2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bende hırka koydum.2 çiftte çorap koydum üşürsem diye

aynen öyle kızlar ben artık terlemiyorum mesela...
ve atletsiz üşüyorum... iyiki emzirme sütyeni değil atleti almışım...
ben hem atlet hem sütyen aldım hangisiyle rahat edersem ondan devam ederim diye.
normal doğumdan sonrada üşüdün mü sen çok ?

Kızlar 20dk da 1 sancı giriyor, doğurcam ben galiba
aaa hakkaten geliyor galiba bebişşşşş
Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen onu al yanına hatta doğum sonrası üşüme olur
ev terliği koymaya karar verdim ben. yumuşacık ayağımada çoraplarımı geçiririm hem hiç üşümez ayaklarım. zaten çıkıp dışarı dolaşmıycama göre ev terliğide olur bence dimi ama

ben iki küçük valiz çanta hazırladım.bebişin ve benimkini ayrı çantalara koydum.tek çantaya sıgmadı.

cnm bende ilk öle yapmiştim , ama şimdi ufak olani dogumhane için ayırdım buyuk olani sag tarafına kediminkileri sol tarafa bebişinkileri koydum.

Tabi yaa ayrıca bebeğine kavuşunca hiç birşey umrunda olmayacak ki

Canım sancılar nasıl bir tarif etsen benimki adet sancısı gibi iki büklüm geziyorum.

Canım adet ağrısı gibi, bi de alttan bıçak saplanmış gibi geliyor. Az önce de lavaboya gittim bu sefer kan vardı.

Canım devlet hastanesine gidiyordum ben, doktorumun numarasını almamışım. Kardeşim pratisyen ona sorucam artık.

Geliyo galiba, bu sefer kıpkırmızı kan geldi. Korkmaya başladım

Tabi yaa ayrıca bebeğine kavuşunca hiç birşey umrunda olmayacak ki
bende öyle düşünüyorum. szaten kimse benimle ilgilenmiycek ne giydiğime bakmıycak herkes oğluşuma bakacağı için benim üstümde ne olduğu önemli değil bencede

Canımm bak hem kanaman gelmiş hem sancın var bence gitmende yarar var...:44:

sancıların ne durumda ??? kaç dk da bir oluyor

Git hemen hastaneye hadi hayırlısıyla doğumunu yap gel cnm oyalanma buralarda.
Alllahım kolay doğumlar nasip etsin inşallah bizede dua et cnm.

bende öyle düşünüyorum. szaten kimse benimle ilgilenmiycek ne giydiğime bakmıycak herkes oğluşuma bakacağı için benim üstümde ne olduğu önemli değil bencede

ya hem öyle hemde o telaşede canim dogumdan cıkıyosun yorgunsun , usuyuyosun , sezeryansa agrin var , nromalse dikişin olabilir , emzirme telaş, , bebek heyacanı derkennn 1 gece en fazla 2 gece kalıyosun zaten , diyoruz ya hep makyaj malz vs vs aklimiza gelecekmi acaba bunlari yaparken aman sacım aman pijamam aman ojem makyajım terligim

ndd cnm yazmayı unutmuşum oğluşunun herşeyi çok güzeel

senle ben birden doğuruyorum diye gidicez bak gör

evasude fıkırdak anne o halde millete hizmet mi ettin birde.kız otur kızına bak kokla missss ohh=) durumuzu öp kokla bizim yerimize

pc öğretmeni bir avazda cnm inşşşşş.

aynen öyle kızlar ben artık terlemiyorum mesela...
ve atletsiz üşüyorum... iyiki emzirme sütyeni değil atleti almışım...

Bebekle uyuduğunuz odada cam açıyomusunuz? Eşimle onu düşünüyoruz, camı açamazsak fenalık geçirmezmiyiz diye :2:

Bebekle uyuduğunuz odada cam açıyomusunuz? Eşimle onu düşünüyoruz, camı açamazsak fenalık geçirmezmiyiz diye :2:

Benim önceki bebeğimde yaz bebeğiydi o sıcaklarda cam acamadık bebek etkilenir diye fenalık geçirmedik insan alışıyor.. Arada bebek yokken havalandırmak yeterli

Ben de onu düşünüyorum ya Antalya sıcağı napcaz klima mı cam mı açıcaz Deha cığımı paşamı pişirmeyelim bir de

azıcık bencil bi anne olacağım heralde, sanki kendimi düşünüyorum birazcık, fenalık geçiririm camı açmazsak, bebeği başka bi odaya alıp kendim cam açık odada mı uyusam diyorum

Hahahaa artık düşündüğümüz detaylara bak yaff ,,cam açmassak terleris falan,,hakkaten hiç aklıma gelmemişti:):)

Evasude detaylar önemli canım,iki günün üç günün tecrübesi bile tecrübedir sonuçta bize çok faydası oluyo söylediklerinizin inan.Taze anne misafirlere hizmet mi etti??Sakın haa,,önce kendini bi toparla canımm

Acenu anlıyorum seni canım,,sinirlenmekte haklısın,sonuçta muhtaç olduğumuz için çağırıoruz kadınları,,bide kıyamıyoruz bi taraftan da,onlar da iyi niyetimizi suistimal etmesinler ama.Güzel yapmıycaklarsa da gelmesinler.

Pc öğretmeni koş hastaneye kooşşş,,hayrlı haberlerini beklioruzzz

Bu poğaçalardan yapıcam bende yaf ama haftaya yaparım artık haftasonu geldi şimdi eşimle belkide son yalnız haftasonumuz,değerlendirmek lasım

Yarın ,daha dpğrusu an itibariyle bugün bizimde doktor kontrolümüz var bakalım tarih vericektir artık erteleyemem:18::18:

azıcık bencil bi anne olacağım heralde, sanki kendimi düşünüyorum birazcık, fenalık geçiririm camı açmazsak, bebeği başka bi odaya alıp kendim cam açık odada mı uyusam diyorum

benim eşim şuan gece cam actırmıyo , çorapla yatıo üşüyomuş

sabaha karsı uyanıyourm kan ter içinde cam acıyorum , uyanıyo hemen orasi burası agrimiş , üşümüş müş müş

çcuk olunca fanusa koyarıza artık ikisini

İkisini beraber bırakıp kaçın siz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…