2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hadi inş güzel haberlerle gelin canim :)
temizlikci gelsin yapmadiklarini yapsin ayar oldumm
bizimde c.tesi teyzesi kontrolumuz , kontrolden sonra biraz gezelim diyorum dedigin gibi göbüşlü günlerin sonuna geldik

bencede hiç aklımıza gelmicek gibi. zaten minik meleğimizi görünce onu severken onla ilgilenirken kendimizle ilgilenmek mümkün olmaz ki

inşallah öyle olur biranda pat diye geliverir bizim sıpacıklar
Bebekle uyuduğunuz odada cam açıyomusunuz? Eşimle onu düşünüyoruz, camı açamazsak fenalık geçirmezmiyiz diye :2:
bencde bebek üşür öyle yaa
Ben de onu düşünüyorum ya Antalya sıcağı napcaz klima mı cam mı açıcaz Deha cığımı paşamı pişirmeyelim bir de
canım tanıdıklarım soba açtılar evde biri ağustosta doğum yaptı biride haziran başında klima zor gibi. tabi durum ne gösterir bilemeyiz. ama ilk 40 gün üşür bebek.
azıcık bencil bi anne olacağım heralde, sanki kendimi düşünüyorum birazcık, fenalık geçiririm camı açmazsak, bebeği başka bi odaya alıp kendim cam açık odada mı uyusam diyorum
kız ufacık bebeği bir odaya bırakıp kendin başka odada nasıl uyucaksın

benimde var kontrolüm hatta çatı kontrolü çok heyecanlıyım çookk

erkekler genelde üşümez ama seninki değişikmiş tatlım

bizim buyuk oglandan kucugu ile ilgilenmeye firsat olcakmi bakalim
bende bugün eşime bizde bitane çocuk varmış bunu yapmaya gerek yokmuş ama artık çok geç dedim ama beni duymadı çünkü oyun oynamaya gidiyordu pc de

ev çok kalabalık olacak ki yanında biri olur mutlaka bırakamam tabi ki ama şimdiden nasıl uyuyacağız diye düşünüyoruz, pazartesi günü doğum olacak inşallah bizim, beşiğimiz de geldi, kurduk, yerine koyduk, tek derdimiz camı kapatmak zorundamı kalacağız oldu şimdi :) İnşallah hayırlısıyla doğsun da kızımız tek derdimiz sıcaklar olsun inş.

onun da bi çaresini buluruz. gaz sancıları çekmeyelimde

slm kızlar

kuzenim geldi bu akşam bebeğine küçülen beşiği getirmiş sağolsun üst kata koyucam onuda lakin kumaşları hem pembe mavi ile değiştiricem
bizim temizlikçi hağnımda işe girmiş cmrt gelicekmiş pehh inş eşimçalışırda cmrt rahat rahat biter iş güç oğluşumda inş vaktinden önce gelmez

poffpofff

iyi geceler herkese.herkes doğumuna karar verdi mi yoksa benim gibi karar veremeyenler var mı? normal mi sezeryan mı? diye sık sık kararını değiştiren yada karar veremeyenler ne yapıcaz

ben artık oğluşum gelsin istiyoruumm

iyi geceler herkese.herkes doğumuna karar verdi mi yoksa benim gibi karar veremeyenler var mı? normal mi sezeryan mı? diye sık sık kararını değiştiren yada karar veremeyenler ne yapıcaz
ben o konuyu hiç düşünmüyorum yarınki kontrolden sonra dr ne derse kabul etmeyi düşünüyorum

Seçme şansım olsa hiç düşünmeden normal doğum isterdim, ama bizim mecburen sezeryan olacak gibi..

ben artık oğluşum gelsin istiyoruumm

bende ama şu temizlik işi bitsin önce

tırsak bir anne olarak süper kararsızlıktan sonra bahane bulup sezeryan olmaya karar verdim dün dr la beraber

herkese iyi gecelerrrrr
yarın yeni bir gün ve yeni doğum haberleriiii
ve benim oğluşumla randevummm
çok heyecanlıyım

:18::18:

kızlar ben bitlendimmm birkaç haftadır kafam,saçım kaşınıyordu deride yara ve sivilceler vardı.ben doğum stresi diye önemsemedim ama bol bol kaşındım cart cart.bugün eltim gördü neden kaşınıyosun dedi ne bilim stres herhalde doğum korkusu dedim
onun kızı dün bit ve sirke olmuş mu saçınnda.sanada bakayım dedi..o da ne saçlarım sirke ve bitle doluşmuş.
neyse ilaç kullanır geçer herhalde dedi yarın gelir seni temizlerim dedi eve gitti.benim içim sıkıldı daraldı.eczaneye sordum bit ilacı gebe kulllanamaz.eee ne olacak doğuma kadar bitle mi gezicem:18:
herkes ben kaşındıkça bana bakıyordu demek boşuna degilmiş pehhhh
yarın aile hekimine sorucam o da olmadı cildiyeye giderim.
yazdıklarım virüs taşıyor yaklaşmayın bulaşıcıdır dermişiim
bir bitim eksikti bende bıktım bitttim offf
eşim bana bu akşam yaklaşmadı öyle kaçışı vardı ki...
neyse zaten biz uzun zamandır ayrı odada ayrı yatakta yatıyorduk :44::44:
bu halimede çok güldüm
yarın evide dezenfekte etmeli herşeyi yıkamalı.temizlik yapıcaz eltimle....

kaşınıyorummmm bennnn.kaşıyın beni....

Bu yaşta ilk defa duyuyorum .....:44::44:

Anaaa yazık ya sanaaa, cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…