Hahahaa artık düşündüğümüz detaylara bak yaff ,,cam açmassak terleris falan,,hakkaten hiç aklıma gelmemişti:):)
Evasude detaylar önemli canım,iki günün üç günün tecrübesi bile tecrübedir sonuçta bize çok faydası oluyo söylediklerinizin inan.Taze anne misafirlere hizmet mi etti??Sakın haa,,önce kendini bi toparla canımm
Acenu anlıyorum seni canım,,sinirlenmekte haklısın,sonuçta muhtaç olduğumuz için çağırıoruz kadınları,,bide kıyamıyoruz bi taraftan da,onlar da iyi niyetimizi suistimal etmesinler ama.Güzel yapmıycaklarsa da gelmesinler.
Pc öğretmeni koş hastaneye kooşşş,,hayrlı haberlerini beklioruzzz
Bu poğaçalardan yapıcam bende yaf ama haftaya yaparım artık haftasonu geldi şimdi eşimle belkide son yalnız haftasonumuz,değerlendirmek lasım
Yarın ,daha dpğrusu an itibariyle bugün bizimde doktor kontrolümüz var bakalım tarih vericektir artık erteleyemem:18::18:
İkisini beraber bırakıp kaçın siz :)
bencede hiç aklımıza gelmicek gibi. zaten minik meleğimizi görünce onu severken onla ilgilenirken kendimizle ilgilenmek mümkün olmaz kiya hem öyle hemde o telaşede canim dogumdan cıkıyosun yorgunsun , usuyuyosun , sezeryansa agrin var , nromalse dikişin olabilir , emzirme telaş, , bebek heyacanı derkennn 1 gece en fazla 2 gece kalıyosun zaten , diyoruz ya hep makyaj malz vs vs aklimiza gelecekmi acaba bunlari yaparken aman sacım aman pijamam aman ojem makyajım terligim
inşallah öyle olur biranda pat diye geliverir bizim sıpacıklarndd cnm yazmayı unutmuşum oğluşunun herşeyi çok güzeel
senle ben birden doğuruyorum diye gidicez bak gör
evasude fıkırdak anne o halde millete hizmet mi ettin birde.kız otur kızına bak kokla missss ohh=) durumuzu öp kokla bizim yerimize
pc öğretmeni bir avazda cnm inşşşşş.
bencde bebek üşür öyle yaaBebekle uyuduğunuz odada cam açıyomusunuz? Eşimle onu düşünüyoruz, camı açamazsak fenalık geçirmezmiyiz diye :2:
canım tanıdıklarım soba açtılar evde biri ağustosta doğum yaptı biride haziran başında klima zor gibi. tabi durum ne gösterir bilemeyiz. ama ilk 40 gün üşür bebek.Ben de onu düşünüyorum ya Antalya sıcağı napcaz klima mı cam mı açıcaz Deha cığımı paşamı pişirmeyelim bir de
kız ufacık bebeği bir odaya bırakıp kendin başka odada nasıl uyucaksınazıcık bencil bi anne olacağım heralde, sanki kendimi düşünüyorum birazcık, fenalık geçiririm camı açmazsak, bebeği başka bi odaya alıp kendim cam açık odada mı uyusam diyorum
bencede hiç aklımıza gelmicek gibi. zaten minik meleğimizi görünce onu severken onla ilgilenirken kendimizle ilgilenmek mümkün olmaz ki
benimde var kontrolüm hatta çatı kontrolü çok heyecanlıyım çookkHahahaa artık düşündüğümüz detaylara bak yaff ,,cam açmassak terleris falan,,hakkaten hiç aklıma gelmemişti:):)
Evasude detaylar önemli canım,iki günün üç günün tecrübesi bile tecrübedir sonuçta bize çok faydası oluyo söylediklerinizin inan.Taze anne misafirlere hizmet mi etti??Sakın haa,,önce kendini bi toparla canımm
Acenu anlıyorum seni canım,,sinirlenmekte haklısın,sonuçta muhtaç olduğumuz için çağırıoruz kadınları,,bide kıyamıyoruz bi taraftan da,onlar da iyi niyetimizi suistimal etmesinler ama.Güzel yapmıycaklarsa da gelmesinler.
Pc öğretmeni koş hastaneye kooşşş,,hayrlı haberlerini beklioruzzz
Bu poğaçalardan yapıcam bende yaf ama haftaya yaparım artık haftasonu geldi şimdi eşimle belkide son yalnız haftasonumuz,değerlendirmek lasım
Yarın ,daha dpğrusu an itibariyle bugün bizimde doktor kontrolümüz var bakalım tarih vericektir artık erteleyemem:18::18:
benim eşim şuan gece cam actırmıyo , çorapla yatıo üşüyomuş
sabaha karsı uyanıyourm kan ter içinde cam acıyorum , uyanıyo hemen orasi burası agrimiş , üşümüş müş müş
çcuk olunca fanusa koyarıza artık ikisini
bende bugün eşime bizde bitane çocuk varmış bunu yapmaya gerek yokmuş ama artık çok geç dedim ama beni duymadı çünkü oyun oynamaya gidiyordu pc debizim buyuk oglandan kucugu ile ilgilenmeye firsat olcakmi bakalim
onun da bi çaresini buluruz. gaz sancıları çekmeyelimdeev çok kalabalık olacak ki yanında biri olur mutlakabırakamam tabi ki ama şimdiden nasıl uyuyacağız diye düşünüyoruz, pazartesi günü doğum olacak inşallah bizim, beşiğimiz de geldi, kurduk, yerine koyduk, tek derdimiz camı kapatmak zorundamı kalacağız oldu şimdi :) İnşallah hayırlısıyla doğsun da kızımız tek derdimiz sıcaklar olsun inş.
