiydin ki?biberonlar kapakli , emziklerinde kutulari var canim ama yinede posetleyim diyorum , toz vs olur , bugun temizlikci hiç güzel yapamamiş evi , çıldırdım resmenn , bide eşimin odasinin camini gösterd,i eşim iice fıttırdımmmpöffffff
Selam kızlar,
yarim çok güzel görünüyosunuz darısı başımıza inşallah.
Akşam eşimle yürüyüşe çıktım, geri döndük tam evin önündeyken sıcak bişiler geldi, çok az.
Eve girince hemen lavaboya koştum, günlük ped koymuştum, üzerinde çok açık pembe sıvı vardı.
Nişan bu mu ki? Elimde bi broşür vardı. bu durumdan sonra 24-48 saat içinde sancılarınız başlayacak. Bebek hareketleri normalse sancılar başlamadan doktora gitmenize gerek yok diyodu.
yakın zamanda doğum yapan bi arkadaş var hemde kuzenim ağustosta doğum yapmıştı. ikiside doğumdan sonra çok üşüdüklerini söylediler. ayrıca özellikle ayaklarını sıcak tut azıcık üşüttüğün zaman bebiş hemen etkileniyor hastalanıyor ve çok gaz oluyor bebekte o zaman dediler. ve her ikiside bizim şuan duramadığımız sıcaklarda evde soba açtılarbiz nasıl oluruz bilmiyorum ama genel duyumlarım bu yönde benim. ondan dedim. pofuduk olanlardan evet
biberonlar kapakli , emziklerinde kutulari var canim ama yinede posetleyim diyorum , toz vs olur , bugun temizlikci hiç güzel yapamamiş evi , çıldırdım resmenn , bide eşimin odasinin camini gösterd,i eşim iice fıttırdımmmpöffffff
sen başında değilmiydin ki?
canım keşke başında dursaydın kadının yaa,benimde en gıcık oldğm şeylerden biridir hem birsürü para veriyosun hem işini iyi yapmıyooo hırrr
ben kendim bile yerleri viledayla silmem mesela; bu karnımla eğilip siliyorum,geçen kadına dedim yerbeziyle silcez diyee;
çek pasımda var ama onu daha günlük te kullanıyorum;kadın önce bi baktı sonra walla gayet bekledim başında hatta bazen bezini ver yıkıyım silkeliyim dedim getirdim ...napcann mecburrr
benim cangtam cok zamandır hazır 3 aydır nerdeyse ama bi türlü kapatamadim ,bebişin biberon bez, terlk vs koyup yanında duruyo hepsi cantanin :))
bu aksam kaynatayım dedim , tarihe baktşm 20 gün kalmiş görünce
Ayyy hadi bakalim hayirlisi kizz :)) bi nefeste insallahhh....Kızlar 20dk da 1 sancı giriyor, doğurcam ben galiba
Kızlar 20dk da 1 sancı giriyor, doğurcam ben galiba
Kızçelerrrrrrrr biz gedlikkk geçmişi okuyamadıkkkkkk ama en kısa zamanda okuyacağız.Biliyorsunuz beni okumadan içim rahat etmeyecek Bu arada yarimimmmmm hayırlı uğurlu olsun kuzum benimmm .Aylizimize kavuştun kimler doğurdu bilemiyorum şimdilik ama affedin beni .
Sizleri çok ama çok özledim meleklerinizin son hallerini de .Hikayemi yazacağımmmm
Sadece şunu söylemek istiyorum enerji patlaması ile geçen hamilelik sürecim nasılsa
Doğumum da öyle oldu biraz ağrılıydı ama çatır çatır doğurdum kızçem biraz yavaş geldi
40 dakikada çıkarttım kızımı.Ve o an herşeyi unuttum çektiğim acıi,sancı ,sıkıntı herşeyiiiii
Dikişlerim var ama onun acısını unutuyorum bile.Yeni anne adayınızdan memelerinize çok ama
Çok iyi bakın:18::18::18::18:.Benim sütüm biraz fazlaydı normal doğumun etkisi çok ama çok oldu.Dün akşam memelerde yanmalar ve ağrılarla gelen sertleşmeler oldu.Hemen doktora gittik doktor fazla sütünüzü muhakkak sağın dedi ve 2 kere sağma yaptık ki memeler rahatlasın.Bu arada eve de sağma makinası kiraladık.Bugün sağdım ve şimdi rahatım bebeğimi emziriyorum uçları acısa da olsun kızım hayatmın anlamı DURUM için herşeye değer.Ve benim gibi şu hatayı sakın ama sakın yapmayın lohusalığın
Tadını çıkarın.Biz 2 temmuz saat 14.00da hastaneden çıktık.Ertesi gün gelen misafirlere hizmetlendim
Duramıyordum ki durduğum yerde..Ama hemen akabinde memelerde taşkınlık oluştu Ayaklarım ve el parmaklarım şişti.Yatabildiğiniz kadar yapın Ve büyüklerinizin sözlerine kulak verin emin olun bir bildikleri vardır.Ve sizin iyiliğiniz için çalışıyorlardır.
Bir de temmuz annelerinde buzluk böreği,buzluk poğaçası akımı başlatan bir kişi olarak hiç pişman
Olmayacaksınız bundan emin olun.Dünkü misafirler yeni yapılmış zannettiler ve bayıldılar.Bol bol atın
Şimdi geçmişi okumaya çalışacağım kızçem ve misafirler izin verdikçe
Bir de geçemeden edemeyecğimmmm kokuları harika RABBİm onlarıııı mis gibi gönderiyor bize
Bakışları bir harika ve biz tam 4 günlük olduk.Bugün ilk muayenemizi bile olduk.Biraz kilo kaybı olsa da normalmiş.Kakasının renginden,sarılıktan herşeyden bahsetti doktor amcamız.Çok hafif sarılığı da var ama çok değil diye bir daha ki randevuya kadar bol bol emzirin dediiiiiiiiii
Emzirmek çok öenmli kızçelerim benimmmmmmm hem sizin hem de memişleriniz içinnnnnn
Çok alakasız bir yazı oldu kusura bakmayınnnnn
Kesinlikle sancısız gitme doktora bence ara konuş önce:44:Selam kızlar,
yarim çok güzel görünüyosunuz darısı başımıza inşallah.
Akşam eşimle yürüyüşe çıktım, geri döndük tam evin önündeyken sıcak bişiler geldi, çok az.
Eve girince hemen lavaboya koştum, günlük ped koymuştum, üzerinde çok açık pembe sıvı vardı.
Nişan bu mu ki? Elimde bi broşür vardı. bu durumdan sonra 24-48 saat içinde sancılarınız başlayacak. Bebek hareketleri normalse sancılar başlamadan doktora gitmenize gerek yok diyodu.
kızlar bebisin biberon ve emziklerini tencereye attim kaynatıyorum bişi olmaz dimi
ya bişey dicem çantaya ev terliği koysam kendim için olmaz mı acaba? hem sıcacık hem yumuşacık bilemedim :44::44:
Kızlar 20dk da 1 sancı giriyor, doğurcam ben galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?