bende hırka koydum.2 çiftte çorap koydum üşürsem diyebide annem benim çeyizime lizöz yaptirmiş , bende bugun hırkada koyayım diodum çok üşünüyomuş die sanirim en cok sezeryanda üşünüyo , nolur nolmaz die , annemde hatırlattı hemen lizöz yaptirmiştim ben sana dieeeonuda koyduk
ben hem atlet hem sütyen aldım hangisiyle rahat edersem ondan devam ederim diye.aynen öyle kızlar ben artık terlemiyorum mesela...
ve atletsiz üşüyorum... iyiki emzirme sütyeni değil atleti almışım...
aaaKızlar 20dk da 1 sancı giriyor, doğurcam ben galiba
ev terliği koymaya karar verdim ben. yumuşacık ayağımada çoraplarımı geçiririm hem hiç üşümez ayaklarım. zaten çıkıp dışarı dolaşmıycama göre ev terliğide olur bence dimi amaSen kendini nasıl rahat hissedeceksen onu al yanına hatta doğum sonrası üşüme olur
Kızlar 20dk da 1 sancı giriyor, doğurcam ben galiba
ben iki küçük valiz çanta hazırladım.bebişin ve benimkini ayrı çantalara koydum.tek çantaya sıgmadı.
aaahakkaten geliyor galiba bebişşşşş
ev terliği koymaya karar verdim ben. yumuşacık ayağımada çoraplarımı geçiririm hem hiç üşümez ayaklarım. zaten çıkıp dışarı dolaşmıycama göre ev terliğide olur bence dimi ama
Canım sancılar nasıl bir tarif etsen benimki adet sancısı gibi iki büklüm geziyorum.
Bol bol kokla annesii missss
Kesinlikle sancısız gitme doktora bence ara konuş önce:44:
Olmaz cnm bende öyle yaptım buzdolabı poşetine koydum tabiki iyice kuruduktan sonra
Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen onu al yanına hatta doğum sonrası üşüme olur
Sancın başladıysa bence hastaneye gitmende fayda var canm Allah yardmcın olsun:26:
aaahakkaten geliyor galiba bebişşşşş
ev terliği koymaya karar verdim ben. yumuşacık ayağımada çoraplarımı geçiririm hem hiç üşümez ayaklarım. zaten çıkıp dışarı dolaşmıycama göre ev terliğide olur bence dimi ama
bende öyle düşünüyorum. szaten kimse benimle ilgilenmiycek ne giydiğime bakmıycak herkes oğluşuma bakacağı için benim üstümde ne olduğu önemli değil bencedeTabi yaa ayrıca bebeğine kavuşunca hiç birşey umrunda olmayacak ki
Canım adet ağrısı gibi, bi de alttan bıçak saplanmış gibi geliyor. Az önce de lavaboya gittim bu sefer kan vardı.
Canım devlet hastanesine gidiyordum ben, doktorumun numarasını almamışım. Kardeşim pratisyen ona sorucam artık.
Geliyo galiba, bu sefer kıpkırmızı kan geldi. Korkmaya başladım
sancıların ne durumda ??? kaç dk da bir oluyorCanım adet ağrısı gibi, bi de alttan bıçak saplanmış gibi geliyor. Az önce de lavaboya gittim bu sefer kan vardı.
Canım devlet hastanesine gidiyordum ben, doktorumun numarasını almamışım. Kardeşim pratisyen ona sorucam artık.
Canım adet ağrısı gibi, bi de alttan bıçak saplanmış gibi geliyor. Az önce de lavaboya gittim bu sefer kan vardı.
bende öyle düşünüyorum. szaten kimse benimle ilgilenmiycek ne giydiğime bakmıycak herkes oğluşuma bakacağı için benim üstümde ne olduğu önemli değil bencede
aynen öyle kızlar ben artık terlemiyorum mesela...
ve atletsiz üşüyorum... iyiki emzirme sütyeni değil atleti almışım...
Bebekle uyuduğunuz odada cam açıyomusunuz? Eşimle onu düşünüyoruz, camı açamazsak fenalık geçirmezmiyiz diye :2:
Bebekle uyuduğunuz odada cam açıyomusunuz? Eşimle onu düşünüyoruz, camı açamazsak fenalık geçirmezmiyiz diye :2:
Ben de onu düşünüyorum ya Antalya sıcağı napcaz klima mı cam mı açıcaz Deha cığımı paşamı pişirmeyelim bir de
azıcık bencil bi anne olacağım heralde, sanki kendimi düşünüyorum birazcık, fenalık geçiririm camı açmazsak, bebeği başka bi odaya alıp kendim cam açık odada mı uyusam diyorum
benim eşim şuan gece cam actırmıyo , çorapla yatıo üşüyomuş
sabaha karsı uyanıyourm kan ter içinde cam acıyorum , uyanıyo hemen orasi burası agrimiş , üşümüş müş müş
çcuk olunca fanusa koyarıza artık ikisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?