ben artık oğluşum gelsin istiyoruummslm kızlar
kuzenim geldi bu akşam bebeğine küçülen beşiği getirmiş sağolsun üst kata koyucam onuda lakin kumaşları hem pembe mavi ile değiştiricem
bizim temizlikçi hağnımda işe girmiş cmrt gelicekmiş pehh inş eşimçalışırda cmrt rahat rahat biter iş güç oğluşumda inş vaktinden önce gelmez
poffpofff
ben o konuyu hiç düşünmüyorum yarınki kontrolden sonra dr ne derse kabul etmeyi düşünüyorumiyi geceler herkese.herkes doğumuna karar verdi mi yoksa benim gibi karar veremeyenler var mı? normal mi sezeryan mı? diye sık sık kararını değiştiren yada karar veremeyenler ne yapıcaz
iyi geceler herkese.herkes doğumuna karar verdi mi yoksa benim gibi karar veremeyenler var mı? normal mi sezeryan mı? diye sık sık kararını değiştiren yada karar veremeyenler ne yapıcaz
ben artık oğluşum gelsin istiyoruumm
iyi geceler herkese.herkes doğumuna karar verdi mi yoksa benim gibi karar veremeyenler var mı? normal mi sezeryan mı? diye sık sık kararını değiştiren yada karar veremeyenler ne yapıcaz
Bu yaşta ilk defa duyuyorum .....:18::18:
kızlar ben bitlendimmmbirkaç haftadır kafam,saçım kaşınıyordu deride yara ve sivilceler vardı.ben doğum stresi diye önemsemedim ama bol bol kaşındım cart cart .bugün eltim gördü neden kaşınıyosun dedi ne bilim stres herhalde doğum korkusu dedim
onun kızı dün bit ve sirke olmuş mu saçınnda.sanada bakayım dedi..o da ne saçlarım sirke ve bitle doluşmuş.
neyse ilaç kullanır geçer herhalde dedi yarın gelir seni temizlerim dedi eve gitti.benim içim sıkıldı daraldı.eczaneye sordum bit ilacı gebe kulllanamaz.eee ne olacak doğuma kadar bitle mi gezicem:18:
herkes ben kaşındıkça bana bakıyordu demek boşuna degilmiş pehhhh
yarın aile hekimine sorucam o da olmadı cildiyeye giderim.
yazdıklarım virüs taşıyor yaklaşmayın bulaşıcıdır dermişiim
bir bitim eksikti bende bıktım bitttim offf
eşim bana bu akşam yaklaşmadı öyle kaçışı vardı ki...
neyse zaten biz uzun zamandır ayrı odada ayrı yatakta yatıyorduk:44::44:
bu halimede çok güldüm
yarın evide dezenfekte etmeli herşeyi yıkamalı.temizlik yapıcaz eltimle....
kaşınıyorummmm bennnn.kaşıyın beni....
:18::18:
kızlar ben bitlendimmmbirkaç haftadır kafam,saçım kaşınıyordu deride yara ve sivilceler vardı.ben doğum stresi diye önemsemedim ama bol bol kaşındım cart cart .bugün eltim gördü neden kaşınıyosun dedi ne bilim stres herhalde doğum korkusu dedim
onun kızı dün bit ve sirke olmuş mu saçınnda.sanada bakayım dedi..o da ne saçlarım sirke ve bitle doluşmuş.
neyse ilaç kullanır geçer herhalde dedi yarın gelir seni temizlerim dedi eve gitti.benim içim sıkıldı daraldı.eczaneye sordum bit ilacı gebe kulllanamaz.eee ne olacak doğuma kadar bitle mi gezicem:18:
herkes ben kaşındıkça bana bakıyordu demek boşuna degilmiş pehhhh
yarın aile hekimine sorucam o da olmadı cildiyeye giderim.
yazdıklarım virüs taşıyor yaklaşmayın bulaşıcıdır dermişiim
bir bitim eksikti bende bıktım bitttim offf
eşim bana bu akşam yaklaşmadı öyle kaçışı vardı ki...
neyse zaten biz uzun zamandır ayrı odada ayrı yatakta yatıyorduk:44::44:
bu halimede çok güldüm
yarın evide dezenfekte etmeli herşeyi yıkamalı.temizlik yapıcaz eltimle....
kaşınıyorummmm bennnn.kaşıyın beni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?