2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
senin çantada hazır artık heralde

benim cangtam cok zamandır hazır 3 aydır nerdeyse ama bi türlü kapatamadim ,bebişin biberon bez, terlk vs koyup yanında duruyo hepsi cantanin :))

bu aksam kaynatayım dedim , tarihe baktşm 20 gün kalmiş görünce

şimdi kaynattım canim cok degil ama , bıraktım sıcakj suya bekelsin , sonra çakkalar koyarım artık cantasina ,

buzluk poşetine sarip koysam olur heralde deilmi :)

ya bişey dicem çantaya ev terliği koysam kendim için olmaz mı acaba? hem sıcacık hem yumuşacık bilemedim :44::44:

ya bişey dicem çantaya ev terliği koysam kendim için olmaz mı acaba? hem sıcacık hem yumuşacık bilemedim :44::44:

pofuduklardan mi ? bilmiyorumki , sıcak olmazmi cok canim ?? bende 2 terlik koydum biri suslu , biride ev terligi ama yazlık olanlardan

şimdi kaynattım canim cok degil ama , bıraktım sıcakj suya bekelsin , sonra çakkalar koyarım artık cantasina ,

buzluk poşetine sarip koysam olur heralde deilmi :)

inan cnm bi çok şeyi buzluk poşetine koydum ve öyle yerleştirdim çantaya :) ama biberonun kapağı olduğu için kapatıp kutusuna koydum,ama emziği falan aynı şekilde buzluk poşetinee
:))

inan cnm bi çok şeyi buzluk poşetine koydum ve öyle yerleştirdim çantaya :) ama biberonun kapağı olduğu için kapatıp kutusuna koydum,ama emziği falan aynı şekilde buzluk poşetinee
:))

biberonlar kapakli , emziklerinde kutulari var canim ama yinede posetleyim diyorum , toz vs olur , bugun temizlikci hiç güzel yapamamiş evi , çıldırdım resmenn , bide eşimin odasinin camini gösterd,i eşim iice fıttırdımmm pöffffff

pofuduklardan mi ? bilmiyorumki , sıcak olmazmi cok canim ?? bende 2 terlik koydum biri suslu , biride ev terligi ama yazlık olanlardan
yakın zamanda doğum yapan bi arkadaş var hemde kuzenim ağustosta doğum yapmıştı. ikiside doğumdan sonra çok üşüdüklerini söylediler. ayrıca özellikle ayaklarını sıcak tut azıcık üşüttüğün zaman bebiş hemen etkileniyor hastalanıyor ve çok gaz oluyor bebekte o zaman dediler. ve her ikiside bizim şuan duramadığımız sıcaklarda evde soba açtılar biz nasıl oluruz bilmiyorum ama genel duyumlarım bu yönde benim. ondan dedim. pofuduk olanlardan evet

canim o zaman koy , o kadar cok sey koyduk cantalara pardon bavullara :)) 1 terlikmi sigmiycak sankimmmm

sen başında değilmiydin ki?

Canım bugün bende yürüyüş sonrası duşa girdim bir baktım iç çamaşırıma koyduğum havlu peçetede mercimewk tanesi kadar leke var dr aradım nişan geliyo olabilir dedi sancın artarsa gel dedi benim şuan hiç sancım yok ama bebişim gerildikçe karnım kasılıyor.
2 temmuzda nst de bişey çıkmamıştı halbuki aynıyız yani...

bide annem benim çeyizime lizöz yaptirmiş , bende bugun hırkada koyayım diodum çok üşünüyomuş die sanirim en cok sezeryanda üşünüyo , nolur nolmaz die , annemde hatırlattı hemen lizöz yaptirmiştim ben sana dieee onuda koyduk

canım keşke başında dursaydın kadının yaa,benimde en gıcık oldğm şeylerden biridir hem birsürü para veriyosun hem işini iyi yapmıyooo hırrr
ben kendim bile yerleri viledayla silmem mesela; bu karnımla eğilip siliyorum,geçen kadına dedim yerbeziyle silcez diyee;
çek pasımda var ama onu daha günlük te kullanıyorum;kadın önce bi baktı sonra walla gayet bekledim başında hatta bazen bezini ver yıkıyım silkeliyim dedim getirdim ...napcann mecburrr

sen başında değilmiydin ki?

başinda beklemedim tanıdık die, bende baska işlerimi halledeyimd edim çamasır cekmece içleri vs elden geçirdim , akşam onlar gitti banyoya girdim duvarlar duruyo eşimin cam öle kötü duruyooo vs vs vs bi çok sey işte.

hep benim annemin işleri , annemlerin binanin merdv silio kadin 2 cocukla gelio temzilige , cocuklar uslu koydu odaya annem durdu baslarinda onlar oturdu , biri 8 aylık biri 5 yasında dusun , o halde kadın emzikli bebegi ile temizlige gelio , bende içinde bulundugum hamilelikten sanırım cok şunu yap bunu yap diemedim , arada mola verip bebegi emzirdikce bi tuhaf oldum , ama şimdi gördükce kuduruyorummmm annemede bi sürü fırça attım eşim geldi onada attım fırça bugun herkes sıradan geçti bakalim nolcak böleee, anneme söyle gelsin silsin adam gibi geri dedim

aynen öyle kızlar ben artık terlemiyorum mesela...
ve atletsiz üşüyorum... iyiki emzirme sütyeni değil atleti almışım...

ben iki küçük valiz çanta hazırladım.bebişin ve benimkini ayrı çantalara koydum.tek çantaya sıgmadı.

Bol bol kokla annesii missss

Kesinlikle sancısız gitme doktora bence ara konuş önce:44:

kızlar bebisin biberon ve emziklerini tencereye attim kaynatıyorum bişi olmaz dimi

Olmaz cnm bende öyle yaptım buzdolabı poşetine koydum tabiki iyice kuruduktan sonra

Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen onu al yanına hatta doğum sonrası üşüme olur

Kızlar 20dk da 1 sancı giriyor, doğurcam ben galiba

Sancın başladıysa bence hastaneye gitmende fayda var canm Allah yardmcın olsun:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…